- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
At canim, biliyor sayilmam ama baktiklarimda ciktigini soyleyenler var oyle girgirina iki bakiyorum iste..:)Biliyorsan bende atayim
Havalardan diyecegim ama severim ben boyle havalari ya :)Biraz atistrsana canim ac durma
dunden beri bende oleyim bir kiriklik var ustumde ama cozemedim
Evet tatlim gomuluydu
Az once beynim zonkluyodu agladim agrisindan majezik ictm daha iyiyim smdi((
İciyorum kuzu cok can acitici bi fotom var da koyamam buraya aglarsnz hepinizzTatlim dis agrisi cok kotu oluyor gecenlerde benimde 20 lik disimden dolayi balon gibi sismisti yanagim..
İlaclarini ic , kiyamam ya
Bende artik yaz gelsin istiyorum denizi ozledim canimHavalardan diyecegim ama severim ben boyle havalari ya :)
At bakayim ozeldenİciyorum kuzu cok can acitici bi fotom var da koyamam buraya aglarsnz hepinizz
Bende baharin gelmesini istiyorummmm :)Bende artik yaz gelsin istiyorum denizi ozledim canim
Bu kis benim icin cok zorluyacaga benziyorBende baharin gelmesini istiyorummmm :)
Sağol canım .kahve içiyorum.Gecmis olsun :)
Ayy çok fena geçmiş olsun .Tatlim dis agrisi cok kotu oluyor gecenlerde benimde 20 lik disimden dolayi balon gibi sismisti yanagim..
İlaclarini ic , kiyamam ya
Bende mi katılsamki spor olduğum kesinde şıkmıyım bîlemedim şimdiHayırlı olsun yeni yarışmamız bu sefer kesin katılcam ya da belki
Çok spor giyinmem bende ama örnekteki gibi kıyafetlerim var :) sporcu sütyenimle foto koysam kesin 1. Olurum Bende mi katılsamki spor olduğum kesinde şıkmıyım bîlemedim şimdi
Çok spor giyinmem bende ama örnekteki gibi kıyafetlerim var :) sporcu sütyenimle foto koysam kesin 1. Olurum 
katıl katılTikkabilla da katılsın
Ya gerçekten yarismanin gününü biraz daha uzatamaz misin Marga? 22si falan olsa?
Gercekten katilmayi çok istiyorum..
Sonbahar kış baz alinacak tekrar belirteyimtayt vs olur mu sporcu sütyeni olmaz sanırım o kadar da değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?