- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Dile getireyim resmi cektiginiz tarih ile kadinlar kulubu yazan kagidi gorecegiz resimlerde..D
Olabilir bakalım bî kombin oluşturursam kafamda
Canim anca girebildim kusura bakma dikislerimi aldirmaya gittim bugun ve bir kac isim vardi..
Oky ile konustum bizim icin uygundur , son katilim tarihi 22 ocak canim :)
Tarz yaratmak size kalmis mevsim sonbahar kis, tarih ve kadinlar kulubu yazan kagidi lutfen unutmayalim :)Çok spor giyinmem bende ama örnekteki gibi kıyafetlerim var :) sporcu sütyenimle foto koysam kesin 1. Olurum 
katıl katıl @Tikkabilla da katılsın
Bende mi katılsamki spor olduğum kesinde şıkmıyım bîlemedim şimdi
Sagolun Marga
ayrica gecmis olsun nasilsin peki
Naber laci :)Yok saati geçti düzgün yiyemem artık
Rica ederim canim..
İyiyim cok sukur , biraz acidi ipleri keserken hatta kanadi ama suan gayet iyiyim..
Tuzlu fistik yiyesim var ama benim ki yedirmiyor..
Amacim fistigi yemek degil tuzu yemek ama yok yiyemiyorum yaaaaaaaa
Yahu gecti de kimse gectigine inanmiyor ki acimiyor diyorum goren acir diyo halbuki ilkine gore cok daha iyi :)Cok coo gecmis olsun. Gecer canim zamanla merak etme..
Canım cım margam iyiyim senden naber.Naber laci :)
Bende iyiyim kuzum yoruldum dinleniyorum sen neler yapiyorsun bakayim :)Canım cım margam iyiyim senden naber.
Fx seyrediyorum .Tadım yok .Başım ağrıyo .Uyuyım baari iyi geceler.Bende iyiyim kuzum yoruldum dinleniyorum sen neler yapiyorsun bakayim :)
Dikis acidi mi yaaa aldirirken kesin benimde acir cok korkuyorum yaaaRica ederim canim..
İyiyim cok sukur , biraz acidi ipleri keserken hatta kanadi ama suan gayet iyiyim..
Tuzlu fistik yiyesim var ama benim ki yedirmiyor..
Amacim fistigi yemek degil tuzu yemek ama yok yiyemiyorum yaaaaaaaa
Acidi canim dokr biraz kanar istersen biraz daha bekle dedi ama ben artik rahatsiz oluyorum kesilirken dayanirim dedim peki o zaman dedi hemsire ilk dikisi keserken gozlem doldu acidan..Dikis acidi mi yaaa aldirirken kesin benimde acir cok korkuyorum yaaa
Sen niye keyifsizsin bi derdin falan mi var senin icine attigin hi :)Fx seyrediyorum .Tadım yok .Başım ağrıyo .Uyuyım baari iyi geceler.
Ben yanagim davul gibi oldu kuzum agri kesici iciyorum dikis alinirken acimasindan korkuyorum yaAcidi canim dokr biraz kanar istersen biraz daha bekle dedi ama ben artik rahatsiz oluyorum kesilirken dayanirim dedim peki o zaman dedi hemsire ilk dikisi keserken gozlem doldu acidan..
Sonra kanadi spnra normal haline dondu :)
Sen nasil oldun fistik
Valla benim acidi cunku dudak kismi olunca yabni yumusak doku cok aciyor senin tam olarak nerede..Ben yanagim davul gibi oldu kuzum agri kesici iciyorum dikis alinirken acimasindan korkuyorum ya
Tatlm 20lik disin ciktigi yerde yanagimla damagimin birlestigi yer gibi yumusak ve nemli bi yerde yaniValla benim acidi cunku dudak kismi olunca yabni yumusak doku cok aciyor senin tam olarak nerede..
Sanirim acir estetik ip mi kullandilar mesela benim dikislerden bir tanesini ben kendim cikardim atti kendiligindenTatlm 20lik disin ciktigi yerde yanagimla damagimin birlestigi yer gibi yumusak ve nemli bi yerde yani
Margam kotinim taşı beni bdv ye (beni taşıyabilecek bir edit ariym)Sen niye keyifsizsin bi derdin falan mi var senin icine attigin hi :)
Yok diş dikişi acımaz çabuk iyileşir.Korkma.Tatlm 20lik disin ciktigi yerde yanagimla damagimin birlestigi yer gibi yumusak ve nemli bi yerde yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?