Hemsire old fark etmemistim hakli olabilirsin. Ben bi an icin ozel sektrde calistgini düşünmüştüm. Esin ne is yapıyor ki nasıl is yerinde konusacak tlfnla? Ben esin evde kalıyor diye düşünüp ses kaydi yap demiştim. İlginç.Doğum izni 4 ay doğumdan önce iki sonra 2 ay biayda ben uzattim 3 aylık oldu başladı bunun nesi garip herkes böyle başlıyor.eşim tabiki evde olmuyor çalışıyor çalışırken telefonla konuşabilir evde oldugunu nerden çıkardın anlamadim.bebeğe annemler bakıyor yazdım hatta bi yerde de
Kızlar şuan öğrendim çok kotuyum.evimden cikmayan en yakinim dediğim ailecek gorustugumuz arkadaşım bu.şüphelenip ayrıntılı faturaya baktım evde olmadığı zamanlar gün içinde saatlerce konuşmuşlar belki günde 10 defa bazısı 1 saat kesintisiz.bi akıl verin napicam pilimi pirtimi toplayıp gidesim var 3 aylık bebeğim var.nolur bi akil
İnsan konduramiyor bazen şimdi dusununce tamam öyleymiş diyorsunUtanmazlar yaa !!
Evinizden çıkmayan demişsiniz,hiç mi lakayıt haraketlerini bu şahısların yakalamadınız,
Yok eşiniz ve arkadaşınız demek istemiyorum çünkü sizi haketmiyorlar,
Yanınızı kirletiyorlar !!!!
Kimin aklına gelir ki ,terbiyesizler !!!!İnsan konduramiyor bazen şimdi dusununce tamam öyleymiş diyorsun
İlk suphem şu dışarı çıkılacaksa ailecek tabii.Beni diil kocamı arıyordu ben rahatsız olduğumu soledim sonra beni arar oldu bu insan konduramiyor ve hayatta başına bu gelecek deseler inanmazdimÖnceden supphelendim diyorsun ne oldu da supphelendin ?esin hiç mi renk vermedi ?sana yakınlığı ?ona yakınlığı?
Sana katılıyorum canım bende eşli görüşme taraftarı olan biri değilim dinimiz bazı şeyleri getirmişse boş yere getirmemiş bazı zihniyetler gericilik olarak görsede Allahuteala bazı sınırlamaları boş yere koydurmuyor konu sahibi arkadaşada Allah sabır versin yol göstersinCan'ım eğer evli kalırsan bu rezilliği atlatamaz ve hayat boyu ne anne ne kadın olabilirsin, ayrılırsan kendi rezilliklerinde boğulsunlar dersin kendi hayatına bakarsın çok da Mutlu olursun kendini güçlü hissedersin, ben zaten eşli görüşme, çok sık görüşme, evden çıkmama olaylarına çok gıcık olurum ben kız arkadaşlarımla görüşmekten çok memnunum eşi eve gelirse hemen giderim ha eşli görüşüldüğünde de zaten kadınlar bir yana erkekler biryana dağılıyor, bu kadın zıvanadan çıkmış herşeyi de göze almış evli mi kadın? Burda bir konu vardır bir kadın kocasının en yakın arkadaşına aşık olduğunu anlamış sonrada kadının eşine söyleyip evi terk etmişti , o Ada'mda kadını evden kovmuştu, hiç durma çocuğunu bu aglaksız ortamda tutma daha fazla
Onanede kocanı arıyor oo kadının kocası kendisi arıyamıyormu benim bitane arkadaşım vardı baktım kendini çok esirgeyen bir kadın değil rahat tavırları beni rahatsız etti direk kendimi çektim madem böyle şüpheleriniz vardı niye bununla arkadaşlığınıza devam ettiniz hemen çekseydin kendiniİlk suphem şu dışarı çıkılacaksa ailecek tabii.Beni diil kocamı arıyordu ben rahatsız olduğumu soledim sonra beni arar oldu bu insan konduramiyor ve hayatta başına bu gelecek deseler inanmazdim
Fatura detayları yeterli bence ıspat için ne konuşmuşlar saatlerceSuç ustu nasıl yapicam ki onlar zaten temkinli evdeyken konuşmuyorlar zaten hep isteyken bu konuşmalar onuda ben takip edemem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?