En yakın arkadasimla aldatildim

arkadaş mı o be düşman düşman bildiğin arkadaş görünümlü düşman ay nasıl sinir oldum önce elinde kanıtın olsun ailene aç durumu eşinin aileside bilsin rezil olsun

Herşeyden önce delil topla ve o şıllık kariyi yol hirsini al önce bi dov güzelce kır ağzını burnunu sonra ailelere açıkla ve boşa o şerefsiz herifi

Bence ayrıl. Ayrılırken ikisinide rezil et etrafa. Öyle sessizce çekilme aradan. Altın Tepside sunma. Önce süründür psikolojilerini boz. Senin yüzünden yaşanan olaylardan dolayı birbirleriyle kavgalar başlar. Aşk yerine sorunları konuşmaya tartışmaya başlarlar. Iliskilerini yiprat. Sonrada tekmeyi bas..

Bu arada ayrıntılı faturaya nerden bakiyorsunuz ya.. ben bilmiyorum böyle bakılan biyer. Mail de falan mı oluyor

O fatura geçmişini sakla, eşinin telefonundan çaktırmadan mesajlara vs. bak bulursan o bilgileri de sakla. Ses kaydı mahkemede kanıt sayılır mı bilmiyorum ama şöyle bir fikir geldi aklıma. Üçünüz birlikte yemeğe çıkın ve siz bir ses kayıt cihazını çalıştırıp masada onların göremeyeceği yakın bir yere koyup çalıştırın ve tuvalete gidin. Yaklaşık 5 dakika bekleyin bırakın konuşsunlar rahat rahat. Kayıt cihazını da bu şekilde saklayın. Hatta o restorantta kamera varsa onları bile oranın sahibinden izinle ve ricayla inceleyip bakabilirsiniz. Ama dediğim gibi kamera ve ses kayıtları kanıt sayılıyor mu bilmiyorum ondan emin olup bunları yapın ve dava açıp boşanın! Hem o kadına hemde eşinize dava açın. Donlarına kadar alın şerefsizlerin!!
Ayrıca o kadının kocasına da haber verin. Ne demek cinayet çıkar? Cinayet çıkacağının farkındaysa bu iki manyak böyle işlere de kalkışmasınlar. Dinsizin hakkından imansız gelir, belki ne halt yediklerinin farkına varırlar.
Bu ne iğrenç, mide bulandırıcı durumdur. Bir kadın nasıl bu kadar rezil olabilir aklım almıyor. 3 aylık bebeği olan bir adam nasıl bunu yapabilir. Off çok sinirlendim. Belki boşanmayacaksınız bile ama boşanacaksanız da onları önce rezil edin sonra paralarını alın çatır çatır yiyin. Mesleğiniz varmış, bebeğinize zaten anneniz bakıyormuş gidin babanızın evine çalışmaya devam edin.

Eline biraz delil topla ki mahkemede lazim olur maddi manevi tazminat kendine ve cocuga nafaka.

Şu konu sahiplerine fake demekten vazgeççsek..

Öyle bişey hıssedıyorsak dırek kibleyelim..

İnsanın derdi basından aşkın,burdan medet umuyor..ama sen gerçek degılsın,sahtesınlerle ugrasıyor..

Tamam sahte olsun..bu konuyu okuyan,okuyacak olan bu duruma düşmüş insanlara yol yordam göstermiş olun bari..

Konu sahibi üzüldüm hakkında hayırlısı olsun .

Bence bilmiyormuş gibi ikisini de ayrı bahaneyle eve çağır. Sonra sakin bir şekilde arama geçmişi göster. Onlar bir kıvransın sonra ikisininde ruhuna işleyecek cümleyi söyle çık evden. Zaten eşin bırakmamaya çalışacak kız gıcık olur. Sakin kalamam dersen de faturayı göster ikisini de mahvet. Ama ben olsam 1. Yi yaparım. Çocuk için devam edilecek bir aldatma değilki bu insanda vicdan olmalı bu eşinde hiç yok...

Adam hamilelik , lohusalik derken hurmalar yemeye baslamis demekki..
Ikisine de agzima geleni catir catir soylemek isterdim ama siz anladiniz.

Ikisiyle de yüzles. Cek git. Tencere kapak beraber ne halleri varsa görsünler..

arkadasim aksam cikacaksiniz madem cikin ve oturdugunuz masada goster siz bu kadar ne konustunuz bu saatlerde de
(dusunmeden edemiyorum acaba senle ilgilimi konustular bir sorun vardida belkide kadinin kocasiyla konusmustur )

Evinizden cikmayan derken
evli bi ciftin evine oyle surekli yatak atmis gibi rahatca girip cikanlari anlayamiyorum

Sokmayin kardesim
bazen resmen kasiniyirsunuz
babanizin kizimi
bu nasil guvence

Evinizden cikmayan derken
evli bi ciftin evine oyle surekli yatak atmis gibi rahatca girip cikanlari anlayamiyorum

Sokmayin kardesim
bazen resmen kasiniyirsunuz
babanizin kizimi
bu nasil guvence

Aynen ya. Benim cocukluk arkadaslarim evlendigimden beri evime sayili gelmislerdir o da diken ustunde otururlar rahat olun dememe ragmen. Esimi de abi gibi gorurler cok iyi anlasirlar ama hani kari kocayiz ya. Hep disarida basbasa bulusuruz. Evlenince apartmandan biri de boyle ikidebir gelip gitmeye kalkti izin vermedim. Daha yeni tanimisim ne bileyim nasil biri.

Bende anlamadim yaf nasil oluyo ki
Vsll
TE="sessss, post: 43910118, member: 395684"]Kızlar şuan öğrendim çok kotuyum.evimden cikmayan en yakinim dediğim ailecek gorustugumuz arkadaşım bu.şüphelenip ayrıntılı faturaya baktım evde olmadığı zamanlar gün içinde saatlerce konuşmuşlar belki günde 10 defa bazısı 1 saat kesintisiz.bi akıl verin napicam pilimi pirtimi toplayıp gidesim var 3 aylık bebeğim var.nolur bi akil[/QUOTE]
VLla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…