En yakın arkadasimla aldatildim

3 aylık çocukla bi şekilde hayatını devam ettirebilirsin ama böyle bir adamla bir ömür geçinemezsin.
Gel zaman git zaman o kafanda ki acabalar yer bitirir insanı (eğer affedersen)
Al fatura dökümünü arkadaşının eşine gönder, kendi eşine de göster ve en kısa zamanda adliye yolunu tut derim ben sana.

Al bi dinleme cihazı eşinin kıyafetine biyerine yapıştır yada kalem kameralar var işyerinde sabit durduğu biyere yerleştir illa kanıtlamak istiyorsan. Ben oldam ikisini de yolarım. Bi temiz dayak şart ikisine de. Kadının kocasına da söylerim ayrıca. Adamın da bilmeye hakkı var.

İkisini de cagır sorguya çek
bakalaım bişey diyebilecekler mi
Sonra da toplan git, bebeğinle git ne olacak
Aldatılmak dahamı güzel__?

Suç ustu nasıl yapicam ki onlar zaten temkinli evdeyken konuşmuyorlar zaten hep isteyken bu konuşmalar onuda ben takip edemem ki
Bir yolunu bulmak lazım canım dışarda falan bir araya geliyorlardır . Mutlaka Bi yerde açık verecekler .Ses kayıt cihazı ile siz evde yok iken telde konuşacaktır illaki. Yada tele yüklenen bir program kayıt altına alan ...Hiç bir şey gizli kalmaz canım sabırrrr...

Allah yardımcınız olsun gerçekten çok zor bir durum ama nolursa olsun güçlü durun. ayrıca kadının kocasına bu durumu kesinlikle söylemelisiniz. ama ispatlarınızı göstererek tabiki. adam sonra inanmaz falan. karışsın bakalım ortalık. yuva yıkmak nasıl oluyomuş diğer tarafta görsün..

Bence cinayet çıkacak is çıksın ama o kadının kocası da bu durumu bilsin sonuçta o adam da aldatiliyor o adam bilip sanasoylememis olsa ne hisedrdin cinayeti bırak da onlar hesap etsin kafanı bu kadar yorma bütün ayrıntılar için herşeyi dok ortaya huzur bul

Cus oha yani
Delilleri topla oyle ayril evden
Paran pulun var mi?nerde kalacaksin?
Kocan olacak adamla konustun mu?

Yapman gereken şey kocanla konuşmak ve ayrılmak , affedersen eger , unutma ki bir kez yapan bir daha yapar aynı şekilde yakın zaman içinde yine aldatılıcaksın sen yine affedeceksin gün gelicek artık kocan göz göre göre seni aldatacak sen hiç sormayacaksın bile , adam bu sefer kafasını bir çevirecek ki sen başka bir adamla onu aldatıyorsun aldatan aldatılır çünkü, ilerde çok kötü sonuçları olmadan ilişki daha da kısır döngüye girmeden yol yakınken kangrenli parmagı kesip at. benden sana tavsiye.

Bence delilerini guzelce sakla esine belli etmeden yap bunlari . Mesaj arama falan kontrol et sonra guzelce kadinin esiyle gorus emin olduktan sonra once adam inansin sonra ne hali varsa gorsun o adi kadinda ceksin cezasini .ikisini karsina alip yani kadinla esini yuzlerine vursan nolcak utanicaklar mi ? Utansalar ne olur ki utanmasi olan biri boyle bisey yapmaz zaten . Sonra acarsij bosanma davani surundur kocani cocuguda uzak tutarsin madem bebege cok duskunmus baska duskunluklere girmicekti ne cesaret valla yakin arkadasinin esi Allah islah etsin .

Bence kadının kocasına söyleme direkt ikisinide dava et kendi açıklasın pisliğini. Hiç bulaşma. Davanı aç ve evleri hemmennn ayırrrr!!!

Konu sahibinin açtığı konular çok inandırı değil ama eğer gerçekse çok üzüldüm.
Bence en güzeli her ikisini de rezil etmek. Duymayan kalmasın derim...

Atv de böyle bir dizi izledim korktum sakin eşinizle ve kadınla başbaşa bu konuyu konuşmayin..zarar verebilir ler...

Bu arkadaşımın başına geldi bu aynen senin gibi kadın geldi gitti çıkardı bastan adamı o da dunden raziymis zaten bastan cikmaya arkadasimda iki çocukla geldi babasının evine o kadın da bastı nikahı şimdi evliler olan iki çocuğa oldu kizcagiz hastalar oldu onlar yuzunden bes kurus etmez ... icin

Kadinada tazminat davasi acabilirsiniz...
Hem maddi hem manevi maffolsunlar.
Ustelik kan cikardemissiniz..
Eeeee ciksinn ceksinler cezalarini

Canım oda evli işte git o faturaları onun kocasına göster kocasıyla anlaş iş birliği yapıp dava açın şu iki ................

Kocasıyla gorusmek istemiyorum kızlar ne dicem adama şuan kotuyum zaten bilmiyorum.hem cinayet çıkar o adamda esimle çok yakın çünkü.ama kadını bi dovesim var gerçekten içim sogumaz ama yinede var
Cinayette çıksın sananebenim kocamın beni aldattığına dair böyle kanıtlarım olsa sıkarım kafasına bir kurşun hakketmiştir off sinirlerim bozuldu yaaa neden erkeklerin hepsi böyle yaa neden. Erkeklerden sadece % 1 ' biraz namuslu diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…