- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ama o sana karşı boş değil .ama ben ona istedigi sevgiyi veremem kalbim doluu onu kanka olarak cok seviyorum
Anlamadım kiBu ne hizdi yahu
Kız hemen Ban yemiş çok hızlı oldu anlamında canımAnlamadım ki
"O zamanlar korelilere benziyordum" ne yahu asfaghajajajahvalla ben de bilmiyorum nasil parlattik ama sanirim o zamanlar aciktim ve korelilrre benziyodum ondan olabilid
ne alaka be ne diyorsunuz siz komikmis gibi bir de gulmus o benim kankam ayrica benim baska sevdigim var laflariniza dikkat edin.
aydınlandım şu anErgenlerin yeni olayı koreli pop grupları. Aşırı derecede takıntılılar bu konuya. Korelilere benziyor olmak da bir statü sembolü oluyor böyle olunca.
iyi aferin ne mutlu sana , konu silemezsin ayrıcabenim ilkokul askim yok olmadi da ayrica acip actircagima pisman ettiniz siliyorum konuyu
Işte bende o hızı anlamadim anlamında dedim kuzumKız hemen Ban yemiş çok hızlı oldu anlamında canım
ah genclıkAblalarim benim cok yakin bir erkek arkadasim var ayri sehirlerdeyiz ve cok gorusemiyoruz ben onlarin yanina gittigim zaman anca hepsiyle dostum olayi anlatmak istiyorum simdi bu x olsun gezmeye ciktik x yolda bana gul ve balon aldi ne alakaysa neyse sonra biz avmye gittik ablasi lavaboya gidecegini abisi de markete gidecegini soyledi biz de beklemeye basladik onlari o arada ordan bir kadin gecerken bize bakarak yanindakine cok yakismiyolar mi yaslari kucuk ama masallah dedi ben o ara resmen yerin dibine girecektim sonra manzarali bir kafeye gitmek icin metro duragina gidicez biz x ile kol kola girdik giderken bir tane kiz kendi kendine bir sap biziz dedi :shokshok: sonra geldik duraga bindik iceriye iceridede gul satan kadin varmis abi almazmisin manitaya dedi o ara sakayla karisik guldum ama nasil utandimmm sonra ben bu cocuga kanka bizi sevgili sanmasinlar dedim kanka bosver sansinlar dedi ve guldu sizce nedir buu umarim konuyu dogru yere acmisimdirr
Işte bende o hızı anlamadim anlamında dedim kuzum
Üzüldüm ya yazıkÇabuk Ban yedi hemen gitti kuzum da konuyu yanlış yere açmış ondan mis
Peki beni yeterince ciddiye alanlar var siz almasaniz bir sey kaybetmemYanlız yaşı küçük olanlarda var bu sorun bi agresiflikler bi artislikler ben ciddiye almıyorum kendilerini ciddiye alınıyorlar sanmıyorlar mı bide
Seviyorsan git konuş bence
[/QUOTE no yok oyle bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?