en yakin arkadasimla sevgili sanildim

Hanımlar,
belki analık damarım kabardı ama lise çağında bir kız nihayetinde, dersleriyle ilgilensin diyeceksiniz de, tam bende bireyim dediği zamanlar, kendini anlatamadıkça agresifleşiyor, bazen biz büyüklerin büyüklüğünü göstermesi gerekiyor, ki konu da zaten uygun bölüme taşındı.

ne alaka be ne diyorsunuz siz komikmis gibi bir de gulmus o benim kankam ayrica benim baska sevdigim var laflariniza dikkat edin.

Bir zamanlar bekarken çok sevdim benimde kardeşim gözüyle gördüğüm insan bana aşık olduğunu söylemişti onu çok seviyordum halada severim ama bana yanlış böyle şeyler bi sure uzak kalmayı tercih ettim arkadaşları girdi araya yazdılar felan en son olmayacağını düşünüp yüzleştim onla saatlerce konustum karşısında o sadce dinledi ben arkadaşlığımızın bozulmasını istemediğimi anlattım ondan sonra görüşmeye devam ettim o günler hiç yaşanmamış gibi oda sonradan farketti heralde çocukça bişey olduğunu birdaha konusu hiç açılmadı

Ablaları belli kızımız küçük niye bu kadar üstüne gittiniz ya

ah genclık

Yanlız yaşı küçük olanlarda var bu sorun bi agresiflikler bi artislikler ben ciddiye almıyorum kendilerini ciddiye alınıyorlar sanmıyorlar mı bide
Peki beni yeterince ciddiye alanlar var siz almasaniz bir sey kaybetmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…