- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ekrandan kalpli baloncuklar fışkırdı be, tersmiş bu durumlar ona , bak sen bak senYa yoldan gelip geçen 3. şahısların sizi ne zannettiği nasıl dert olabiliyor ki? Oğlumu kardeşim, eşimi abim sansalar, ya da abimi eşim, kardeşimi çocuğum; yani napayım, neyini dert edineyim? Çok saçma, insan bunu dert edinir de bir sene sonra bile sorgular mı?
tesekkur ederim guzel cevabiniz ve uslübunuz için bence de ben buradan cikayim.Ablalara yerim seni denmez...
Valla bak ergenlik çağında kuzenim var aynı şekilde konuşuyorsunuz kuzum sen buralarda takılma buralar seni bozar aklını karıştırma derslerine bak sen.
Ekrandan kalpli baloncuklar fışkırdı be, tersmiş bu durumlar ona , bak sen bak sen
evet ters yasim kucuk cunku ileride ancaEkrandan kalpli baloncuklar fışkırdı be, tersmiş bu durumlar ona , bak sen bak sen
herkese demedim usenmeden bir kac konuyu okudum her yere boyle kavgaci yazmislarCanım sakin ol sakin sen ergenlik yıllarındasin sanırım zor geçiyor ergenligin bu yüzden bu kadar agresifsin ayrıca biz kk kadınları geçen yıl ki merakımızı konu açmadık diye mi kavgacı olduk aşk olsun öyle düşüneceğini bilseydim bende geçen yıl olan şeyleri aklımda tutar şimdi konu acardim
evet ters yasim kucuk cunku ileride anca
ne alaka be ne diyorsunuz siz komikmis gibi bir de gulmus o benim kankam ayrica benim baska sevdigim var laflariniza dikkat edin.
Ablalarim benim cok yakin bir erkek arkadasim var ayri sehirlerdeyiz ve cok gorusemiyoruz ben onlarin yanina gittigim zaman anca hepsiyle dostum olayi anlatmak istiyorum simdi bu x olsun gezmeye ciktik x yolda bana gul ve balon aldi ne alakaysa neyse sonra biz avmye gittik ablasi lavaboya gidecegini abisi de markete gidecegini soyledi biz de beklemeye basladik onlari o arada ordan bir kadin gecerken bize bakarak yanindakine cok yakismiyolar mi yaslari kucuk ama masallah dedi ben o ara resmen yerin dibine girecektim sonra manzarali bir kafeye gitmek icin metro duragina gidicez biz x ile kol kola girdik giderken bir tane kiz kendi kendine bir sap biziz dedi :shokshok: sonra geldik duraga bindik iceriye iceridede gul satan kadin varmis abi almazmisin manitaya dedi o ara sakayla karisik guldum ama nasil utandimmm sonra ben bu cocuga kanka bizi sevgili sanmasinlar dedim kanka bosver sansinlar dedi ve guldu sizce nedir buu umarim konuyu dogru yere acmisimdirr
Konu silinmiş. 7 sayfa yazılmış hepiniz oradaydıniz be insan bir alıntı neyim yapar.
sadece sevgili istemiyorum kimseye guvenemem ben guven sorunum var ama sevgiliyi 20 yas alti olsem yapmam bu arada reelde de boyle insanlari gommeyi seven bir kisilikmksknkzTers ama sevdiğiniz var? Hımmm ok.
Ay bak yine tutamadım kendimi
Benim msj dan alıntı alarak bana demiş oluyorsun konu bana tuhaf geldi için fake olarak düşündüm bu çok normal di mi sende olsan öyle düşünebilirdinherkese demedim usenmeden bir kac konuyu okudum her yere boyle kavgaci yazmislar
sadece sevgili istemiyorum kimseye guvenemem ben guven sorunum var ama sevgiliyi 20 yas alti olsem yapmam bu arada reelde de boyle insanlari gommeyi seven bir kisilikmksknkz
Buralarda yetişkin konuları var senlik değil boşver. Dikkat et kendinetesekkur ederim guzel cevabiniz ve uslübunuz için bence de ben buradan cikayim.
tutarsizlik degil benim ki belli basli prensiplerim var sadeceYooo haşaTutarsızlığa gelemiyorum ben görünce de susamıyorum
evet oyle yapmamaliydim sadece acik hallerimi ozluyorum bazenleri ama napiyim ben her kankama oyle samimiyimdir sarilirimdir sacini karistiririm huyum yapim bu oyle kimseye de kolay kolay kusememKişisel görüşüm:
Erkek arkadaşın senden hoşlanmış, sen o zamanlar olmasa da şu anda onu düşünüyorsun. Keşkelerin var.
Şu an tesettürde olduğun için mesafe koymuş olabilirsin. O zamanlarına özlem duyuyor olabilir misin?
Arada hoşlanıyor sizden denilen yorumlara ters cevap vermiş “hayır o ne demek o benim kankam” demişsiniz. Bu denli tepki gösterdiğin durum ise bu: kanka dediğin kişinin koluna girip balonlarla sokaklarda gezmemelisin. İçinde bir his yoksa karşı tarafa yanlış sinyaller verip onun duyguları varsa aklını karıştırmamalısın.
Olan olmuş geçen geçmiş hala görüşüyorsanız ve iletişiminiz bu düzeydeyse duygularını gözden geçir. Birşey hissetmiyorsan görüşme bence.
tesekkur ederimm beni kirmadan yorum yaptiginiz icinBuralarda yetişkin konuları var senlik değil boşver. Dikkat et kendine
Belli başlı prensiplerin varsa elin erkeğiyle kol kola gezme canım böylece kimse de yanlış anlamaz üstelik sana abla tavsiyesi çok iyi tanımadıgn sürece sakin erkeklere güvenmetutarsizlik degil benim ki belli basli prensiplerim var sadece
Küsmen gerekmiyor. Ancak dokunman doğru değil. Ki ben gayet açık görüşlüyüm. Sana dokunma sevme sevilme olmaz diyemem.evet oyle yapmamaliydim sadece acik hallerimi ozluyorum bazenleri ama napiyim ben her kankama oyle samimiyimdir sarilirimdir sacini karistiririm huyum yapim bu oyle kimseye de kolay kolay kusemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?