en yakin arkadasimla sevgili sanildim

Ekrandan kalpli baloncuklar fışkırdı be, tersmiş bu durumlar ona , bak sen bak sen

Canım sakin ol sakin sen ergenlik yıllarındasin sanırım zor geçiyor ergenligin bu yüzden bu kadar agresifsin ayrıca biz kk kadınları geçen yıl ki merakımızı konu açmadık diye mi kavgacı olduk aşk olsun öyle düşüneceğini bilseydim bende geçen yıl olan şeyleri aklımda tutar şimdi konu acardim

Ablalara yerim seni denmez...
Valla bak ergenlik çağında kuzenim var aynı şekilde konuşuyorsunuz kuzum sen buralarda takılma buralar seni bozar aklını karıştırma derslerine bak sen.
tesekkur ederim guzel cevabiniz ve uslübunuz için bence de ben buradan cikayim.

herkese demedim usenmeden bir kac konuyu okudum her yere boyle kavgaci yazmislar

Konu silinmiş. 7 sayfa yazılmış hepiniz oradaydıniz be insan bir alıntı neyim yapar.

Konu silinmiş. 7 sayfa yazılmış hepiniz oradaydıniz be insan bir alıntı neyim yapar.

sadece sevgili istemiyorum kimseye guvenemem ben guven sorunum var ama sevgiliyi 20 yas alti olsem yapmam bu arada reelde de boyle insanlari gommeyi seven bir kisilikmksknkz

Yooo haşa Tutarsızlığa gelemiyorum ben görünce de susamıyorum

Ha ayrıca eski mesajlarıma bakarsanız pek çok konuda yapıcı mesajlarım olduğunu da görürsünüz, genel tavrım bu değil, konuya göre değişiyor.

Kişisel görüşüm:
Erkek arkadaşın senden hoşlanmış, sen o zamanlar olmasa da şu anda onu düşünüyorsun. Keşkelerin var.
Şu an tesettürde olduğun için mesafe koymuş olabilirsin. O zamanlarına özlem duyuyor olabilir misin?
Arada hoşlanıyor sizden denilen yorumlara ters cevap vermiş “hayır o ne demek o benim kankam” demişsiniz. Bu denli tepki gösterdiğin durum ise bu: kanka dediğin kişinin koluna girip balonlarla sokaklarda gezmemelisin. İçinde bir his yoksa karşı tarafa yanlış sinyaller verip onun duyguları varsa onun aklını karıştırmamalısın.

Olan olmuş geçen geçmiş hala görüşüyorsanız ve iletişiminiz bu düzeydeyse duygularını gözden geçir. Birşey hissetmiyorsan görüşme bence.

evet oyle yapmamaliydim sadece acik hallerimi ozluyorum bazenleri ama napiyim ben her kankama oyle samimiyimdir sarilirimdir sacini karistiririm huyum yapim bu oyle kimseye de kolay kolay kusemem

evet oyle yapmamaliydim sadece acik hallerimi ozluyorum bazenleri ama napiyim ben her kankama oyle samimiyimdir sarilirimdir sacini karistiririm huyum yapim bu oyle kimseye de kolay kolay kusemem
Küsmen gerekmiyor. Ancak dokunman doğru değil. Ki ben gayet açık görüşlüyüm. Sana dokunma sevme sevilme olmaz diyemem.
Genç yaşlarda karakterimiz oturur. Bir kişi hareketlerinde tutarlı olmalı. Farklı şekilde düşünüp yaşayıp farklı şeyler yapmamalısın. Dokunduğun kişi sevgilin olsa anlarım. İlla tesettüre girdi diye sevgilisi var şöyle böyle demem. Ama dokunduğun kişi sevgilin değilse garipserim.
Not: Kuzum yaşın küçükmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…