En yakın arkadaşın düğün derdi

Sorumu yanlış anlamışsınız. Altın yerine ev hediyesi alsam olur mu diye sormuştum.
Ben de yanlış okumuşum öyleyse ama bence yine de olmaz. Bir altın alıp minik bir borçlanmaya gidebilirsiniz. En fazla iki ayda toparlarsınız.

Yorumlara bakıyorum da genelde herkes davetlilere bir yer ayarlamış. Ama şimdi kalkıpta bunun hesabını ona soramam. Onlar da kısıtlı bütçeyle bu düğünü yapıyorlar.

Düğünde takı şart. Çeyrek olmuyorsa gram altın takabilirsiniz. Oteller pahalıysa öğretmen evlerini arayıp müsaitlik durumunu öğrenebilirsiniz.

Yorumlara bakıyorum da genelde herkes davetlilere bir yer ayarlamış. Ama şimdi kalkıpta bunun hesabını ona soramam. Onlar da kısıtlı bütçeyle bu düğünü yapıyorlar.

Konaklamak için bütçeye gerek yok ki, kendi evi olur akraba arkadaş evi olur genel adetler böyle olmaz mı düğün cenaze zamanı herkes evini açar.

En yakın arkadassanız evinde yanında size kadar yer olmalıydı ya. Evde yer yok diyip çözüm üretmeyen, farklı bilmediğim bi şehirde başımın çaresine bakmamı isteyen arkadas en yakınım da değildir, düğüne de gitmem. Hediyesini yollarım.

Onunla ilgili ben daha birşey demeden evin dolu olduğunu söyledi. Şehir dışından dayısı, teyzesi gelecekmiş. Ben de birşey diyemedim haliyle.

Onunla ilgili ben daha birşey demeden evin dolu olduğunu söyledi. Şehir dışından dayısı, teyzesi gelecekmiş. Ben de birşey diyemedim haliyle.
Onlardan birini diğer akrabalarının yanına gönderip size yer açması lazım işte. En yakın olsaydı böyle bir cümle bile kurmazdı.

Para takabilirsiniz. Ben yakın arkadaşımın konaklama masraflarını karşılamıştım o da belki öyle bir şey düşünüyordur. Gideceğiniz şehirdeki öğretmenevine bakın artık online rezervasyon yapılıyor. Fiyatları da çok uygun.

Ben olsam gitmem. Belki biraz bencilce gelicek ama kimse için fedakarlık yapmaya değmiyo hayat bana onu öğretti. Siz bugün gidersiniz, çabalarsınız, her şeyinde yanında olur masraf edersiniz ama yarın sizin böyle gününüzde o size şey der mesela "aa canım biz önceden tatil rezervasyonu yapmıştık iptal de edemeyiz şimdi maalesef ben gelemicem sana mutluluklar." Belki çok pesimistim ama maalesef insan ilişkileri hep böyle. Tabi karar sizin, eğer gerçekten orda olmak sizi mutlu edicekse ve ilerde olsun ben oraya kendim mutlu olacağım için gittim diyebilecekseniz gidin tabi. Ama size külfet olacaksa ve sırf arkadaşınıza ayıp olmasın diyeyse ben olsam gitmem.

En yakin arkadaşım nerede evlenirse giderim. Konaklamaniza yardimci olur zaten. Gr altin alma durumunuz varsa onu alin..

Benim cok sevdiğim bir dostum taa ülkenin bir ucundan gelmişti nikahima. Kendi akrabalarim yapmadi onun yaptığını. Bana surpriz yaptigi için haberim yoktu,yoksa yol ucretini karsilamak isterdim bende. Ustelik borc icindeydiler ve ucakla gelmek zorunda kaldi küçük bebeği olduğu için. Hayatim boyunca bircok seyi unutsam da ona sarilip evden cikarken bile ağlamadığım kadar cok aglamami unutamam. Ama sizin arkadasiniz biraz umursamamis gibi belki bircok seyi kendiniz hallediyorsaniz genel karakteriniz buysa başının caresine bakar ne de olsa diyordur.
Bence gidin. Otel değil de apartta kalırsınız. Tam altin değil de gram takarsiniz. Benim arkadasim bana para takmıştı ve mahcup olduğunu söylemişti. Ben de senin takin ucak bileti olmus cağnımmm demistim. Tek kurus takmasa umursamazdim, ben onu yanimda görmek istiyordum sadece.
Siz de masraflari minimalize edip gidin derim asla unutulmuyor bugünler ve tekrarı yok.

Gram altın, hatta yarım gram altın bile var artik. Durumunuza göre bir seçim yapıp altın gönderebilirsiniz düğüne gitmeden. Salgın tekrar yayılmaya başladı ve kalabalık ortamda bulunmak riskli gerçekten.

En yakın arkadaşınız en azından kalacağınız yeri vs ayarlayabilir bir şekilde otelde falan kalmanıza müsaade etmez.
Ben de olsam gitmeyip takısını vermeyi düşünebilirdim sanırım

Eğer bu zamana kadar size karşı özverili olduysa, çok fedakarlıklar yaptıysa gidebilirsiniz bir şekilde. Ama yok normal bir arkadaşlıktı iki taraf da eşit derecede fedakar davrandık diyorsan hiç gitme bence. Bu iş sana 2.000 tl bandında patlar. Evlenirken sana mı sordu bir zahmet kalacak yer ayarlaması lazımdı. En yakınım diyorsunuz ama bu durumu önceden konuşmamışsınız. Kendi en yakın arkadaşımı düşünüyorum da akrabaları gelecek olsa bile mutlaka bana bir yer ayarlanırdı. Hem zaten kadınlar evlendikten sonra çok değişiyorlar ileride pişman olursun kendini yorduğuna. Altınını ver geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…