Endişelerim

Yemek yedirmesini beklemiyorum tabiki hangi birini yedirsin, ama yemezse biraz ısrar etsin istiyorum. Nasıl biz anneler bi kaşık daha al oo kocaman oldun ye ki güçlü ol vs diyoruz, onun gibi. Yada demiyor muyuz? bi manyak ben miyim?

Çocuk obur midesi geniş ve sisko degilse yemek isini unutun aksamlari et ve meyve destegi verin...bu isin icindeyim.doydu tabagini bitirdi falan fasafiso inanmayin..

Ay senin düşündüklerini ben de düşünüyorum nasıl göndereceğim okula bilmem

Estağfurullah onu yapmayan anne nerdeyse yoktur tabi :) ama okulda hiç sanmıyorum bir sürü çocuk öğretmen hangisiyle uğraşsın

Aç bırakmazlar. Benim oğlumun okulunda dört kaşık kuralı var mesela. Hiçbir şey yemek istemese bile tabağındaki her çeşitten dört kaşık yemesi gerekiyor. En azından karnı doymuş oluyor.
Üstünü de değiştirirler tabi. Bahçeye çıkarken giydirirler. Böyle şeylere dikkat ediyorlar.
Ben de biraz pimpirikli bir anneyim. Aklıma takılan herşeyi tatlı dille soruyorum öğretmenlerine. Şunu da gördüm ki biraz veliye göre davranıyorlar. Siz hassas olduğunuz konuları söylerseniz-yemeğinin takibi, terleyince mutlaka üstünün değiştirilmesi gibi- ona ekstra hassasiyet gösteriyorlar. Rahatlık iyidir elbette ama sonuçta evlatlarımızı emanet ediyoruz. Aklınıza takılan herşeyi sorabilmelisiniz bence.

Benmde bu sene anaokulu bakalım neler bekliyor beni
İlk uç gün AC kalsa okulda dördüncü gün yer hem çocuklar arkadaşları yedikce yiyorlar endiselenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…