Endişelerim

Benmde bu sene anaokulu bakalım neler bekliyor beni
İlk uç gün AC kalsa okulda dördüncü gün yer hem çocuklar arkadaşları yedikce yiyorlar endiselenme
İnşallah. Zaten zayıf bi çocuk üzerine fazlasıyla düşüp yedirmeme rağmen, bir de yemezse sağlıktan düşer. :)

Benmde bu sene anaokulu bakalım neler bekliyor beni
İlk uç gün AC kalsa okulda dördüncü gün yer hem çocuklar arkadaşları yedikce yiyorlar endiselenme
Her zaman öyle olmayabiliyor. Benim oğlum haftalarca okulda yemek yemedi. 4’e kadar kahvaltı ile durdu. Eve gelince bitkin ve agresif oluyordu. Yemek yiyince kendine geliyordu. Bazı çocuklara özen göstermesi gerekiyor öğretmenin.

Benim oğlum da böyle işte, yemek verme acıktım demez, aç kalsın yine de sevmediği bir şeyi yiyeceğini zannetmiyorum. İnşallah yanılırım.

Benim oğlum da böyle işte, yemek verme acıktım demez, aç kalsın yine de sevmediği bir şeyi yiyeceğini zannetmiyorum. İnşallah yanılırım.

Benimkisi geçen sene okula gitmek istemediği için tepki amaçlı yapıyordu. Normalde de zaten aç gezmekten hiç gocunmaz. Ama alışma sürecini atlattıktan sonra evde yemediği şeyleri bile okulda yer oldu. Arkadaşlarından etkileniyor, okulun kuralına uyması gerekiyor vs. Öğretmeni de bitirdi mi diye kontrol ediyor. Hala tam yemiyor gerçi ama en azından aç kalmıyor. Alışma sürecinden sonra uzun müddet aç kalacağını sanmam çocuğunuzun. Muhakkak birbirlerinden etkileniyorlar. Özellikle arkadaş edindikten sonra.

İnşallah. Teşekkürler. :)

Çocuk obur midesi geniş ve sisko degilse yemek isini unutun aksamlari et ve meyve destegi verin...bu isin icindeyim.doydu tabagini bitirdi falan fasafiso inanmayin..
İşin içinde kızımın öğretmeninin anlattığı kadar varım. =) Sadece şunu demek istedim, dediğiniz gibiyse bile demek ki yeterliymiş. Zira kızım 8 aydır kreşe gidiyor. Yemeklerini çoğunlukla bitirdiğini söylerler ama diyelim ki bitirmiyor, kilosu gayet yerinde, hiç zayıflamadı. Bir hastalık sebebiyle kan tahlilleri de yapıldı geçen aylarda, her şey yerinde... Kısaca okulda bizim düşündüğümüz kadar besin almıyorsa bile, o bile yeterli olabiliyormuş demek ki. Anneler olarak bu yemek işini fazla dert etmemeyi de öğretiyor kreşler, okullar bize.

İnşallah. Zaten zayıf bi çocuk üzerine fazlasıyla düşüp yedirmeme rağmen, bir de yemezse sağlıktan düşer. :)

İnş korktugun gbi olmaz canm inş orda suru psikolojisiyle herşeyi yapar benim yedirme sorunm hic olmadı ben 1 yaşından beri hep kendisinin yemesini sagladm o yüzden ondan skntim yok sadece benmki fazla sessiz ezerler mi diye dusunuyirm

Elbette öyle ama biz evde ard arda olan iki çocukla bile kendimizden geçiyoruz öğretmenler o kdr çocukla tek tek annenin ilgilendiği gbi ilgilenemz ilgilenenler vardır bilemiyorum

Cocugunuz ozel bir kreste mi yoksa devletin anaokul ya da anasinifinda mi , kresse bir cok bakimi yaparlar cunku kresin prensibinde bakimda vardir , ama anaokulda siz ogretmene yemek yemedi corbasini siz icirin gibi bir beklentiye girmemelisiniz kaldi ki yedirmezde doke saca yedigi kadar olur zamanla da alisir zaten , terleme genelde dikkat ceker ama eger okulda hic personel yoksa ogretmenin gozunden kacabilir ama park bahcede oyun sonrasinda genelde hepsinin birden uzeri degisilir her gun me yedi diye bir soru sormaniz yanlis olur ara ara yemek konusunda bir sikinti var mi diye genel olarak sorabilirsiniz...son olarak 4 5 saatte cocuk yemek yemese de bir problem olmaz ogretmene bakici muamelesi yapmazsiniz umarim mutlu seneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…