Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Kızlar hepınıze ayrı ayrı teşekkur ederım..simdi bıraz daha iiyiyim..erken deıl cnm ya olsaydı bı oynama olurdu kesin..kısmet elden bişey gelmıyo..bu kistle hamıle kalmak zaten cok zor..artık hiç umudum kalmadı..busefer embrıyolarm cok daha kalıtelıydı yıne olmadı..artık tup bebek sayfasımı bi sure kapatıcam...

Canim arkadaşim bu kistle hamile kalmak zor değil bende de var o kistlerden. Tutunmamasinin başka bir sebebi olabilir bakılması lazım. Bu kadar umutsuz olma sen böyle dersen ben de endometriozisim ama umudum var Allah a şükür

Cnm benmde hep umudum oldu ama dort defa negatıfi gorunce ister istemez umutsuzlasıo insan..suan cok yenı oldgu ıcın saglklı düşünemıorm malesef((((

Cnm benmde hep umudum oldu ama dort defa negatıfi gorunce ister istemez umutsuzlasıo insan..suan cok yenı oldgu ıcın saglklı düşünemıorm malesef((((
Ben inanıyorum olacak seninde küçük bir sorun var belki embriyo o yüzden tutunamiyor duzeltilip hamis kalırsın . Aynı sehirdeyiz tutcam kolundan goturcem seni bak . Umutsuzluk yok .

Geçmiş olsun cnm cok üzüldüm herşeyin başı dua Allah kimseye tasiyamacagi yükü vermezmis bende hep diyodumki nedn Allahm ben böyleyim sonra yanls dusundugumu anladm sohbetlere gidyrm dua edyrm hep şükür ediyorum insanz tabiki uzulucez ama dua etmeyi hiç birakmayalim hz merymi babasz anne yapan Allahm elbet bigün bizimde dualrmzi kabul eder

amiinn insallah.. Rabbim gonlune gore versin insallah

canim ben iki gundur 1 topigi basindan sonuna okudum orda herkes yaptigi testleri felan paylasmis bazilarinin idrarda negatif olmasina ragmen kanda pozitif cikmis bende bugun test yaptim 7. gunum negatif cikti ama umitsizlige kapilmak istemiyorum beklemesi cok zor Rabbim kimsenin emelerini bosa cikarmasin insallah..

Cnm benm ya idrar testine güvenme bence bende cok okudum..bide idrar içinn cook erken 11.gun fılan olsa belkide ama7.gun idrarda cıkması cok zor ancak ikiz filansa..ayrıca bı yazı okudum 3.gun embrıyosu transferınde 7.8.9.gunler en az 5ml 5.gun embrıyosu transfernde 5.6.7. Gunler en az 5ml olması beklenır yazıyo..zaten idrar testide 20ml üzerini gosteri cnm:)

Aynen canım, kendisi iyi bir dolandırıcıdır, kesinlikle itibar etmeyin.

mirjam cnm naslsn???bugun yaptmmı test?
iyiyim canim sagol, dun yaptim test coookkk silik bir sekilde ikinci cizgi var gibi ama emin degilim drum dedigi tarihe kadar bir daha test yapmayacam kafayi yiyom resmen
sen nasilsin canim regli oldunmu?

iyiyim canim sagol, dun yaptim test coookkk silik bir sekilde ikinci cizgi var gibi ama emin degilim drum dedigi tarihe kadar bir daha test yapmayacam kafayi yiyom resmen
sen nasilsin canim regli oldunmu?
Canm silik cizgi varsa süper inşallah hamılesın:)yok henüz olmadım ama karnm dunddn beri cok agrıyo bugun yarın olurum herhalde..haberdar et bizide mutlaka:)

Canm silik cizgi varsa süper inşallah hamılesın:)yok henüz olmadım ama karnm dunddn beri cok agrıyo bugun yarın olurum herhalde..haberdar et bizide mutlaka:)
hayirlisi canim yaa bakalim, sen kan testi yaptirdinmi?

hayirlisi canim yaa bakalim, sen kan testi yaptirdinmi?
Cnm 7.gun yaptrmstm negatftı dun gece yaptrdm ama hala alamadm sonucu ılacıda bıraktm zaten sonuc bellıde merkez ıstedgı ıcın mecbur yaptrdm..ama devlette yaptrdm ve cok uzak normalde netten ogrenılıo ama sayfaya gırılmıo bakamadm hala zaten regl olcam:)

ilaclarini hemen niye biraktinki.. son gune kadar kullanmaliydin gec tutunma oluyor 12 gunden onceki testlerin hepsi dogru olmuyorki niye okadar erken pes ettin

ilaclarini hemen niye biraktinki.. son gune kadar kullanmaliydin gec tutunma oluyor 12 gunden onceki testlerin hepsi dogru olmuyorki niye okadar erken pes ettin
Mirjam çoooook azda çıksa çıkmış canım yaaaa çok güzel sevindim içini rahat tut test günün nezamandı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…