Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Canim Polip de olabilirmis yapışıklık da olabilirmis histereskopi yapmadan anlayamam dedi. Ay benim iyice sinirlerim bozuldu çok doluyum
Cnm ya lütfen bıraz pozıtıf olmaya calış cnm ben oldum histeroskopi uyuyup uyanıosn zaten..benm rahımde perde vardı bole kalp gibi düşün o alındı mesela sende bı hısteroskopı ol bakalm hersey düzelr inşallah..bunlar atlatılabılecek seyler halımıze sukretmek lazım..mesela bı tanıdık tedavısı yarm kaldı fsh 30larda 40lardayms hemde 29yaşında((((( merkezlerın bı cogu rededıomıs tedavısnı basarı yüzdemizi düşürürsünüz diye: lutfem cnm şükret ..bende cıkolata kıstı var cok zor hamıle kalmakbu 4.tansferımumud edıorm sadece umut...

Canim laparoskopi de olcam histereskopi de bende derin endometriozisim. Allah yardımcımız olsun ben karar verme aşamasında stresliyim laparoskopiyi kime yaptirsam diye. Doktoruma güveniyorum aslında ama bu işte en iyi yucel karaman mis ona mi gitsem mersindeyim istanbula gitmek zor olabilir mi .şu ameliyattan sonra inanıyorum Allah ın izniyle olacağına ama kararsız olmak çok zor

evet canim hollandadayim cok kati kurallari var bende cok istedim iki tane tranfer yapilsin ama dr kesinlikle olmaz dedi masallah sana ne kadar guzel nedense bana ikizin olacakmis gibi geliyor keseyi gordunuzmu?

Maşallah hepinize ben tüp bebek bile.yaptiramoyorum rahime girilmiyor kigirile bile %20 ihtimal
oyle negatif olma canim benimde %20 hamile kalma sansim var ona ragmen denemekten vazgecmiyorum
vazgecseydim simdi dunyalar tatlisi oglum olmayacakti :)

evet canim hollandadayim cok kati kurallari var bende cok istedim iki tane tranfer yapilsin ama dr kesinlikle olmaz dedi masallah sana ne kadar guzel nedense bana ikizin olacakmis gibi geliyor keseyi gordunuzmu?
Hayırlısı olsun canım,ilk ultrasonda iki gözüktü ama sonraki ultrasonda tek kalmış Allah ım nasip ettiye hala kendimi hamile hissedemiyorum ) sene oldu

Ay canım benim maşallah ne güzel böyle şeyler duymak çok guzel
canim seni cok iyi anliyorum bende cok negatiftim 3 ameliyat 4 asilama ve yumurtalarin dollenmedigi bir tup bebekten sonra umutlarim bitmisti doktorum bile vazgec artik cunku senin yumurtalarin bozuk demisti bense vazgecmiycem %1 sansimda olsa vazgecmeyecem dedim ve icsi yontemini denendi ve sadece 4 yumurtam olustu ve sadece biri dollendi ve simdi o yumurta 21 aylik hiperactif oglum oldu hemde % 20 sansla hamile kaldim tedavilerim tam 5 yil surdu. o yuzden ben burya yazan herkesede bu konuda umutsuzluga dusen tanidigim herkesede soyluyorum ben hamile kalabildiysem Allahin izniyle herkes kalabilir..

Hayırlısı olsun canım,ilk ultrasonda iki gözüktü ama sonraki ultrasonda tek kalmış Allah ım nasip ettiye hala kendimi hamile hissedemiyorum ) sene oldu
hayirlisi nasilsa oyle olsun insallah canim.. ben nerdeyse 20 haftalik olana kadar yani onun icimde kimildadigini iyice hissedene kadar hamile olduguma inanamiyordum doktora hep eminmisiniz gercekten hamilemiyim diye soruyordum

kizlar valiente ve Kojol kizlar bisey sorcam doktorlariniz size transferden sonra nelere dikkat etminiz gerektigini soyledi benim doktorum pek dikkat etmiyor mesela trasferden sonra yatirmadi bile hemen kalkip gidebilirsin dedi hatta oglum suan 14 kilo onu bile kucagina alabilirsin neye inanacagimi sasirdim bari size sorayim dedim

Cnm benm doktorum proteın agırlklı beslen dedi meyve sebze bolca tüket dedi...ıkı gun dınlen aöa sürekli yatma evın icinde hareket halınde ol dedi..sonra normalde ne yapıosan onu yap dedi..hemşirede 5kg üstunde bıseyı kaldrma yukarıya uzanma ani hareketlerden kaçın dedi bukadar cnm:)transferden hıc kalkmadan basla yataga gectm 1saat yattım kalktm..cıkar cıkmazda sürgü getrdi hemsire hemen yapablrsm dedi....

tesekurler canim benim durum vahim desene ilk uc gun oglumu kaldirmadim yatirirken babasi veya kv gelip yatirdi ama transferden sonra hemen kaldirdi dr evine gidebilirsin dedi daha oncekilerinde 15 dk yatiriyorlardi ama kurallari degismis aslinda yatmanin bisey ifade etmedigini soyledi belkide benden umudu kesti artik ama be Rabbimden umudumu kesmiyorum iste

Cnm ben kan verdım negatıf..bılıodum zaten..haber verıyim dedim

cok uzuldum canim Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah
bu arada test icin erken degilmi? yani en az 10 beklemek gerekmiyomu?

Canımsın benim dr dahada beter normal hayatına devam oyna eylen dedi ama ben yinede dikkat ettim kanamam var dedim korkma düşecegi varsa düşer biz yapalım diyor

Ya canım hemen umutsuzluğa kapılma. Herkeste 7.günden çıkacak diye bir şey yok sonuçta daha 1 hafta olmuş. Olumlu düşün ki olumlu olsun. Sen böyle olumsuz düşünüp umudunu kesersen bebişin nasıl tutunsuz söyler misin??? Lütfen toparlan ve kendine gel.belki bebişin seninledir ve sen biraz erken pes ediyorsundur,bebişin için lütfen pozitif ol ve bekle 1 hafta daha olumsuz düşünmek ve üzülmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…