Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

pisikoyaman Canim ne yaptin gittinmi doktora sonucun ne cikti ? bbbz canim sen neler yaptim ikinizide cok merak ediyorum hayirli haberlerinizi bekliyorum mevlam su mubarek gece hatrina yuzunuzu guldursun insallah..

Arkadaslar KADIR GECENIZ MUbarek olsun RABBIM bu gecede dualari kabul eylermis Rabbim bu mubarek gece hatrina evlat hasreti cekene butun insanlara hayirli saglikli evlatlar versin insallah Rabbim dualarinizi kabul eylersin haslaliklarimiza sifa yuvalarimiza hayirli evlatlar versin insallah..

Son düzenleme:
canim ne yaptin cok merak ettim seni galiba hala kibristasin hayirli haberlerini bekliyorum canim Rabbim islerini kolaylastirsin insallah..

selam canimm telden gitiyorunm duun yumurtaların toplandık beklemedeyummm bu arada burası çok sıcak otelden cikamadikk amibnb allah razıolsun bu arada insanın annesi kardeşi gibi kimse olamaz canım ailen türkiy
edemi

canım az önce haberi aldım 3 yumurtam olgun çıkmış ikisi gitti 1i kalmış embriyolog 5.güne kadar dewam ederse transfer ederiz dediiii üzülsem mi sevinsem mi bilemedimmmmm

canım az önce haberi aldım 3 yumurtam olgun çıkmış ikisi gitti 1i kalmış embriyolog 5.güne kadar dewam ederse transfer ederiz dediiii üzülsem mi sevinsem mi bilemedimmmmm

ay cok sevindim kiz bosver sen digerlerini benim sadece 2 yumurtam olgundu ve sadece birisinin dollenmesi devam etti biliyosun endiselerini anliyorum bende oyleydim insan karmakarisik oluyor ama sevin artik sukret Allaha Rabbim o birine can versin ve sana bagislasin insallah canim.. dusunsene benim ilk tup bebek denememden 7 yumurtanin hic biri olgun degildi bizim gibi hastaligi olanlarin yumurtalarinin olgun cikmasi bile buyuk basari canim bu arada cok mubarek gunde toplanmis yumurtalarin Rabbim o mubarek gunun hatrina yuzunu guldursun insallah canim.. kafana hic bisey takma ve pozitif ol tamam canim Allaha emanet ol optum..

Son düzenleme:
ayni mesaj iki defa gitti bu nasil is

Son düzenleme:

yani sevineyim miii canımmm kız bende üzülüyordum dün toplandı bugün 2.günmü birinci günmü oluyor bak sana miaç kandilinde transfer edildi benim de kadir gecesinde toplandı amin canım hayırlısı ben sevineyi artık kız çok istyordum ikizim olsunnnn olmadı hayırlısı tüp bebek olunca tekizde normal doğum olurmu
bu arada işim gücüm yok doğumu düşünüyorummmm
aminnnn allah razı olsun sendennn

Sevin tabi bu bile buyuk basari.. canim bugun birinci gun sayiliyor ikiz gebeliklerde dusuk ve enken dogum ihtimali daha yuksekmis o yuzden tup bebekte iki embiryo transferi yasaklandi tek olunca normal dogum oluyormus Mevlam hayirli vede saglikli bebis versin bu arada hamile kalinca bu hastaliktan kurtulma ihtimali yuksek hemen ardindan ikinciyi yaparsin ikiz gibi buyutursun artik..
inanki hep sen bana diyodunya icime dogdu seninkisi tutacak inanki sanki suan hamile haberini almis gibi hissediyorum kendimi :)

Son düzenleme:
selammm canim ben bygun donuyirummm yarina kadar emriyom dewam ederse hast.donduracakmıs adet olduktsn sinra dogum kontrol hapu kullanip tekrar basluycam telden yazamıyorum fazla bizde dinecezzz

selammm canim ben bygun donuyirummm yarina kadar emriyom dewam ederse hast.donduracakmıs adet olduktsn sinra dogum kontrol hapu kullanip tekrar basluycam telden yazamıyorum fazla bizde dinecezzz

canım yeniden mi opu olacaksın?

ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum şu an beklemek çok zor

selam canim ben anlamadim neden transfer ertelendi?neden donduruyosunuz?

pisikoyaman Canim ne yaptin gittinmi doktora sonucun ne cikti ? bbbz canim sen neler yaptim ikinizide cok merak ediyorum hayirli haberlerinizi bekliyorum mevlam su mubarek gece hatrina yuzunuzu guldursun insallah..

canım sonuçlar çıktı maalesef daha da yüksek çıktılar ama hala dr. atramadı. yani muayeneye gittim test sonuçlarına göre karar veririz dedi dr. şuan izindeymiş 19undan sonra arayacak tel.le ona öre bi yol çizicez. canım çok sıkkın ama artık herşeyi oluruna bırakıyorum. herşey Allahtan. umarım hakkımda hayırlısı olur... siz dualarınızı eksik etmeyin. ben fırsat buldukça sizi de bilgilendiririm...

yogun gecen bir ramazan ve bayramdan sonra yine cok sukur burdayim misafir trafigim cok yogun cok sukur neyse biliyorum cok gec oldu ama gecmis bayraminiz mubarek olsun..
bbbz arkadasim nasilsin neler yapiyosun ?? bir gelisme varmi canim? pisikoyaman canim sen nasilsin ?? doktorunla gorustunmu neye karar verdiler??

dr. operasyona karar verdi. ama emar ve dopler çekildi herşey temiz çıktı. bir tek sol taraftaki çikolata kistim var. şükür o da kötü huylu değilmiş. ama 6cm olduğu için tedaviye başlayamıyorum. başlarsak tedavi sırasında daha da büyüyebilirmiş kist. bir de kalitesi bozulabilirmiş yumurtalarımın. bu yüzden biran önce ameliyat ol dediler. diğer ay olucak kısmetse. ameliyattan 3 ay sonra da tedaviye başlayacağız allah nasip ederse...

mirjam seninnasıl geçiyor hamilelik???

canim sonuclarinin temiz ciktigina cok sevindim bak demistik sana burdan ameliyati merak etme ben 3 kez oldum laparoskopi yontemiyle yaptiklari icin Allahin izniyle cabuk toparlarsin canim, benim durumum cok sukur cok iyi gidiyor burda her ay ultrasona sokmuyolar sadece 3 defa gormek nasip oldu yavrumu oda hastaneye bagli oldugum icindi bundan sonraki ultrason 20. haftada insallah o zaman cinsiyetinide ogrenecez :) canim sende Ameliyat olunca hamile kalma sansin artiyo insallah sonrasindada hayirli haberlerini alacaz burdan :)

ben de tedaviye başladım yeniden inşallah bu sefer tamamına erdireceğim :) donmuş bebeklerim beni bekler :)

Canim tedavin hayirli ugurlu vede bebisli olsun insallah donmuslarla sansin daha yuksek biliyon demi insallah hayirli haberlerini alacaz seninde canim

Canim tedavin hayirli ugurlu vede bebisli olsun insallah donmuslarla sansin daha yuksek biliyon demi insallah hayirli haberlerini alacaz seninde canim

ay ağzından bal damlıyor

inşallah bu sefer bebişimi kucaklarım. donmuş embriyolar konusunda kafam karışık kimisi şansın azalıyor diyor kimisi artıyor diyor ama ben çok rahatım bu sefer. sonuç ne olursa olsun en azından elimden geleni yaptığımı biliyorum

canim kac tane donmus embiryon var? benim doktorumun soyledigi donmus embiryoda sansin daha yuksek cunku yumurtalarin gelismesi icin kullandigin o agir igneleri kullanmak zorunda degilsin vicudun daha direncli ve daha saglikli kaliyor demisti..
rahat olmana sevindim bende cok rahattim hamile kaldigimda bende senin gibi dusunuyordum icimden hep ben elimden gelini yaptim gerisi Allaha kaldi Gorelim Mevlam neyler neylerse guzel eyler diyodum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…