canim ne yaptin cok merak ettim seni galiba hala kibristasin hayirli haberlerini bekliyorum canim Rabbim islerini kolaylastirsin insallah..
canım az önce haberi aldım 3 yumurtam olgun çıkmış ikisi gitti 1i kalmış embriyolog 5.güne kadar dewam ederse transfer ederiz dediiii üzülsem mi sevinsem mi bilemedimmmmm
ay cok sevindim kiz bosver sen digerlerini benim sadece 2 yumurtam olgundu ve sadece birisinin dollenmesi devam etti biliyosun endiselerini anliyorum bende oyleydim insan karmakarisik oluyor ama sevin artik sukret Allaha Rabbim o birine can versin ve sana bagislasin insallah canim.. dusunsene benim ilk tup bebek denememden 7 yumurtanin hic biri olgun degildibizim gibi hastaligi olanlarin yumurtalarinin olgun cikmasi bile buyuk basari canim bu arada cok mubarek gunde toplanmis yumurtalarin Rabbim o mubarek gunun hatrina yuzunu guldursun insallah canim.. kafana hic bisey takma ve pozitif ol tamam canim Allaha emanet ol optum..
yani sevineyim miii canımmm kız bende üzülüyordum dün toplandı bugün 2.günmü birinci günmü oluyor bak sana miaç kandilinde transfer edildi benim de kadir gecesinde toplandı amin canım hayırlısı ben sevineyi artık kız çok istyordum ikizim olsunnnn olmadı hayırlısı tüp bebek olunca tekizde normal doğum olurmu
bu arada işim gücüm yok doğumu düşünüyorummmm
aminnnn allah razı olsun sendennn
selammm canim ben bygun donuyirummm yarina kadar emriyom dewam ederse hast.donduracakmıs adet olduktsn sinra dogum kontrol hapu kullanip tekrar basluycam telden yazamıyorum fazla bizde dinecezzz
selammm canim ben bygun donuyirummm yarina kadar emriyom dewam ederse hast.donduracakmıs adet olduktsn sinra dogum kontrol hapu kullanip tekrar basluycam telden yazamıyorum fazla bizde dinecezzz
pisikoyaman Canim ne yaptin gittinmi doktora sonucun ne cikti ? bbbz canim sen neler yaptim ikinizide cok merak ediyorum hayirli haberlerinizi bekliyorum mevlam su mubarek gece hatrina yuzunuzu guldursun insallah..
yogun gecen bir ramazan ve bayramdan sonra yine cok sukur burdayim misafir trafigim cok yogun cok sukur neyse biliyorum cok gec oldu ama gecmis bayraminiz mubarek olsun..
bbbz arkadasim nasilsin neler yapiyosun ?? bir gelisme varmi canim? pisikoyaman canim sen nasilsin ?? doktorunla gorustunmu neye karar verdiler??
mirjam seninnasıl geçiyor hamilelik???
ben de tedaviye başladım yeniden inşallah bu sefer tamamına erdireceğim :) donmuş bebeklerim beni bekler :)
Canim tedavin hayirli ugurlu vede bebisli olsun insallah donmuslarla sansin daha yuksek biliyon demi insallah hayirli haberlerini alacaz seninde canim
ay ağzından bal damlıyor
inşallah bu sefer bebişimi kucaklarım. donmuş embriyolar konusunda kafam karışık kimisi şansın azalıyor diyor kimisi artıyor diyor ama ben çok rahatım bu sefer. sonuç ne olursa olsun en azından elimden geleni yaptığımı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?