Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

bbbz canim ne zamandir senden haber alamadim nasilsin? tedavine ne zaman devam edecen?

benim 5 tane 5. gün 9 tane 3. gün embriyom var. 5. gün embriyolarının tamamı mükemmel kalitedeymiş. Hücre sayısı filan bilmiyorum ama doktorum senin sonuçlar süper süper diyip durdu Heralde 5. gün embriyolarından koyarlar. Şimdi estrofem kullanıyorum bugün 3. günüm. Dediğin gibi iğne kullanmadığım için çok mutluyum, vücudumda herhangi bir dengesizlik hissetmiyorum. Sadece bu süreç çok uzadığı için çok sabırsızım bir an evvel sonuçlansın ve ben de hayatıma ona göre yön vereyim dedim. İşimden hiç memnun değilim ve bu süreçte hayatımda alabileceğim belki de en iyi 2 iş teklifini tepmek zorunda kaldım. O yüzden biraz sıkıldım artık her şey sonuçlansın istiyorum :)

Masallah ne kadar guzel sen simdiden hazirliklara basla bence :) canim Rabbim hayirli vede saglikli evlatlar versin insallah isine gelince herseyde hayir vardir oyle dusun insallah belkide daha iyi bir is seni bekliyodur biz yillardir ev almaya calisiyoduk istedigimiz gibi evler cok pahaliydi hatta cekiliste bize ciktigi halde birakmak zorunda kalmistik uzulmustuk ama simdi iyiki birakmisiz yavrum riskiyla geliyo hamile oldugumu ogrendigim gun ayni anda hem istedigimiz gibi hemde daha uygun fiyata evde aldik ayni gun imzayi attik inanilmaz bir gundu bizim icin, hayatimizda 6 yildir yaprak bile kimildamiyordu ve bir gun icinde butun hayatimiz degisti :)

ne güzel söyledin ben de aynen hayatımda yaprak bile kıpırdamıyor gibi hissediyorum, ama hayatımın değişmesine çok yakınım.

ben ilk tedaviye başladığımda hiç umudum yoktu, zaten ohss ile sonuçlandı transferim olmadı. Şimdi içimde garip bir umut var ama kendimi çok kaptırmak istemiyorum :

bu arada eviniz hayırlı olsun, darısı başımıza :)

Amin canim sagol insallah bencede cok yakinsin hayatinin degismesine Rabbim bu guzel duygulari evlat hasreti ceken herkese nasip eylesin en son ultrasona gittigimde kameraya aldim sabah aksam seyrediyorum Allahim o kadar guzel bir duyguki Rabbim hasretini ceken herkese nasip etsin insallah..

benden eylülde raporu çıkartıyorum ve Rabbim izin verirse ekimin ilk haftası inşallah tedaviye başlıyorum arkadaşlar 3 cm çikolata kistim var 2 aşılama yapıldı olmadı tüp bebeğe başlıyoruz acemiyim bana yardımcı olursanız sevinirim süreç hakkında neler yapmalıyım kistle tüp bebek tutarmı kafam karmakarışık...

canım benim de 2 tane kistim var biri 3 cm, bakalım neler olacak

ama küçük kistleriyle tedavi olup çocuk sahibi olan insanlar var :)

istanbul tüp bebek merkezi aret kamarda başlıycam nasipse 2 kere aşılama orda olmuştum doktor ameliyat olmadan tüp bebekmi yapalım dedi

istanbul tüp bebek merkezi aret kamarda başlıycam nasipse 2 kere aşılama orda olmuştum doktor ameliyat olmadan tüp bebekmi yapalım dedi

Merhaba canim tedavi hayirli vede bebisli olsun insallah ksitlerin tam olarak nerde? yeri onemli ama doktorun tup bebege karar vermisse bu demektirki engel olmayacak yerde kistleri kafana takma canim benimde var kistlerim ustelik cok sayida ve yumurtaliklarimin uzerinde ve bagarsagimda cok buyuk ve cok sukur Rabbime 13 haftalik hamileyim

benim sol yumurtalıkta 1 tane var 3 cm miş inşallah benimde olur ne olu dua edin sizin duanız kabul olur siz tedaviylemi kavuştunuz miniğinize?

slm canım dr benim de endometriz diye bişeyden bahsetti hatta tüp bebek te bana 2 tane iğne vuracakmış rahim için :44: herhangi bi sıkıntı olacabileceğini de söylemedi bi bilgin var mı bu konu da senin galiba hamişsin canım ne güzel rabbim inş bana da nasip eder

benim sol yumurtalıkta 1 tane var 3 cm miş inşallah benimde olur ne olu dua edin sizin duanız kabul olur siz tedaviylemi kavuştunuz miniğinize?

senin daha cok kucukmus canim meraklanma olur insallah moralini yuksek tut Rabbim yardim eder insallah ben 5 yildir gormedigim tedavi kalmadi 3 defa ameliyat oldum kistleri aldilar ama geri geldi 4 asilama oldum ise yaramadi 1 tup bebek yumurtalarim hic dollenmedi bile en son icsi denediler 4 yumurta olmustu ve sadece 1 tane dollenmisti cok sukur Rabbime hamile kalmayi nasip etti insallah hayirlisiyle kucagima almayida nasip eder Rabbim olmayan herkese nasip etsin..

A.slm canim bildigim kadariyla endometriozis asamali bir hastalik 1-2-3-4 asamadan olusuyor 1. ve 2. asamada hastalar fazla agri hissetmezmis ve hamile kalma sansi daha fazla oluyormus benim gibi 4. seviye hastalar ameliyat bile olsak malesef geri geliyor ustelik adetler o kadar sancili geciyorki morfin haplari bile ise yaramiyor doktorun sIkIntI olabilecegini soylemedigine gore muhtamelen 1. veya 2. seviyede endo. vardir canim ignelere gelince tup bebekte zaten 2 igne oluyosun canim birisi yumurtalarin gelissin diye diyeri yumurtalari baskilamak icin yani catlamasini onlemek icin Rabbim tedavini hayirli etsin insallah canim..

cevabın için çok tşk ederim bitanem sağol benim hiç adetlerim ağrılı geçmez canım belki de değin gibi düşük seviyede olduğu için dr pek önemsemedi o iğneleri biliyorum canım ama dr bunlardan hariç iğne verecekmiş bende ne olduğunu bimiyorum :44:evet canım yumurtaları baskılamak için iğne verdi adetimin 21. günü vurulmam için pzt akşam vurulcam iğnem mi eylülün 9 da tedavim başlayacak hayırlısyla

Merhaba kızlar , arkadaşlarım benim hikayemde de başrolü çikolata kisti alıyor.Ben 2 yıldır bebek istiyorum , 8 ay önce 4,5 cm çikolata kistim vardı ameliyat oldum Amh değerim de ; 0,5 çıktı . yumurta rezervim düşük çıktı . Klomen çatlama iğnesi sonrası , Aşılama oldum tutmadı . Ya kızlar hiç yok mu hamiş kalan çok üzülüyorum ben bu kistle hamile kalan yok mu? ben 2 aydır ara verdım tedavıye en son 1,5 cm kist vardı yıne ama yınemı çikolata kisti bilmiyorum çunku adet sonrası gıdıo bazı toplanan kistler . Tüp bebek için erken mi bide size danışıyım dedim yardımcı olun dostlarım nolurrrr:))

Merhaba canim oncelikle gecmis olsun hikayen bize cok tanidik cunku bir cogumuz ayni sorunlari yasiyoruz kistlerin cokta buyuk degil meraklanma ama tedavinide aksatma derim cunku bizim hastaligimizda zaman cok onemli her gecen gun artiyor bu kistler ve her ameliyat yumurta rezervini azaltiyor benim durumum senden cok daha kotuydu simdi cok sukur Allaha 5 yillik ugrastan sonra hamileyim bende cok gec kalinmisti hastaligim 4. seviyede ve bagarsaklarima kadar yayilmisti bagarsagimda ve yumurtaliklarda bir suru kistim var yumurtalarimin kalitesinide bozuyor ama tedavine devam et gerekirse tup bebek yaptir hic bekleme..

canım çikolata kistleri kendini yenileyebiliyor yani ameliyattan sonra yeniden oluşabiliyor...zaten doktorlar belli büyüklüğe gelmeden ameliyat etmek istemiyorlar....hem yumurtalıklara da zarar verebiliyor....çikolata kisti olup da hamiş kalan var canım yani o konuda asla ümitsizliğe kapılma....bende tüm batını kaplayan ameliyat oldum 4. evreydi...hamiş olamadım ama tedaviye devam ediyorum...

mirjam öncelikle hayırlı olsun canım...rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin....ben de tüm batını kaplamıştı bağısaklar dahil... sol tüpte hala var 5cm civarında....sen nerde tedavi gördün canım....biz 4 defa tüp denedik olmadı....yakında diğer denemeye başlayacağız...

hayırlı olsun allah eline alıp sevmeyi nasip etsin inşallah bende tüp bebek düşünüyorum ama tüp bebek merkezleri çok pahalı şuanda raporda alamıyorum araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…