Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

almeda canım bu pis hastalığın tek çaresi en kısa zamanda bebiş sahibi olmak çünkü vücut hamiş olduğunda hastalığı kendisi baskılıyormuş...en kısa zamanda doğal veya tedaviyle bebiş sahibi ol canım....ama dediğim gibi umudunu asla ve asla kaybetme...iyi bir merkez ve doktor olsun ...

cevabın için sağol canım...benim sağ tüp tıkalı zaten yumurta üretmiyordu... solda 5cmlik çikolata kisti var... geçen tüp bebekte 5-6 tane yumoş oldu....hayırlısı olsun canım rabbim istedikten sonra vakti saati gelmişse oluyor....senin ve ailen adına sevindim....kısmetse doğum ne zaman?

hayırlı olsun allah eline alıp sevmeyi nasip etsin inşallah bende tüp bebek düşünüyorum ama tüp bebek merkezleri çok pahalı şuanda raporda alamıyorum araştırıyorum

sagol canim Allah razi olsun ben Hollandada yasiyorum burdaki prosodurler cok kotu ozele felanda gidemiyorsun olmayacagini bildikleri halde 4 defa prosodur geregi asilama yaptilar canim hemen tup bebege gecirmediler tam 5 yil ugrastim tedavilerle..

Evet gercekten zamani gelince Rabbim veriyor ben umidimi iyice yitirmistim aileme ilk soyledigimde herkes sasirdi cunku herkes umidini yitirmisti artik cok sukur Mevlama.. Mevlam nasip ederse tahmini dogum 23 subat insallah..

rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım...ya bi ara hollanda ile ilgili türk ailelerin çocuklarını sudan sebeplerle ellerinden alıp hollandalı ailelerin yuanına veriyorlarmış ne kadar doğru canım?

malesef gercek canim en ufak biseyde aliyolar benim bir komsumun cocuklarinida aldilar nedeni mobiline fatura cok gelmis babasida ceza olarak telefonu 1 haftaligina elinden almis kiz daha 13 yasinda hollandali komsusuna babam telefonumu aldi diyor hollandali hemen polisi ariyor komsumun 3 cocugu vardi hepsini goturduler komsum cok ugrasti geri almak icin 2 cocugunu 1 yil sonra aldi 13 yasina olan kizi 2 bucuk sene sonra sartli aldilar
malesef cocuklari yanina verdikleri ailelerde lezbiyenler veya gayler sozde onlara gore duzgun ailelermis..

canım sadece türklere mi yoksa diğer milletelere de mi aynı şey geçerli? bildiğim kadarıyla hollanda da eşcinsel evlilik serbest onlara göre hayat tarzı...peki bu durumda türk aileler ne yapıyor ? bir de bizim dışarda gördüğümüz gurbette yaşayan türkler arasında birlik beraberlik,dayanışma,lobi faaliyetleri göremiyoruz ....ya da bize öyle geliyor.....ama çok feci bir durum düşünsene 13-14 yaşında kızını oğlunu senden alıyorlar gay-lez aileye veriyorlar 2-3 yıl sonra bambaşka bir çocuk geliyor senin karşına....Allah yardım etsin canım sizlere....

canim genelde musluman ailelere daha cok yapiyorlar onlara gore cocuklari musluman gibi yetistirmek cocuga iskence hele birde kucuk yasta kapali kizlari gorduklerinde deliriyorlar burda bir tane politikaci var bas ortulu kadinlardan vergi almayi taleb ediyor nedenide goz zevkini bozuyomusuz..
Elhamdulillah turkler arasinda birlik beraberlik var cok sukur mesela biz kadinlarin kendimizin kurdugu vakifimiz bile var hastalara fakir ogrencilere cocuguna devlet el kovmus ama geri almak icin maddi acidan yardima muhtac olanlara yardim ediyoruz gelirimizde lahmacun yapip satarak festivallerde yemek yapip satarak kazaniyoruz tabi bagis yapanlarimizda cok bazilari aylik belli bir miktar bagis yapiyor ama tabi ne kadar biz elimizden gelenide yapsak burdaki kurallar cok sIkI bir bahane bulup bir cocuga el koymuslarsa onu geri almak cok zor ama nedense hic hollandali bir cocuga el koymuyolar sanki onlar duzgun aileler..
neyse yaaa bu konu benim can damarim duyunca deli oluyorum

Son düzenleme:
seni üzmek istemedim canım ama birlik berabelik olmasına sevindim... dikkatli olmak gerekiyor anlaşılan....çocuğun bilmeden dediği bir şey ve çacuğa yapılan bir hareket kötü sonuçlara yol açabiliyor....
ne diyeyim acanım rabbim korusun sizi ve orada yaşayan müslümanları....

arkadaşlar merhaba 3,5 cm çikolata kistim olduğunu öğrendim.Ve henüz çocuk düşünmediğimiz için doğumkontrol hapını ara vermeden kullanmam önerildi. Ama doktorlardan biri ginera kullan derken diğeri desolett i önerdi ve her diğeri diğerinini önerdiği için daha zararlı diyor. içinizde bu hastalığı olanalr hangi ilacı kullandı yazabilir mi ? yada bu ilaçalrı kullananlar yorum yazabilirmi ? dip not: memede fibre adenomlarımda var

gecmis olsun canim bildigim kadariyla dogum kontrol haplari bu hastaligi baskiyor bazen ileri seviyede degilse kistleride kuculen oluyormus ilaclar hakkinda bir bilgim yok ama, ben hollandada yasadigim icin ikisinide tanimiyorum canim uzgunum bu konuda yardimci olamayacam

kisti baskılasın diye genelde yasmin veya ginera veriliyor ayrıca visanne diye bir ilaç daha var...kiist için devlet karşılamıyor ama...bu hastalığın çaresi en kısa zamanda hamiş kalmak....

Ben yaklaşık 10 yıl desolet kullandim. Ama hangisi daha iyi diye arastirmamistim doktor verdi kullandim. Biz de kistlerimi bildiğim halde korunduk sonra pişman oldum. Özel bir durumun yoksa çok beklememeni tavsiye ederim.

ayyy bu cuma transferim gerçekleşiyor yavaştan bir heyecan bastı beni
birazdan ilk progynex iğnemi olacağım korkuyorum

ayyy bu cuma transferim gerçekleşiyor yavaştan bir heyecan bastı beni
birazdan ilk progynex iğnemi olacağım korkuyorum

hadi hayırlısı canım embriyoları alacaksın göbüşe ve tutacaksın sımsıkı.....bu saatten sonra bol bol dua etme vakti bence....stress yapma...12 gün sonra seni böyle görmek dileğiyle........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…