hadi hayırlısı canım embriyoları alacaksın göbüşe ve tutacaksın sımsıkı.....bu saatten sonra bol bol dua etme vakti bence....stress yapma...12 gün sonra seni böyle görmek dileğiyle........
ayyy bu cuma transferim gerçekleşiyor yavaştan bir heyecan bastı beni
birazdan ilk progynex iğnemi olacağım korkuyorum
Canim hayirli ve bebisli olsun insallah :) senin sansin cok yuksek Allahin izniyle ben inaniyorum olacagina gelismeleri yaz olurmu canim :)
selam kızlar nasılsınız mirjam canım sen nasılsın bebeğin nasıl sanırım cinsiyet daha belli değil kıbrıs dönüşü memlekete gitmek zorunda kaldımmm haber veremedimm
bu arada transfer yapılmadı 4 yumurtadan 1i döllendi 3.gün embriyosu olarak donduruldu şimdi ilaçlara yine başlıycammm
Canim hayirli ve bebisli olsun insallah :) senin sansin cok yuksek Allahin izniyle ben inaniyorum olacagina gelismeleri yaz olurmu canim :)
selam kızlar nasılsınız mirjam canım sen nasılsın bebeğin nasıl sanırım cinsiyet daha belli değil kıbrıs dönüşü memlekete gitmek zorunda kaldımmm haber veremedimm
bu arada transfer yapılmadı 4 yumurtadan 1i döllendi 3.gün embriyosu olarak donduruldu şimdi ilaçlara yine başlıycammm
mirjam'cım, hayırlısıyla embriyoları aldım geldimbir tane koyacaklar sanıyordum meğer iki tane koymuşlar sürpriz oldu bana
2 gün geçti 10 gün kaldı :) gününden önce test yapmayı düşünmüyorum ama beklemek çok zormuş
bugün gidip bir kilo kabak çekirdeği yiyorum
ananas hamilelere pek tavsiye etmediğinden korktum biraz
sen 6. gün testini yaptığında çıkmış mıydı? ne yapmalıyım bilemedim bile bile kendimi üzmek ya da ümitlenmek istemedim
ben 6. gun yaptigimda 10.dk sonra ikinci cizgi beyazdi cok garipti balkona cikip oyle gormustum beyaz bir cizgi oldugunuama olmadi diyede cok uzulmustum istersen en az 10 gun bekle benim 10.gun babalar gunuydu esime supriz yapmak icin yapmistim ve silik bir sekilde cikmisti tabi ben yine inananmamistim :) ananasa gelince bende korkmustum ama az az yedim gunde 4 kucuk lokma seklinde yedim
bir de ben öyle çok hasta gibi yatmıyorum sadece ilk iki gün yattım ama işte şimdi işe filan geldim kendimi yormadan hayatıma devam ediyorum, doktor evde oturmamı istemedi sen ne yapmıştın?
iyi yapmisin canim insan bos bos yatinca stres yapiyor bende ilk 3 gun evde kendimi cok yormadan yemekti bulasikti islerimi yaptim birde vicudunu iyi dinle zorladinmi azcik agrin oluyo zaten hemen birak ve dinlen onemli olan ilk 3 gunmus sonrasinda istedigini yapabilirmisin ben sonra 4. gun pazara cikmistim :) 5 ve 6. gun ise baslamistim dusun ben creste calisiyorum cocuk bakiyom :) ama kendimi cok yormamaya ozen gosterdim herseyi yavas yavas yapiyordum sende fazla yorma kendini ama evede kapanma evde zamn gecmiyor ve insan cok stres yapiyor..
happytobe canım bol bol dinlen ama 12 gün boyunca yatmanı da tavsiye etmem....hem devamlı yatmak stres yapıyor...mirjamın dediği gibi ilk 3 gün oldukça önemli....inşallah güzel sonuçlarını alırız....
mirjam'cım, hayırlısıyla embriyoları aldım geldimbir tane koyacaklar sanıyordum meğer iki tane koymuşlar sürpriz oldu bana
2 gün geçti 10 gün kaldı :) gününden önce test yapmayı düşünmüyorum ama beklemek çok zormuş
görüşmeyeli sen her zorluğu atlatıp bekleyişe geçmişsin canım... inşallah en kısa zamanda mutlu haberini de alırız..nasılsın? ağrı sızı var mı?? durumunu da yazar mısın...
bu arada ben hala aynı aşamadayım..hala dr.un keyfi olsun sahayı,zemini beğensin diye bekliyoruz.. :)
aynen öyle tüm zorlukları tek tek aşıp sonunda embriyolarıma kavuştum. Şimdi artık yapacak bir şey olmadığından tuhaf geliyor. Sanki okulda sınav dönemini atlatmışım da tatile çıkmayı bekliyor gibiyim
ağrım sızım yok allaha şükür arada kasıklarım ağrıyr, biraz dinleniyorum kendime geliyorum. Yalnız kendimi çok yorgun hissediyorum, çok uyku yaptı bende bu ilaçlar. Bulduğum her fırsatı uyuyarak geçiriyorum özellikle transfer günümden beri.
Senin için doktor ne diyor, var mı bir öngörüsü?
Ama cok normal tatlim..hormonlarin tavan yapti uyku olması normal ve hatta iyi bi gelisme bence..kac gun kaldi..ikizlerin olacak galiba hazir misin buna?? Bana iste dedigim gibi gonal f baslandi 225 ml.acaba dozu az mi yaa?? Millet daha fazla yaptirmis..pazartesi kontrole gidecem bakalim. .
iyi günler kızlar .....mirjam nasıl gidiyor hamişlik canım?
yeni taransfer olan arkadaşlar güzel haberlerinizi merakla bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz
happytobe uyku hamişlik belirtisi olmasın....inşallah iki emboş tutar da bir kız biri erkek olurrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?