Happycim uyku iyiye işaret been sana diyeyim :)
Kizlar acil yardima ihtiyacim var..gonal f ve menorial kullaniyorum saat kacta yapmam lazim igneleri..siz ne zaman yaptiniz?? Lutfen cevap verin.
iyi günler kızlar .....mirjam nasıl gidiyor hamişlik canım?
yeni taransfer olan arkadaşlar güzel haberlerinizi merakla bekliyoruzzzzzzzzzzzzzz
happytobe uyku hamişlik belirtisi olmasın....inşallah iki emboş tutar da bir kız biri erkek olurrrrrrrrrrrrrrr
iyi gunler canim cok suku Allah cok iyi gidiyor hatta bu kadar iyi gitmesi bazen beni korkutuyorsen neler yapiyon sende haberler nasil ?
Selam canim oncelikle tedavin hayirli vede insallah bebisli olsun:) Turkiyedeki sistemi bilmem ama bana doktorum ozellikle sabah 12kiye kadar yapmami soyluyodu bide hepsini ayni saatte yapmami soyluyodu
aaaa korkacak ne var sendekeyfini çıkar tatlım...ben şimdilik doğallara devam...inşallah yazın denemeyi düşünüyoruz.....
Arkadaslar mrb. Ben dun lucrin vuruldum (1 aylik olandan) . kisti baskilayip; gonal f e gecip; bayramdan sonra transfer yapcaklar. Benim gibi mi sizlerin tedaviler de.
teşekkür ederim canımcım..senin de hayırlı olsun..ilk denemen miydi? nasıl hissediyorsun?
arkadaşlar ben konu açtımda bununla ilgili burayada yazmak istedim sizde çikolata kisti hastasısınız ağrılarınızla nasıl başediyorsun benim hergün ağrım var
Merhaba canim ben lucrini cok kullandim sonrasindada icsi tedavisine baslamistim lucrin adet gormemen icin cunku adet gordukce kistler artiyor lucrin rahim bolgeni yumurtaliklari felan dinlendiriyormus yani endometriozis tedavisinde lucrin cok kullaniliyor.. Insallah tedavin Hayirlisiyla bebisli sonuclanir canim..
ben lucrin kullanmadım
Canim senin masallah 14 tane yumosun oldu yani senin hastaligin cok sukur o kadar ilerlememis benim ilacin dozunu surekli artirdigi halde sadece bir kac tane oluyodu yumurtaliklarim dinlensin diye vermislerdi hem birde benim cok agrim oluyodu morfin haplari bile ise yaramiyodu o yuzden lucrinle aylarca gecici menepoza soktu doktorum..
hem sen hic biseyi dusunme bence sen hamilesin insallah :) bu arada nasil gidiyor? nasil hissediyorsun?
nasıl gittiği hakkında hiç bir fikrim yok :) yarın 8. gün acaba Pazar test yapsam mı diye düşünüyorum. kan tahlilini hastanede alacağım sonrada hemen eve gideceğim negatif çıkarsa dağılmaktan korkuyorum. kendimi önceden hazırlasam mı acaba :)
sen napıyorsun, nasıl gidiyor hamilelik :)
bu arada bugün çok ilginç bişi yaşadım :) 3 yıldır görmediğim bir iş arkadaşım vardı. hiç bir şeyden çocuk istediğimden haberi yok. arayıp seni rüyamda gördüm hamileydin, çok etkisi altında kaldım aramak istedim hamile misin diye sordu :) yok değilim dedim bu sefer de ısrarla test yap dedi. tüylerim fiken diken oldu
Canim oncelikle cok cok gecmis olsun agri cekmek cok zor Allah yardimcin olsun bende cok yasadimadet gunlerimde morfin haplari kullaniyodum ama o bile ise yaramiyodu bende internetten arastirip endometriozis diyeti diye bir diyet bulmustum ilk 1. veya 2. sayfaya bak burdanda paylastim onun cok faydasini gordum plates felanda yaptim gercekten iyi gelmisti sanada tavsiye ederim canim bir dene birde dogum kontrol haplari iyi geliyor diyorlar ama ben kendim hic kullanmadim Rabbim sifa versin insallah canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?