Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Kizlar acil yardima ihtiyacim var..gonal f ve menorial kullaniyorum saat kacta yapmam lazim igneleri..siz ne zaman yaptiniz?? Lutfen cevap verin.

Kizlar acil yardima ihtiyacim var..gonal f ve menorial kullaniyorum saat kacta yapmam lazim igneleri..siz ne zaman yaptiniz?? Lutfen cevap verin.

Selam canim oncelikle tedavin hayirli vede insallah bebisli olsun:) Turkiyedeki sistemi bilmem ama bana doktorum ozellikle sabah 12kiye kadar yapmami soyluyodu bide hepsini ayni saatte yapmami soyluyodu

Son düzenleme:

iyi gunler canim cok suku Allah cok iyi gidiyor hatta bu kadar iyi gitmesi bazen beni korkutuyor sen neler yapiyon sende haberler nasil ?

bana gonal f sabah merional akşam yapılacak dediler..neyse yaa ne dedilerse o artık..sabah 8 akşam 8 yapıyorum bende... Allah biliyor ama ben hissettiğimi söylüyorum happyciğim tebrikler hamilesin :) :) pozitif düşün evrene pozitif mesaj yolla..yumurtlama takibi pregnyl falan yapılırken ben de bazen çok ümitli bazen inanılmaz karamsar oluyordum..bu da hormonal sanırım..

Selam canim oncelikle tedavin hayirli vede insallah bebisli olsun:) Turkiyedeki sistemi bilmem ama bana doktorum ozellikle sabah 12kiye kadar yapmami soyluyodu bide hepsini ayni saatte yapmami soyluyodu

teşekkür ederim canımcım..senin de hayırlı olsun..ilk denemen miydi? nasıl hissediyorsun?

arkadaşlar ben konu açtımda bununla ilgili burayada yazmak istedim sizde çikolata kisti hastasısınız ağrılarınızla nasıl başediyorsun benim hergün ağrım var

Arkadaslar mrb. Ben dun lucrin vuruldum (1 aylik olandan) . kisti baskilayip; gonal f e gecip; bayramdan sonra transfer yapcaklar. Benim gibi mi sizlerin tedaviler de.

aaaa korkacak ne var sende keyfini çıkar tatlım...ben şimdilik doğallara devam...inşallah yazın denemeyi düşünüyoruz.....

Sagol canim yaa bende keyfini cikarmaya calisiyorum ama ne kadar hasta olursan bebek o kadar saglikli olur diyorlar bende o yuzden biraz korkuyom Allahin izniyle 30 eylulde 3 boyutlu ultrasona girecem insallah o zaman gorucez bebegimi :) bu arada canim insallah tedaviye gerek kalmadan kavusursun mucizene..

Son düzenleme:
Arkadaslar mrb. Ben dun lucrin vuruldum (1 aylik olandan) . kisti baskilayip; gonal f e gecip; bayramdan sonra transfer yapcaklar. Benim gibi mi sizlerin tedaviler de.

Merhaba canim ben lucrini cok kullandim sonrasindada icsi tedavisine baslamistim lucrin adet gormemen icin cunku adet gordukce kistler artiyor lucrin rahim bolgeni yumurtaliklari felan dinlendiriyormus yani endometriozis tedavisinde lucrin cok kullaniliyor.. Insallah tedavin Hayirlisiyla bebisli sonuclanir canim..

teşekkür ederim canımcım..senin de hayırlı olsun..ilk denemen miydi? nasıl hissediyorsun?

sagol canim. ben cok tedavi gordum 5 yildir araliksiz tedaviler goruyodum 3 ameliyat kistlerim alindi 4 asilama sonuc negatifti sonra bir tup bebek denemesi yapildi yumurtalarim hic dollenmemisti bile lucrin diye bir igneyle aylarca menepoza girdim en sonunda doktorum icsi tedavisi yapti 4 yumurta oldu ve sadece 1 tane dollendi ve Cok sukur Rabbime onunla hamile kaldim.. herkese diyorum umudunuzu yitirmeyin benim durumum cok kotuydu Rabbim nasip eyledi sonunda insallah isteyen herkese nasip eyler..

arkadaşlar ben konu açtımda bununla ilgili burayada yazmak istedim sizde çikolata kisti hastasısınız ağrılarınızla nasıl başediyorsun benim hergün ağrım var

Canim oncelikle cok cok gecmis olsun agri cekmek cok zor Allah yardimcin olsun bende cok yasadim adet gunlerimde morfin haplari kullaniyodum ama o bile ise yaramiyodu bende internetten arastirip endometriozis diyeti diye bir diyet bulmustum ilk 1. veya 2. sayfaya bak burdanda paylastim onun cok faydasini gordum plates felanda yaptim gercekten iyi gelmisti sanada tavsiye ederim canim bir dene birde dogum kontrol haplari iyi geliyor diyorlar ama ben kendim hic kullanmadim Rabbim sifa versin insallah canim..

ben lucrin kullanmadım

ben lucrin kullanmadım

Canim senin masallah 14 tane yumosun oldu yani senin hastaligin cok sukur o kadar ilerlememis benim ilacin dozunu surekli artirdigi halde sadece bir kac tane oluyodu yumurtaliklarim dinlensin diye vermislerdi hem birde benim cok agrim oluyodu morfin haplari bile ise yaramiyodu o yuzden lucrinle aylarca gecici menepoza soktu doktorum..
hem sen hic biseyi dusunme bence sen hamilesin insallah :) bu arada nasil gidiyor? nasil hissediyorsun?

nasıl gittiği hakkında hiç bir fikrim yok :) yarın 8. gün acaba Pazar test yapsam mı diye düşünüyorum. kan tahlilini hastanede alacağım sonrada hemen eve gideceğim negatif çıkarsa dağılmaktan korkuyorum. kendimi önceden hazırlasam mı acaba :)
sen napıyorsun, nasıl gidiyor hamilelik :)

bu arada bugün çok ilginç bişi yaşadım :) 3 yıldır görmediğim bir iş arkadaşım vardı. hiç bir şeyden çocuk istediğimden haberi yok. arayıp seni rüyamda gördüm hamileydin, çok etkisi altında kaldım aramak istedim hamile misin diye sordu :) yok değilim dedim bu sefer de ısrarla test yap dedi. tüylerim fiken diken oldu

Insallah hamilensindir canim insan kendini ne kadarda negatife hazirlasa en ufak biseyde dagiliyosun mesela ben onuncu gun leke gordum o gece sabaha kadar aglamistim olmadi diye :) ustelik doktorumda bana hic umit vermemisti :) nasip olunca oluyor..
ben cok sukur cok iyi gidiyor tek sorunum cok hizli kilo almam onuda takmiyorum artik :)

canım teşekküraederim bana cevapverdigin için diyeti deneyecegim umarım iyi gelir aslında bir bebegim olsa aldırıcam hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…