canım teşekküraederim bana cevapverdigin için diyeti deneyecegim umarım iyi gelir aslında bir bebegim olsa aldırıcam hepsini
Rabbim sifa versin insallah o agrilari cok iyi biliyom gercekten cok zor.. cocuk konusunda tedavi felan goruyonmu? geciktirme derim bu hastaligin tek illaci cocuk Rabbim en kisa zamanda sanada nasip eylesin ben suan 16 haftalik hamileyim inan o kadar rahatladimki agri felan hic bisey yok Rabbime sukur..
evet canım 4.tüp bebegimizi yaptık ama olmadıben pes etmeden tedavie devam ediyorum ama psklojim çok yıprandı agrılar bebegin olmaması evliligede yansıyor allaha şükür evliligim iyide ben artık yoruldum canım çok sevindim hamile olmana darısı başıma tüp bebeklemi hamile kaldın eger öyleyse nerde yaptın tüp bebegini
seni cok iyi anliyorum canim Rabbim sifa versin insallah bende cok cektim 5 yildir araliksiz tedavi gordum3 defa ameliyat oldum 4 asilama sonuc negatifti sonrasinda aylarca lucrin kullandim yani doktor gecici menepoza soktu sonra tup bebek denendi yumurtalarim hic dollenmedi bile yorulmakta cok haklisin bende ayni hissediyordum en sonunda son sans olarak icsi denediler doktorum hic umit vermemisti bana senin yumurtalarin revervi az ve sagliksiz diyordu ama icside sadece bir yumurtam dollenmisti Allaha sukur onunla hamile kaldim :) hala inanamiyorum Rabbim evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin insallah.. yorulsanda devam et ne olur ara verme cunku bizim hastaligimiz cok gicik hergun ilerliyor evliligede yansiyor tabi birde cevredeki herkesi lafi sozu biktirmisti beni benimde piskolojim bozulmustu piskolojik destekte aldim..
canim ben Hollandada yasiyorum ve burda yaptirdim ama inan turkiyedeki sistem daha iyi bu burda son denememdi olmasaydi bende turkiyede yaptiracaktim
Mirjamcım bebeğin kaç aylık oldu hissetmeye başladın mı kıpırtılarını sen bu kistin bütün acı tecrübelerini yaşamışsın ama bebeğin geldiğinde unuturur hepsini cinsiyetini ne zaman öğreneceksin bende yeni renkli ultrason çektiridim kistlerim büyümüş soldaki basit kist görünen de çikolataymış bende salı gününe ankaraya tüp bebek merkezine randevu aldım bakalım sonuç ne olacak
Selam canim oncelikle gecmis olsun kistleri kafana takama benimde o kadar cok kistim varki.. sol yumurtaligimda, sag yumurtaligimda ve bagarsaklarimdada cok sayida kistim var ama kistlerlede hamile kalinabiliyormus cok sukur :) Ankara tup bebegin cok iyi oldugunu duymustum bilmiyorum ayni yermi ama benim yengemde orda tup bebek yaptirmisti cok memnundu insallah hayirli haberlerini aliriz canim..
bebegime gelince :) 4 ay bir haftalik oldu hareketlerini net olarak hissedemiyorumyani kimildanma felan hissediyorum ama ayirt edemiyorum.. 30 eylulde ayrintili ultrasonum var Allahin izniyle o zaman ogrenecez cinsiyetini..
uuu kocaman olmuş maşallah, inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın Mirjam'cım :)
benim de test günüme 2 gün kaldı. düşündükçe kalbim duracak gibi hissediyorum :)
seni cok iyi anliyorum canim Rabbim sifa versin insallah bende cok cektim 5 yildir araliksiz tedavi gordum3 defa ameliyat oldum 4 asilama sonuc negatifti sonrasinda aylarca lucrin kullandim yani doktor gecici menepoza soktu sonra tup bebek denendi yumurtalarim hic dollenmedi bile yorulmakta cok haklisin bende ayni hissediyordum en sonunda son sans olarak icsi denediler doktorum hic umit vermemisti bana senin yumurtalarin revervi az ve sagliksiz diyordu ama icside sadece bir yumurtam dollenmisti Allaha sukur onunla hamile kaldim :) hala inanamiyorum Rabbim evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin insallah.. yorulsanda devam et ne olur ara verme cunku bizim hastaligimiz cok gicik hergun ilerliyor evliligede yansiyor tabi birde cevredeki herkesi lafi sozu biktirmisti beni benimde piskolojim bozulmustu piskolojik destekte aldim..
canim ben Hollandada yasiyorum ve burda yaptirdim ama inan turkiyedeki sistem daha iyi bu burda son denememdi olmasaydi bende turkiyede yaptiracaktim
Selam canim oncelikle gecmis olsun kistleri kafana takama benimde o kadar cok kistim varki.. sol yumurtaligimda, sag yumurtaligimda ve bagarsaklarimdada cok sayida kistim var ama kistlerlede hamile kalinabiliyormus cok sukur :) Ankara tup bebegin cok iyi oldugunu duymustum bilmiyorum ayni yermi ama benim yengemde orda tup bebek yaptirmisti cok memnundu insallah hayirli haberlerini aliriz canim..
bebegime gelince :) 4 ay bir haftalik oldu hareketlerini net olarak hissedemiyorumyani kimildanma felan hissediyorum ama ayirt edemiyorum.. 30 eylulde ayrintili ultrasonum var Allahin izniyle o zaman ogrenecez cinsiyetini..
kızlar biraz önce dayanamayıp test yaptım 2. çizgi silik çıktı ben mi zorluyorum kendimi ikinci çizgiyi görmek için
ne yapacağımı bilemedim, en iyisi 2 gün daha bekleyp kan testi yaptrımak heralde
canım kaçıncı günü yaptın bu testi tüp bebekte kullanılan hormon ilaçlarında gebelik testinde çizgi çıkarıyormuş okuduğuma göre ama ilacın etkisiyle değilse kesin hamilesin tebriklerçünkü bende gördüm çizgiyi hamilelik yoksa çizginin gölgesi bile çıkmıyor birde sabah ilk idrarla yapıldığında iyi sonuç alınıyormuş sanırım sen gün içinde yaptın sabah tekrarla bakalım güzel haberlerini bekliyorum
uff bilemedim ki inşallah hamileyimdir ya :) çarşamba günü kan testim var onu bekleyeceğm artık
kızlar biraz önce dayanamayıp test yaptım 2. çizgi silik çıktı ben mi zorluyorum kendimi ikinci çizgiyi görmek için
ne yapacağımı bilemedim, en iyisi 2 gün daha bekleyp kan testi yaptrımak heralde
canım teşekkürederim moral oldun bana pes etmeyeceğim kasımda istanbula gidiyorum ben mersinde yaşıyorum bakalım nasıl bir tedavi izleyecekler umarım bende senin gibi yazacağım burdan hamile olduğumu çok saol
uff bilemedim ki inşallah hamileyimdir ya :) çarşamba günü kan testim var onu bekleyeceğm artık
Canim hayirli ugurlu olsun hamilesin cok sukur benimde cok silik cikmisti bu kadar bile degildi cok sevindim darisi insallah diger arkadaslarin basina..
ben nedense sevinemedimiçimde bir korku var. sanırım kan testini görmeden içim rahat etmeyecek
sen daha sevinemezsin canim kan testini gorsende sevinmeye korkuyo insan ben 4 ayligi cektim hala sevinemiyorum :) korkuyorum bisey olacak diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?