Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

slm hepinize mirjam canım maşallah bebeğin büyümüş cinsiyet sanırım daha belli değil sağlıklı sıhhatli olsun inş.cinsiyet tahmininde bulunacam erkek olacakkk öyle hissediyorum bakalım çıkacakmııı bu arada ikinizde iyisiniz inş.bu aralar misafirim vardı memlekettn ondan giremiyordummm
happytube tebrik ederim canım hamilesinnnnnnnnnn
rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinnnn inş.çizgi görünüyorrr canım eğer olmasaydı siyahımsı renk gri renk çıkardı şayet ilaçlardan olsa
pembemsi çıkmış kandan baksan yine çıkarrrrr

bbbz canim ne zamandir senden haber alamadim nasilsin? basladinmi ilaclara inan hep aklimdasin canim Rabbim gonlune gore versin insallah..

canım çok sağol allah razı olsun senden bende haber vermek için girdim yarın yola çıkıyorum çarşamba günü 9:30da sabah yumurta toplama işlamim olacakkk
10tane yumurtam var en büyüğü 19mm rahim kalınlığım 14mm imiş inş.bu sefer hayırlısıyla transfer olur nasıl güzelmi
kullandığım ilaçlar merional 300lük kullandım 2 toz şeklinde birde femara kullandım bu gecede 23:40çatlatma iğnemi yapacam progesteronda0.85 çıktıı dua etmeyi unutma yiğenimleeee

maşallah canım bu sefer yumurtaların çok inşallah bol bol olgun yumurta toplarlar :)

selam canim cok sevindim yumurtalar cok iyi :) daha dogrusu hersey cok iyi masallah..
Insallah Rabbim bu defa yuzune baksin canim.. hayirli haberlerini aliriz insallah.. inan hep aklimdasin canim hep dualarimdasin...
bu arada hamile oldugumu duyan herkes oglun olacak diyor hatta kayinpederim gidip gelip cok sukur tosun pasam geliyor diyip duruyor :)))) benim icin onemli olan hayirli ve saglikli olmasi oglan yada kiz farketmez :)

kızlar testimi yaptırdım

bugün 12. günümdü. değerim 35.58 çıktı. sevinemedim değerim çok düşük

ama silikte olsa pozitifti canim benimde 15 gun bile cok silikti hatta doktorumu arayip cok silik emin degilim demistim oda bana merak etme kanaman olmadigi surece hamilesin demisti ama benim burda kan testi yapmiyorlar o yuzden kan degeri konusunu bilmiyorum istersen 15. gun yine test yap..

Son düzenleme:
happytobe canım değerin çok düşük değil...yarın yine test yap inan yükselecektir...strese girme bence...hamişliğin tadını çıkar

bakalım Pazar günü tekrar gideceğim, ister istemez moralim çok bozuldu

doktor şimdi idrar testi yapsan çıkar dedi. kimyasal gebelik olmasından korkuyorum

yarın yeniden test yapmaya cesaretim yok :) doktor pazar yapalım netleşsin dedi

canım maşallah hamilesin değerin iyi bu rakama göre hamilesin artacak ben eminim sen dinlen güzel güzel bu sitede bak istersen seninkinden daha düşükler anne oldu o yüzden moralini bozma seninle bebeğin üzersen o da üzülür.

bakalım Pazar günü tekrar gideceğim, ister istemez moralim çok bozuldu

doktor şimdi idrar testi yapsan çıkar dedi. kimyasal gebelik olmasından korkuyorum

canim hemen boralini bozma insallah kimyasal degildir..

amin canım inşallah öyle olur, ilk şoku atlattım biraz kendime geldim sayılır :) daha sağlıklı düşünebiliyorum şu an

kısmetten ötesi yok ne diyelim

şimdi daha iyiyim :) doktorla konuştuğumda şoka girdim heralde kendimi negatife hazırlamıştım

şu an aptal gibiyim, beklemekten başka bir çarem yok

evet canim sabret Rabbim gonlune gore versin insallah ama ben hamile olduguna inaniyorum :)

maşallah canım bu sefer yumurtaların çok inşallah bol bol olgun yumurta toplarlar :)
evet canım çokkk sağol inşallahhhh
evet canı şimdilik bir sorun gözükmüyorrr inş.hayırlısı olr inanıyorum aklında olduğumu çoook teşekkür ederim ya
valla bende duydum duyalı herkes hissediyordum hatta saada oğlun olursa miraç ismi bile demiştim herşeyin hayırlısı bakalım yanılacakmıyızzz

kızlar testimi yaptırdım

bugün 12. günümdü. değerim 35.58 çıktı. sevinemedim değerim çok düşük
hayırlı olsun canımmmmmm
kız değer yükselir kötü düşünme yaaa hem bana düşük gibi gelmediii sevin sevin rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinnn

canim hakkinda hayirlisi olsun ins saglicakla hamile kalip yavrunu alirsin artik kucagina sen tup bebege gectin demek artik :)

aminnn çok sağol canım ya yaklaşık 6 aydır tüp bebek yolundayım geçen ay yumurtalar iyi çıkmadı inş. bu sefer olur sen ne yaptınnn
rabbim hiç birimizin hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın

amin canim insallah bukez olur ben biliyosun o donem yeni aldirmistim kistimi cok sukur dokuz ay oldu tekrarlamadi alti ay normal denedik olmadi gecen ay asilama yaptirdim basarisiz simdi biraz ara veriyim dedim ikinciyi denicem sonra tup bebek ins gerek kalmaz

inş. canım ya ama aşılamaya ilaçlara harcyacağın ilaçları tüp bebeğe harca ben bi tane aşılama tek denedimm sonra tüp bebekte karar kaldımm boşa vakit kaybı olmasın diyee
hakkımızsda hayırlısı birde tekrarlanmasın diye ilaçlarda kullandınmııı

benim doktorum da aşılamayla hiç vakit kaybetme demişti o yüzden direk tüp bebeğe geçtik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…