bbbz canim ne zamandir senden haber alamadim nasilsin? basladinmi ilaclara inan hep aklimdasin canim Rabbim gonlune gore versin insallah..
canım çok sağol allah razı olsun senden bende haber vermek için girdim yarın yola çıkıyorum çarşamba günü 9:30da sabah yumurta toplama işlamim olacakkk
10tane yumurtam var en büyüğü 19mm rahim kalınlığım 14mm imiş inş.bu sefer hayırlısıyla transfer olur nasıl güzelmi
kullandığım ilaçlar merional 300lük kullandım 2 toz şeklinde birde femara kullandım bu gecede 23:40çatlatma iğnemi yapacam progesteronda0.85 çıktıı dua etmeyi unutma yiğenimleeee
canım çok sağol allah razı olsun senden bende haber vermek için girdim yarın yola çıkıyorum çarşamba günü 9:30da sabah yumurta toplama işlamim olacakkk
10tane yumurtam var en büyüğü 19mm rahim kalınlığım 14mm imiş inş.bu sefer hayırlısıyla transfer olur nasıl güzelmi
kullandığım ilaçlar merional 300lük kullandım 2 toz şeklinde birde femara kullandım bu gecede 23:40çatlatma iğnemi yapacam progesteronda0.85 çıktıı dua etmeyi unutma yiğenimleeee
kızlar testimi yaptırdım
bugün 12. günümdü. değerim 35.58 çıktı. sevinemedim değerim çok düşük
ama silikte olsa pozitifti canim benimde 15 gun bile cok silikti hatta doktorumu arayip cok silik emin degilim demistim oda bana merak etme kanaman olmadigi surece hamilesin demisti ama benim burda kan testi yapmiyorlar o yuzden kan degeri konusunu bilmiyorum istersen 15. gun yine test yap..
happytobe canım değerin çok düşük değil...yarın yine test yap inan yükselecektir...strese girme bence...hamişliğin tadını çıkar
yarın yeniden test yapmaya cesaretim yok :) doktor pazar yapalım netleşsin dedi
bakalım Pazar günü tekrar gideceğim, ister istemez moralim çok bozuldu
doktor şimdi idrar testi yapsan çıkar dedi. kimyasal gebelik olmasından korkuyorum
canım maşallah hamilesin değerin iyi bu rakama göre hamilesin artacak ben eminim sen dinlen güzel güzel bu sitede bak istersen seninkinden daha düşükler anne oldu o yüzden moralini bozma seninle bebeğin üzersen o da üzülür.
canim hemen boralini bozma insallah kimyasal degildir..
şimdi daha iyiyim :) doktorla konuştuğumda şoka girdim heralde kendimi negatife hazırlamıştım
şu an aptal gibiyim, beklemekten başka bir çarem yok
evet canim sabret Rabbim gonlune gore versin insallah ama ben hamile olduguna inaniyorum :)
evet canım çokkk sağol inşallahhhhmaşallah canım bu sefer yumurtaların çok inşallah bol bol olgun yumurta toplarlar :)
evet canı şimdilik bir sorun gözükmüyorrr inş.hayırlısı olr inanıyorum aklında olduğumu çoook teşekkür ederim yaselam canim cok sevindim yumurtalar cok iyi :) daha dogrusu hersey cok iyi masallah..
Insallah Rabbim bu defa yuzune baksin canim.. hayirli haberlerini aliriz insallah.. inan hep aklimdasin canim hep dualarimdasin...
bu arada hamile oldugumu duyan herkes oglun olacak diyor hatta kayinpederim gidip gelip cok sukur tosun pasam geliyor diyip duruyor :)))) benim icin onemli olan hayirli ve saglikli olmasi oglan yada kiz farketmez :)
hayırlı olsun canımmmmmmkızlar testimi yaptırdım
bugün 12. günümdü. değerim 35.58 çıktı. sevinemedim değerim çok düşük
canim hakkinda hayirlisi olsun ins saglicakla hamile kalip yavrunu alirsin artik kucagina sen tup bebege gectin demek artik :)
amin canim insallah bukez olur ben biliyosun o donem yeni aldirmistim kistimi cok sukur dokuz ay oldu tekrarlamadi alti ay normal denedik olmadi gecen ay asilama yaptirdim basarisiz simdi biraz ara veriyim dedim ikinciyi denicem sonra tup bebek ins gerek kalmaz
amin canim insallah bukez olur ben biliyosun o donem yeni aldirmistim kistimi cok sukur dokuz ay oldu tekrarlamadi alti ay normal denedik olmadi gecen ay asilama yaptirdim basarisiz simdi biraz ara veriyim dedim ikinciyi denicem sonra tup bebek ins gerek kalmaz
inş. canım ya ama aşılamaya ilaçlara harcyacağın ilaçları tüp bebeğe harca ben bi tane aşılama tek denedimm sonra tüp bebekte karar kaldımm boşa vakit kaybı olmasın diyee
hakkımızsda hayırlısı birde tekrarlanmasın diye ilaçlarda kullandınmııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?