Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Sıkıntının çoğunu atlatın 7 tane döllenmiş yumurtada çok iyi inşallah transferin çok rahat geçer sende hamileğim diye yazarsın buraya bizlere sende umut olursun güzel haberleini bekliyorum ( benimde 6 ve 4 cm büyüklüğünde çikolata kistlerim var 2 ay geçici menopoza gireceğim önümüzdeki ay başlayacağım menopoz iğnelerine umarım kistler biraz küçülür benim merak ettiğim geçen gün muaynede doktor yumurtalıkları ve her ay büyüğüp olgunlaşan yumurtaları görememişti opu işlemine başlamdan kistlerin içi boşaltıldı mı daha rahat görüp toplamak için yoksa kistler öylece kalıp yumurtaları birşekilde bulup topladılar mı:26: )

cok sevindim canim ama sana soylemistim silikte olsa pozitifti :) Rabbim tamamina erdirsin ve saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah.. darisi diger arkadaslarin basina bu topikte ikince kez gozukuyoki kistler hamile kalmaya engel degil kisti olan ve umutsuzluga kapilan arkadaslara duyrulur.. :) Rabbime sukurler olsun..
insallah senden sonra bbbz arkadasinda hayirli haberlerini aliriz..

tedavin hayirli vede bebisli olsun insallah canim masallah yumurtalar iyi olmus seninde guzel haberlerini bekliyoruz insallah..

canim nasilsin tedavin nasil gidiyor? transfer yapildimi?

teşekkür ederim canım benim, valla benden artık bbz den bekliyorum zaten tedavimize birlikte başlamıştık temmuzdan beri uğraşıyorduk. hayırlı haberi verir inşallah

teşekkür ederim canım benim, valla benden artık bbz den bekliyorum zaten tedavimize birlikte başlamıştık temmuzdan beri uğraşıyorduk. hayırlı haberi verir inşallah

insallah canim masallah bbbz tin yumoslarda iyiydi ben ondanda eminim hayirli haberlerini alacaz insallah

canim ne zamandir senden haber alamadik nasilsin? nasil gidiyor tedaviler?

canım valla işte en son görüştüğümüz infertelite uzmanı bana eğer endometriyozis evre 3 ise aşılamada şansın %13 olduğunu söyledi sağlıklı 1 çiftte de %20 imiş. şu an siz denerken bu aran %5-6dır dedi. aşılama yaptıracaksanız bunu bilin yani dedi tüp bebekte bu oran %40-45e çıkar dedi ama karar sizin dedi canım bakalım biz de direk tüpe geçelim diyoruz bakalım benim ayağımdan 1 ameliyat olmam lazım bayramdan önce onu olucam muhtemelen kasım ya da aralıkta da başlarız tüpe allah nasip ederse

canim ne zamandir senden haber alamadik nasilsin? nasil gidiyor tedaviler?

canım benim ilgin için teşekkürler:) geçen gün rüyamda seninle yazışıyordum bana yazdığın malum olmuş demekk:)) yaa çok ilginç şeyler oluyo hayatımda rabbim dualarımı kabul etti kan değerlerim düştü ve dr. ameliyattan vazgeçti. bi dahaki ay tüp bebek tedavisi başlıyacak galiba inşallah tekrar bir sorun çıkmazsa tabi:) ümitliyim bebeğim bana yaklaşıyor galiba... yalnız merak da ediyorum nasıl bi süreç bekliyor beni tedavi nasıl başlıyor anlatabilir misin biraz?

geçmiş olsun canım umarım ayağında önemli bir sıkıntı yoktur kolay bir ameliyat geçirirsin aşılamdada iğne ilaç kullanılacak aynı sıkıntılar çekilecek en mantıklısı tüp bebek inşallah rabbim bizede nasip eder anneliği

Hoşgeldin psikoyaman uzun zaman yazmayınca amaliyat oldu diye düşünmüştüm şu an doğum kontrol hapı yada geçici menopoz gibi bir tedavi uyguluyor mu doktorun bende gittim geçen gün tüp bebek merkezine 2 tane büyük kistim olmasına rağmen ca 125 değeri 36 çıktı bir senede 2 değer yükselmiş birde amh testi yaptılar 4,8 çıktı doktor yumurta rezervlerin iyi dedi önümüzdeki ay geçici menopoza başlayacağım 2 ay gibi sürecek inşallah senin doktorunda bu tedaviyi uyguluyordur bu şekilde hem yumurtlama baskılanıyormuş hemde adet görmeyeceğimiz için kistlerin vücudumuza etkileri azalıyormuş birde rahim dinleniyormuş birkaç yerde okudum bu şekilde şans biraz daha artıyormuş

Canim vallaha cok sevindim gercektende dualarin kabul olmus canim Rabbim yuzunu guldursun insallah..
tup bebek tedavisini her doktor farkli yapiyomus canim ama ben gecici menepozdaydim basladigimda yani aylik lucrin kullaniyodum adet olmamak icin tup bebege basladigimizda lucrinin gunluk igneleriyle basladim bir hafta kullandim sonra kontrole gittim doktorum lucrinin yaninda gonal-f ede baslatti 6-7 gun kullandim sonra kontrole gittim sadece 4 yumurtam olusmustu gecirdigim ameliyatlardan dolayi benim yumurta rezervim cok az hatta sol yumurtaligimi yok sayabiliriz..
yaklasik 10 gun kullandim lucrinle beraber gonal-f i sonra yumurtalar yeterli buyukluge gelince catlama ignesi verdi aksam 9da vurdum sonra bigun dinlendim ertesi gun pazardi opu yapildi yani yumurta toplama islemi.. sadece 2 yumurtam olgunda ve sadece 1 tanesi dollendi carsamba gunude 5 haziran mirac kandili gunuydu transfer yapildi :) ben tranferden sonra sadece fitil kullandim ama Turkiyede fitilin yaninda baska bir igne daha kullaniyormuslar doktorum 15.gun test yapmami soyledi burda kan testi yapmiyorlar ama ben 11. gun babalar gunuydu yapmistim cok silikte olsa Rabbime sukur pozitifti..
Rabbim insallah seninde yuzunu guldurur canim..

mrb kızlarrrr benimde transferim yapıldı pazartesi günüü saat 6da bgün 2.günüm oluyor
karın ağrım transferden önce de vardı halen dahi dewam etmekteee birdeee ilaçlarda mide bulantısı yaparmı tranfer gününden bu yana sanki midem bulanacakmış gibi oluyorum
progestan ve e2 tahlilim var 3 gün sonraaa sizce bu tahlildede hamilelik anlaşılırmı

Amin insallah.Transfer icin bekliyorum.benim icin dua et tatlim ya..cok heyecanliyiiimmm..

hayirli olsun insallah bol bol kabak cekirdegi ye :) ilk 3 gun cok onemli dikkat et kendine ama surekli yatarak kendinide strese sokma ondan sonraki gunler istedigini yapabilirsin mide bulantisi hakkinda bir fikrim yok ama agrilar cok normal..

hayirli olsun insallah bol bol kabak cekirdegi ye :) ilk 3 gun cok onemli dikkat et kendine ama surekli yatarak kendinide strese sokma ondan sonraki gunler istedigini yapabilirsin mide bulantisi hakkinda bir fikrim yok ama agrilar cok normal..

sağol canım kabak çekirdeği için geç kaldım sanırım bugn bi avuç yedim inş.tutunmuştr
ben transferden sonra hastanede yarım saat dinlendim sonra otelde o akşam biraz yürüdüm kendi işimi kendim gördüğüm için yatmayada dinlenmeyedeo kadar fırsatım olmadı
inş.cümlemizle brlikte benimde yüzüm hayırlısıyla gülerrr

Selam arkadaşlar.Endometriyozistli olduğumuz için ,tüp bebek tedavi süreci öncesinde doğum kontrol hapı kullanarak rahmin dinlenmesi amacıyla doğum kontrol hapı kullandınız mı?
2 kez tüp bebek denedim sonucum negatif. Acaba bende yanlış tedavi mi uyguladılar diye düşünmeden edemiyorum,herşeyi sorguluyorum kendimce...

gecmis olsun canim her doktor kendine gore tedavi yapiyo ama genelde bizim gibi insanlara ayni seyleri yapiyorlar dogum kontrol hapi kistleri baskiliyor o yuzden onu vermistir doktorun tup bebekte kac yumurtan olustu ve kaci dollendi?

canım bende başlayacağım kistlerim 2 taraflı ve büyükler doktor ameliyat olursan yumurtalık rezervin zarar görür dedi önümüzdeki aydan itibaren 2 ay geçici menopoza gireceğim sonra başlanacak doktorum bu yöntemi önerdi geçici menopozu baya araştırdım bu yazıyıda konuyu araştırken buldum.....................................Konya'da bir hastanede hemşirelik yapan Ayşe Akkanat (37) ile eşi Durukan Akkanat (42), 14 yıl önce hayatlarını birleştirdi. Çift, çocuk sahibi olamayınca bugüne kadar çok sayıda doktora başvurdu. Ayşe Akkanat'ta kadınlarda kısırlığa neden olan çikolata kistleri olduğu belirlendi. Bugüne kadar 10 kez tüp bebek tedavisi deneyen Ayşe Akkanat iki kez hamile kaldı ancak düşükle sonuçlandı. Çift en son tüp bebek merkezine başvurdu. Üç ay geçici menopoz olması sağlanan Ayşe hemşire, tüp bebek tedavisiyle 2 ay önce de hamile kaldı. Bebeklerinin kalp atışlarını dinleyen çiftin, Babalar Günü öncesi sevindirici haberi aldıkları için mutlulukları ikiye katlandı. Merkezin Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Fuat Ali, yumurtalıklarında bulunan "çikolata kisti"nin kadının hamilelik oranını çok düşürdüğünü söyledi. Bu durumun embriyo ve yumurta kalitesini düşürdüğünü ifade eden Dr. Ali, "Geçici menopozla çikolata kistleri küçültülerek, embriyo ve yumurtanın kalitesi artırıldı. Ayşe Akkanat'ın eşinin sperm kalitesi de düşüktü. Kocası sigarayı bıraktı. Şimdi bebeğin kalp atışlarını da duymanın mutluluğunu yaşıyoruz" diye konuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…