hapytobe canım hayırlı olsun darısı basımıza...
kızlar benim solda 2 tane 3.5cm-4cm lik sağda 1 tane 2 cmlik endometriomam vardı..dr fazla follikul gelişmesini beklemiyordu. sayarken bakarken de 4 tane falan demişti yer dar olduğu için zor olur dedi..şükür dün OPU yapıldı 14 tane toplanmış.az önce aradılar 11 olgun çıkmış.7 tanesi döllenmiş.. allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah.heyecan ve mutlulukla bekliyorum...opu işlemim epey sancılı oldu ama olsun her şeye değer..
kızlarr değerim 141'e çıkmış iki hafta sonra keseyi göreceğiz inşallah :)
hayatımın en mutlu günü sanırım bugün :)
bu arada ben de bir kez ameliyat oldum sonrasında tekrarladı şu an biri 2 biri 3 cm lik 2 kistim var ve tüp bebekle de olsa hamileyim :)
kızlar benim solda 2 tane 3.5cm-4cm lik sağda 1 tane 2 cmlik endometriomam vardı..dr fazla follikul gelişmesini beklemiyordu. sayarken bakarken de 4 tane falan demişti yer dar olduğu için zor olur dedi..şükür dün OPU yapıldı 14 tane toplanmış.az önce aradılar 11 olgun çıkmış.7 tanesi döllenmiş.. allahım hakkımızda hayırlısını versin inşallah.heyecan ve mutlulukla bekliyorum...opu işlemim epey sancılı oldu ama olsun her şeye değer..
cok sevindim canim ama sana soylemistim silikte olsa pozitifti :) Rabbim tamamina erdirsin ve saglikla kucagina almayida nasip etsin insallah.. darisi diger arkadaslarin basina bu topikte ikince kez gozukuyoki kistler hamile kalmaya engel degil kisti olan ve umutsuzluga kapilan arkadaslara duyrulur.. :) Rabbime sukurler olsun..
insallah senden sonra bbbz arkadasinda hayirli haberlerini aliriz..
teşekkür ederim canım benim, valla benden artık bbz den bekliyorum zaten tedavimize birlikte başlamıştık temmuzdan beri uğraşıyorduk. hayırlı haberi verir inşallah
ca 125 evet kan testi değeri çok yüksek çıkarsa kistin kötü huylu olduğu anlamına geliyor senin kistlerin çok küçük bence hamileliği engellemez sanırım eşinin durumundan dolayı hamile kalamıyorsun aşılamanın normal ilişkiden pek farkı yok diyor doktorlar ve dört aşılamanın yüzdesi bir aşılama şansına denk geliyormuş eşinin sperm durumu aşılamada sorun olmayacaksa doktorlar seni yönlendirir aşılamayı deneyebilirsin ama etkileyecekse hiç uğraşma tüp bebeğe geç hepimiz aynı durumdayız canım üzülme en azından yardımcı üreme yöntemleri var inşallah bizde zamanı gelidiğinde anne oluruz
canim ne zamandir senden haber alamadik nasilsin? nasil gidiyor tedaviler?
canım valla işte en son görüştüğümüz infertelite uzmanı bana eğer endometriyozis evre 3 ise aşılamada şansın %13 olduğunu söyledi sağlıklı 1 çiftte de %20 imiş. şu an siz denerken bu aran %5-6dır dedi. aşılama yaptıracaksanız bunu bilin yani dedi tüp bebekte bu oran %40-45e çıkar dedi ama karar sizin dedi canım bakalım biz de direk tüpe geçelim diyoruz bakalım benim ayağımdan 1 ameliyat olmam lazım bayramdan önce onu olucam muhtemelen kasım ya da aralıkta da başlarız tüpe allah nasip ederse
canım benim ilgin için teşekkürler:) geçen gün rüyamda seninle yazışıyordumbana yazdığın malum olmuş demekk:)) yaa çok ilginç şeyler oluyo hayatımda rabbim dualarımı kabul etti kan değerlerim düştü ve dr. ameliyattan vazgeçti. bi dahaki ay tüp bebek tedavisi başlıyacak galiba inşallah tekrar bir sorun çıkmazsa tabi:) ümitliyim bebeğim bana yaklaşıyor galiba... yalnız merak da ediyorum nasıl bi süreç bekliyor beni tedavi nasıl başlıyor anlatabilir misin biraz?
canım benim ilgin için teşekkürler:) geçen gün rüyamda seninle yazışıyordumbana yazdığın malum olmuş demekk:)) yaa çok ilginç şeyler oluyo hayatımda rabbim dualarımı kabul etti kan değerlerim düştü ve dr. ameliyattan vazgeçti. bi dahaki ay tüp bebek tedavisi başlıyacak galiba inşallah tekrar bir sorun çıkmazsa tabi:) ümitliyim bebeğim bana yaklaşıyor galiba... yalnız merak da ediyorum nasıl bi süreç bekliyor beni tedavi nasıl başlıyor anlatabilir misin biraz?
sagol canim. ben cok tedavi gordum 5 yildir araliksiz tedaviler goruyodum 3 ameliyat kistlerim alindi 4 asilama sonuc negatifti sonra bir tup bebek denemesi yapildi yumurtalarim hic dollenmemisti bilelucrin diye bir igneyle aylarca menepoza girdim en sonunda doktorum icsi tedavisi yapti 4 yumurta oldu ve sadece 1 tane dollendi ve Cok sukur Rabbime onunla hamile kaldim.. herkese diyorum umudunuzu yitirmeyin benim durumum cok kotuydu Rabbim nasip eyledi sonunda insallah isteyen herkese nasip eyler..
mrb kızlarrrr benimde transferim yapıldı pazartesi günüü saat 6da bgün 2.günüm oluyor
karın ağrım transferden önce de vardı halen dahi dewam etmekteee birdeee ilaçlarda mide bulantısı yaparmı tranfer gününden bu yana sanki midem bulanacakmış gibi oluyorum
progestan ve e2 tahlilim var 3 gün sonraaa sizce bu tahlildede hamilelik anlaşılırmı
hayirli olsun insallah bol bol kabak cekirdegi ye :) ilk 3 gun cok onemli dikkat et kendine ama surekli yatarak kendinide strese sokma ondan sonraki gunler istedigini yapabilirsin mide bulantisi hakkinda bir fikrim yok ama agrilar cok normal..
Selam arkadaşlar.Endometriyozistli olduğumuz için ,tüp bebek tedavi süreci öncesinde doğum kontrol hapı kullanarak rahmin dinlenmesi amacıyla doğum kontrol hapı kullandınız mı?
2 kez tüp bebek denedim sonucum negatif. Acaba bende yanlış tedavi mi uyguladılar diye düşünmeden edemiyorum,herşeyi sorguluyorum kendimce...
Selam arkadaşlar.Endometriyozistli olduğumuz için ,tüp bebek tedavi süreci öncesinde doğum kontrol hapı kullanarak rahmin dinlenmesi amacıyla doğum kontrol hapı kullandınız mı?
2 kez tüp bebek denedim sonucum negatif. Acaba bende yanlış tedavi mi uyguladılar diye düşünmeden edemiyorum,herşeyi sorguluyorum kendimce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?