Selam arkadaşlar.Endometriyozistli olduğumuz için ,tüp bebek tedavi süreci öncesinde doğum kontrol hapı kullanarak rahmin dinlenmesi amacıyla doğum kontrol hapı kullandınız mı?
2 kez tüp bebek denedim sonucum negatif. Acaba bende yanlış tedavi mi uyguladılar diye düşünmeden edemiyorum,herşeyi sorguluyorum kendimce...
Selam arkadaşlar.Endometriyozistli olduğumuz için ,tüp bebek tedavi süreci öncesinde doğum kontrol hapı kullanarak rahmin dinlenmesi amacıyla doğum kontrol hapı kullandınız mı?
2 kez tüp bebek denedim sonucum negatif. Acaba bende yanlış tedavi mi uyguladılar diye düşünmeden edemiyorum,herşeyi sorguluyorum kendimce...
Sıkıntının çoğunu atlatın 7 tane döllenmiş yumurtada çok iyi inşallah transferin çok rahat geçer sende hamileğim diye yazarsın buraya bizlere sende umut olursun güzel haberleini bekliyorum ( benimde 6 ve 4 cm büyüklüğünde çikolata kistlerim var 2 ay geçici menopoza gireceğim önümüzdeki ay başlayacağım menopoz iğnelerine umarım kistler biraz küçülür benim merak ettiğim geçen gün muaynede doktor yumurtalıkları ve her ay büyüğüp olgunlaşan yumurtaları görememişti opu işlemine başlamdan kistlerin içi boşaltıldı mı daha rahat görüp toplamak için yoksa kistler öylece kalıp yumurtaları birşekilde bulup topladılar mı:26: )
Hoşgeldin psikoyaman uzun zaman yazmayınca amaliyat oldu diye düşünmüştüm şu an doğum kontrol hapı yada geçici menopoz gibi bir tedavi uyguluyor mu doktorun bende gittim geçen gün tüp bebek merkezine 2 tane büyük kistim olmasına rağmen ca 125 değeri 36 çıktı bir senede 2 değer yükselmiş birde amh testi yaptılar 4,8 çıktı doktor yumurta rezervlerin iyi dedi önümüzdeki ay geçici menopoza başlayacağım 2 ay gibi sürecek inşallah senin doktorunda bu tedaviyi uyguluyordur bu şekilde hem yumurtlama baskılanıyormuş hemde adet görmeyeceğimiz için kistlerin vücudumuza etkileri azalıyormuş birde rahim dinleniyormuş birkaç yerde okudum bu şekilde şans biraz daha artıyormuş
Aslinda aspire edecekti ama sonra vazgeçti. İçinden gecip arkasindaki yumurtalari da toplamis..o yuzden siddetli agrim oldu.opu sirasinda ayilip agrim var kaniyorum diye hafif bagirip tekrar bayildim.cikinca da fenaydi..senin kistlerin icin tupten once biseyler yapilmali ama..alani cok daraltiyor.
şimdilik yasmin e devam ediyorum canım ama benim ca 125im 148 cıktı o hep yüksek benim 1yıl önce de öyleydi. ca 19-9 cok yüksek çıkınca dr.lar panikleyip ameliyat demişti o da sonra 32 ye düştü çok şükür. ama senin çok iyi değerlerin inşallah kısa zamanda kavuşursun bebişine. ben ekiimde gidicem tedavi için bakalım nolucak. benim amh 3,5 çıkmıştı ama dr. iyi dedi. seni kaç cm kistlerin?
yasmini gene aralıksız mı kullanıyorsun yoksa kutu bittiğinde bırakıp adet görüyormusun doktorun geçici menopozdan bahssetmedi mi diğer sayfalara bu konuyla ilgili yazılar ekledim benim ca 19-9 diye bir test hiç yapılmadı onu bilmiyorum amh testi 2 - 4 normal değerlermiş seninde güzel çıkmış amaliyattan kurtulduk gibi inşallah tüp bebek yöntemi işe yararda içimizdeki sıkıntılardan kurtuluruz benim kistlerim bir sene içinde ikiside birer santim büyümüş sağdaki 6 soldaki 4 olmuş senin kistlerin kaç santimgülermisin ağlarmısın sanki senin bebeğin kaç aylık benim bebeğim kaç aylık gibi oldu neyse gün gelir onlarıda konuşuruz inşallah
:)))) çok haklısın yaa ettiğimiz muhabbetlere bak:) neyse inşallah ileride biz de bebeişlerimizden bahsederiz... benim solda kistlerim 2 tane 4'er cm. sağda normal kist vardı o da yasmin sayesinde yok oldu. şimdi soğan küüne başladım belki faydası olur diye. yasmin ilacını adete kadar kullanıyorum şimdilik. menopoz filan yok yani. yaa iyiki bu forum var da birbirimizin halinden anlayan insanlarla konuşma şansı buluyoruz:)
Evet alanı çok daraltıyor doktor kistlerden yumurtalıkları görmekte zorlanmıştı aspire yöntemden bahsetmedi belki tüp bebeğe daha geçemeyeceğim için zamanı geldiğinde bahseder ama bu formlarda okuduğuma göre yumurta toplama işlemi sırasında kistin içindeki kan birikintisi boşaltılıyrmuş benim anesteziyle rahim filmi çekilmişti hiç birşey hissetmemiştim demekki senin baya sancın olmuş anestezide bile hissetiğine göre çok geçmiş olsun rabbim çektiğin sıkıntıları bebekle mükafatlandırsın sanırım test günün yakın kaç gün kaldı hamileğim haberini bekliyoruzbizede yaz burdan
7 ekim test tarihim yani anlayacağın bi ömür var :) hayırlısı ya arada böyle kasık ağrısı falan oluyor..sen de tez zamanda işleme geçersin inşallah..haberi mutlaka verecem zaten :)
canım hemencik geçiyor o süre merak etme :) kendine oyalanacak bir şeyler bul yeter ki :)
ben de bebişimle 1. ayımı bitirdim :) önümüzdeki hafta keseyi göreceğiz inşallah
Ne yapalım bizimde sınavımız ç.kistiymiş rabbim başka dert tasa vermesin haklısın insan başına gelmeyince ne kadar ciddi olduğunu anlayamıyor bazı arkadaşlara anlatıyorum bir hamile kalsan kist falan kalmaz diyorsanki olduda biz istemedik iyi maşallah soğan suyuna devam ediyorsun bende başladım ama devam edemedim gene başlamak istiyorum sen tedavine adet olduğundamı başlayacaksın
canım hemencik geçiyor o süre merak etme :) kendine oyalanacak bir şeyler bul yeter ki :)
ben de bebişimle 1. ayımı bitirdim :) önümüzdeki hafta keseyi göreceğiz inşallah
selam canim Masallah ne guzel 1. ay bitmis hamile kalmakla bitmiyor heyecan devam ediyor demi.. :) hamile takvimi eklesene hem gun gun nasil gidiyor sende gorursun bizde :)
ne yapayım arkadaşım ,yat kalk gün say..ne yapayım haaa :) o değil de bu sabah kasık ağrılarıyla uyandım... yarın olsun iş güç unuturum belkiii.... sen de tez zamanda kalp atışını duyarsın inşallah..haber ver ama gelişmelerden..
canım işe döndükten sonra zaman hızla geçiyor :) kendini çok yormadan işini gücünü yaparsın aklını meşgul edersin. yoksa dediğin gibi evde olunca yat kalk gün say oluyor
hadi inşallah hayırlı haberi alırım ben de en kısa zamanda.. lütfen benim için dua et..
evet adetin 2 yada 3.günü çağıracaklar galiba. adet olunca ara dediler. bakalım artık inşallah istediğimiz sonuçlara ulaşırız allah başka dert vermesin....ben inanıyorum bi gün mutlu sona ulaşıcağız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?