Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

canım benim de belirgin diyebileceğim hiç belirtim yoktu özellikle 6. günden sonra hiç bir şey hissetmedim:) şimdi hamileyim

transferimin üzerinden 1 ay geçti şu an sadece regl olacak gibi kasıklarım ağrıyor

Çikolata kistleri ortaya çıkmadan önce 2010 yılında bir gebeliğim oldu ancak o zaman eşim de ben de istemiyorduk 5.5 haftalıkken aldırdık.Ben de şimdi olmamasının nedenini ona bağlıyorum zaten kesin cezalandırılıyorum (( ama çikolata kistiyle hamile kalanları duyunca çok seviniyorum 1 haftadır belirti yaşamadan hamile kalan var mı diye araştırıyorum

9. gündeymişsin kanda kesin çıkar yarın bir kan testi yaptır sonucunu buraya yaz merak ettim inşallah pozitiftir belirtilere pek takılma çoğu kişi adet belirtileriyle aynı olduğunu söylüyor

9. gündeymişsin kanda kesin çıkar yarın bir kan testi yaptır sonucunu buraya yaz merak ettim inşallah pozitiftir belirtilere pek takılma çoğu kişi adet belirtileriyle aynı olduğunu söylüyor

Offf benim için o kadar zor bişey söyledin ki ben 12. Gün nasıl test yaptırcamı düşünüyorum ama bi delilik yaparsam yazarım buraya merak etme

Offf benim için o kadar zor bişey söyledin ki ben 12. Gün nasıl test yaptırcamı düşünüyorum ama bi delilik yaparsam yazarım buraya merak etme

Tamam canım cesaretini toplayıp test yaparsan yazarsın sonucunu merakla bekiyoruz çikolata kistiyle hamile kalanları okuyunca bizede moral oluyor

Arkadaşlar doktorum rahim filmimi çekecekmiş. ama daha önceki araştırmalarımdan biliyorumki çok acı veren bi şeymiş ve çok korkuyorum bu yüzden. aranızda rahim filmi çektiren var mı? sonuçlar nasıl? ayrıca ertesi gün normal hayatıma geri dönebilecek miyim??? çalışıyorumda

Son düzenleme:

canım acılı ağrılı bi şey değil, ben de ayı senin gibi kendimi doldurup gittim, sonra panik atak nöbeti geçirdim sedyede. En sonunda narkoz verdiler. Sonrasına da ayaklandım. Hiçbir ağrım sızım olmadı. Ertesi gün de işime gittim.

önemli olan nerede çektireceğin. İstanbul'daysan echomar'ı öneririm.

canım sakın öyle düşünme, o zaman kendince doğru olan şeyi yapmışsın. belli ki hazır değilmişsiniz. evlat sahibi olmak büyük bir sorumluluk, önemli olan kendini hazır hissetmen.

pek çok kadın ilk çocuğuna kolayca hamile kalmasına rağmen, ikinci çocuğu için destek almak zorunda kalıyor. Cezalandırılıyorum filan diye düşünüp kendini daha fazla üzme!

Hiç korkma canım çok basit oluyor bende nisan ayında yaptırmıştım tüplerimin ikiside açık çıktı ama benim anestezili oldu sadece uyuyup uyanmış gibi oldum eşim çok kısa sürdüğünü söyledi 5dk falan hemen ayağa kalktım yürümeğe başladım senin doktorun ne söyledi anestezili yada uyanık haldemi yapacak ondan sonra hemen tüp bebek için yumurtlama ilaçlaruna başlayacakmısın

Uzun zamandır tüp bebek bölününü takip ettım sizinle ağladım güldüm güç aldım hepinizden şükür üye oldum ve yazıyorum şimdi. Bende eylülde başladım tüp bebeğe geçen sene yarım kalmıştı taşınma olayları yuzunden ve eşim varikosel ameliyatı olmustu bende de solda çikolata kisti vardı neyse rahim filmi bir sürü kontroller derken Eylülde basladık tedaviye. Eskişehirde oturuyoruz burda sadece tıp fak. de tüp bebek bölümü var bu yaz başı gözümü kararttım nerdeyse istanbula gidecektim eşimle biraz korktuk orda kimsemiz yok ailelerimizde uzakta Bursa en yakın yer dedik Bursada bir merkezde karar kıldık içimizede sindi Eskişehir de yumurta takibimiz yapıldı toplama işlemi 19 eylül de bursa da yapıldı operasyon ıyı gecti sonrasında ben ohhss oldum hafif olmasına rağmen 2 gün hastanede yattım tranferimiz 1.5 ay sonraya ertelendi doktor bu halde yapamam transferini daha da artar bu kadar emek ettin dedi indi şişliğim cok şükür bunda da bir hayır var dedik eşimle adetimin 21. günü bir iğne vurulacakmışım adetin ikinci günü kontrol sonrası allah izin verirse transfer Kasım ayına kalıyor benim hikayem de böyle Allah bu yolda emek veren herkese içinde bizede yardımcı olsun görüşmek üzere sevgiler....

Canim aramiza hos geldin :) hikayeni paylastigin icin cok sagol Rabbim emeklerini bosa cikarmasin insallah kistleri kafana takma iylesmene bak hem hamile kalmak icin kistler sorun yaratmiyor oyle olsaydi benim hamile kalmam munkun olmazdi..

bu arada kac embiryon var?

Hoşbulduk tatlım :) amin cnm 6 tane embriyomuz var senin tüp bebiş mi oldu kaçıncı deneme çok soru sorduysam kusura bakma bizim ilk deneme transferde ertelenince tedirgınım biraz bu arada sağ sağlim bebişini alırsın inşaallah kucagına :)

Masallah iyiymis yumuslar benim 4 asilama, tup bebek ve bu son olanda icsiydi :) masallah 6 tane embiryon var bence hic tedirgin olma sansin cok yuksek Allahin izniyle guzel sonuclar alirsin benim 3 ameliyat gecirdigim icin yumurta rezervim cok azalmisti en son denemede 4 yumurta olmustu ve sadece 1 tanesi dollendi ve onla hamile kaldim insallah seninde olur canim :)

canım çok teşekkürler rahatlattın içimi benimki doktorun muayenehanesinde olacak özele gidiyorum da 650 tl istediler napalım çıktık bi yola bakalım hayırlısı artık....

canım çok sağol inan rahatlıyorum böyle:)) valla anestezili mi yoksa değil mi hiç bi şey demiyorlar gel diyorlar geliyorum git diyorlar gidiyorum ben tüp bebek tedavisine başlıyacağım sanıyordum rahim filmine çağırdılar özele gidiyorum dr.un muayenehanesinde yapılacak sonra ne yapacaklar bilemiyorum. ne zaman başlıyor tedavi? illaki adet mi olmak gerekiyor???

renkli doplerde çıktı bilmiorum karın içindeymiş her iki paravian alanda yazıordu yani yumurtalık çevresi kasık tarafı diyelim ama tüpte sıvı varmı bu belli olmuyorki sadace hsg de kapalı çıktı sağ taraf..ama sıvımı bilmiorum muhtemelen sıvıdır bence yoksa nerden gelsin karın boşluğuna

canım 650 tl alacağına göre anestezilidir muhakak benimde 600 tl istemişti o gün Allahtan olacak daha önceden gittiyim doktorla karşılaştım ankarada şimdi başladığım tüp bebek merkezinde çalışmaya başlamış oda bir hastasını rahim filmi çekmek için gelmiş aynı işlem anestezili biz 300 tl ye çekiyoruz dediğinde verdiğim paraya çok canım yanmıştı tüp bebek tedavisine adet gördüğünde başlanıyor diye okumuştum doktordan geldiğinde gelişmeleri yazarsın neler söylediğini

Neferalem nasılsın neler yaptın tedavide hangi aşamadasın tüp bebeğe başlayacakmısın :26:

Geçmiş olsun cnm Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin bende korkuyorum çözünürken bişe olursa diye 1 tanesi birinci diğerleri ikinci kalite dediler kısmet bakalım :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…