Ne güzel haber mirjamcım Rabbim sağlık sıhhatele anne babasıyla uzun ömürler versin maşallahAmin canım inşAllah darısı bizlerin başına taze anne senin duaların kabul olur dualarını eksik etme bizde yaşayalım bu güzel duyguları
tebrikler canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah... duaların için teşekkürler Allah kabul etsin de biz de bu mutluluğu yaşayabilelim inşallah darısı başımıza...
büyük geçmiş olsun hayırlı evlat olsun inşallah bizede dua et :))))
merhabalar bana da dr endometrizios teşhisi koydu ama benim tekrarlayn tüp bebek başarısızlığım ve adet öncesi başlayan ağrılarım nedeniyl gitmiştim dr laporoskopi yapalım dedi ama tüp bebek drum kesinlikle karşı çıktı istersen hemen yapalım ama hiç işe yaramaz dedi tutunmaya engel değil dedi benim kafam karıştı şimdi ne yapacağımı bilmiyorum ameliyat günü bile almıştım ama dr ultrasonda hiç bir şey görememişti sadece ağrılarımdan dolayı bu teşhisi koydu tecrübeli arkadaşlar beni aydınlatır mısınız ?
Canim oncelikle gecmis olsun bence sen tup bebek doktorunu dinleme derim cunku tekrarlayan negatiflerinde varmis benim endometriozisim cok ilerlemisti ona ragmen anlamalari iki yil surdu sadece kistleri gorup senin sadece kistlerin var dediler en son laparoskopie yaptilar ve o zaman anlasildiki sorun endometriozis ve gercekten cok ilerlemis..
Rabbim sifa versin insallah en kisa zamanda yuzunu guldursun..
Psikoyaman nerelerdesin görünmez oldun merak ettim iyimisin canım neler yapıyorsun[/QU
teşekkürler kızlar halimi hatırımı sorduğunuz için. 2.denemyi yaptık pazartesi sonuç belli olacak ama bu defa çok dillendirmek istemediğimden forumlarda yazmadım. transfer döneminde herşey yolunda gitti çok şükür ama 2 gündür şiddetli kasık ağrısı çekiyorum adet olacakmışım gibi.ilkinde de öyle olmuştu çok korkuyorum o yüzden günler geçmez oldu. yarın işe başlıyorum. bu defa çok kasmadım kendimi yatmadık çok fazla. normal yaşantıma devam etmeye çalşıyorum ama dinleniyorum tabi. mirjam sende kasık ağrısı filan olmuş muydu? çok korkuyorum yine aynı acıları yaşamaktan..
Psikoyaman nerelerdesin görünmez oldun merak ettim iyimisin canım neler yapıyorsun[/QU
teşekkürler kızlar halimi hatırımı sorduğunuz için. 2.denemyi yaptık pazartesi sonuç belli olacak ama bu defa çok dillendirmek istemediğimden forumlarda yazmadım. transfer döneminde herşey yolunda gitti çok şükür ama 2 gündür şiddetli kasık ağrısı çekiyorum adet olacakmışım gibi.ilkinde de öyle olmuştu çok korkuyorum o yüzden günler geçmez oldu. yarın işe başlıyorum. bu defa çok kasmadım kendimi yatmadık çok fazla. normal yaşantıma devam etmeye çalşıyorum ama dinleniyorum tabi. mirjam sende kasık ağrısı filan olmuş muydu? çok korkuyorum yine aynı acıları yaşamaktan..
Canim Rabbim insallah bu defa yuzunu guldursun benim kasik agrimda olmustu hatta leke felanda gelmisti sabaha kadar aglamistim olmadi diye sonra kanama devam etmeyince test yapmistim..
icini ferah tutmaya calis biliyorum cok stresli gunler bunlar gecmekte bilmiyor ama normal hayatina devam etmekle iyi ediyorsun canim en guzeli insan surekli yatsa daha cok strese giriyor..
icinden ne yapmak geliyorsa onu yap kendini kasma negatif dusunme pozitif ol biliyon bunlar tedavide cok onemli!!!
canım teşekkür ederim cevap verdiğin için ama bana doktor tanı amaçlı yapalım yani kesin bir şey söylemedi ben o kadar doktora gittim 2 yada 3 ayda değişik doktorlara giderim bana hiç biri böyle bir şey söylemedi sadece ağrı ve negatif sonuçlar aldığımı söyleyince dedi tanı amaçlı laporoskopi yapalım dedi bende açıkçası pek istemedim çok riskli bir ameliyat ben küçük bir ilaç bile içsem bütün metabolizmam etkileniyor geçen yıl aynı doktora ofis histeroskopi yaptırdım hiçbir şey çıkmamıştı sonrasında hipertiroid oldum kaç aydırda onunla uğraştım şimdi bir de bunu yaptırırsam artık 1 sene hiç bir tedaviye başlayamam herhalde ne bileyim ya kafam iyice karıştı canım sen normal yollarla hamile kaldın ?
canim benimde ilk ameliyatim tani amacli oldu ve sadece ozaman anlasildi hastaligimin endo. oldugu ve durumumun cok ciddi oldugu
ben normal yolla hamile kalmadim 5 yil tedavi gordum 3 ameliyat 4 negatif asilama 1 negatif tup bebek hatta yumurtalarim hic dollenmemisti bile en son icsi yontemiyle cok sukur yavruma kavustum
insan tabi cok acilar cekiyor ama bugun deselerki suanki mutlulugu yasamak icin ayni acilari tekrar yasa inanki suanki mutlugum icin herseyi tekrar yasarim..
canım sağol beni bilgilendirdiğin için yine kafam karıştı ben kesin olmama kararı almıştım zaten eşimde hiç istemiyor
canım bende 4 tüp bebek iki tanesi taze iki tanesi donmuşlarla denedik bir ve iki kimyasal gebelik 3ve 4 sonuç sıfır
ama son denemelerimde merkez farklıydı yani orada kimyasal bile çıkmadı sonucum canım bizim embriyolarla ilgili
hiçbir sıkıntımız yok herşey çok güzel gidiyor yumurtlamam normal adetlerim düzenli embriyolar hep birinci kalite ve compact sadece sonuca gidemiyorum doktorum bana senin gibi hastam var ama çok az dedi seni ite kaka doğurturacağım dedi bilmiyorum ya of of of eşim kesinlikle karşı
şimdi ben onu nasıl ikna edecem canım sen histerekopi olmuşmuydun?
Cok tesekurler canim hic dua etmezmiyim yillardir yavruma kavusmak icin ne cektigimi neler yasadigimi birtek Allah bilir Rabbim benim yuzumu guldurdu cok sukur darisi eb kisa zamanda cocugu olmayan herkesein basina..
Yeni tedavin hayirli olsun canım inşAllah güzel sonuçlar alırsınbanada umut olursun bende senden sonra negatif aldım maalesef doktora negatiften sonra gittiğimde kistten hiç bahsetmedi tutunmayı kist engellemiştir vs diye ben sordum ameliyat olmam gerekli mi diye gene onermedi 2. tedavide negatif olursa genetik test yapmamız gerekir diyor sen yeni tedaviye kist alınmadan mi devam ettin laparaskopi oldun mu bi arada benim kistin boyutu büyük buda beni endişelendiriyor:26:
Amin canım inşAllah bizlerde güzel sonuçlar alırız duaların için çok sağol annelik nasıl gidiyor paşanın ismini ne koydun benim içinde öp
Canim Rabbim insallah en kisa zamanda sizede nasip etsin annelik o kadar guzel biseyki gece sabaha kadar uyumasan bile sabah onun icin hep enerjin oluyor..
adini Mirac Selim koyduk canim Mirac kandiliydi tranfer gunumuz :) o zaman oglan olursa mirac koyalim demistik esimde osmanli ismi diye tutturunca ortaya bu cikti :) o kadar komikki sancilar sirasinda karar verdik adina oncesinde bir turlu karar veremedik :)
Yeni tedavin hayirli olsun canım inşAllah güzel sonuçlar alırsınbanada umut olursun bende senden sonra negatif aldım maalesef doktora negatiften sonra gittiğimde kistten hiç bahsetmedi tutunmayı kist engellemiştir vs diye ben sordum ameliyat olmam gerekli mi diye gene onermedi 2. tedavide negatif olursa genetik test yapmamız gerekir diyor sen yeni tedaviye kist alınmadan mi devam ettin laparaskopi oldun mu bi arada benim kistin boyutu büyük buda beni endişelendiriyor:26:
canım benim kistlerim duruyor hala ben de kontrole gittiğimde seninle ilgili değil yumurtaların iyi çıkmış dedi ama bizim eşimde morfoloji olduğu için de sıkıntı çıkıyor malesef. benim solda 2 tane kist var bir 4 cm biri 3 cm. senin kaç tane ve kaç cm merak ettim? benim dr. da ameliyat önermiyor.
Amin canım inşAllah ... Mirac ismi bebeğinin seninle buluşma günü olması açısından manevi anlamı cok güzel selim ismide çok güzel karar vermeniz yumurta kapıya dayanınca olmuşCanim Rabbim insallah en kisa zamanda sizede nasip etsin annelik o kadar guzel biseyki gece sabaha kadar uyumasan bile sabah onun icin hep enerjin oluyor..
adini Mirac Selim koyduk canim Mirac kandiliydi tranfer gunumuz :) o zaman oglan olursa mirac koyalim demistik esimde osmanli ismi diye tutturunca ortaya bu cikti :) o kadar komikki sancilar sirasinda karar verdik adina oncesinde bir turlu karar veremedik :)
canım benim kistlerim duruyor hala ben de kontrole gittiğimde seninle ilgili değil yumurtaların iyi çıkmış dedi ama bizim eşimde morfoloji olduğu için de sıkıntı çıkıyor malesef. benim solda 2 tane kist var bir 4 cm biri 3 cm. senin kaç tane ve kaç cm merak ettim? benim dr. da ameliyat önermiyor.
Ya bilmiyorum kafam çok karışık benim eşimin spermleri iyi oluşan embiryolarda kaliteliydi blast dediklerinden 2 tane transfer ettiler ama olmadı herşeyin normalken tutunma olmamasını kendimce kiste bağlıyorum :26: benim sağdaki kesin çikolata kisti 5cm den fazla soldaki yoğun içerikli komplike kist yazıyor nasıl bir kist bilmiyorum benim yumurtaların çoğu soldan toplandı sağdan sadece 2 tane aldılar :26: ... Senin sonuç günü geldi inşallah çok yüksek değerler alırsın bana umut olursun
Ya bilmiyorum kafam çok karışık benim eşimin spermleri iyi oluşan embiryolarda kaliteliydi blast dediklerinden 2 tane transfer ettiler ama olmadı herşeyin normalken tutunma olmamasını kendimce kiste bağlıyorum :26: benim sağdaki kesin çikolata kisti 5cm den fazla soldaki yoğun içerikli komplike kist yazıyor nasıl bir kist bilmiyorum benim yumurtaların çoğu soldan toplandı sağdan sadece 2 tane aldılar :26: ... Senin sonuç günü geldi inşallah çok yüksek değerler alırsın bana umut olursun
aminnn canım inşallah ama korkuyorum ben de ilki olmayınca şimdi de aynı acıları yaşamaktan korkuyorum. bir de 2 gündür şiddetli kasık ağrılarım başladı sanki adet olacakmışım gibi hatta karnımda şişti adet önce olur ya aynı öyle. çok korkuyorum yarın nasıl gidicem teste bilmiyorum. düşündükçe kalbim duracak gibi oluyor. rabbim hayırlısıyla dualarımızı kabul etsin inaşşal da bizde şu güzel duyguya nail olalım... benim de kist sol da hep sağdan toplandı soldan sadece 2 tane toplandı aonlarında kalitesi iyi değilmiş zaten onlara döllenme yapılmamış. doktor öyle dedi. nolur dua edin bana yarın sevinçli haberlerle geleyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?