Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Cok tesekurler canim hic dua etmezmiyim yillardir yavruma kavusmak icin ne cektigimi neler yasadigimi birtek Allah bilir Rabbim benim yuzumu guldurdu cok sukur darisi eb kisa zamanda cocugu olmayan herkesein basina..

tebrikler canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah... duaların için teşekkürler Allah kabul etsin de biz de bu mutluluğu yaşayabilelim inşallah darısı başımıza...

Caniimm.. cok tesekur ederim guzel dileklerin icin sen neler yapiyon ? nerelerdeydin ne zamandir haberini alamiyorduk..

Canim oncelikle gecmis olsun bence sen tup bebek doktorunu dinleme derim cunku tekrarlayan negatiflerinde varmis benim endometriozisim cok ilerlemisti ona ragmen anlamalari iki yil surdu sadece kistleri gorup senin sadece kistlerin var dediler en son laparoskopie yaptilar ve o zaman anlasildiki sorun endometriozis ve gercekten cok ilerlemis..
Rabbim sifa versin insallah en kisa zamanda yuzunu guldursun..

Arkadaşlar bu hastalık nasıl anlaşılıypr tam larak? Bende hiç bir zaman kist görünmedi ultrasonda. Hiç bir doktor kistin var demedi? Ama adetim kısa sürüyor. Genelde düzenli olur. Ancak adet öncesi lekelenme oluyor bittiğinde de siyah-kahve karışımı 2-3 gün lekeler geliyor. bunlar da sürekli her ay oluyor diyemem ama oluyor. Ne diyorsunuz? ne yapmalıyım? 1 negatif aşılama 3 negatif tüp bebek denemem var yardım llütfen??

canım teşekkür ederim cevap verdiğin için ama bana doktor tanı amaçlı yapalım yani kesin bir şey söylemedi ben o kadar doktora gittim 2 yada 3 ayda değişik doktorlara giderim bana hiç biri böyle bir şey söylemedi sadece ağrı ve negatif sonuçlar aldığımı söyleyince dedi tanı amaçlı laporoskopi yapalım dedi bende açıkçası pek istemedim çok riskli bir ameliyat ben küçük bir ilaç bile içsem bütün metabolizmam etkileniyor geçen yıl aynı doktora ofis histeroskopi yaptırdım hiçbir şey çıkmamıştı sonrasında hipertiroid oldum kaç aydırda onunla uğraştım şimdi bir de bunu yaptırırsam artık 1 sene hiç bir tedaviye başlayamam herhalde ne bileyim ya kafam iyice karıştı canım sen normal yollarla hamile kaldın ?

canim benimde ilk ameliyatim tani amacli oldu ve sadece ozaman anlasildi hastaligimin endo. oldugu ve durumumun cok ciddi oldugu
ben normal yolla hamile kalmadim 5 yil tedavi gordum 3 ameliyat 4 negatif asilama 1 negatif tup bebek hatta yumurtalarim hic dollenmemisti bile en son icsi yontemiyle cok sukur yavruma kavustum
insan tabi cok acilar cekiyor ama bugun deselerki suanki mutlulugu yasamak icin ayni acilari tekrar yasa inanki suanki mutlugum icin herseyi tekrar yasarim..

canım sağol beni bilgilendirdiğin için yine kafam karıştı ben kesin olmama kararı almıştım zaten eşimde hiç istemiyor
canım bende 4 tüp bebek iki tanesi taze iki tanesi donmuşlarla denedik bir ve iki kimyasal gebelik 3ve 4 sonuç sıfır
ama son denemelerimde merkez farklıydı yani orada kimyasal bile çıkmadı sonucum canım bizim embriyolarla ilgili
hiçbir sıkıntımız yok herşey çok güzel gidiyor yumurtlamam normal adetlerim düzenli embriyolar hep birinci kalite ve compact sadece sonuca gidemiyorum doktorum bana senin gibi hastam var ama çok az dedi seni ite kaka doğurturacağım dedi bilmiyorum ya of of of eşim kesinlikle karşı
şimdi ben onu nasıl ikna edecem canım sen histerekopi olmuşmuydun?

canim benim ilk tani icin yapilan loparoskopie ameliyatimda histereskopide yapacaklardi ama gerek gorulmedigi icin yapmadilar ameliyat konusuna gelince kafani karistirmak istemem ben sadece kendi tecrubelerimi anlattim sana..
Rabbim seninde en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah..

Cok tesekurler canim hic dua etmezmiyim yillardir yavruma kavusmak icin ne cektigimi neler yasadigimi birtek Allah bilir Rabbim benim yuzumu guldurdu cok sukur darisi eb kisa zamanda cocugu olmayan herkesein basina..

Amin canım inşAllah bizlerde güzel sonuçlar alırız duaların için çok sağol annelik nasıl gidiyor paşanın ismini ne koydun benim içinde öp

Amin canım inşAllah bizlerde güzel sonuçlar alırız duaların için çok sağol annelik nasıl gidiyor paşanın ismini ne koydun benim içinde öp

Canim Rabbim insallah en kisa zamanda sizede nasip etsin annelik o kadar guzel biseyki gece sabaha kadar uyumasan bile sabah onun icin hep enerjin oluyor..
adini Mirac Selim koyduk canim Mirac kandiliydi tranfer gunumuz :) o zaman oglan olursa mirac koyalim demistik esimde osmanli ismi diye tutturunca ortaya bu cikti :) o kadar komikki sancilar sirasinda karar verdik adina oncesinde bir turlu karar veremedik :)

canımmm hayırlı olsun, allah analı babalı büyütsün, birlikte uzun ve mutlu bir ömür yaşayın inşallah
daha ne diyeceğimi bilemedim :)
çok mutlu oldum senin adına. bebişini öp bizim için

Amin canım inşAllah ... Mirac ismi bebeğinin seninle buluşma günü olması açısından manevi anlamı cok güzel selim ismide çok güzel karar vermeniz yumurta kapıya dayanınca olmuş Rabbim bebeğine anne babasiyla sagliki huzurlu uzun ömürler versin

kızlar yine olmadı rabbimin imtihanı bitmemiş demekki.... o kutsal duyuyu henüz tadamıyorum Rabbim hayırlısıyla beni de güldrsün dualarınızı eksik etmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…