Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Aynen canim, mutlaka israrla kucagina almayi iste ustelik benim hemen yavrum orda oyle kucagimdayken emzirmemide istediler yaklasik 45dakika kucagimda kaldi ayrica dogumdan sonra toparlanman cok cabuk oluyor ben hastanede zaten dogumdan sonra kalmadim ogun hemen eve geldik iki gun sonra ayaktaydim :)

cnım senden bi daha alsam nasıl gbe kaldığını 2.tüp bebeğimi yaptırcam bu ay.adeti bekliyorum.eşimde morfoloji düşük ama doktorum eşin değil sende sorun diyor.nasıl gbe kalmıştn ne yapmalıyım yardmcı ol

Canim Rabbim sifa versin insallah benim hamile kalmamda cok zor olmustu umidini yitirme ben tam 5 yil bekledim 3 ameliyat 4 asilama yapildi olmayinca doktorum lucrin-depot denen bir igneyle gecici menepoza soktu beni aylarca o igneyle menepza girdim sonra bir tup bebek denemesi yapildi 7 yumurta olmustu ve hic biri dollenmemisti tedavi yarida kesilmisti bende senin gibi umutsuzluga kapilmistim piskolojimde bozulmustu hatta doktorum yumurtaliklarimi ve rahmimin bir bolumunu almayi dusunuyordu..
en son olarak icsi yontemi denedik sadece 4 yumurta gelisti ve sadece 1 tanesi dollendi ve cok sukur Rabbime suan yavrum kucagimda Rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin insallah..
biliyorum cok zor ama umidini asla kaybetme benim durumum cok kotuydu hastaligim cok ilerlemisti 3 defa ameliyat olmama ragmen yine geri geldi ustelik ameliyatlar yuzunden yumurta rezervimde azalmisti yumurtaliklarimda vebagarsaklarimda cok sayida kist vardi bunlarla hamile kaldim ben hep diyorum ben hamile kaldiysam herkes kalabilir..
bol bol dua et ve umudunu yitirme!

ben doktoruma dedimki hocam icsı imsi o tür yöntemlerle tüp yaptıralım ne olur dedim.olay o değilki senin yumurtan oluşuyor dölleniyor vücudunda tutunuyor o yüzden bu seferde mikroenjeksiyon yöntemiyle deneyelim olmazsa başka yere gidersin dedi.bilmiyorum tatlım her şey kısmet elbette ama biz insanlar acele ediyoruz işte.30 yaşındayım ve nereye kadar böyle sürer bilmiyorum.dualarını bekliyorum

Rabbim yardincin olsun canim benim yumurtalarim dollenmiyodu o yuzden icsi yaptilar yumurtalarin dolleniyosa gerek yokki icsiye imsi yontemini bende duymustum ama doktorum ona gerek yok demisti dedigin gibi hersey nasip bu tedavilere baslarken bol sabir gerekli.
bu arada bende 31 yasindayim bende hep diyodum yasim geciyo cocugum olmayacak diye nasil uzuluyordum ama bak Rabbim hic ummadigim anda nasip etti insallah en kisa zamanda sanada ve diger isteyen arkadaslarada hayirlisiyla nasip eder..

sen zaten en büyük umudumsun vallahi.çok şükürki önümde sen örneksin :))) yumurtam döllendiği için o zaman bu hastaneden şaşmam.doktorum çok iyi.dualarını bekliyorum adım hatice...allah razı olsun :)

selam kizlar nasilsiniz ? ne zamandir giremiyodum misafir trafigi, isim, kursum ve tasinma derken inanin birtek yavrumu doyurmak icin oturuyorum suandada yavrumu doyuruyorum zaten ama inanin aklim sizde hapytobi canim nasilsin dogum yaptinmi ? haticem sen nasilsin neler yapiyon basladinmi tedaviye?

Son düzenleme:

canım benim seni gördükçe umutla bekliyorum valla adetimi bekliyorum bitanem ben.ondan sonra tekrar başlıyoruz inşallah.annem umreden meryem otu getirdi onu üzerimde taşıyorum.çalıştığım için çok fazla kuran okuyamıyorum ama inanıyorum ben olacağına inşallah. Dua et bana lütfen :) bebişide öp

Canim Rabbim yuzunu guldursun insallah tedavin hayirli ugurlu vede bebisli olur insallah meryem otunu hic duymamistim bu arada benim adimda Meryem

Son düzenleme:
Canim Rabbim yuzunu guldursun insallah tedavin hayirli ugurlu vede bebisli olur insallah meryem otunu hic duymamistim bu arada benim adimda Meryem

mirjamdan tahmine ttim adını :) yiğenimin adıda meryem :) çocuğuna ne isim koydun :)

mirjamdan tahmine ttim adını :) yiğenimin adıda meryem :) çocuğuna ne isim koydun :)

Canim yavrumun ismi Mirac Selim gecen yil transfer gunu Mirac kandiliydi o yuzden Mirac koyduk selimide esim osmanli ismi koymak istedi Selimde ordan geldi

Canim yavrumun ismi Mirac Selim gecen yil transfer gunu Mirac kandiliydi o yuzden Mirac koyduk selimide esim osmanli ismi koymak istedi Selimde ordan geldi

ay çok güzel ismiyle yaşasın inşallah.bebişini öpüyorum senide öpüyorum.gelişme oldukça buraya yazarım

Arkadaslar benim ilk transferimin bugun 8. Gunu dun test yaptim birkez cikolata kisti aldirdim histeroskopi de yaptirdim bi lac minik polip alindi sadece ve benim 6 yumurtam cikmisti sadece ikisi saglam kaldi ve transfer edildi dun yaptirdigim testimin sonucu negatif sizden yardim bekliyorum hangi igne daha iyi yumurta gelistiriyor kullandigim ignenin yanlis secim oldugunu dusunuyorum kistim tekrar etmedi cok sukur daha kaliteli yumurta icin ne yapmaliyim siz neler yasadiniz nasil cozum buldunuz yardimci olun lütfen

kan testimi yaptın idrar testimi ?? aynı şeyleri yaşamışızda benmde ilk tedavimde 6 döllendi ama 2 transfer edildi onlarda tutmadı.donmuşumda yok.ikinciye başlıyoruz bu ay.şimdi sen nerde tedavi görüyorsun ? hangi iğneleri verdiler hangi vitaminleri aldın ? kist aspirasyonu yapıldı banada geçen ay ?

canim ben gecen sene lap ile aldirdim kistimi eurofertile gidiyorum suan puregon 300 kullandim cetrotide kullandim folio folik asit ve purogestan fitil bunlarin disinde hicbisey kullanmadim dondurmaya embriyomun kalmamasi yikmisti zaten dun yaptigim testtede tekrar yikildim cunki yine bastan ayni sureci hayal kirikliklarini yasamak istemiyorum

bende kullandıklarımı yazıyorum.puregon kullandım yumurtanın büyümesi için.menopur kullandım ne için bilmiyorum.sonra çatlamaması için bi iğne kullandım 2gün.en son ovitrellle çatlama iğnesi kullandım.sonra iğneden sonraki gün opu yapıldı.3.günde transfer oldu.transferle birlikte estrofem hap progestan fitil ve göbekten kan sulandrıcı fraxiparine diye bi iğne kullandım.bunları kullandım ben tatlım.folbiol zaten almak zorundasın. kanda mı baktırdın sonucun kan çıktı ?

Evet canim kanda baktirdim bana neden kan sulandirici verilmedi bunuda bilmis değilim

selam canim oncelikle gecmis olsun bence yumurtalarin dollene biliyorsa kaliteli demektir tutmadi diye sakin uzulme bazi seyler nasiple olur
ben uc defa ameliyat gecirdim ve yine tekrar geldi hastaligim yumurtaliklarimda ve bagarsaklarimda cok sayida kistlerim var benim yumurtalarim dollenmiyodu bile doktorum yumurtalarimin bozuk oldugunu soyluyodu kesinlikle dollenmiyordu en son sans olarak icsi denediler ve sadece4 yumurtam gelisti ve sadece 1 tanesi dollendi ve suan cok sukur Rabbime yavrum kucagimda
olmuyor diye umitsizlige kapilmayin benim tedavim 5 yil surdu, ben hep diyorum ben hamile kalabildiysem herkes kalir Rabbim isteyen herkese hayirli vede saglikli evlatlar versin insallah..

ay çok güzel ismiyle yaşasın inşallah.bebişini öpüyorum senide öpüyorum.gelişme oldukça buraya yazarım

Amin canim cok tesekur ederim bende seni opuyorum aklim sende unutma gelismeleri mutlaka yaz Rabbim tedavini hayirli kilsin insallah ve hayirli saglikli evlatlar versin

sagol canim Saglicakla buyutup murvetini gorursun inşallah tabii sen ve senin gibiler bize hep umut oluyor iyiki varsiniz diye bencilce bir kelime kullanicam sonuc guzel olmus cok sukur ama insan okadar umutsuzluga kapiyomuski olmayinca bunu yasayan herkez bilir benim iki embriyom kaldi altitaneden ikisi üçüncü gun embriyosu olarak transfer edildi simdi yumurta kalitemi arttirmak icin napabilirim diye arastiriyorum hep bidaha ayni yikimi yasamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…