Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

git bi profesore para ver konuş anlat bu dondirik bebeyi almadan neler yapmalıyım de açık açık konuşsana

yine ayni sonucla karsilasmamak icin ne yapmaliyim bunun arayışındayim canim daha cok ve daha kaliteli embriyo icin ne yapabilirim

yumurta kalitesi için bıosteron kullandın mı ben kullandım.incir kürü yaptın mı ben yaptım.incir yedin mi ben yedim.kola çikolata cips ve asitli zararlı şeylerden uzak durdun mu ben durdum.ha benimki tutmadı ama belki seninki tutar.bunları yap bence

yine ayni sonucla karsilasmamak icin ne yapmaliyim bunun arayışındayim canim daha cok ve daha kaliteli embriyo icin ne yapabilirim

Canim neler yasadigini ve hissettigini cok iyi anliyorum ayni seyleri ben yillarca yasadim ama kafana cok takmamaya calis senin normal tup bebekte dollene bilen yumurtalarin var bu senin yumurtalarinin kaliteli oldugunu gosterir benim gecen yil bu zamanlar tup bebek tedavimde 7 yumurtam olmustu ve hic biri dollenmemisti tedavim yarida kalmisti bunun benim icin nasil yikim oldugunu dusunsene yaptigim hic birsey ise yaramadi sogan kurude yaptim, incir kurude yaptim ozel diyetler ve daha neler neler.. yumurta kalitesini arttiran ilaclar varmi bilmiyorum ama olsada guvenip kullanamazdim heralde..
benim hastaligimin ilerlemis olmasi ve gecirdigim ameliyatlar yumurta rezervini ve kalitesini cok dusurdu icsi tedavisinde sadece bir yumurtamin dollendigini duyunca ne kadar mutlu oldugumu anlatamam en azindan tutmasaydi bile devam etme imkanim var diye dunyalar benim olmustu Rabbime sukurler olsun cunku icsi benim icin son sansdi yine yumurta dollenmeseydi doktorum yumurtaliklarimi ve rahmimin bir bolumunu alip beni hastaligimdan kurtarmayi dusunuyordu..
Demek istedigim Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyor bol bol dua et Rabbim en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah.

Son düzenleme:
Canim ne zamandir senden haber alamadim cok merak ediyorum neler yapiyon?

amin canim verdigin cvp icin cok teşekkür ederim nekadar destek oldun iyi geldin bilemezsin suan beni anladiginizida biliyorum bir gemiye bindim okyanusun ortasina geldigimde bir baktimki gemi yok yuzdum yuzdum kiyiyi gorurum diye cirpindim ama hala kiyi yok cokmu ilerde bi kac kulacmi ilerde yoksa ben kurtulamicak hep burdami kalcam bilmiyorum kalmaktan cok korkuyorumm

seni cok iyi anliyorum kizginligin kendine kendine kizma bunun suclusu biz degiliz kaderimiz sinavimiz bu seni cok iyi anliyorum cok yorulduk arkadasim artik bedenen olumune kadar gider onu biliyoruzda madden nereye kadar gider onu bilmiyoruz seninde endiseni cok iyi anliyorum cok sinirlisin ve haklisinda ama bu zarar verir yapma sakin ol olacak insallah seninde olacak benimde olacak insallah isteyen herkzin olacak simdi bi sey daha sorcam izninle bu kullandiklarinin bi faydasini hissetmedinmi hic nebilim embriyolarin kalitesinde sayisinda bir fark yaratmadimi

kızgın değilim :) imtihanımın bu olduğunu bildiğim için rabbim daha büyük şeylerle sınamasın inşallah diyorum :) ama maddi olarak ne yapacağımı bende bilmiyorum bu ikinciden sonra üçüncüsünü nasıl yaptırırım bilmiyorum diğer soruna gelince tatlım benim yumurtalarımın ne durumda olduğunu ne kalitede olduğunu bilmediğim için işe yaradımı bilmiyorum fakat biçok kistli arkadaşım embriyosu oluşmadı transfer edilmedi iyi bölünmedi dediği için ben işe yaradığını düşünüyorum açıkçası.çnkü benmki kimyasal oldu.

cok teşekkür ederim canim bende ikinciye gidiyorum ucuncude ve dorduncude raporum cikacak insallah birkez zeynep kamil birkezde umut tup bebegi dusunuyorum ama besinciyi nasil yapariz inan bende bilmiyorum yasim 32 bunlar bitene kadar olacak 33 belki 34 sonra ara vermek zorunda kalacam olacak 40 ve umut bitecek korkularimi anlattim sadece insallah bunlar basimiza gelmez RAB'bim yuzumuzu guldurur o ufacik umudu verdigi icin sukurler olsun vs.vs. simdi biesteron dedigin sey nasil kullaniliyo doktor recetesiylemi aldin doktora sormadan kullanabilirmiyim vitamin gibi biseymi o incir kurunede adetimle beraber basliyim diyorum cunki milyonda birde olsa adet olmadigim icin sansim devam ediyo diye dusunuyorum ne cok sey sordum kusura bakma kafam okadar karisikki

tatlım olumsuz düşünme bu kadar ya.mirjam a bak nasıl oldu çocuğu bizimde olacak inşallah :) biosteronu doktora sormadan kullanma istersen.yumurta kalitesi için 120 tl günde 3 tane alıyorsun üçünü birden yutuyorsun.ben tüp transferine kadar içicem.incir kürünede adetle başla bence.ne kusuru bitanem hep burdayım ben sen yaz cevaplarım inşallah

canim benim bugun de degerim 17.14 cikti ne simdi bu soktayimmm

kız sen hamilesin ??? önceki değerin kaçtı ?? tüp bebekmi bu ? sakince şunlara cevap ver.transferin kaçıncı günündesin.ilk değerin kaçtı ? hemen yaz

Canim gercekten hamilemisin? bizide haberdar et gorunce merak ettim yoksa coktan hamilelik bolumunemi gectin
Insallah Allahin izniyle hamilesindir ben kan testini pek bilmiyorum burda yapmiyolar :44:

Canim gercekten hamilemisin? bizide haberdar et gorunce merak ettim yoksa coktan hamilelik bolumunemi gectin
Insallah Allahin izniyle hamilesindir ben kan testini pek bilmiyorum burda yapmiyolar :44:
evet canim galiba hamileyim :) degerler dusuk gidiyor sadce bu biraz korkutuyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…