sagol canim Saglicakla buyutup murvetini gorursun inşallah tabii sen ve senin gibiler bize hep umut oluyor iyiki varsiniz diye bencilce bir kelime kullanicam sonuc guzel olmus cok sukur ama insan okadar umutsuzluga kapiyomuski olmayinca bunu yasayan herkez bilir benim iki embriyom kaldi altitaneden ikisi üçüncü gun embriyosu olarak transfer edildi simdi yumurta kalitemi arttirmak icin napabilirim diye arastiriyorum hep bidaha ayni yikimi yasamak istemiyorum
canim donmusum kalmadi iste yeniden ilaclarla baslicam
canim donmusum kalmadi iste yeniden ilaclarla baslicam
yine ayni sonucla karsilasmamak icin ne yapmaliyim bunun arayışındayim canim daha cok ve daha kaliteli embriyo icin ne yapabilirim
yine ayni sonucla karsilasmamak icin ne yapmaliyim bunun arayışındayim canim daha cok ve daha kaliteli embriyo icin ne yapabilirim
amin canim verdigin cvp icin cok teşekkür ederim nekadar destek oldun iyi geldin bilemezsin suan beni anladiginizida biliyorum bir gemiye bindim okyanusun ortasina geldigimde bir baktimki gemi yok yuzdum yuzdum kiyiyi gorurum diye cirpindim ama hala kiyi yok cokmu ilerde bi kac kulacmi ilerde yoksa ben kurtulamicak hep burdami kalcam bilmiyorum kalmaktan cok korkuyorumm
seni cok iyi anliyorum kizginligin kendine kendine kizma bunun suclusu biz degiliz kaderimiz sinavimiz bu seni cok iyi anliyorum cok yorulduk arkadasim artik bedenen olumune kadar gider onu biliyoruzda madden nereye kadar gider onu bilmiyoruz seninde endiseni cok iyi anliyorum cok sinirlisin ve haklisinda ama bu zarar verir yapma sakin ol olacak insallah seninde olacak benimde olacak insallah isteyen herkzin olacak simdi bi sey daha sorcam izninle bu kullandiklarinin bi faydasini hissetmedinmi hic nebilim embriyolarin kalitesinde sayisinda bir fark yaratmadimi
seni cok iyi anliyorum kizginligin kendine kendine kizma bunun suclusu biz degiliz kaderimiz sinavimiz bu seni cok iyi anliyorum cok yorulduk arkadasim artik bedenen olumune kadar gider onu biliyoruzda madden nereye kadar gider onu bilmiyoruz seninde endiseni cok iyi anliyorum cok sinirlisin ve haklisinda ama bu zarar verir yapma sakin ol olacak insallah seninde olacak benimde olacak insallah isteyen herkzin olacak simdi bi sey daha sorcam izninle bu kullandiklarinin bi faydasini hissetmedinmi hic nebilim embriyolarin kalitesinde sayisinda bir fark yaratmadimi
cok teşekkür ederim canim bende ikinciye gidiyorum ucuncude ve dorduncude raporum cikacak insallah birkez zeynep kamil birkezde umut tup bebegi dusunuyorum ama besinciyi nasil yapariz inan bende bilmiyorum yasim 32 bunlar bitene kadar olacak 33 belki 34 sonra ara vermek zorunda kalacam olacak 40 ve umut bitecek korkularimi anlattim sadece insallah bunlar basimiza gelmez RAB'bim yuzumuzu guldurur o ufacik umudu verdigi icin sukurler olsun vs.vs. simdi biesteron dedigin sey nasil kullaniliyo doktor recetesiylemi aldin doktora sormadan kullanabilirmiyim vitamin gibi biseymi o incir kurunede adetimle beraber basliyim diyorum cunki milyonda birde olsa adet olmadigim icin sansim devam ediyo diye dusunuyorum ne cok sey sordum kusura bakma kafam okadar karisikki
cok teşekkür ederim canim bende ikinciye gidiyorum ucuncude ve dorduncude raporum cikacak insallah birkez zeynep kamil birkezde umut tup bebegi dusunuyorum ama besinciyi nasil yapariz inan bende bilmiyorum yasim 32 bunlar bitene kadar olacak 33 belki 34 sonra ara vermek zorunda kalacam olacak 40 ve umut bitecek korkularimi anlattim sadece insallah bunlar basimiza gelmez RAB'bim yuzumuzu guldurur o ufacik umudu verdigi icin sukurler olsun vs.vs. simdi biesteron dedigin sey nasil kullaniliyo doktor recetesiylemi aldin doktora sormadan kullanabilirmiyim vitamin gibi biseymi o incir kurunede adetimle beraber basliyim diyorum cunki milyonda birde olsa adet olmadigim icin sansim devam ediyo diye dusunuyorum ne cok sey sordum kusura bakma kafam okadar karisikki
insallah hep burda olmazsin insallah gebelik bolumene gecersin tez zamanda :)
insallah hep burda olmazsin insallah gebelik bolumene gecersin tez zamanda :)
canim benim bugun de degerim 17.14 cikti ne simdi bu soktayimmm
canim benim bugun de degerim 17.14 cikti ne simdi bu soktayimmm
canim transfer gunu birinci gun sayarak 7. Gun yaptirdigim testte 0.100 cikmisti bugun 10. Gun 17.14
evet canim galiba hamileyim :) degerler dusuk gidiyor sadce bu biraz korkutuyor canimCanim gercekten hamilemisin? bizide haberdar etgorunce merak ettim yoksa coktan hamilelik bolumunemi gectin
Insallah Allahin izniyle hamilesindirben kan testini pek bilmiyorum burda yapmiyolar :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?