evet canim galiba hamileyim :) degerler dusuk gidiyor sadce bu biraz korkutuyor canim
ALLAH razi olsun canim senin yavrunuda sana bagislasin uzun saglikli hayirli bir omurunuz olsun insallah canim insallah bu hasreti yasayan herkez tatsin bu duyguyu insallahhhhHamile kalan ve cocuk sahibi olan arkadaslari duydukca cok mutlu oluyorum
Su mubarek cuma gunu hatrina Rabbim cocuk hasreti ceken herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
Insallah sendende guzel haberler aliriz.. neler yapiyon?
merhaba canım işler güçlerle uğraşıyorum şı sıralar. genetik ve hormon tahlilleri normal çıktı. doktor olmamasına çok şaşkın. şimdi de hsg istiyor parça alacakmış rahimden. acaba endometriozis rahim içine mi yerleşti diyor. ona bakacakmış. sonra da bu defa geçici menopoz uygulayalım 2 ya da 3 ay dedi. ama biz 1 sene ara vermeye karar verdik. maddi ve manevi hiç hazır değilim artık. eşimin memleketimize tayini çıktı onunla uğraşıyoruz şu sıralar. iş değişikliği ev değişikliği filan. gündemimiz çok başka yani... sen neler yapıyorsun? nasıll gidiyor annelik? ben baya ümidimi yitirdim şu aralar( laf aramızda hamile gördüğüm ve duyduğum herkesi kıskanır oldum psikolojim hiç değil yani ( 18::18::18:
Insallah sendende guzel haberler aliriz.. neler yapiyon?
merhaba canım işler güçlerle uğraşıyorum şı sıralar. genetik ve hormon tahlilleri normal çıktı. doktor olmamasına çok şaşkın. şimdi de hsg istiyor parça alacakmış rahimden. acaba endometriozis rahim içine mi yerleşti diyor. ona bakacakmış. sonra da bu defa geçici menopoz uygulayalım 2 ya da 3 ay dedi. ama biz 1 sene ara vermeye karar verdik. maddi ve manevi hiç hazır değilim artık. eşimin memleketimize tayini çıktı onunla uğraşıyoruz şu sıralar. iş değişikliği ev değişikliği filan. gündemimiz çok başka yani... sen neler yapıyorsun? nasıll gidiyor annelik? ben baya ümidimi yitirdim şu aralar( laf aramızda hamile gördüğüm ve duyduğum herkesi kıskanır oldum psikolojim hiç değil yani ( 18::18::18:
Canim Rabbim seninde yuzunu guldursun insallahumidini yitirme canim gun dogmadan neler dogar..
benimde gecen sene bu zamanlar hic umidim kalmamisti dunya basima yikilmisti sanki ve bak tam bir yil sonra bambaska yerdeyim seninde oyle olur insallah
bende senin gibi tasinma isleriyle ugrasiyorum tasinacagimiz ev tam olarak bitmedi bir yandan ustalar bir yandan ev icin alisveris felan esimin hic zamani olmadigi icin hepsiyle ben ugrasmak zorunda kaliyorum laminat, feyans, boya vs.. kucucuk yavrumuda heryere benimle birlikte surukluyorum oda bu yasta hayatin zorluklarini cekmeye basladi ama cok sukur hersey yolunda gidiyor Elhamdulillah Rabbim en kisa zamanda sanada nasip etsin insallah..
Kizlar s.a. ikinci tup bebek transferim sali günü. Mayis sonu gibi sonuç aciklanir.dualarinizi bekliyorum
A.selam canim Rabbim yuzunu guldursun insallah dualarim senleinsallah sende benim gibi seneye bu gun anneler gununu kutlarsin
İnşallah canim benim anneler günün kutlu olsun
Selam haticem nasilsin? nasil gidiyor test yaptinmi hic? :18:
Kuzum transferin 6.gunundeyim.felaket kistimin oldgu yerde agrilarim var kac gündür. Resmen adet sancisi çekiyorum. Sabah idrarda hayalet cizgiyi gördüm cumartesi kan testi. Var ne olur dualarinda unutma beni
canim dualarim senle zaten ama hayalet cizgiyi gorduysen tamamdir bende6. gun idrar testi yapmistim ve ikici cizgi bembeyazdi umutsuzluga kapilip olmadi diye cok uzulmustum
Canim inşallah dedigin gibi olur sonucu yazarim çok öptüm
Arkadaslar icim icim agliyorum gecmedi hic gecmicek mayis ayinda tüp bebek tedavisine bir umutla gittik neyasiki bir tane olusan Yumurtam da sonunda dölenmedi ..... Anne olmak hep hayal kalcak gibi hamisler bebeginizin kiymetini bilin her dk Rabbime dua edin olmayanlar olamayanlar benim gibi Kucagim hala bos umudum yok .......
Napsam ne desem hersey bos
Arkadaslar icim icim agliyorum gecmedi hic gecmicek mayis ayinda tüp bebek tedavisine bir umutla gittik neyasiki bir tane olusan Yumurtam da sonunda dölenmedi ..... Anne olmak hep hayal kalcak gibi hamisler bebeginizin kiymetini bilin her dk Rabbime dua edin olmayanlar olamayanlar benim gibi Kucagim hala bos umudum yok .......
Napsam ne desem hersey bos
Test yaptirdinmi? cok merak ettim seni:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?