Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

evet canim galiba hamileyim :) degerler dusuk gidiyor sadce bu biraz korkutuyor canim

Ay cok sevindiiimm Gozun aydin canim merak etme insallah yukselir benim kan testi yapmamislardi ama idrar testinde ikinci cizgi hep silik cikiyordu
darisi haticenin ve cocuk hasreti ceken diyer arkadaslarin basina insallah

Hamile kalan ve cocuk sahibi olan arkadaslari duydukca cok mutlu oluyorum

Su mubarek cuma gunu hatrina Rabbim cocuk hasreti ceken herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah

Insallah sendende guzel haberler aliriz.. neler yapiyon?

Hamile kalan ve cocuk sahibi olan arkadaslari duydukca cok mutlu oluyorum

Su mubarek cuma gunu hatrina Rabbim cocuk hasreti ceken herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah
ALLAH razi olsun canim senin yavrunuda sana bagislasin uzun saglikli hayirli bir omurunuz olsun insallah canim insallah bu hasreti yasayan herkez tatsin bu duyguyu insallahhhh

Kizlar s.a. ikinci tup bebek transferim sali günü. Mayis sonu gibi sonuç aciklanir.dualarinizi bekliyorum

Kizlar s.a. ikinci tup bebek transferim sali günü. Mayis sonu gibi sonuç aciklanir.dualarinizi bekliyorum

A.selam canim Rabbim yuzunu guldursun insallah dualarim senle insallah sende benim gibi seneye bu gun anneler gununu kutlarsin

Selam haticem nasilsin? nasil gidiyor test yaptinmi hic? :18:

Selam haticem nasilsin? nasil gidiyor test yaptinmi hic? :18:

Kuzum transferin 6.gunundeyim.felaket kistimin oldgu yerde agrilarim var kac gündür. Resmen adet sancisi çekiyorum. Sabah idrarda hayalet cizgiyi gördüm cumartesi kan testi. Var ne olur dualarinda unutma beni

Kuzum transferin 6.gunundeyim.felaket kistimin oldgu yerde agrilarim var kac gündür. Resmen adet sancisi çekiyorum. Sabah idrarda hayalet cizgiyi gördüm cumartesi kan testi. Var ne olur dualarinda unutma beni

canim dualarim senle zaten ama hayalet cizgiyi gorduysen tamamdir bende 6. gun idrar testi yapmistim ve ikici cizgi bembeyazdi umutsuzluga kapilip olmadi diye cok uzulmustum

canim dualarim senle zaten ama hayalet cizgiyi gorduysen tamamdir bende 6. gun idrar testi yapmistim ve ikici cizgi bembeyazdi umutsuzluga kapilip olmadi diye cok uzulmustum

Canim inşallah dedigin gibi olur sonucu yazarim çok öptüm

Arkadaslar icim icim agliyorum gecmedi hic gecmicek mayis ayinda tüp bebek tedavisine bir umutla gittik neyasiki bir tane olusan Yumurtam da sonunda dölenmedi ..... Anne olmak hep hayal kalcak gibi hamisler bebeginizin kiymetini bilin her dk Rabbime dua edin olmayanlar olamayanlar benim gibi Kucagim hala bos umudum yok .......

Napsam ne desem hersey bos

canım üzülme ne olursun.döllenmeyen var döllensede tutmayan var..hepimizin acısı bir..rabbim bizim için elbet bir zaman biçmiştir.biraz kafanı dinle kendini topla.kendiliğinden gelir inşallah...

Selam canim Rabbim guc kuvvet vede dayanma gucu versin inanki seni cok iyi anliyorum gecen yil bu zamanlar bende senle ayni durumdaydim 7 yumurtamin hicbiri dollenmemisti umudumu tamamen yitirmistim sonra kendimi toplayip yeniden basladim tedaviye ve icsi yontemiyle sadece 1 tane yumurtam dollendi ve simdi Rabbime sukurler olsun yavrum kucagimda..
canim gun dogmadan neler dogar umidini yitirme bol bol dua et Rabbim en kisa zamanda seninde yuzunu guldursun insallah..

Test yaptirdinmi? cok merak ettim seni:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…