Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

kuzum 10.gün kan sonucum 153 çıktı inşallah katlanarak devam eder hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm

Canimmmm tebrik ederim ay cok sevindim goz yaslarimi tutamadim
Rabbim umutsuzluga kapilan dileyen isteyen herkese nasip etsin insallah Rabbim tamamina erdirsin insallah hayirli vede saglikli evlat versin canim
ama sana ne dedim o beyaz cizgiyi gorduysen tamamdir
seni ve bebesini simdiden cok opuyorum

canım benim önemli olan devamı rabbim inşallah bana bağışlar bebeklerimi çok teşekkür ederim hep yanımdaydın.ne olur devamı içinde dua et çok korkuyorum

canım benim önemli olan devamı rabbim inşallah bana bağışlar bebeklerimi çok teşekkür ederim hep yanımdaydın.ne olur devamı içinde dua et çok korkuyorum

Canim hic korkma yavrun artik seninle Rabbim onu hayirli vede saglikli bir sekilde sana bagislasin sen simdi anne adayisin senin dualarin kabul olunur cocuk sahibi olamayan arkadaslara bolbol dua et olurmu bu mutlulugu herkes yasasin :1

Canim hic korkma yavrun artik seninle Rabbim onu hayirli vede saglikli bir sekilde sana bagislasin sen simdi anne adayisin senin dualarin kabul olunur cocuk sahibi olamayan arkadaslara bolbol dua et olurmu bu mutlulugu herkes yasasin :1

kuzummmmmmmmmmmmmm inşallah pazartesi daha güzel haberler veririm ya allah razı olsun gülümmmmmmmmmmmmmmmmmmm

gözün aydın canımmm çook sevindim bizlere de umut oldum benim kistler de hemen hemen seninkiler boyutunda demek ki olabiliyomuşş

Canim gozun aydin hamileymisin yeni gordum kusura bakma umarim ikinizde iyisinizdir opuyorum her ikinizide

Amaneeeynn canim sende hamileymisin imza bolumude olmasa dunyada haberimiz olmayacak cok sevindim canim gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin insallah hayirli vede saglikli evlat versin ikinizide opuyorum

Amaneeeynn canim sende hamileymisin imza bolumude olmasa dunyada haberimiz olmayacak cok sevindim canim gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin insallah hayirli vede saglikli evlat versin ikinizide opuyorum

meryemmmmmmmmmmmm 13.gün 422 çıktı cuma günü kese görmeye çağırdı

Amin canım İnşAllah kucagima almayida nasip eder Rabbim ikinci denememde hamile kaldım çok şükür siteye çok fazla giremiyorum sen nasılsın büyümüştür oğluşun bende öpüyorum senide bebeginide

Sagol canim bizde iyiyiz cok sukur oglum buyuyor elhamdulillah 3 aylik olduk bile Rabbim seninkinide tamamina erdirsin insallah hayirli vede saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
nasil gidiyor hamilelik kusma felan oluyormu??

Sagol canim bizde iyiyiz cok sukur oglum buyuyor elhamdulillah 3 aylik olduk bile Rabbim seninkinide tamamina erdirsin insallah hayirli vede saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
nasil gidiyor hamilelik kusma felan oluyormu??

Maşallah oğluşuna tam öpmelik olmuş Rabbim bizede nasip etsin o günleri görmeyi benim bulantilar çok fena sonucu öğrenir öğrenmez başladı hala devam ediyor 6 kilo vermişim kilo verdiğime üzülmüyorum ama sürekli halsiz olmak canımı sıkıyor macburen kusmamak için ilaç kullanıyorum ikiz olacak Allah nasip ederse sanırım bu yüzden ağır geçiyor onaltıncı hafdada bitter diye dört gözle bekliyorum senin nasıl geçmişti bu dönemler hastanede beklerken diğeri gebelere soruyorum benim hiç olmadı diyorlar şanslı olanlarda var

Merhaba;
Bu yazıyı okurken kendimi gördüm bir an, bende de 4. düzey endometriozis var, bağırsak endometriozisi. iki kere ameliyat oldum, hemde ağır ameliyatlar.nodül bağırsağıma yapışmış. Doktorum bir kısmını alabildik, hepsini almam için bağırsağın çok büyük bir kısmını almam gerekirdi dedi, nodülüm ve ben beraber bir hayat sürüyoruz. Çok zorlayacak birşey çıkmazsa ömür boyu beraberiz sanırım. ilaç kullanıyorum. 9 aydır adet görmüyorum. sürekli kontrol. Ne diyelim, Allah daha beterinden saklasın.

Çok geçmiş olsun, hepimize acil şifalar.

Merhaba cok sagol hepimize gecmis olsun Rabbim sifa versin insallah.. bu hastalik yuzunden hala cok cekiyorum ama Rabbime sukur sonunda bir yavrum oldu benimde Allah isteyen herkese versin insallah ben hamileligim sirasinda hic agri hissetmedim oyle sevindimki artik kurtuldum bu hastaliktan diye ama malesef dogum yaptum yavrum uc aylik yine adet olmaya basladim ve emzirdigim halde yine basladi agrilar simdilik agri kesicilerle idare ediyorum emzirdigim icin zaten fazla icmemeye gayret ediyorum
senin cocugun varmi tedavi felan goruyonmu?

insallah canim Rabbim tamamina erdirsin ne guzel ikizlerin olacak masallah bende duymustum ikiz hamileliklerinde daha agir geciyor diye az kalmis insallah gecer seninde.. ben cok sanslilardandim ama sadece ilk aylar yorgundum ve et kokularina hic dayanamiyordum onun disinda hamile oldugumu bile unutuyordum doktoruma belki elli defa sormusumdur ben bisey hissetmiyom gercekten hamilemiyim diye ama ben normalde cok agrilar cekiyodum endo yuzunden hamileyken agrilarin hepsi gecmisti ve ben kus gibi hafiflemistim sanki

kızlar 6+4 olduk ve kalp atışını duyduk allahım nolur kucağımıza almayı nasip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…