Test yaptirdinmi? cok merak ettim seni:18::18::18:
kuzum 10.gün kan sonucum 153 çıktıinşallah katlanarak devam eder hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm
Canimmmm tebrik ederim ay cok sevindim goz yaslarimi tutamadim
Rabbim umutsuzluga kapilan dileyen isteyen herkese nasip etsin insallahRabbim tamamina erdirsin insallah hayirli vede saglikli evlat versin canim
ama sana ne dedim o beyaz cizgiyi gorduysen tamamdir
seni ve bebesini simdiden cok opuyorum
canım benim önemli olan devamı rabbim inşallah bana bağışlar bebeklerimi çok teşekkür ederim hep yanımdaydın.ne olur devamı içinde dua et çok korkuyorum
Canim hic korkma yavrun artik seninleRabbim onu hayirli vede saglikli bir sekilde sana bagislasin sen simdi anne adayisin senin dualarin kabul olunur cocuk sahibi olamayan arkadaslara bolbol dua et olurmu bu mutlulugu herkes yasasin :1
gözün aydın canımmm çook sevindim bizlere de umut oldum benim kistler de hemen hemen seninkiler boyutunda demek ki olabiliyomuşş
Ne güzel haber mirjamcım Rabbim sağlık sıhhatele anne babasıyla uzun ömürler versin maşallahAmin canım inşAllah darısı bizlerin başına taze anne senin duaların kabul olur dualarını eksik etme bizde yaşayalım bu güzel duyguları
Amaneeeynn canim sende hamileymisinimza bolumude olmasa dunyada haberimiz olmayacak cok sevindim canim gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin insallah hayirli vede saglikli evlat versin ikinizide opuyorum
meryemmmmmmmmmmmm 13.gün 422 çıktı cuma günü kese görmeye çağırdı
masallah subhanallah canim cok iyiHayirli haberlerle gel insallah canim
Amaneeeynn canim sende hamileymisinimza bolumude olmasa dunyada haberimiz olmayacak cok sevindim canim gozun aydin Rabbim tamamina erdirsin insallah hayirli vede saglikli evlat versin ikinizide opuyorum
meryemmmmmmmmmmmm 13.gün 422 çıktı cuma günü kese görmeye çağırdı
tebrikler haticim çok güzel bir haber bu çok sevindimRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım İnşAllah kucagima almayida nasip eder Rabbim ikinci denememde hamile kaldım çok şükür siteye çok fazla giremiyorum sen nasılsın büyümüştür oğluşunbende öpüyorum senide bebeginide
Sagol canim bizde iyiyiz cok sukur oglum buyuyor elhamdulillah 3 aylik olduk bileRabbim seninkinide tamamina erdirsin insallah hayirli vede saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin
nasil gidiyor hamilelikkusma felan oluyormu??
evet canim bende 6 yillik evliyim ve 4bucuk yildir cocugum olsun istiyorum benim 4. seviyede endometriozisim var 3 defa ameliyat oldum yine yayildibenim tuplerim endo yuzunden tikali ve bagarsagimda 5cm kistim var 3 tane ameliyat oldum ama doktorum ona dokunmadi cunku onu alirsam bagarsagin bir bolumunude almak zorundayim dedi..
hic moralini bozma ben suan icsi tedavisi goruyorum ve transferimin 3. gunu..
kistin tam olarak nerde?
onun yeri onemli.. adet olurken agrilarin nasil? ben adet olurken gecen sene morfin haplari aliyodum ve yinede ise yaramiyodu
ama son 6 aydir felan adet olmayayim diye lucrin depot kullandim
Merhaba;
Bu yazıyı okurken kendimi gördüm bir an, bende de 4. düzey endometriozis var, bağırsak endometriozisi. iki kere ameliyat oldum, hemde ağır ameliyatlar.nodül bağırsağıma yapışmış. Doktorum bir kısmını alabildik, hepsini almam için bağırsağın çok büyük bir kısmını almam gerekirdi dedi, nodülüm ve ben beraber bir hayat sürüyoruz. Çok zorlayacak birşey çıkmazsa ömür boyu beraberiz sanırım. ilaç kullanıyorum. 9 aydır adet görmüyorum. sürekli kontrol. Ne diyelim, Allah daha beterinden saklasın.
Çok geçmiş olsun, hepimize acil şifalar.
Maşallah oğluşunatam öpmelik olmuş Rabbim bizede nasip etsin o günleri görmeyi benim bulantilar çok fena sonucu öğrenir öğrenmez başladı hala devam ediyor 6 kilo vermişim kilo verdiğime üzülmüyorum ama sürekli halsiz olmak canımı sıkıyor macburen kusmamak için ilaç kullanıyorum ikiz olacak Allah nasip ederse sanırım bu yüzden ağır geçiyor onaltıncı hafdada bitter diye dört gözle bekliyorum senin nasıl geçmişti bu dönemler hastanede beklerken diğeri gebelere soruyorum benim hiç olmadı diyorlar şanslı olanlarda var
kızlar 6+4 olduk ve kalp atışını duyduk allahım nolur kucağımıza almayı nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?