kızlar 6+4 olduk ve kalp atışını duyduk allahım nolur kucağımıza almayı nasip et
Hayırlı olsun canım inşallah kucağınada alacaksın
aminnnn kuzum bana ismini söylermisin bu gece ismen dua edeceğimde sanada ederim
Özlem canım şimdiden çok saol Allah razı olsun duaya çok ihtiyacım var
canım yazdım ismini unutmim diye.bu gece bol bol duamda olacaksın rabbim sanada tez zamanda evlat nasip etsin inşallah
canım yazdım ismini unutmim diye.bu gece bol bol duamda olacaksın rabbim sanada tez zamanda evlat nasip etsin inşallah
canım banada dua edermisin hamişlerin duası kabul olurmus adım duygu bebiş için
yazdım bileeeeeeeeeeeeeeee
Cok sagol canim bende sen icin dua ederim Allah kabul etsin amin
ayy sağol bitanemmmm allah razı olsun
insallah canim Rabbim tamamina erdirsin ne guzel ikizlerin olacak masallahbende duymustum ikiz hamileliklerinde daha agir geciyor diye az kalmis insallah gecer seninde.. ben cok sanslilardandim ama sadece ilk aylar yorgundum ve et kokularina hic dayanamiyordum onun disinda hamile oldugumu bile unutuyordum doktoruma belki elli defa sormusumdur ben bisey hissetmiyom gercekten hamilemiyim diye ama ben normalde cok agrilar cekiyodum endo yuzunden hamileyken agrilarin hepsi gecmisti ve ben kus gibi hafiflemistim sanki
kızlar 6+4 olduk ve kalp atışını duyduk allahım nolur kucağımıza almayı nasip et
canim cok sevindim Rabbim hayirli vede saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin insallah ben bu aralar tasinma telasim var ve ustelik calismaya basladim ve oda yetmezmis gibi evde kalmis kaynim nisanlamaya karar verdidusun ramazana kadar hem tasinacam hm 21 haziranda nisana hazirlanmak zorundayiz hemde kursumla ilgili sinavlarim var son iki haftam hemde canim ogluma zaman ayirmak zorundayim gunlerdir 2-3 saat uyuyorum ama yavruma bakinca butun yorgunlugum gidiyor canim oglum resmen enerji veriyo bana Rabbim dileyen herkese yasatsin bu duyguyu insallah
Merhabalar!
Ben de bir endometriyozis mağduru olarak gururla söylüyorum 12. gün yani ilk kan değerim 213.2Allah devam ettirsin...Bu hastalıktan çeken tüm arkadaşlarım umutlarını kaybetmesin...Herkese sevgiler...
Merhabalar!
Ben de bir endometriyozis mağduru olarak gururla söylüyorum 12. gün yani ilk kan değerim 213.2Allah devam ettirsin...Bu hastalıktan çeken tüm arkadaşlarım umutlarını kaybetmesin...Herkese sevgiler...
Arkadaslar endometriozis te tup bebek sansi nasil tecrubeli arkadaslar ne dersinuz ben daha oncede ameliyat oldum cikolata kistunden hep ayni tarafta cikti kist
Arkadaslar endometriozis te tup bebek sansi nasil tecrubeli arkadaslar ne dersinuz ben daha oncede ameliyat oldum cikolata kistunden hep ayni tarafta cikti kist
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?