Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Benimde tiksindigim kokulardan biri et tavuk kokusu yemem gerekiyor ama hiç yiyemiyorum herşey kötü kokuyor biran önce geçer İnşAllah olmaması daha iyi sen şanslıymişsin bu arada kistlerin gebelikte küçülmüş mü benim ağrım az oluyordu o yüzden rahatsızlığımı çok geç farkettim adet başında ve sonunda kahverengi leke geliyordu bu belirtiymis aslında Rabbim şifamizi versin

kızlar 6+4 olduk ve kalp atışını duyduk allahım nolur kucağımıza almayı nasip et

canim cok sevindim Rabbim hayirli vede saglikli bir sekilde kucagina almayida nasip etsin insallah ben bu aralar tasinma telasim var ve ustelik calismaya basladim ve oda yetmezmis gibi evde kalmis kaynim nisanlamaya karar verdi dusun ramazana kadar hem tasinacam hm 21 haziranda nisana hazirlanmak zorundayiz hemde kursumla ilgili sinavlarim var son iki haftam hemde canim ogluma zaman ayirmak zorundayim gunlerdir 2-3 saat uyuyorum ama yavruma bakinca butun yorgunlugum gidiyor canim oglum resmen enerji veriyo bana Rabbim dileyen herkese yasatsin bu duyguyu insallah

haha herşey üstüste gelmiş allah kolaylık versin inşallah sana çok yorma kendini..bebişinide senide öpüyorum

Merhabalar!

Ben de bir endometriyozis mağduru olarak gururla söylüyorum 12. gün yani ilk kan değerim 213.2 Allah devam ettirsin...Bu hastalıktan çeken tüm arkadaşlarım umutlarını kaybetmesin...Herkese sevgiler...

Tebrikler canım Rabbin sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin

😊💐cok guzel bir haber mutku oldym adiniza ben bir kac sey sormak istiyorum bende endo hastasiyim bir lapr bir acik ameliyatim var bir dogal hamulelugim var surmedi ensinda histereskopi oldum tup bebwkte buz endo su olanlarin sansi nedur acaba sizinde tup bebek mi

Arkadaslar endometriozis te tup bebek sansi nasil tecrubeli arkadaslar ne dersinuz ben daha oncede ameliyat oldum cikolata kistunden hep ayni tarafta cikti kist

Arkadaslar endometriozis te tup bebek sansi nasil tecrubeli arkadaslar ne dersinuz ben daha oncede ameliyat oldum cikolata kistunden hep ayni tarafta cikti kist

Ben 3. Tüp bebekte hamile kaldım hiç ameliyat olmadım 1.5 sene öncesine kadar endo yoktu bende şimdi çift taraflı biri 3 diğeri 5 cm doktorum bebeğimn kistlerimi eriteceğini söylüyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende evlenmeden 1 sene önce laporoskopi oldum bir kere.3 kist temizlendi 10 cm 6 cm 5 cm lik.
Iki tüpümdede sorun vardı bi Dr açık diyordu bi Dr kapalı burdan sperm geçmez diyordu.çok Dr gezdim. eşimdede sorun vardı.2 yıl sonunda tüp bebeğe karar verdik ve şimdi hamileyim 9 haftalık :)
Allah ıma binlerce şükürler olsun ilk denememde tuttu....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…