Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Kızlar çok ağrınız olmadığı sürece ailenizi tamamlamadan ameliyat olmayın. Ben oldum, o taraftan yumurtlamıyorum çoğu zaman. Yumurtlasam da kaliteli veya olgun olmuyor.

Kusura bakmayin Turkiyede izinde oldugum icin fazla bakamiyorum burya 😥 ama acinca hamile olan arkadaslari gorunce o kadar mutlu oldumki Rabbim tamamina erdirsin insAllah hayirli vede saglikli evlatlar versin. diger arkadaslara gelince umudunuzu asla yitirmeyin ben 5yillik tedavi sonrasinda kavustum yavruma ameliyat konusunda haklisiniz ben uc defa ameliyat oldum ve benimde sol yumurtaligim dogru duzgun calismiyor ben mecburen ameliyat olmustum cunku artik adet olurken morfin haplari kullandigim halde agrilarim gecmiyodu 😭 ama dogumdan sonra Rabbime bin sukur simdilik hic agrim yok

Arkadaslar endometriozis te tup bebek sansi nasil tecrubeli arkadaslar ne dersinuz ben daha oncede ameliyat oldum cikolata kistunden hep ayni tarafta cikti kist

canım bende 2.tüp bebeğimde hamile kaldım ameliyatta 2 kez olmuştum (sol overdeydi )...darısı başına :))))

Sagol cnm peki ilkinde hic gebelik olusmadimi benim ilk micro denemem bu . Su anda ne kadarlik hamissin

ilkinde önce tutundu sonra 1 gün sonra düştü.kanda gördük bunu tabiki..ben şu an 3,5 aylık hamileyim inşallah sonuna kadarda böyle gider amin...kısa protokol yani benmkiler adetin 2.günü başlanıyo 11 gün falan iğneler sonra opu sonra transfer

Masallah canim . Saglikla sihatle devamina ersin insallah sevgiler

KIzlar merhaba.. önceki sayfalarda yazmıstım ama ben 2007 de kistim patlasmı operasyon olmustum 5 sene sonra nisan ayında yiene kistim oluştu 10 cm laproskopi ile alınmıstı ama 2 ays onra muayenede tekrar 7 cm kist tespit edildi. doktoruma gttim (bekarım gelecek yaz evleneceğim inşallah) testler filan yaptırdı kistim allahtan hep tek tarflı idi sol tarafta oyüzden dr şanlısın öteki yumurtalığın sapasağlam dedi ve önceki ameliyatlarım hep ii geçmiş dedi amh testim 3.13 rezervim iiymiş dedi. şimdi oluşan kisti aspirasyon ile içini boşaltıp geçiçi menapoza sokacakmış lucrin depot verdi banada... evlenince normal yolu denersin olmadı ekim kasım 2015 te tüp bebeğe başlarsın dedi.. Kızlr bu konuda çok cahilimm bn dr çok kalabalıktı sorularıma cvp almadım nedir normal yolla hamile kalma şansım? Tek başına yumurtalık rezervimin ii olması eşim de bir sorun olmaması kaydıyla hamile kalmam için yeterli mi? cevaplarınızı bekliyorum şimdiden çok teşekkürler..

evlenir evlenmez eşine sperm testi yaptırıyorsun eğer tertemiz çıkarsa ( inşallah) 6-7 ay bekle ama normal yolla gebelik olmazsa yaşında genç değilse bekleme hemen tedavi ol.amh değerin gayet iyi...ben bir kez laparoskopi bir kez aspirasyon 1 kez aşılama 2 kez tüp bebek yaptırdım.eşimde hiçbir sorun yoktu.sadece kist yüzünden hamile kalamadım ben.ama çoğu normal yolla kalanda oldu.kafana takmayıp stres yapmazsan olur inşallah :))) bu arada ben 2.kez denedğim tüpte hamile kaldım inşallah sağlıcakla doğururum :)

Son düzenleme:
canim slm nasilsin hamile oldugunu okudum cokk sevindimm ben alamadim insallahhhh sen kucagina alirsin yavrunu bende gelecek ay ikinci tedavime baslicam insallah heycanimi yine sizinle paylasirim sevgiler :)

bitanemmmmmmmmmmmmmmmm teşekkür ederim ben değerlerin çok iyi gidiyor hamilesin diye görmüştüm noldu kuzum ya :26:

merhaba arkadaşlar bende çikolata kisti mağduruyum 2 senedir gebe kalamadım biri 4cm diğeri 3cm kistim var doktorlar ameliyat diyor ama ben tup bebek istiyorum çikolata kisti olup tup bebekle başarı sağlayanlar yorumlarınızı bekliyorum çok ümitsizim

mutlulugum bir ay surdum canim benim sekiz haftalikken bos kese yuzunden kurtaj oldum hatta bir haftada iki kez kurtaj olmak zorunda kaldim parca kalmisti maalesef

canım çok üzüldüm ya allah sabır versin.zamanı değilmiş derler hani..bende ikincide tutturdum inşallah devamı olsun ve tez zamanda darısı başına olsun canım benm ya

bitanem ben 2.kez tüp bebek yaptırdım ikincisinde hamile kaldım hamdolsun 4 aylığım.ama ben 1 kez laparoskopi 1 kezde aspirasyon yaptırdım

selam arkadaşlar bende 3 cm kist var 1 yıllık evliyim 1,5 yıldır d.k. hapı kullanıyorum..
o nedenle fazla büyümedi.3 cm de kaldı 1,5 yıldır
bu hafta doktora gittim tahlil yaptırdım hormonlarım d.k. dolayı felaket düşük çıktı yumurta rezervim yok gibi çıktı ..
şuanda d.k. yı bıraktım ama doktor kistin büyümesinden endişe ediyor almak ta istemiyor..
2 ay d.k. kullanmıcam hormonlar normale dönerse sorun yok
ama hormonlar normale dönmezse ne olur bilinmez..

nerden bulaştı bende bilmiyorumki ...
nasıl bir illettir...

uyguladığınız kürler vs. varmı ? banada yazarmısınız?
ayrıca bu endo yu söken atan bir ilaç gelişmemiş mi hala yaaa

Canım benim çift taraflı 3'er cam'lik kistlerim var ve hiç ameliyat olmadım...Laparoskopi vs hiç olmadım bence önce tüp bebek yaptır bende 3. tüp bebek tuttu Allahıma şükür 11 haftalık olduk

canim cok sagol hayirlisi boyleymis insallah nur topu gibi alirsin kucagina ben astim cok sukur yasadigim seylerde su içimdeki aman olsun cabuk olsun telasinida oldurdu sadece simdi spor dengeli saglikle beslenme sigara birakimi bana ne yarar sagladi bu tedavimde ne artim olacak onu merak ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…