Amin insallah canim.. Endo icin ilac felan vermediler ama cok sukur agrim felan yok simdi hamilelikten once adet gunlerimde agrilarim
icin morfin haplari kullanirdim onlar bile ise yaramazdi ama ne hamileligim surecinde nede dogumdan sonra cok sukur hastaligimla ilgili hic sorun yasamadim Kontrole gittim cunku insallah nisanda ikinci yavrum icin baslayacam yine tup bebek tedavisine doktorumun soyledigine gore suan hastaligim uykudaymis dogumdan sonra emzirmemi bunun hastaligimi baskilayacagini soylemisti bende hala emziriyorum
Sana gelince hastaligin benimki kadar ilerlememis oyuzden cocuk sahibi olursan hastaligindanda kurtulma sansin cok yuksek
insallah canim benim doktorumda sansimin ilkine gore biraz daha yuksek oldugunu soyledi ama tabi fazla zaman gecirmeden baslamaliyim tedaviye.. aslinda biraz kafamda karisik cunku oglum daha cok kucuk ve cok hareketli daha 9 bucuk aylikken yurumeye basladi ve bir saniye bile yerinde durmuyor ama bekleme gibi bi luksum yokMasallah canim...cok sevindim hemen ikinciyi dusunmene.. Banada doktor ilk gebelikten sonra daha kolay hamile kalirsin dedi...Insallah sen de hemen ikinci yavruna kavusursun... ikisi beraber buyur ne guzel...
insallah canim benim doktorumda sansimin ilkine gore biraz daha yuksek oldugunu soyledi ama tabi fazla zaman gecirmeden baslamaliyim tedaviye.. aslinda biraz kafamda karisik cunku oglum daha cok kucuk ve cok hareketli daha 9 bucuk aylikken yurumeye basladi ve bir saniye bile yerinde durmuyor ama bekleme gibi bi luksum yokeger ikinci istiyosam ya simdi ya hic Rabbim insallah isteyen herkese ve banada yine hayirlisiyla anne olmayi nasip eder
cok uzuldum canim durumuna..senin endo kacinci seviyedeydi?kesinlikle beklemeyin kizlar ben olur diye dusundum ama hata yapmisim oglum 2 yasina
gelince sutten kesip 2.cocuk calismalarina basladim ama olmadi 3 yil oldu yasim 36 ama cikolata kisti rezervimi bitirmis( keske diyorum adet gordugum ay baslasaydim.
cok uzuldum canim durumuna..senin endo kacinci seviyedeydi?
canim uzulme.. benimde cok sayida kistlerim var benim sadece bagarsamdaki okadar onun disinda sol yumurtaligimin yarisini zaten aldilar kalan diger yarisinida kistler kaplamis sag yumurtaligimdada cok sayida kistim var ustelik son ameliyatimda tuplerimde sismis su topluyo diye kapattilar ona ragmen Rabbim yavrumu verdi ilk tup bebek denememde yumurtalar hic dollenmedi bile doktorum vazgecmemi cunku yumurtalarin bozuk dedi vazgecmedim icsi yontemiyle yavrum oldu cok sukur simdide ikinci yavrum olur insallahSeviyesini bilmiyorum ama 6cm olduğuna göre ileridir, ilk hamileliğimde 5cm di doğumda nerdeyse gitmişti ama adetle birlikte büyümeye başladı. Rahim filmi çektirdim tüpte sıvı birikimi yok o iyi, ama kötü olan yumurtalık rezervimin azalmış olması bunun nedenide kist. Şöyle örnek vereyim 33-34 yasında fsh 8.33 iken şu anda 36yaşımda 13.75 e çıkmış(( bir de rahim filmimde sağ tüpüm ve yumurtalığımın rahime bağlantısı çıkmadı yani Rahmi'nin yarısı yok bu halde yine bi umut çıktım yola
canim uzulme.. benimde cok sayida kistlerim var benim sadece bagarsamdaki okadar onun disinda sol yumurtaligimin yarisini zaten aldilar kalan diger yarisinida kistler kaplamis sag yumurtaligimdada cok sayida kistim var ustelik son ameliyatimda tuplerimde sismis su topluyo diye kapattilar ona ragmen Rabbim yavrumu verdi ilk tup bebek denememde yumurtalar hic dollenmedi bile doktorum vazgecmemi cunku yumurtalarin bozuk dedi vazgecmedim icsi yontemiyle yavrum oldu cok sukur simdide ikinci yavrum olur insallah
vazgecme canim %1 sansin bile varsa devam et Allahin izniyle olur
selam canim ne yaptin tup bebek yaptirmayi dusunuyodun nasil gidiyor?Allah razı olsun pozitif düşüncelerin için bende hep olur diye düşünüyorum yani inşallah :)) ama dr.lara sorarsan herşey iyi olacak birkaç olumsuz şeyde sanki mucizeymiş gibi davranmalarından etkileniyorumTüp bebek yoluna girdim artık gelecek ay kısmette başlıyorum. Benim de oğlum var 6 yaşında inan her yıl daha yaramaz oluyor kardeşi olsa bu kadar şımarık olmayacağını düşünüyorum,
gecmis olsun canim Rabbim emegini bosa cikarmasin tup bebekte hangi asamadasin? bende onumuzdeki nisan ayinda yeniden baslayacagim insallahBendede Endo var... üc ay Önce ameLiyat OLdum.. kiStim 6.5 cm OLmuStu.. bu ay tüp bebege baSLadim..
SagOL cnm Sanada gecmiS OLSun.. rabbim hepimize SagLikLi bebiSLer naSip etSin.. bugün akSam catLatma ignemi vurcam pazarteSi tOpLama iSLemi yapiLcak..gecmis olsun canim Rabbim emegini bosa cikarmasin tup bebekte hangi asamadasin? bende onumuzdeki nisan ayinda yeniden baslayacagim insallah
Merhabalar,kadınlar kulubü gezerken burayı gördüm tamda bana hitap ediyor.Öncelikle hepinize gecmiş olsun ben 30 yaşındayım iki normal hamilelikten iki oglum var.3 sene önce 3 cü çocuga karar verdik sonra üç ay geçti hamilelik yok tabi bu arada adet sancılarım çok kötü ve çok oluyordum sonra dr gittik 5 ve 6 büyüklügünde kist var dedi gelecek ay geçermiş yok öyle birşey daha büyüdü olacak gibi degil iyice büyümüş artık geceleri sancıdan yatamıyordum hemen amaliyat sonra yine geldi yine amaliyat birdaha amaliyat yine hamile kalamadım dr deyiştirdim başka dr hemen amaliyat olman gerekiyor çünki endometri var dedi ve oldum bagırsagımın içine sıçramış rahim yumurta yapışık sag yumurta ölmüş gibi tüp kapalı hamd olsun sol yumurta saglam kaldı. 1 sene hormon tedavisi gördüm şimdi sıkıntı yok hemen tüp bebege başkadık yumurta kalitem çokkkkk düşük sadece 3 tane oluştu şükürler olsunki 2 si döllenmiş 2 side dün transfer oldu çok korkuyorum olmayacak diye test sonucu 27 verdi dr.bende yurtdışı canımgecmis olsun canim Rabbim emegini bosa cikarmasin tup bebekte hangi asamadasin? bende onumuzdeki nisan ayinda yeniden baslayacagim insallah
Merhabalar,kadınlar kulubü gezerken burayı gördüm tamda bana hitap ediyor.Öncelikle hepinize gecmiş olsun ben 30 yaşındayım iki normal hamilelikten iki oglum var.3 sene önce 3 cü çocuga karar verdik sonra üç ay geçti hamilelik yok tabi bu arada adet sancılarım çok kötü ve çok oluyordum sonra dr gittik 5 ve 6 büyüklügünde kist var dedi gelecek ay geçermiş yok öyle birşey daha büyüdü olacak gibi degil iyice büyümüş artık geceleri sancıdan yatamıyordum hemen amaliyat sonra yine geldi yine amaliyat birdaha amaliyat yine hamile kalamadım dr deyiştirdim başka dr hemen amaliyat olman gerekiyor çünki endometri var dedi ve oldum bagırsagımın içine sıçramış rahim yumurta yapışık sag yumurta ölmüş gibi tüp kapalı hamd olsun sol yumurta saglam kaldı. 1 sene hormon tedavisi gördüm şimdi sıkıntı yok hemen tüp bebege başkadık yumurta kalitem çokkkkk düşük sadece 3 tane oluştu şükürler olsunki 2 si döllenmiş 2 side dün transfer oldu çok korkuyorum olmayacak diye test sonucu 27 verdi dr.bende yurtdışı canım
Birde canım birşey sorucam tüpler kapalıysa içindeki sıvı embriyo'yu öldürüyormuş benimkinin içinde ne var acaba bilmiyorum açıklama yapmadılar bunun yüzünden ya tutmazsa diyorum.senin hikayeni okudum Allah'ın sana mucizesi olmuş devamı gelir inş ikinciyi hemen dene cünki geri gelebiliyormuş sende hamilelikte tehlikeli oldumu,diyorlar düşük,dış gebelik,erken dogum oluyormuş zaten iki çocugun var boşa ugraşma olmaz senin hsstalıgından dolayı diyorlar ama hiç dinlemiyorum onları.uzun oldu hakkını helal et arkadaşımgecmis olsun canim Rabbim emegini bosa cikarmasin tup bebekte hangi asamadasin? bende onumuzdeki nisan ayinda yeniden baslayacagim insallah
Evet canım Allah razı olsun benim dr çok hafife aldı 2-3 sene hep kistlerle ugraştım östrojen hormonum hep yüksek ve bozuktu önceden görmüş olsaydı belki şimdi çareler aramazdım ama yaşayıp göreceyim varmış.yaşın genç bayagı hangi aşamadasın canım lütfen dikkat et sonrası çözümsüz oluyor Allah işini kolaylaştırsın sen daha çokkkkkk anne olmayı hakediyorsun.aa ne teSadüf bende az Önce diger baSLikta Sana yazmiStim tranSferin icin umarim herSey yOLunda gitmiStir.. ben 23 yaSindayim ve birkere ameLiyat OLdum araLikta.. aradan üc hafta gecmeden tekrar büyüme yapti kistim 3.5 cm di tüp bebek merkezinde gecen ay nuvaring verdiler korunma hapi kuLLanmam SakincaLi OLdugu icin ve kücüLme OLmuStu.. 1.7 cm deydi tüp bebege baSLadigimizda.. Allaha Sükür büyüme yapmadi SimdiLik OLdugu gibi kaLdi.. umarim herSey yOLunda gider duaLarim SeninLe..
PazarteSi tOpLama iSLemim var.. 15 tane OLuStu benim Sag tüpüm tikaLi.. SOL tüpüm kiSt OLmaSina ragmen.. Sadece O tüpümde OLuSmuS yumurtaLar.. Sag tarafim bOmbOS birtane biLe OLuSmamiS.. umarim kaLiteLi OLurLar..Evet canım Allah razı olsun benim dr çok hafife aldı 2-3 sene hep kistlerle ugraştım östrojen hormonum hep yüksek ve bozuktu önceden görmüş olsaydı belki şimdi çareler aramazdım ama yaşayıp göreceyim varmış.yaşın genç bayagı hangi aşamadasın canım lütfen dikkat et sonrası çözümsüz oluyor Allah işini kolaylaştırsın sen daha çokkkkkk anne olmayı hakediyorsun.
Tmm canım şimdi okudum inş herşey yolunda gider Allah yardımcımız olsun başarılar sanaSagOL cnm Sanada gecmiS OLSun.. rabbim hepimize SagLikLi bebiSLer naSip etSin.. bugün akSam catLatma ignemi vurcam pazarteSi tOpLama iSLemi yapiLcak..
Haklısın canım maaşallah iyi oluşmuş yumurtalar bende 3 ama 2 si doluymuş benim kapalı tüp ve yumurtada 2 tane yumoş olmuş şaşırdım Yüce rabbimin büyüklügü canım.seninkiler 10 yumurtaya yakın içi doludur içini rahat tutPazarteSi tOpLama iSLemim var.. 15 tane OLuStu benim Sag tüpüm tikaLi.. SOL tüpüm kiSt OLmaSina ragmen.. Sadece O tüpümde OLuSmuS yumurtaLar.. Sag tarafim bOmbOS birtane biLe OLuSmamiS.. umarim kaLiteLi OLurLar..umarim Sende iyi haberLer aLirSin ALLah Önce Sabir SOnrada hayirLiSini verSin..
InS ÖyLedir.. herSey güzeL OLSunda.. Sanada baSariLar.. güzeL haberLerini bekLiyOrum banada umut OLurSun..Haklısın canım maaşallah iyi oluşmuş yumurtalar bende 3 ama 2 si doluymuş benim kapalı tüp ve yumurtada 2 tane yumoş olmuş şaşırdım Yüce rabbimin büyüklügü canım.seninkiler 10 yumurtaya yakın içi doludur içini rahat tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?