Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Aşırı okadar gaz varki karnım taş gibi nefes almaya zorlanıyorum ne yapıyor jel mi yapıyor acaba...
Oohhh cok sukur atesinin olmamasina cok sevindim bu iltehap felan olmadigini gosterir gaz cok norma merak etme bir bardak suya bir cay kasigi zencefil at karistirip ic o iyi geliyor bu arada hamilelikte kusma erkek bebek anlamina gelmez ben hic kusmadim ve oglum var Elhamdullah ama gorumcemin 2kiz 2erkek cocugu var ve 9ay boyunca cikardi oyle seylere kafa yorup kendine stres yapma canim agrilarin cok asiriysa doktora git yoksa biraz dinlenmeye calis

Tmm canım hemen yapıyorum yataga gidemiyorum yattıgım yerde kusmayayım diye ama bir yükseliyor bir iniyor hayırlısı bakalım 27 sine kadar nasıl beklerim bilmiyorum şimdiden pisikoloji bozulmaya başladı sanki

Tmm canım hemen yapıyorum yataga gidemiyorum yattıgım yerde kusmayayım diye ama bir yükseliyor bir iniyor hayırlısı bakalım 27 sine kadar nasıl beklerim bilmiyorum şimdiden pisikoloji bozulmaya başladı sanki
Seni cok iyi anliyorum bunlar cok normal kafani baska seylerle mesgul etmeye calis mesela hobilerin felan yokmu kendini yormadan biseyler yapmaya calis ben mesela orgu ormustum sıkılınca birakip disari cikiyodum biraz gezip geliyodum

Seni cok iyi anliyorum bunlar cok normal kafani baska seylerle mesgul etmeye calis mesela hobilerin felan yokmu kendini yormadan biseyler yapmaya calis ben mesela orgu ormustum sıkılınca birakip disari cikiyodum biraz gezip geliyodum
Sıkıntım bir geçseydi çocukları hergün dışarı çıkarıyordum şimdi yapamıyorum onlarında canı sıkılıyor hadi anne diye yapamayınca daha çok sitrese giriyorum bakalım halim olursa bugün çıkarırım haklısın canım meşkuliyet lazım

canim nasil oldun bugun misafirim vardi yazamadim ama aklim hep sendeydi yine agrin varmi?

canim nasil oldun bugun misafirim vardi yazamadim ama aklim hep sendeydi yine agrin varmi?
Slm canım akşama dogru biraz hafifledi sanırım dün akşam hazır lahmacun getirmişti babam kıramadım yedim beni biraz zehirledi gsliba normalde dışardan hiç birşey yemem migdem çok hassas yarına kadar birşeyim kalmaz inş sagol canım trşekkürler

Insallah canim korkuttun beni iyi olmana sevindim

SagOL cOk iyi gecti.. kendimi SimdiLik iyi hiSSediyOrum.. bi akSiLik OLmazSa.. perSembe günü ikizLerimi vercekLer.. hafif kanamam var tüp bebek merkezi kapanmiS aradim.. nOrmaL mi. Kanama...?!
Maaşallah geçmiş olsun perşembe 2 tane konulacak negüzel aynıyız desene ikizlerinide alır gelirsin inş.Canım normal, müdahele yapıldıgı için kanama 2 gün az az oluyor sonra kesilir hadi geçmiş olsun

InS bir akSiLik OLmaz umarim.. Oh icim rahatLadi bende kOrktum.. inS ikimizde hayirLi haberLer aLiriz..

SagOL cOk iyi gecti.. kendimi SimdiLik iyi hiSSediyOrum.. bi akSiLik OLmazSa.. perSembe günü ikizLerimi vercekLer.. hafif kanamam var tüp bebek merkezi kapanmiS aradim.. nOrmaL mi. Kanama...?!
iyi gecmesine cok sevindim canim masallah ne guzel iki tane yavrun olcak insallah

Kojol canim sen nasil oldun yine agrin varmi canim?

kizlar inanin sizinle bende yasiyorum ayni seyleri daha once yasadigim icin heycaninizi sabirsizliginizi cok iyi anliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…