Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Canim cok tesekur ederim sanada cok gecmis olsun, canim kimsenin lafini dinleme benim hamileligim o kadar rahat gectiki anlatamam birde yillarca o kadar agri sanci cektikten sonra hamilelikte kesinlikle hicbir agri sanci hicbir olumsuzluk yasamadim Elhamdulillah mide bulantisi kusma felanda yasamadim cok sukur sadece ilk uc ay biraz fazla uyuyodum hepsi o
tuplere gelince benim tuplerim cok sismisti ve ici su doluydu oyuzden doktorum ameliyatta kapadi eger kapaliysa zaten sisiyor doktorun gormemesi mumkun degil kafani bunlarla mesgul etme sen suan icinde olana yavrunu dusun o suan senin icinde Insallah sana tutunacak oyle dusun canim ben hep oyle dusunuyodum birde belki sacma gelir ama baska bir topikte kabak cekirdeginin bebegin tutunmasina yardim ettiyini soylemislerdi bende bol bol yemistim sende ya Rabbim hayirli vede saglikli evlat versin insallah canim bu arada sende Hakkini helal et

Son düzenleme:
Canim senin yasin cok genc o yuzden sansin daha yuksek uzulme olurmu dusun pozitif ol olurmu Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah canim

kizlar Rabbim her ikinizede hayirlisiyla nasip etsin insallah dualarim sizinle gelismeleri yazin olurmu?

Allah razı olsun canım çok umutlu bir insan oldugunu düşünüyorum pozitif iletişimin var sagol canım görüşmek üzere...

Allah razı olsun canım çok umutlu bir insan oldugunu düşünüyorum pozitif iletişimin var sagol canım görüşmek üzere...
sende sagol canim cumlemizden insallah.. canim benim durumum cok kotuydu piskolojim felan tamamen bozulmustu 5 yil neler yasadim ne acilar cektim kabus gibiydi ama hepsine degdi cok sukur Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah bu duyguyu yasamayi, onun kokusu oyle huzur veriyoki insana iyki mucadeleden vazgecmemisim diyorum bugun olsa yine aynini yaparim

Tecrübenden ötürü birşey sormak istiyorum bugün 2 ci günü transfer 2 embriyo konuldu sag ve sol yumurtam böyle pıçak saplanmış gibi oluyor birde kasık bel popo çok acıyor ayaga kalkınca daha yogunlaşıyor bugün normalde adet günüm olmamamın anlamı bebişler tutundu diyemi yada bilmiyorum ne elde deyil kafa karışıyor cevaplarsan sevinirim canım

canim onun nedeni yumurta toplama isleminden kaynaklaniyor diyodu doktorum benimde ayniydi kendini yorma vucudunu dinle yorgun hissettiginde hemen uzan yumurta toplarken malum yara olusuyor ilk uc gun cok onemli benim sadece 5. gun hafif bir basdonmasi olmustu cok tuhafti 6. gun dayanamayip test yapmistim tabiki negatifti birde 10. gun kahve rengi leke gelmisti o gece sabaha kadar aglamistim meger yavrumun tutunma belirtisiymis

Sagol canım cevabın için Allah yavruna saglıklı uzun ömür versin.

yazmayi unutmusum eger bebisler Allah kurusun tutunmamissa transferden 7-8 gun sonra adet olursun ama 10 gun adet olmazsan bu tutunmus anlamina geliyor canim

yazmayi unutmusum eger bebisler Allah kurusun tutunmamissa transferden 7-8 gun sonra adet olursun ama 10 gun adet olmazsan bu tutunmus anlamina geliyor canim
Ah çok teşekkürler sabırla adet olmamayı bekliyecegim canımsın:)

rica ederim canim dualarim sizinle Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin gelismeleri yaz olurmu
Canım kusura bakma yazamadan duramadım gece hiç uyuyamadım kasık sancısı ve yumurtalık sancısı fena yaptı resmen yumurtalar pıçak saplanmış gibi oldu acile gitsem sonuç alırmıyım yoksa yarını beklip dr gidim bana çok normal gibi gelmedi bilmiyorum almanya aciller tüpbebekte müdahele nasıl oluyor bilmiyorum cavaplarsan sevimirim

Canim atesin felan varmi? Istersen bir git mudahaleden once durumunu anlat hemen Allah korusun yumurtaliklarin iltehaplanmista olabilir o kadar kotuyse ve atesin varsa hic bekleme canim

Kızlar inanırmısınız yatamıyorum migde bulantısından tuvaletin yanında duruyorum tam çıkıcak oluyor geri gidiyor hayramı yorayım yoksa birşey yok normalmi yada erken deyilmi bigde bulantısı için.Ama benim hamilelik 3 ay boyunca kusmayla geçiyor hiç birşey yiyemiyordum birde duydumki hep erkek hamilelik bulantı kusma yaşanıyor bende öyle oldu hep .eşimin sülalesinde kız yok hepsi erkek Aaaaa kendimi iyice kaptırdım umutlamıyayım ya ya olmazsa sabah sabah kafayı çok yordum neyse birazdan kusarım herhalde

Canim atesin felan varmi? Istersen bir git mudahaleden once durumunu anlat hemen Allah korusun yumurtaliklarin iltehaplanmista olabilir o kadar kotuyse ve atesin varsa hic bekleme canim
Ah canım gelmişsin ateş yok canım korkuluk gibi oturuyorum koltukta kustum kusucam eşimde güvenlik görevlisi daha gelmedi bilmiyorumki nedir?

Gecmis olsun birtanem ama mide bulantisi icin cok erken sen ostersen bir git doktora

Ah canım gelmişsin ateş yok canım korkuluk gibi oturuyorum koltukta kustum kusucam eşimde güvenlik görevlisi daha gelmedi bilmiyorumki nedir?
Aşırı okadar gaz varki karnım taş gibi nefes almaya zorlanıyorum ne yapıyor jel mi yapıyor acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…