cok iyi biliyorum hele birde transfer gerceklessin dahada kotu oluyor insan canimEvet heycan kOrku birbirine kariSti bende..
İyiyim canım teşekkürler,sen nasılsın?Ben biraz iyiyim kasıklarım hep agrıyor pıçak saplanıyor sag ve sol tarafıma neden oluyor acaba sen deneyimli olarak bir fikrin varmı canım?Kojol canim sen nasil oldun yine agrin varmi canim?
Agrilarin cok normal benimde oyle olmustu transferden 1hafta sonra bile sanki alt karnim patlayacak gibi hissediyordum bugun 4. Gunun degilmi?İyiyim canım teşekkürler,sen nasılsın?Ben biraz iyiyim kasıklarım hep agrıyor pıçak saplanıyor sag ve sol tarafıma neden oluyor acaba sen deneyimli olarak bir fikrin varmı canım?
Kullanilan ilaclar yuzunden olabilir canim sislik hissini o ilaclar veriyor agrilarda yumurta toplama islemindeb oluyormus bir hafta icinde gecer insallah Birde doktorunu arayip sor anlat onlaraİyiyim canım teşekkürler,sen nasılsın?Ben biraz iyiyim kasıklarım hep agrıyor pıçak saplanıyor sag ve sol tarafıma neden oluyor acaba sen deneyimli olarak bir fikrin varmı canım?
Sagol arkadaşım böyle devam ederse arayacagım birde adetim yaklaşıyor acaba adet olurmuyum merak iste evet 4.günü diyorumki 10.günü bu pazar oluyor test yapayım diyorum sennedersin yada sen yaptınmı kaçıncı günü?Agrilarin cok normal benimde oyle olmustu transferden 1hafta sonra bile sanki alt karnim patlayacak gibi hissediyordum bugun 4. Gunun degilmi?
iyi akşamlar arkadaşım,yogunlaşırsa arayacagım birde adetim yaklaşıyor bu cuma günü olma tarihi birde diyorumki bu cuma 10.gün testmi alıp yapsam nedersin?Agrilarin cok normal benimde oyle olmustu transferden 1hafta sonra bile sanki alt karnim patlayacak gibi hissediyordum bugun 4. Gunun degilmi?
Maaşallah benim cevaplar sayfa sayfa:):):)Sagol arkadaşım böyle devam ederse arayacagım birde adetim yaklaşıyor acaba adet olurmuyum merak iste evet 4.günü diyorumki 10.günü bu pazar oluyor test yapayım diyorum sennedersin yada sen yaptınmı kaçıncı günü?
iyi akşamlar arkadaşım,yogunlaşırsa arayacagım birde adetim yaklaşıyor bu cuma günü olma tarihi birde diyorumki bu cuma 10.gün testmi alıp yapsam nedersin?
Pazar 10. GünMaaşallah benim cevaplar sayfa sayfa:):):)
Kusura bakma canim yorgunluktan uyuya kalmisim koltukta benim sansa 10.gun babalar gunuydu evet test yapmistim cok silik ama gormustum ikinci cizgiyi bence sende yap ha birde benim ayni gun kahve rengi leke gelmisti yani sanada olursa korkma kipkirmizi kan gorene kadar sorun yokSagol arkadaşım böyle devam ederse arayacagım birde adetim yaklaşıyor acaba adet olurmuyum merak iste evet 4.günü diyorumki 10.günü bu pazar oluyor test yapayım diyorum sennedersin yada sen yaptınmı kaçıncı günü?
iyi akşamlar arkadaşım,yogunlaşırsa arayacagım birde adetim yaklaşıyor bu cuma günü olma tarihi birde diyorumki bu cuma 10.gün testmi alıp yapsam nedersin?
Sagol canım benim Allah kolaylık versin:)Kusura bakma canim yorgunluktan uyuya kalmisim koltukta benim sansa 10.gun babalar gunuydu evet test yapmistim cok silik ama gormustum ikinci cizgiyi bence sende yap ha birde benim ayni gun kahve rengi leke gelmisti yani sanada olursa korkma kipkirmizi kan gorene kadar sorun yok
canim labaratuar aradimi? kac yumos olmus?SagOL cOk iyi gecti.. kendimi SimdiLik iyi hiSSediyOrum.. bi akSiLik OLmazSa.. perSembe günü ikizLerimi vercekLer..hafif kanamam var tüp bebek merkezi kapanmiS aradim.. nOrmaL mi. Kanama...?!
Off hic SOrma.. dün bana kadin bi SOrun OLurSa arariz yOkSa aramam perSembeye tranSfer terminini veriyOrum dedi.. bende dün O kafayLa tmm OLur dedim.. bugün teLefonun etrafinda dÖrt dÖndüm ya biSi OLurSa ya ararLarSa diye.. cOk Sükür aramadiLar.. yarinida atLatirSam tmmdir.. bu heycana kaLp dayanmaz..canim labaratuar aradimi? kac yumos olmus?
Hayırlı sabahlar mirjam,iyisinizdir inşaallah bebişinle çok tatlı maaşallah,Canım dün 8.günümdü test yaptım çizgiyi gördüm hemen çıktı zaten hamilelik belirtisini çok iyi hissediyorum kasıklarım dolu 3 günden beri yemek yiyemiyorum migde bulantısı,gögüslerim şişti agrıyor.randevum 27si uzakta daha şimdi beklemek daha zor:):):)canim labaratuar aradimi? kac yumos olmus?
Off hic SOrma.. dün bana kadin bi SOrun OLurSa arariz yOkSa aramam perSembeye tranSfer terminini veriyOrum dedi.. bende dün O kafayLa tmm OLur dedim.. bugün teLefonun etrafinda dÖrt dÖndüm ya biSi OLurSa ya ararLarSa diye.. cOk Sükür aramadiLar.. yarinida atLatirSam tmmdir.. bu heycana kaLp dayanmaz..[/QUOTE.
SemOS sen nasılsın neyaptın transfer oldunmu merak ettim?Off hic SOrma.. dün bana kadin bi SOrun OLurSa arariz yOkSa aramam perSembeye tranSfer terminini veriyOrum dedi.. bende dün O kafayLa tmm OLur dedim.. bugün teLefonun etrafinda dÖrt dÖndüm ya biSi OLurSa ya ararLarSa diye.. cOk Sükür aramadiLar.. yarinida atLatirSam tmmdir.. bu heycana kaLp dayanmaz..
aaayyy cookk sevindimHayırlı sabahlar mirjam,iyisinizdir inşaallah bebişinle çok tatlı maaşallah,Canım dün 8.günümdü test yaptım çizgiyi gördüm hemen çıktı zaten hamilelik belirtisini çok iyi hissediyorum kasıklarım dolu 3 günden beri yemek yiyemiyorum migde bulantısı,gögüslerim şişti agrıyor.randevum 27si uzakta daha şimdi beklemek daha zor:):):)
canim ne yaptin transferin gerceklestimi ?Off hic SOrma.. dün bana kadin bi SOrun OLurSa arariz yOkSa aramam perSembeye tranSfer terminini veriyOrum dedi.. bende dün O kafayLa tmm OLur dedim.. bugün teLefonun etrafinda dÖrt dÖndüm ya biSi OLurSa ya ararLarSa diye.. cOk Sükür aramadiLar.. yarinida atLatirSam tmmdir.. bu heycana kaLp dayanmaz..
Eveeet perSembe günü OLdu.. iki tane embriyO tranSfer ettiLer.. cOk iyiLer dedi dOktor.. inS tutunurLar.. 3.4. De teSt günüm.. dün kaSikLarimda batma OLdu ama bugün hic biSi hiSSetmiyOrum duaLarinizi ekSk etmeyin..canim ne yaptin transferin gerceklestimi ?
Ayhh cOk Sevindim..SemOS sen nasılsın neyaptın transfer oldunmu merak ettim?
Amin canım inşaallah evet migdem bayagı rahatsız bugün eczaneye gibip damla alacagım inşaallahaaayyy cookk sevindimcanim gozun aydin Rabbim hayirli vede saglikli evlat versin insallah mide bulantilarin cok erken baslamis canim
Amin darısı senin başına olsun canım benim tranferden buyana hiç kasık agrım geçmedi şimdide yatakta ayagımı uzakmaya sakınıyorum kramf giriyor.çok erken daha hadi seninde hayırlı haberini bekliyorumAyhh cOk Sevindim..dariSi baSima.. gÖzün aydin rabbim bebegini SagLikLi kucagina aLmayi naSip etSin.. banada mOraL OLdu..
hadi hayirlisi bakalim seninde hayirli haberlerini bekliyoz canim bol bol kabak cekirdegi ye ben baska bir topikte ogrenmistim icindeki vitaminler bebegin tutunmasina yardimci oluyormus ben kac kilo yedim bilmiyorumEveeet perSembe günü OLdu.. iki tane embriyO tranSfer ettiLer.. cOk iyiLer dedi dOktor.. inS tutunurLar.. 3.4. De teSt günüm.. dün kaSikLarimda batma OLdu ama bugün hic biSi hiSSetmiyOrum duaLarinizi ekSk etmeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?