Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Kojol canim sen nasil oldun yine agrin varmi canim?
İyiyim canım teşekkürler,sen nasılsın?Ben biraz iyiyim kasıklarım hep agrıyor pıçak saplanıyor sag ve sol tarafıma neden oluyor acaba sen deneyimli olarak bir fikrin varmı canım?

İyiyim canım teşekkürler,sen nasılsın?Ben biraz iyiyim kasıklarım hep agrıyor pıçak saplanıyor sag ve sol tarafıma neden oluyor acaba sen deneyimli olarak bir fikrin varmı canım?
Agrilarin cok normal benimde oyle olmustu transferden 1hafta sonra bile sanki alt karnim patlayacak gibi hissediyordum bugun 4. Gunun degilmi?

Kullanilan ilaclar yuzunden olabilir canim sislik hissini o ilaclar veriyor agrilarda yumurta toplama islemindeb oluyormus bir hafta icinde gecer insallah Birde doktorunu arayip sor anlat onlara

Agrilarin cok normal benimde oyle olmustu transferden 1hafta sonra bile sanki alt karnim patlayacak gibi hissediyordum bugun 4. Gunun degilmi?
Sagol arkadaşım böyle devam ederse arayacagım birde adetim yaklaşıyor acaba adet olurmuyum merak iste evet 4.günü diyorumki 10.günü bu pazar oluyor test yapayım diyorum sennedersin yada sen yaptınmı kaçıncı günü?
iyi akşamlar arkadaşım,yogunlaşırsa arayacagım birde adetim yaklaşıyor bu cuma günü olma tarihi birde diyorumki bu cuma 10.gün testmi alıp yapsam nedersin?

Maaşallah benim cevaplar sayfa sayfa:):):)

Kusura bakma canim yorgunluktan uyuya kalmisim koltukta benim sansa 10.gun babalar gunuydu evet test yapmistim cok silik ama gormustum ikinci cizgiyi bence sende yap ha birde benim ayni gun kahve rengi leke gelmisti yani sanada olursa korkma kipkirmizi kan gorene kadar sorun yok

Sagol canım benim Allah kolaylık versin:)

canim labaratuar aradimi? kac yumos olmus?
Off hic SOrma.. dün bana kadin bi SOrun OLurSa arariz yOkSa aramam perSembeye tranSfer terminini veriyOrum dedi.. bende dün O kafayLa tmm OLur dedim.. bugün teLefonun etrafinda dÖrt dÖndüm ya biSi OLurSa ya ararLarSa diye.. cOk Sükür aramadiLar.. yarinida atLatirSam tmmdir.. bu heycana kaLp dayanmaz..

canim labaratuar aradimi? kac yumos olmus?
Hayırlı sabahlar mirjam,iyisinizdir inşaallah bebişinle çok tatlı maaşallah,Canım dün 8.günümdü test yaptım çizgiyi gördüm hemen çıktı zaten hamilelik belirtisini çok iyi hissediyorum kasıklarım dolu 3 günden beri yemek yiyemiyorum migde bulantısı,gögüslerim şişti agrıyor.randevum 27si uzakta daha şimdi beklemek daha zor:):):)

SemOS sen nasılsın neyaptın transfer oldunmu merak ettim?

aaayyy cookk sevindim canim gozun aydin Rabbim hayirli vede saglikli evlat versin insallah mide bulantilarin cok erken baslamis canim

canim ne yaptin transferin gerceklestimi ?

canim ne yaptin transferin gerceklestimi ?
Eveeet perSembe günü OLdu.. iki tane embriyO tranSfer ettiLer.. cOk iyiLer dedi dOktor.. inS tutunurLar.. 3.4. De teSt günüm.. dün kaSikLarimda batma OLdu ama bugün hic biSi hiSSetmiyOrum duaLarinizi ekSk etmeyin..

aaayyy cookk sevindim canim gozun aydin Rabbim hayirli vede saglikli evlat versin insallah mide bulantilarin cok erken baslamis canim
Amin canım inşaallah evet migdem bayagı rahatsız bugün eczaneye gibip damla alacagım inşaallah

Ayhh cOk Sevindim.. dariSi baSima.. gÖzün aydin rabbim bebegini SagLikLi kucagina aLmayi naSip etSin.. banada mOraL OLdu..
Amin darısı senin başına olsun canım benim tranferden buyana hiç kasık agrım geçmedi şimdide yatakta ayagımı uzakmaya sakınıyorum kramf giriyor.çok erken daha hadi seninde hayırlı haberini bekliyorum

Eveeet perSembe günü OLdu.. iki tane embriyO tranSfer ettiLer.. cOk iyiLer dedi dOktor.. inS tutunurLar.. 3.4. De teSt günüm.. dün kaSikLarimda batma OLdu ama bugün hic biSi hiSSetmiyOrum duaLarinizi ekSk etmeyin..
hadi hayirlisi bakalim seninde hayirli haberlerini bekliyoz canim bol bol kabak cekirdegi ye ben baska bir topikte ogrenmistim icindeki vitaminler bebegin tutunmasina yardimci oluyormus ben kac kilo yedim bilmiyorum
Rabbim hayirli vede saglikli evlatlar versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…