Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

aaayyy cookk sevindim canim gozun aydin Rabbim hayirli vede saglikli evlat versin insallah mide bulantilarin cok erken baslamis canim
Güzel dileklerin için teşekkürler canım,kan tahlili yaptırmak istiyorum ama biliyorsun burda bazı aczaneler yapıyırlar türkiye'deki gibi deyil.test günümde cuma neyapayım bilmiyorum eşim beklemek istiyor

Güzel dileklerin için teşekkürler canım,kan tahlili yaptırmak istiyorum ama biliyorsun burda bazı aczaneler yapıyırlar türkiye'deki gibi deyil.test günümde cuma neyapayım bilmiyorum eşim beklemek istiyor
canim sen ikinci cizgiyi gordunya gerisini bosver kan tahliline gerek yokki Allahin izniyle hamilesin cumaya kadar bekle istersen canim burasi daha kati kuralli eczaneler bile yapmiyor ben tam 5 hafta beklemistim kaseyi gormek icin sadece kendimiz test taptik aradik soyledik iyi 5 hafta sonra gel dediler gelmi bakalim test yapalim gercektenmi hamilesin felan diye hic bisey soylemediler ben sorunca gerek yok dediler ben resmen 5 hasta nasil beklerim demistim ama sonrasinda 8 haftalik hamile olarak gittim ve yavrumun kalp atisini duymustum dunyalar benim olmustu Rabbim isteyen herkese nasip etsin
canim yavrun seninle sen bunun tadini cikarmaya bak gerisine takilma

Ah canım negüzel yaşmışsın haklısın.benim 13 transferdi ve 27 test günü 15 gün oluyor cuma gittigimde birdahaki termin uzakmı acaba nasıl beklemek zor gerçekten tekmi ikizmi hakkımıza hayırlısı olsun:)

Beklerim artık

Amin darısı senin başına olsun canım benim tranferden buyana hiç kasık agrım geçmedi şimdide yatakta ayagımı uzakmaya sakınıyorum kramf giriyor.çok erken daha hadi seninde hayırlı haberini bekliyorum
InS herSeyin hayirLiSi.. Senin kacinci gün embriyOSu tranSfer ediLdi..?! BeLki bende dayanamam teSt yaparim.. nette Okudum 12ci gün kanda cikiyOrmuS bana 15 gün SOnra randevu verdiLer..

InS amin.. kabak cekirdegide aLayim bugün...

InS herSeyin hayirLiSi.. Senin kacinci gün embriyOSu tranSfer ediLdi..?! BeLki bende dayanamam teSt yaparim.. nette Okudum 12ci gün kanda cikiyOrmuS bana 15 gün SOnra randevu verdiLer..
Banada 15 gün sonraya verdiler zaman zor geçiyor canım bana 3 günü embriyo konuldu transfer günü ile 8.günü test aldım 3 gibi yaptım eşim benden heyecanlı ikinci çizgiyi görünce tuvalette alkış çalıyorum kapı kitli kapıyı kıracaktı nerdeyse aç diye sanki onun karnında bebekbibirimizi tebrik ediyoruz sürekli Allah devamını getirsin ve herkese yaşatsın.bşz kimseye söylemedik büyük oglum biliyor,küçügün bir şeyden fazla haberi yok zaten kendi aleminde

canim beklemek gercekten zor ama benim okadar umitsizlik icinde hamile fikri bile o kadar guzeldiki inanamiyordum ama bir yandanda ne guzel en azindan o gune kadar hamileligimin tadini cikaririm diyodum kalp atisini duyunca neler hissettigimi bilemezsin hakkina hayirlisi olsun canim ne guzel ikiz annesi olacan insallah

Ah inşaallah canım ya sagolasın:)

ne kadar guzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah benim 10. gun babalar gunuydu test yaptim silikti ikinci cizgi ama yinede vardi esimin test yaptigimdan haberi yoktu sonra gosterdim bak babalar gunu hediyen dedim ama esim cok tepkisiz hayirlisi olsun dedi inanamadi taki 20. hafta ayrintili ultrasonda onu uc boyutlu gorene kadar o zaman goz yaslarina boguldu gercekten yavrumuz geliyo diye

Allah uzun ömür versin minigine canım.ikinci tüp bebek tedavisine nezaman başlayacaksın?mirjam canım sana birşey sorucam bugün adet günüm normalde hissediyorum olucak gibi nasıl oluyor bu durum olurmuyum olmazmıyım seninki nasıl oldu?

Allah razi olsun canim Allah hepimizinkine uzun omur versin
soruna gelince benim kahverengi leke gelmisti hastalaniyorum sandim hatta o gece sabaha kadar aglamistim ama cok sukur devam etmedi seninde oyle olabilir sakin korkma doktorum kipkirmizi kan gormeden korkma demisti
benimde tedavim basladi sayilir 3 gundur adet oldum once 6 nisana kadar dogum kontrol hapi kullanicam ve 6 nisanda ignelere baslayacam insallah bakalim hayirlisi canim

Tmm canım şimdi yattım galiba olucam çok agrım var aynen senin durumundayım sanki umut bitti gibi yüreyimde inş sadece bir lekelenme dir sabah olmaz bana şimdi teşekkürler tedavin hayırlı olur inşaallah:)

Tmm canım şimdi yattım galiba olucam çok agrım var aynen senin durumundayım sanki umut bitti gibi yüreyimde inş sadece bir lekelenme dir sabah olmaz bana şimdi teşekkürler tedavin hayırlı olur inşaallah:)
normal gibi 2 yada 3 gün adet görürsem umut yok ama lekelenme 1 gün falanmı sürüyor canım?

sagol canim hic korkma yat dinlen bendede ayni oldu ve bayagi leke oldu yani sabaha insallah biseyin kalmaz

normal gibi 2 yada 3 gün adet görürsem umut yok ama lekelenme 1 gün falanmı sürüyor canım?
tam birgunde surmuyor benim aksamdan oldu 1 kac saat sabah kalktigimda bisey yoktu korkumdan tuvalete gidemiyodum zaten sen sadece dinlen canim kafani takma boyle seylere sen Allahin izniyle hamilesin onu dusun

Bende yok ama bi arkadaşım bu dertten müzdaripti şimdi tüp bebekle hamile.. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…