Canim nasilsin? Bir sorun cikmadi insallahOldu canım rahatlattın beni görüşürüz inş
Amin canim sagolBende yok ama bi arkadaşım bu dertten müzdaripti şimdi tüp bebekle hamile.. Allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah..
Hayır olmadım canım tuvalete kalkmaya korkuyorum çok sancım var yatıyorum dünden beri hala aynı sancı devam ediyor bugünüde atlatırsam biraz daha rahatlarım sagol canım ilgin için:)C
Canim nasilsin? Bir sorun cikmadi insallah
cok sevindim canim kotu bisey olmadigina sen bol bol dinlen bir kac gun icinde biseyin kalmaz Allahin izniyleHayır olmadım canım tuvalete kalkmaya korkuyorum çok sancım var yatıyorum dünden beri hala aynı sancı devam ediyor bugünüde atlatırsam biraz daha rahatlarım sagol canım ilgin için:)
Canim ben hamileligim boyunca oyleydim tam 20kilo aldim cok sukur dogumdan sonra gectide verdim kilolari :) Dusune biliyonmu ben zaten kiloluyum 72 ile basladim 92 kilo dogum yaptim :)BiSi SOrucam.. Sizde tranSferden SOnra cOk yemek yemeye baSLadiniz mi..?! ILacLardan herhaLde.. yiyOrum da yiyOrum tam dOydum diyOrum bir Saat gecmiyOr tekrar acikiyOrum.. bÖyLe devam ederSe yakinda yuvarLanirim..
MaSSAllah.. Ben 49 kiLO iLe baSLadim tüp bebege.. tranSferde 50 OLmuStum.. Suan 53 kiLOyum umarim iyi iSarettir.. gideyimde SOfrayi kurayim..Canim ben hamileligim boyunca oyleydim tam 20kilo aldim cok sukur dogumdan sonra gectide verdim kilolari :) Dusune biliyonmu ben zaten kiloluyum 72 ile basladim 92 kilo dogum yaptim :)
canim sen gercekten cok zayifmisinMaSSAllah.. Ben 49 kiLO iLe baSLadim tüp bebege.. tranSferde 50 OLmuStum.. Suan 53 kiLOyum umarim iyi iSarettir.. gideyimde SOfrayi kurayim..
Yok canım ben yiyemiyorum iştahsızlık var normalde kullandıgımız ilaçlar igneler hepsi hormon oldugu için iştah yapıyor ama bana tersi oldu galiba 2 kilo vermişim yeme hevesim kalmadı zaten migdem bulanıyor 54 kilo oldum.Zaten benim hamile kalmadan 50 kilo olmak istedim ama bu gidişle istemedende olurum.Hani derlerya can bogazdan gelir gelirde görüntüyüde bozmasınyaBiSi SOrucam.. Sizde tranSferden SOnra cOk yemek yemeye baSLadiniz mi..?! ILacLardan herhaLde.. yiyOrum da yiyOrum tam dOydum diyOrum bir Saat gecmiyOr tekrar acikiyOrum.. bÖyLe devam ederSe yakinda yuvarLanirim..
haklisin canim benim hipotroidimde var o yuzden aldikca aliyorumYok canım ben yiyemiyorum iştahsızlık var normalde kullandıgımız ilaçlar igneler hepsi hormon oldugu için iştah yapıyor ama bana tersi oldu galiba 2 kilo vermişim yeme hevesim kalmadı zaten migdem bulanıyor 54 kilo oldum.Zaten benim hamile kalmadan 50 kilo olmak istedim ama bu gidişle istemedende olurum.Hani derlerya can bogazdan gelir gelirde görüntüyüde bozmasınyazaten hamilelik yeteri kadar aldırıyor dikkat etmek lazım ben korkuyorum kilolardan
Umarim fazLa Sürmez iLacLarin etkiSi.. ben hep zayiftim.. ideaL kiLOm 55 aSLinda.. ama Önünü aLamam diye de kOrkuyOm..canim sen gercekten cok zayifmisinben kendimi bildim bileli 60lardaydim evlenincede 70lerde oldum bu dengesizligi kullanilan hormonlar yapiyomus canim
masallah vallahaUmarim fazLa Sürmez iLacLarin etkiSi.. ben hep zayiftim.. ideaL kiLOm 55 aSLinda.. ama Önünü aLamam diye de kOrkuyOm..
Canım ilk hamilelikte 60 kilo ile hamile kaldım ve 85 kilo doguma gittim oglumda maaşallah 4 kilo dogdu ama ben o kiloları verene kadar çok zorlandım ve bu hamileligimde dikkat etmem gerek nakadar zayıf olursam okadar sonradan vermesi kolay olur normalde bende 48 kiloyum ama her hamilelikte aldıgın kiloları vermek çok uzun sürüyor 1 sene hormon hapı kullandım hemen 50 kilodan 62 oldum hemen stop yaptım mecbur açkaldım ve şimdi 54 oldum 4 kilo daha versem çok iyi olurcanim sen gercekten cok zayifmisinben kendimi bildim bileli 60lardaydim evlenincede 70lerde oldum bu dengesizligi kullanilan hormonlar yapiyomus canim
masallah vallahasizler ne kadar zayifsiniz kendimi cok sisman hissetim simdi
EStf. OLur mu ÖyLe Sey..masallah vallahasizler ne kadar zayifsiniz kendimi cok sisman hissetim simdi
Evet canım eşimde öyle hep dikkat edip spor yapıyor yoksa hemen kilo olıyorhaklisin canim benim hipotroidimde var o yuzden aldikca aliyorum
masallah sizeCanım ilk hamilelikte 60 kilo ile hamile kaldım ve 85 kilo doguma gittim oglumda maaşallah 4 kilo dogdu ama ben o kiloları verene kadar çok zorlandım ve bu hamileligimde dikkat etmem gerek nakadar zayıf olursam okadar sonradan vermesi kolay olur normalde bende 48 kiloyum ama her hamilelikte aldıgın kiloları vermek çok uzun sürüyor 1 sene hormon hapı kullandım hemen 50 kilodan 62 oldum hemen stop yaptım mecbur açkaldım ve şimdi 54 oldum 4 kilo daha versem çok iyi olur
semos canim sen nasilsin ? nasil gidiyor bekleme isi cok zor oluyor demi beklemesiEStf. OLur mu ÖyLe Sey..
Canım hayırlı akşamlar,bugün hiç giremedim müsait olamadım.sagol canımsın haklısın agrım geçti adet günüm geldi olmadım ama kendini belli etti.normal hamilelikten çok farklı hisler,sabırla cuma olmasını bekliyoruz.Allah'tan hayırlısı olsun hayırlı geceler meleginede sanadamasallah sizefit anneler nasil oldun canim hala agrin varmi bir kac gune gececek insallah
Sagol iyiyim.. bekLemek cOk zOr gercekten.. az kaLdi haftaya cuma teSt günüm.. evede idrar teSti aLdim dayanamazSam yaparim diye..semos canim sen nasilsin ? nasil gidiyor bekleme isi cok zor oluyor demi beklemesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?