Evet az kaLdi.. inS güzeL haberLerLe dÖnerim.. yarin merkeze igne vurdurmaya gidicem tekrar.. teSt de SaLLantida benim.. burda haftaya cuma tatiL.. dr mutLaka biriLeri OLur dedi.. ama teLefOndaki hemSire farkLi kOnuSuyO.. kafam kariSti..selam canlar nasilsiniz? kojol canim nasil gidiyor hamilelik ? semos cumaya az kaldi canim bende heycanla guzel haberlerini bekliyorum insallah
canim sen onlari bosver onun icin uzulme idrar testi al ve evde kendin yapEvet az kaLdi.. inS güzeL haberLerLe dÖnerim.. yarin merkeze igne vurdurmaya gidicem tekrar.. teSt de SaLLantida benim.. burda haftaya cuma tatiL.. dr mutLaka biriLeri OLur dedi.. ama teLefOndaki hemSire farkLi kOnuSuyO.. kafam kariSti..
Aleykümselam canım iyiyim sakinledim biraz tek sıkıntım jel den dolayı migdem davul gibi ne yesem şişip yanıyor sizlerde keyifler nasıl?selam canlar nasilsiniz? kojol canim nasil gidiyor hamilelik ? semos cumaya az kaldi canim bende heycanla guzel haberlerini bekliyorum insallah
gecmis olsun canim jeli hala birakmadinmi mide sorunu bendede vardi dogumda bile midem nasil yaniyodu renni kullanmistim ben iyi geliyodu sende doktoruna sor bisey verir mutlakaAleykümselam canım iyiyim sakinledim biraz tek sıkıntım jel den dolayı migdem davul gibi ne yesem şişip yanıyor sizlerde keyifler nasıl?
Merhaba canım,ben jeli opudan sonra başladım dr 1 aylık yazmıştı test gününde muayenede gerekirse devam kullanman lazım dedi.henüz paketin daha yarısındayım cuma gittigimde söyleyecegim:)gecmis olsun canim jeli hala birakmadinmi mide sorunu bendede vardi dogumda bile midem nasil yaniyodu renni kullanmistim ben iyi geliyodu sende doktoruna sor bisey verir mutlaka
Canim zaten opudan sonra baslaniyoda benim hamile oldugumu doktora bildirdigimde 3gun daha kullan ve sonrasinda azaltarak birak demistiMerhaba canım,ben jeli opudan sonra başladım dr 1 aylık yazmıştı test gününde muayenede gerekirse devam kullanman lazım dedi.henüz paketin daha yarısındayım cuma gittigimde söyleyecegim:)
Kızlar bugün idrar testi vardı dr da.ümitliydik çünki evde pozitif çıktı bugün negatif dediCanim zaten opudan sonra baslaniyoda benim hamile oldugumu doktora bildirdigimde 3gun daha kullan ve sonrasinda azaltarak birak demisti
Anlamadım nasıl oldu bilmiyorumKızlar bugün idrar testi vardı dr da.ümitliydik çünki evde pozitif çıktı bugün negatif dedi
nasil olur buKızlar bugün idrar testi vardı dr da.ümitliydik çünki evde pozitif çıktı bugün negatif dedi
Canım bugün test günüydü gittik idrar testi yaptılar ve negatif çıktı.Ben evde yaptım pozitifti dedim.Vücutta hamilelik hormonu varmış ilaçlardan dolayı yanılta biliyormuş ve evdekine güvenme dedi.ilaçtan dolayı adet görmüyormuşum.Bıraktım şimdi hafta sonu olurmuşum bilmiyorum dedigi tek şey üzgünüm bittinasil olur buama negatif olsa adet gorurdun?
gecmis olsun canim benim ben hic 2. gun embiryosu duymadim bu ne demek yaaa.. en erken 3. gun embiryosu transfer ediliyo bildigim birde 5. gun oluyor.Canım bugün test günüydü gittik idrar testi yaptılar ve negatif çıktı.Ben evde yaptım pozitifti dedim.Vücutta hamilelik hormonu varmış ilaçlardan dolayı yanılta biliyormuş ve evdekine güvenme dedi.ilaçtan dolayı adet görmüyormuşum.Bıraktım şimdi hafta sonu olurmuşum bilmiyorum dedigi tek şey üzgünüm bittisonra bir kan tahlili yapsanız yada ultrason dedim anlamsız gerek yok dedi çarşamba rahime bakılır sorun nedir diye daha çok dr sinirlendim zar zor kan verdim pazartesi sonuç çıkacak ve hemen 2.deneme için planı önüme koydu zaten şoktaydım nedese tmm dedik eve geldim eşimle oturup karar verdik 6. Ayda türkiye izin var gidip geldikten sonra başka bir yere gidecegiz.Neden yumurta oluşmuyor,rahimde neden tutunmuyor diye baktıracagım.Birde canım benim embriyo 2. Günündü tuhaf deyilmi?hiç iyi deyilim her agrım sızım bir yandan ,olsada olmasada hakkıma hayırlısı olsun canım:)
Anladıgım kadarı düşük yapmışım deyilmi.canım dr çok sinirimi bozdu pazartesi kendi kadın dr ultrason yaptıracagım bakalım artık.Kendimi dr lara teslim etmiyecegim.evet canım 3 ay beklemek istiyorum sonrasıda Allah Kerim,Rahimdir.önce senin sevincini yaşarız sonra nasipse bizimki olur :)gecmis olsun canim benim ben hic 2. gun embiryosu duymadim bu ne demek yaaa.. en erken 3. gun embiryosu transfer ediliyo bildigim birde 5. gun oluyor.
hem oyle sey olurmu benim bildigim ilaclar yuzunden pozitif cikmaz bende yapmistim 6. gun negatif cikmisti ne sacma bence olsa olsa dusuk yapiyosundur geri zekali doktorlar dogru duzgun bakmiyolar tabi bizim o an neler hissettigimiz onlarin umrunda degil
bu arada canim 2. tup bebek icin en az 3 ay beklemelisin vucudunun dinlenmesi icin o kadar hormon yukleniyon ustelik piskolijinin bozulmasida ayri sorun doktorlar boyle davraninca ben kafayi yiyorum kusura bakma canim benim tam 2 yil endo oldugunu anlamadilar bakamdilar bile dogru duzgun 2 yil sonra aglaya sizlaya yalvardim doktora ben cocuk istiyorum diye en son ameliyatla baktilarki durumum cok vahim o yuzden doktorlar beni cileden cikariyor
hayirlisi nasilsa Rabbim oyle nasip etsin canim hepimiz icinAnladıgım kadarı düşük yapmışım deyilmi.canım dr çok sinirimi bozdu pazartesi kendi kadın dr ultrason yaptıracagım bakalım artık.Kendimi dr lara teslim etmiyecegim.evet canım 3 ay beklemek istiyorum sonrasıda Allah Kerim,Rahimdir.önce senin sevincini yaşarız sonra nasipse bizimki olur :)
Benim teSt günüm haftaya daha keSke bugün OLSaydi.. tranSferin 8ci günü bugün.. hic bi beLirti yOk pek ümitLide degiLim aSLinda.. kOjOL üzüLdüm bende Senin SOnucunu SOrmak icin girmiStim.. bende teSt yaptim bugün negatif cikti idrarda.. iLacLardan OLSa bende ikinci cizgiyi gÖrmeLiydim O zaman.. bazi dOktOrLar artik duyguSuzLaSmiS.. bizim yerimize kOyamiyOrLar kendiLerini..semos canim sen ne yaptin bugun test gunundu bir haber varmi canim?
dogruya haftayaydi demi bende hatlar karisti :) hayirli haberlerini bekliyoz insallah canimBenim teSt günüm haftaya daha keSke bugün OLSaydi.. tranSferin 8ci günü bugün.. hic bi beLirti yOk pek ümitLide degiLim aSLinda.. kOjOL üzüLdüm bende Senin SOnucunu SOrmak icin girmiStim.. bende teSt yaptim bugün negatif cikti idrarda.. iLacLardan OLSa bende ikinci cizgiyi gÖrmeLiydim O zaman.. bazi dOktOrLar artik duyguSuzLaSmiS.. bizim yerimize kOyamiyOrLar kendiLerini..
InS hayirLiSi artik..dogruya haftayaydi demi bende hatlar karisti :) hayirli haberlerini bekliyoz insallah canim
ilaclar yuzunden kesinlikle olmaz canim cunku bende yapmistim negatifti 10. cu gun yaptigimda cok silik pozitif cikmisti
Hiç üzülme canım hakkımıza hayırlısı olsun.dua edelim nasipte varsa her şekilde olur.kızlar ilginiz teşekkürker.InS hayirLiSi artik..
dogruya haftayaydi demi bende hatlar karisti :) hayirli haberlerini bekliyoz insallah canim
ilaclar yuzunden kesinlikle olmaz canim cunku bende yapmistim negatifti 10. cu gun yaptigimda cok silik pozitif cikmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?