Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

canim bende sakliyorum testlerimi benimkiyle ayni benimde boyle silikti hic bisey anlamadim vallaha
uzul canim benim ya hakkina hayirlisi olsun insallah pazartesi olsun bir baktir
Evet canım hakkıma hayırlısı olsun pazartesi kan testi sonucuna göre hayırlı haberler alırım inşaallah

canim nasilsin bugun hayirli haberlerini bekliyorum insallah
Canım gece kanamam başladı sabaha kadar sancı ve sabah 8:30 da düşük yaptım aldım kendi kadın dr ma gittim gösterdim kan aldı maalesef düşük yapmışsın deditüp bebek merkezi hamile olmadıgımı söyledi ve progestan bırak dedi bırakmasaydım belki tutunurdu

canim cok uzuldum.. hakkina hayirlisi olsun canim uzulme vardir bundada bir hayir oyle dusn olurmu

Kizlar, ben de ameliyat oldum, sonra bir asilama denedim..bu ay dogum kontrol haplarina basladim, nisan ortasi da insallah yumurta uyarici ignelere baslicaz.. Doktor adetin 3 gun ultrasoundan bakti, 9 folikul vardi, ilac almadigim halde..ben sevinmistim.. yasina gore az dedi. (Yasim 32 bu arada.)..cok moralimi bozdu, yumurta rezervinde azalma baslamis dedi.... Kan testi de yapti. FSH 7.01 cikti, normal aralik dedi...cok uzerinde durmadi...

Neyse, bakalim nasipte neler var ...Nisanda yumurtalar toplanip, dondurulacak, sonrasinda ki ay transfer edilecek...ben oyle istedim...siz ne durumdasiniz...

semosum sen nasilsin canim nasil gidiyor
AbOo ben feLaketim.. bademcikLerim SiSti.. aLev aLev yaniyOm ama ateSimi ÖLcüyOm 37 cikiyOr ayakLarim dOnuyOr.. vucudum errOr verdi deLiriyOr.. birde iki gündür kaSikLarimda cOk batma OLuyOr.. iyice ümidimi kaybettim ÖyLeSine gidip bi teSt yaptircam artik.. karma kariSigim..

COk üzüLdüm herSeyin hayirLiSi üzüLme deSemde bOS.. ama her Serde vardir bir hayir..

COk üzüLdüm herSeyin hayirLiSi üzüLme deSemde bOS.. ama her Serde vardir bir hayir..
Çok geçmiş olsun canım kullandıgımız ilaçlar vücut direncini azaltıyor bende senin gibi oldum.test yaparsan haber et canım.benim durumumda hakkıma hayırlısını versin yüce rabbim.üzülme yok sabretmek var.dua etmek var,önce benim saglıgım önemli sonra herşey yoluna girer.sende hiçççççççççççççççç stres yapma canım hayatın tadını çıkar olur,olmaz Takdir ilahidir ysptıklarından sual olmaz.inşaallah Olur içini rahat tutmaya bak tekrar geçmiş olsun canımsın

gecmis olsun canim kasik agrilarin cok normal atesin 37i gecerse doktorunu ara ayaklarinida sicak tutmaya calis kasik agrilarina iyi gelir hakkina hayirlisi olsun insallah

COk teSekkür ederim..SizinLe kOnuSunca biraz OLsun rahatLiyOrum.. etrafimdakiLer pek anLamiyOrLar.. biLip yaSamadikLari icin.. biSi daha SOrucam biLiyOrum cOk SOruyOm.. benim adetimden bir hafta Önce gögüSLerim SiSiyOdu.. beL agrim var ama gÖgüSLerim iki gün ÖnceSine kadar SiSti SÖndüLer.. adetim de nOrmaLde yarin OLmaLi.. niyee indiLer nOrmaL mi acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…