Canım bu benim 8. Günü yaptıgım test atmadım bile bakıp bakıp seviniyordum hamileyim diye
Cok iLginc.. ama Sakin üzüLme naSip rabbim eLbet yüzümüzü güLdürür daha zamani degiL demekki.. benimde baSim kOpucak agridan grip OLuyOrum herhaLde..
GeçmişCok iLginc.. ama Sakin üzüLme naSip rabbim eLbet yüzümüzü güLdürür daha zamani degiL demekki.. benimde baSim kOpucak agridan grip OLuyOrum herhaLde..
Geçmiş olsun dikkat et canım bitki ilaçları iç.canım bugün yine test yaptım yine silik çizgi çıktı sevinemiyorumki offf
canim bende sakliyorum testlerimi benimkiyle ayni
Evet canım hakkıma hayırlısı olsun pazartesi kan testi sonucuna göre hayırlı haberler alırım inşaallahcanim bende sakliyorum testlerimi benimkiyle aynibenimde boyle silikti hic bisey anlamadim vallaha
uzul canim benim ya hakkina hayirlisi olsun insallah pazartesi olsun bir baktir
Insallah canim benim hayirli haberlerini bekliyomEvet canım hakkıma hayırlısı olsun pazartesi kan testi sonucuna göre hayırlı haberler alırım inşaallah
Tmm canım teşekkür ederim:)Insallah canim benim hayirli haberlerini bekliyom
canim nasilsin bugun hayirli haberlerini bekliyorum insallahTmm canım teşekkür ederim:)
Canım gece kanamam başladı sabaha kadar sancı ve sabah 8:30 da düşük yaptım aldım kendi kadın dr ma gittim gösterdim kan aldı maalesef düşük yapmışsın dedicanim nasilsin bugun hayirli haberlerini bekliyorum insallah
canim cok uzuldum.. hakkina hayirlisi olsun canim uzulme vardir bundada bir hayir oyle dusn olurmuCanım gece kanamam başladı sabaha kadar sancı ve sabah 8:30 da düşük yaptım aldım kendi kadın dr ma gittim gösterdim kan aldı maalesef düşük yapmışsın deditüp bebek merkezi hamile olmadıgımı söyledi ve progestan bırak dedi bırakmasaydım belki tutunurdu
AbOo ben feLaketim.. bademcikLerim SiSti.. aLev aLev yaniyOm ama ateSimi ÖLcüyOm 37 cikiyOr ayakLarim dOnuyOr.. vucudum errOr verdi deLiriyOr.. birde iki gündür kaSikLarimda cOk batma OLuyOr.. iyice ümidimi kaybettim ÖyLeSine gidip bi teSt yaptircam artik.. karma kariSigim..semosum sen nasilsin canim nasil gidiyor
COk üzüLdüm herSeyin hayirLiSi üzüLme deSemde bOS.. ama her Serde vardir bir hayir..Canım gece kanamam başladı sabaha kadar sancı ve sabah 8:30 da düşük yaptım aldım kendi kadın dr ma gittim gösterdim kan aldı maalesef düşük yapmışsın deditüp bebek merkezi hamile olmadıgımı söyledi ve progestan bırak dedi bırakmasaydım belki tutunurdu
Çok geçmiş olsun canım kullandıgımız ilaçlar vücut direncini azaltıyor bende senin gibi oldum.test yaparsan haber et canım.benim durumumda hakkıma hayırlısını versin yüce rabbim.üzülme yok sabretmek var.dua etmek var,önce benim saglıgım önemli sonra herşey yoluna girer.sende hiçççççççççççççççç stres yapma canım hayatın tadını çıkar olur,olmaz Takdir ilahidir ysptıklarından sual olmaz.inşaallah Olur içini rahat tutmaya bak tekrar geçmiş olsun canımsınCOk üzüLdüm herSeyin hayirLiSi üzüLme deSemde bOS.. ama her Serde vardir bir hayir..
gecmis olsun canim kasik agrilarin cok normal atesin 37i gecerse doktorunu ara ayaklarinida sicak tutmaya calis kasik agrilarina iyi gelir hakkina hayirlisi olsun insallahAbOo ben feLaketim.. bademcikLerim SiSti.. aLev aLev yaniyOm ama ateSimi ÖLcüyOm 37 cikiyOr ayakLarim dOnuyOr.. vucudum errOr verdi deLiriyOr.. birde iki gündür kaSikLarimda cOk batma OLuyOr.. iyice ümidimi kaybettim ÖyLeSine gidip bi teSt yaptircam artik.. karma kariSigim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?