Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

canim kullandigin jel yada progestan yuzunden oluyo merak etme kafana bisey takmamaya calis biliyorum cok zor gercekten bunu yasayan bilir umidinide sakin yitirme pozitif olmaya calis GORELIM MEVLA NEYLER NEYLERSE GUZEL EYLER

merhaba canim gecmis olsun bende suan dogum kontrol hapi kullaniyorum insallah Allah nasip ederse 6 nisanda lukrinle baslayacagim ignelere..
sen neden yumurtalarini donduracanki niye oyle istedin? bu arada bende 32 yasindayim ogluma hamile kaldigim tedavide ilac kullanirken daha dusuk doz kullaniyordum simdi dozu arttirdilar bakalim Allah sonumuzu hayir etsin

Bende lukrine Nisan ortasi baslicam...Canim, yumurtalari uyarmak icin cok yogun ilac aliniyor, rahimde cok yorgun dusuyor...doktorla da konustuk, yumurtalarin toplandigi ay degilde sonrasinda transfer rahmi dinlendirdigi icin tutunma sansinin daha yuksek oldugunu soyledi...ben de ilkinde negatif aldigim icin isi sansa birakmak istedmedim...nisanda sadece yumurtalar toplanip, dollenecek...5. gun de dondurulacak...mayista dondurulmustan transfer olacak insallah...

Insallah canim Rabbim emeklerini bosa cikarmasin

selam kizlar, semosum ne yaptin canim merak ettim seni? cuma test yapicaktin

canim sen nasil oldun?

canim sen nasil oldun?
Teşekkür ederim canım biraz halsiz ve kansız.kanamam 8 gün dr 10. Gün gibi kesilir dedi duygularım ve düşüncelerim biraz daha rahatladı.Haktan herşeyin hayırlısı olsun canım.sende iyimisin ignelere yarınmı başlıyorsun canım?:)

Canım bende merak ettim iyimisin,test sonucun inş hayırlıdır...

Evet canim ignelere yarin basliyorum bakalim hayirlisi biraz heycanliyim biraz korkuyorum karmakarisigim anlayacagin

Günaydın canım hayırlı bir günün olur inşaallah senin adına bende heyecanlıyım.canım SemOS57'dan bir haber yok acaba kötü habermi aldı sonuçtan??? Minik için öpücükler.
sagol canim cok mutlu oldumbugun heycanla ilk ignemi yaptim sabirsizlikla bekliyodum zaten bugunu, hatta o kadarki gece ruyalarima bile girdi yanlis igne almisim felan
semOS57den malesef hic bir haber alamadim bende merak icindeyim

Canım bende merak ettim iyimisin,test sonucun inş hayırlıdır...
KuSura bakmayin yazamadim. ASLinda cumaydi.. ama burda tatiLdi cuma cumarteSi dediLer daha SOnra bugünde tatiL OLdugu icin SaLi dediLer ama adet OLdum.. yani yarin ÖyLeSine gidip bi kan vercem.. kiStimde büyüdü gaLiba SOL tarafimda agriLarim baSLadi yine.. kan teStini yaptirayimda kOntrOLe de gidicem.. prOgeSterOna devam ediyOrum ne kadar Sacma OLSada yarin birakirim..

sagol canim cok mutlu oldumbugun heycanla ilk ignemi yaptim sabirsizlikla bekliyodum zaten bugunu, hatta o kadarki gece ruyalarima bile girdi yanlis igne almisim felan
semOS57den malesef hic bir haber alamadim bende merak icindeyim
HayirLi OLSun.. inS güzeL SOnucLar aLirSin.. duaLarim SeninLe..

canim cok uzuldum hakkina hayirlisi olsun insallah idrar testi alip yapsaydin keske

canim cok uzuldum hakkina hayirlisi olsun insallah idrar testi alip yapsaydin keske
Ümidi keStim adet OLunca ama dengem SaSti iki gün LekeLenme SekLinde OLdu.. SOnra iki gün nOrmaL gibiydi iki gündür yine LekeLenme SekLinde.. iyice kafam kariSti.. tutmadi ama Simdide kOrkum kiStimin büyümeSi..

Ümidi keStim adet OLunca ama dengem SaSti iki gün LekeLenme SekLinde OLdu.. SOnra iki gün nOrmaL gibiydi iki gündür yine LekeLenme SekLinde.. iyice kafam kariSti.. tutmadi ama Simdide kOrkum kiStimin büyümeSi..
canim bu hic belli olmaz bendede lekelenme olmustu belki seninde oyle biseydir neyseki yarin ogreneceksin gercegi hayirlisi olsun canim bizide haberdar et olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…