canim kullandigin jel yada progestan yuzunden oluyo merak etme kafana bisey takmamaya calis biliyorum cok zorCOk teSekkür ederim..SizinLe kOnuSunca biraz OLsun rahatLiyOrum.. etrafimdakiLer pek anLamiyOrLar.. biLip yaSamadikLari icin.. biSi daha SOrucam biLiyOrum cOk SOruyOm..benim adetimden bir hafta Önce gögüSLerim SiSiyOdu.. beL agrim var ama gÖgüSLerim iki gün ÖnceSine kadar SiSti SÖndüLer.. adetim de nOrmaLde yarin OLmaLi.. niyee indiLer nOrmaL mi acaba..
merhaba canim gecmis olsun bende suan dogum kontrol hapi kullaniyorum insallah Allah nasip ederse 6 nisanda lukrinle baslayacagim ignelere..Kizlar, ben de ameliyat oldum, sonra bir asilama denedim..bu ay dogum kontrol haplarina basladim, nisan ortasi da insallah yumurta uyarici ignelere baslicaz.. Doktor adetin 3 gun ultrasoundan bakti, 9 folikul vardi, ilac almadigim halde..ben sevinmistim.. yasina gore az dedi. (Yasim 32 bu arada.)..cok moralimi bozdu, yumurta rezervinde azalma baslamis dedi.... Kan testi de yapti. FSH 7.01 cikti, normal aralik dedi...cok uzerinde durmadi...
Neyse, bakalim nasipte neler var...Nisanda yumurtalar toplanip, dondurulacak, sonrasinda ki ay transfer edilecek...ben oyle istedim...siz ne durumdasiniz...
merhaba canim gecmis olsun bende suan dogum kontrol hapi kullaniyorum insallah Allah nasip ederse 6 nisanda lukrinle baslayacagim ignelere..
sen neden yumurtalarini donduracanki niye oyle istedin? bu arada bende 32 yasindayim ogluma hamile kaldigim tedavide ilac kullanirken daha dusuk doz kullaniyordum simdi dozu arttirdilar bakalim Allah sonumuzu hayir etsin
Insallah canim Rabbim emeklerini bosa cikarmasinBende lukrine Nisan ortasi baslicam...Canim, yumurtalari uyarmak icin cok yogun ilac aliniyor, rahimde cok yorgun dusuyor...doktorla da konustuk, yumurtalarin toplandigi ay degilde sonrasinda transfer rahmi dinlendirdigi icin tutunma sansinin daha yuksek oldugunu soyledi...ben de ilkinde negatif aldigim icin isi sansa birakmak istedmedim...nisanda sadece yumurtalar toplanip, dollenecek...5. gun de dondurulacak...mayista dondurulmustan transfer olacak insallah...
canim sen nasil oldun?Çok geçmiş olsun canım kullandıgımız ilaçlar vücut direncini azaltıyor bende senin gibi oldum.test yaparsan haber et canım.benim durumumda hakkıma hayırlısını versin yüce rabbim.üzülme yok sabretmek var.dua etmek var,önce benim saglıgım önemli sonra herşey yoluna girer.sende hiçççççççççççççççç stres yapma canım hayatın tadını çıkar olur,olmaz Takdir ilahidir ysptıklarından sual olmaz.inşaallah Olur içini rahat tutmaya bak tekrar geçmiş olsun canımsın
Teşekkür ederim canım biraz halsiz ve kansız.kanamam 8 gün dr 10. Gün gibi kesilir dedi duygularım ve düşüncelerim biraz daha rahatladı.Haktan herşeyin hayırlısı olsun canım.sende iyimisin ignelere yarınmı başlıyorsun canım?:)canim sen nasil oldun?
Canım bende merak ettim iyimisin,test sonucun inş hayırlıdır...AbOo ben feLaketim.. bademcikLerim SiSti.. aLev aLev yaniyOm ama ateSimi ÖLcüyOm 37 cikiyOr ayakLarim dOnuyOr.. vucudum errOr verdi deLiriyOr.. birde iki gündür kaSikLarimda cOk batma OLuyOr.. iyice ümidimi kaybettim ÖyLeSine gidip bi teSt yaptircam artik.. karma kariSigim..
Evet canim ignelere yarin basliyorum bakalim hayirlisi biraz heycanliyim biraz korkuyorum karmakarisigim anlayacaginTeşekkür ederim canım biraz halsiz ve kansız.kanamam 8 gün dr 10. Gün gibi kesilir dedi duygularım ve düşüncelerim biraz daha rahatladı.Haktan herşeyin hayırlısı olsun canım.sende iyimisin ignelere yarınmı başlıyorsun canım?:)
Haberdar edersin canım merak içindeyim Allah yardımcın olsun inş :):):):)Evet canim ignelere yarin basliyorum bakalim hayirlisi biraz heycanliyim biraz korkuyorum karmakarisigim anlayacagin
Amin canim sagol tabiki haberdar ederimHaberdar edersin canım merak içindeyim Allah yardımcın olsun inş :):):):)
Günaydın canım hayırlı bir günün olur inşaallah senin adına bende heyecanlıyım.canım SemOS57'dan bir haber yok acaba kötü habermi aldı sonuçtan???Amin canim sagol tabiki haberdar ederim
sagol canim cok mutlu oldumGünaydın canım hayırlı bir günün olur inşaallah senin adına bende heyecanlıyım.canım SemOS57'dan bir haber yok acaba kötü habermi aldı sonuçtan???Minik için öpücükler.
KuSura bakmayin yazamadim. ASLinda cumaydi.. ama burda tatiLdi cuma cumarteSi dediLer daha SOnra bugünde tatiL OLdugu icin SaLi dediLer ama adet OLdum.. yani yarin ÖyLeSine gidip bi kan vercem.. kiStimde büyüdü gaLiba SOL tarafimda agriLarim baSLadi yine.. kan teStini yaptirayimda kOntrOLe de gidicem.. prOgeSterOna devam ediyOrum ne kadar Sacma OLSada yarin birakirim..Canım bende merak ettim iyimisin,test sonucun inş hayırlıdır...
HayirLi OLSun.. inS güzeL SOnucLar aLirSin.. duaLarim SeninLe..sagol canim cok mutlu oldumbugun heycanla ilk ignemi yaptim sabirsizlikla bekliyodum zaten bugunu, hatta o kadarki gece ruyalarima bile girdi yanlis igne almisim felan
semOS57den malesef hic bir haber alamadim bende merak icindeyim
canim cok uzuldum hakkina hayirlisi olsun insallah idrar testi alip yapsaydin keskeKuSura bakmayin yazamadim. ASLinda cumaydi.. ama burda tatiLdi cuma cumarteSi dediLer daha SOnra bugünde tatiL OLdugu icin SaLi dediLer ama adet OLdum.. yani yarin ÖyLeSine gidip bi kan vercem.. kiStimde büyüdü gaLiba SOL tarafimda agriLarim baSLadi yine.. kan teStini yaptirayimda kOntrOLe de gidicem.. prOgeSterOna devam ediyOrum ne kadar Sacma OLSada yarin birakirim..
sagol canim Allah razi olsun herseyin hayirlisi bakalimHayirLi OLSun.. inS güzeL SOnucLar aLirSin.. duaLarim SeninLe..
Ümidi keStim adet OLunca ama dengem SaSti iki gün LekeLenme SekLinde OLdu.. SOnra iki gün nOrmaL gibiydi iki gündür yine LekeLenme SekLinde.. iyice kafam kariSti.. tutmadi ama Simdide kOrkum kiStimin büyümeSi..canim cok uzuldum hakkina hayirlisi olsun insallah idrar testi alip yapsaydin keske
canim bu hic belli olmaz bendede lekelenme olmustu belki seninde oyle biseydir neyseki yarin ogreneceksin gercegi hayirlisi olsun canim bizide haberdar et olurmuÜmidi keStim adet OLunca ama dengem SaSti iki gün LekeLenme SekLinde OLdu.. SOnra iki gün nOrmaL gibiydi iki gündür yine LekeLenme SekLinde.. iyice kafam kariSti.. tutmadi ama Simdide kOrkum kiStimin büyümeSi..
Tmm yarin SOnucu aLdigimda yazarim..canim bu hic belli olmaz bendede lekelenme olmustu belki seninde oyle biseydir neyseki yarin ogreneceksin gercegi hayirlisi olsun canim bizide haberdar et olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?