tamam canim hayirli haberler alirsin insallahTmm yarin SOnucu aLdigimda yazarim..
Canım benim merak ettim.mirjam arkadaşımın dedigi test yaptınmı?lütfen moralini bozma haberdar edersin:)KuSura bakmayin yazamadim. ASLinda cumaydi.. ama burda tatiLdi cuma cumarteSi dediLer daha SOnra bugünde tatiL OLdugu icin SaLi dediLer ama adet OLdum.. yani yarin ÖyLeSine gidip bi kan vercem.. kiStimde büyüdü gaLiba SOL tarafimda agriLarim baSLadi yine.. kan teStini yaptirayimda kOntrOLe de gidicem.. prOgeSterOna devam ediyOrum ne kadar Sacma OLSada yarin birakirim..
Tamam yazarim kan verdim Sabah 5-6 gibi ararLar.. tek denemem kaLdi SigOrtadan.. zaten zar zOr buLdum SigOrtayi 25 yaS aLti OLdugum icin.. tek deneme hakkim kaLdi..Canım benim merak ettim.mirjam arkadaşımın dedigi test yaptınmı?lütfen moralini bozma haberdar edersin:)
Canım merhaba,normalde kaçtı hakkın bizim bildigimiz 3 benimde iki kaldı başka yerde deniyecegiz.Kanaman devam ediyormu?Tamam yazarim kan verdim Sabah 5-6 gibi ararLar.. tek denemem kaLdi SigOrtadan.. zaten zar zOr buLdum SigOrtayi 25 yaS aLti OLdugum icin.. tek deneme hakkim kaLdi..
merhaba canim bir haber aldinmi? merakla senden haber bekliyorumTamam yazarim kan verdim Sabah 5-6 gibi ararLar.. tek denemem kaLdi SigOrtadan.. zaten zar zOr buLdum SigOrtayi 25 yaS aLti OLdugum icin.. tek deneme hakkim kaLdi..
A. selam canim benimde sag ve sol yumurtaligimda ve hatta bagarsagimdada 5 cm capinda var ve ben bunlarla hamile kaldim ve cok sukur saglikli bir oglum var ( Rabbim isteyen herkese nasip etsin) tup bebekte basari orani yasa bagli kac yasindasin bilmiyorum ama bence hic bekleme tup bebek yaptir ben ilk ameliyatimdan sonra 6 ay bekledim ve kistler geri geldi ve iki kez daha ameliyat olmam gerekti kistler her adette ilerliyor zaman kaybetme canimMirjam selam, topik te 2 yıldır aktifsin sanırım.Sana birşey sormak istiyorum.çikolata kistinde tüp bebek başarı oranı ne? Topikte ne kadar başaran oldu merak ettim.
Benimde sağda ve solda iki tane kistim var.AMH testi yaptırdım o da 1.87 çıktı yaşıma gore düşük dedi doktor.
1 yıldır normal yoldan deniyorum. Olmadı malesef.Zaten artık oylesine deniyorum sanki hiç normal yoldan olmayacakmış gibi. Tüp bebek düşünmeye başladım.
sagol canim Rabbim sana ve istiyen herkesede nasip etsin insallah,, esini ikna etmeye calis cunku gercekten bu hastalikla resmen zamana karsi yarisiyoruz hem zaten insan boyle bekledikce daha cok strese giriyor ve olacagi varsa bile olmuyor yasin genc canim sansin suan yuksek ben suan ikinci evladim icin tedaviye basladim 2 yil once daha az dozda igne kullaniyordum simdi yasim ilerledigi icin dozunu yukselttiler dusun 2 yil oldu suan 32 yasindayim ve nerdeyse iki kati doz kullaniyorum simdi, vakit kaybetme esini ikna etmeye calis ve tedavini gor canim Rabbim en kisa zamanda hayirli vede saglikli evlatlar nasip etsinAllah bağışlasın cnm.
28 yaşındayım.Eşim yaşımız erken daha bekliyelim diye ısrar ediyor.Ben aslında çok sıkıldım her ay acaba hamilemiyim diye ümitlenmekten çok sıkıcı bir süreç.Kendine her ay dikkat etmek zorundasın ilaç kullanmamak zorundasın ama sonunda elinde koca bir sıfır.Ne kadar uzun süre denersek o kadar olmayacak gibi geliyor.
sagol canim Rabbim sana ve istiyen herkesede nasip etsin insallah,, esini ikna etmeye calis cunku gercekten bu hastalikla resmen zamana karsi yarisiyoruz hem zaten insan boyle bekledikce daha cok strese giriyor ve olacagi varsa bile olmuyor yasin genc canim sansin suan yuksek ben suan ikinci evladim icin tedaviye basladim 2 yil once daha az dozda igne kullaniyordum simdi yasim ilerledigi icin dozunu yukselttiler dusun 2 yil oldu suan 32 yasindayim ve nerdeyse iki kati doz kullaniyorum simdi, vakit kaybetme esini ikna etmeye calis ve tedavini gor canim Rabbim en kisa zamanda hayirli vede saglikli evlatlar nasip etsin
Senin tedavin benimkinden farkli galiba canim ben 4 gundur lukrin kullaniyorum ve son dogumkontrol hapimi dun aldim ayin 16sina kadar sadece lukrin ignedini kullanicam 16sinda kontrole gidecem o zaman gonal-f'e baslayacam canim hakkimiza hayirlisi olsun insallahMirjam, naptin? Basladin mi ignelere? hangi igneleri kullaniyorsun? Ben de insallah Pazartesi son dogum kontrol hapimi alicam, Carsamba da kontrole gidip recetemi alicam...Herhalde ilk igne persembe sabah olucam...
Senin tedavin benimkinden farkli galiba canim ben 4 gundur lukrin kullaniyorum ve son dogumkontrol hapimi dun aldim ayin 16sina kadar sadece lukrin ignedini kullanicam 16sinda kontrole gidecem o zaman gonal-f'e baslayacam canim hakkimiza hayirlisi olsun insallah
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin canim sende kendinmi yapican igneleri?dogru biraz farkliymis, ben pazartesi son hapi alicam, carsamba lupron almaya baslicam, 3 gun surece...son lupron gunu de ignelere baslicam, o da 18ine geliyormus...
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin canim sende kendinmi yapican igneleri?
Allah kolaylik versin canim bizdede tam tersi esim yaptirmak istiyom ama yapamiyor bende mecburen kendim yapiyorumYok ya kendim yapamiyorum, esim yapiyor genelde...ben bakamiyorum...
Allah kolaylik versin canim bizdede tam tersi esim yaptirmak istiyom ama yapamiyor bende mecburen kendim yapiyorum
cok guzel yaaaya baslarda bizde de oyle oldu basta ama benim sitemlerime dayanamadi..bi de benim igneye bakamadigimi bildigi icin alisti artik...hatta son zamanlarda dalga gecip, hemsirecilik bile oynamaya baslamisti...
cok guzel yaaabenim esim bakamiyo bile sen hallet ben gormeden diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?