Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Kızlar Merhaba.Bugün gonal-f ve bir iğne daha var ona başladım.biraz sinirlerim bozuldu bugün.günde üç tane iğne.Karnım davul gibi şişti.o kadr iyi anlıyorum ki bu süreç o kadar yorucu ki.allahım herkese hayirlisiyla evlat sahibi olmayı nasip etsin.yalnız ben iğneleri kendim yapamıyorum kızlar gonal-f değil de diğer ilaç canımı çok yaktı.

Rabbim yardimcin olsun canim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah ben malasef hepsini kendim yapiyom bende cok gerginim igne saati geldimi sirtimdan terler bosaliyo karnim morluk icinde ama sukur bu halimize Rabbim beterinden korusun hakkimiza hayirlisini nasip etsin insallah

Amin canım çok zor bir tedavi süreci allah herkesin yardımcısı olsun.bugün üçüncü kez vuruncam iğneleri.İlaçlar sende de karında şişlik ve hazımsızlık yaptı mı büyük tuvalette çok zorlanmaya başladım.

Merhaba arkadaşlar, ben yeni üyeyim. Çikolata kistimin var, tüp bebek için kmıştın alınması mı gerekiyor. Yoksa kist varken tüp bebek denenebiliyor mu? Kafam çok karışık. Tecrübelerini paylaşırsanız sevinirim.

Kuvars 35
Ben üç tane çikolata kistle tedaviye başladım.Ameliyat düşünüldü ama önce deneme kararı aldık. Çünkü her ameliyat yumurtalık rezervine zarar verebilirMis.Tabi her doktorun uygulaması farklı. Bizim tedavi sürecimız bu şekilde başladı.

Kuvars35 hoşgeldin tez zamanda rabbim evlat sahibi olmayı nasip etsin öncelikle.Benim her iki yumurtalık ta da toplamda üç tane çikolata kist var.doktor önce ameliyat olabilir dedi.ama ameliyat yumurtalık rezervi ne zarar verebilirmis bu yüzden önce tedaviye başladık.Ama her doktorun uygulaması farklı tabi.

Valla kistler olduğu gibi duruyo.gonal-f menopur ve lucrin vuruluyorum her gün. Perşembe tekrar doktora gitcez ve yumurta toplama günü belirlenecek.her doktor başka bişey söylüyor ve bu durumda birine inanmak zorunda kalıyor insan ve sonra Rabbim ol demeden olmaz diyip dualarla basliyo sun tedaviye.sen tedaviye başladın mi.

Çikolata kistimin olduğunu öğrendiğimde iki doktora gittim biri hemen alalım dedi diğeri kan tahlilinde yumurta durumuna bakalım yolumuzu çizelim dedi. Şimdi adetimi bekliyorum 3. Gün kan testi yaptırıp sonucuna bakıcaz. Ilk hamileliğimde de 7 doktor dolaşmıştım hepsi acil ameliyat demişti, kendiliğimde hamile kalmıştım , sonrada yanlış anlaşılmış çikolata kisti değilmiş dediler. Şimdi yine aynı durumdayız ama artık 34 yaşındayım ve ikinci çocuk için daha fazla beklemek istemiyorum. Bu nedenle tüp bebeğe karar verdik.

Bende beş ayrı doktora gittim sadece bir tanesi çikolata kist değil dedi ama içimiz rahat etmeyip de başka bir doktora daha gidince güldü bunun çikolata kist olduğu o kadar bariz ki dedi.tam tersi diyenler de var sende olduğu gibi.hakikaten anlayamıyorum ben.hakkında hayırlısı olsun belki bu seferki de çikolata kist değildir emin ol bence.

Sende ağrılar oluyor mu? Çikolata kisti çok ağrı yaparmış. Hatta doktor bana ağrılardan anlamadın mı dedi, ben de ağrım yok deyince çok şaşırdı

Evet canim bendede oluyor ben kuru kaysi ve kuru incir yiyorum ve gunde yaklasik 3litre icmeye calisiyorum hazmi kolay seyler yemeye calisiyorum sorunu oyle cozdum ben ogluma hamile kaldigim tedavide bu yuzden 15gunde 5kilo almistim ama simdi lukrine baslayali 14, gonal-fe baslayali 5gun oluyor simdilik sadece bir kilo aldim bunada cok sukur ediyorum

Hosgeldin canim oncelikle gecmis olsun kistlerin tam olarak nerde oldugu cok onemli canim benim yumurtaliklarimda ve bagarsagimda cok sayida kistlerim var ve ben bunlarla cok sukur tedavi gordum ve ogluma kavustum suandada ikinci yavrum icin tedavi goruyorum kistler hala oldugu gibi duruyor eger rahim icinde veya rahme yapisik kistin yoksa tedavi gorebilirsin kesinlikle engel olmaz

Sende ağrılar oluyor mu? Çikolata kisti çok ağrı yaparmış. Hatta doktor bana ağrılardan anlamadın mı dedi, ben de ağrım yok deyince çok şaşırdı
Benim ogluma hamile kalmadan once cok agrim oluyodu morfin haplari kullaniyodum adet olurken onlar bile ise yaramiyodu ama oglumdan sonra yine ayni kistlerim duruyo ama hic agrim olmuyor yani anlayacagin olabiliyorda olmayabiliyorda

merhabalar canlar bulbulabilirsen canim nasil gidiyor tedavin?

merhabalar canlar bulbulabilirsen canim nasil gidiyor tedavin?

Merhab Mirjam...ben hala dogum kotrol hapinda bekliyorum, haftaya cuma doktor randevum var...bulbulabilirsen yok gorunurde..insallah hersey yolundadir...senin tedavi nasil gidiyor, yumurta sayisi nasil? Allah yardimcin olsun canim tekrar...gozum kulagim sizde, bana moral olacak insallah sizden gelecek haberler..

Bende de ağrı olmuyo.sadece adet düzensizliği idi şikayetim ilk Doktora gittiğimde.

Canim bende ne sanci oldu ne adet duzeninde degisiklik...her zaman kan degerlerimde normaldi..benim tesadufen fark edildi...4 sene sebebsiz kisirlik dendi...hasili herkesin bunyesi farkli sekilde tepki verebiliyor...

Mirjam iğnelerimin üçüncü günündeyim perşembe kontrolüm var artık alıştım iğneye perşembe günü catlatma iğnesi olacagim gun ve toplama günü belli olacak sanırım.Senin nasıl gidiyor canim

Canim ben hala igne kullaniyorum ama yumurta sayimi henuz yapilmadi bende heycanla bekliyorum persembe gunu yumurta sayimi yapilacak insallah
Sende insallah hayirli haberlerle gelirsin canim
Bu arada Semos diye bir arkadas vardi doktora gidecekti hala bir haber cikmadi onuda cok merak ettim dogrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…