Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

sagol canim cok tesekurler evet insan uzulmuyor degil ama sonra dusununce Rabbim oglumuda 1 yumurtadan verdi sonucta, Rabbim yine yazmissa yine nasip eyler yazmamissa ikinci yavruyu vardir bundada bir hayir
Gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler

Bence de hic uzme kendini cnm, en az 2 tane olusmus, daha fazla da olabilir demisler zaten... hicbir sey bitmis degil :) olumlu dusunup dua etmeye devam et tatlim...

Bence de hic uzme kendini cnm, en az 2 tane olusmus, daha fazla da olabilir demisler zaten... hicbir sey bitmis degil :) olumlu dusunup dua etmeye devam et tatlim...
Sagol canim haklisin henuz hersey bitmis degil

Arkadaşlar Merhaba
dün ultrasondan baktı doktorum çok sayıda yumurta olmuş cumartesi son bi kontrol ve salı günü de yumurta toplama yapılacak.çok heyecanlıyım heyecanimin o une geçemiyorum Çok karışık duygularrrr.

masallah canim hadi hayirlisi bakalim, insallah Rabbim gonlune gore versin heycanli olman cok normal benimde ayni cumartesi son kontrol yapilacak bakalim

Hadi hayirli haberler olsun insallah...

ben hala beklemedeyim, hafta persembe son dogum kontrol hapimi alicam, insallah cuma gunu ultrason ile ilaclar verilecek...

selam canim gittinmi kontrole nasil gecti?

merhabalar arkadaslar ben bugun cok sukur guzel haberlerle geldim az once geldim hastaneden daha persembe gunu sadece iki tane gozuken yumurtalarim bugun 7 oldugu ortaya cikti cok mutlu oldum pazartesi son kontrol yapilacak doktorum tahminen carsamba yumurta toplama islemi yapariz dedi
Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin

Masallah masallah... cok guzel haber gercekten...cok sevindim Mirjam...hadyirli haberler olsun insallah...

Ne guzel mirjam, superrrr, cok sevindimmm :) Ins. bu asamalara bende gelirim :)

sarojo hersey yolunda gider umarim :) cikolata kistin mi yok olmustur? cikolata kistini yok eden ilaclar var mi arkadaslar?
var demeyi cok isterdim canim ...benimkisi yumurtlama kisti...malesef tup bebege hazirliktada dogum kontrol hapi kullanirken kist oldu...2 hafta daha hapa devam ediyorum, kist kaybolsun diye...

sarojo hersey yolunda gider umarim :) cikolata kistin mi yok olmustur? cikolata kistini yok eden ilaclar var mi arkadaslar?
malesef sarojonunda dedigi gibi cikolata kisti icin bir ilac yok, cok tuhaf ama doktorum tek ilacin cocuk yapmak oldugunu soylemisti, cunku hamilelik ve sonrasindaki emzirme donemi endometriozisin ilerlemesini onluyomus endo. ilermedigi zamanda kistler zayifliyomus doktorum oyle anlatmisti

Mirjam çook sevindim senin adına :)
Ben cumartesi kontrole gittim.Doktor kistlerin etrafında bile çok güzel yumurtalar oluşmuş inşallah hepsini toplarız dedi.
Yarın opu var benim de sabah 9'da.çok tedirginim ama korkuyorum biraz anesteziden.Ben çok heyecanlanmaya başladım bir yandan da.Allahım hakkımızda hayırlısını ver.

Hic korkma canim benim her iki tedavimdede lokal anestesi yaptilar bundada oyle yapicaklar tabiki biraz agri oluyor normal ama ben agridan ziyade sonunu merak ediyorum Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah

yoksa diger igne menopurmu?
Ben ilj tedavimde bi sikinti yasamadim ama ikinci cok zordu banada iki igne verdiker ztn o ikinci olan fena yakiodu diger gonalf ti ilkinde gibi, ama bu tedavide karin sisligi kasik ta tuhaf bi his hic rahat gecmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…