sagol canim cok tesekurler evet insan uzulmuyor degil ama sonra dusununce Rabbim oglumuda 1 yumurtadan verdi sonucta, Rabbim yine yazmissa yine nasip eyler yazmamissa ikinci yavruyu vardir bundada bir hayir
Gorelim mevla neyler neylerse guzel eyler
Sagol canim haklisin henuz hersey bitmis degilBence de hic uzme kendini cnm, en az 2 tane olusmus, daha fazla da olabilir demisler zaten... hicbir sey bitmis degil :) olumlu dusunup dua etmeye devam et tatlim...
masallah canimArkadaşlar Merhaba
dün ultrasondan baktı doktorum çok sayıda yumurta olmuş cumartesi son bi kontrol ve salı günü de yumurta toplama yapılacak.çok heyecanlıyım heyecanimin o une geçemiyorum Çok karışık duygularrrr.
Hadi hayirli haberler olsun insallah...Arkadaşlar Merhaba
dün ultrasondan baktı doktorum çok sayıda yumurta olmuş cumartesi son bi kontrol ve salı günü de yumurta toplama yapılacak.çok heyecanlıyım heyecanimin o une geçemiyorum Çok karışık duygularrrr.
selam canim gittinmi kontrole nasil gecti?Arkadaşlar Merhaba
merhabalar arkadaslar ben bugun cok sukur guzel haberlerle geldim az once geldim hastaneden daha persembe gunu sadece iki tane gozuken yumurtalarim bugun 7 oldugu ortaya cikticok mutlu oldum pazartesi son kontrol yapilacak doktorum tahminen carsamba yumurta toplama islemi yapariz dedi
Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin
insallah canim cok sagolMasallah masallah...cok guzel haber gercekten...cok sevindim Mirjam ...hadyirli haberler olsun insallah...
merhabalar arkadaslar ben bugun cok sukur guzel haberlerle geldim az once geldim hastaneden daha persembe gunu sadece iki tane gozuken yumurtalarim bugun 7 oldugu ortaya cikticok mutlu oldum pazartesi son kontrol yapilacak doktorum tahminen carsamba yumurta toplama islemi yapariz dedi
Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin
Insallah canim benim hayirlisi olsun hakkinaNe guzel mirjam, superrrr, cok sevindimmm :) Ins. bu asamalara bende gelirim :)
insallah canim cok sagolsenin nasil gidiyor cumaydi degilmi randevun?
insallah canim hayirli haberlerini bekliyozHaftaya cuma insallah...valla heyecanla bekliyorum..insallah kist yok olmustur da baslariz ilaclara...
insallah canim hayirli haberlerini bekliyoz
var demeyi cok isterdim canimsarojo hersey yolunda gider umarim :) cikolata kistin mi yok olmustur? cikolata kistini yok eden ilaclar var mi arkadaslar?
malesef sarojonunda dedigi gibi cikolata kisti icin bir ilac yok, cok tuhaf ama doktorum tek ilacin cocuk yapmak oldugunu soylemisti, cunku hamilelik ve sonrasindaki emzirme donemi endometriozisin ilerlemesini onluyomus endo. ilermedigi zamanda kistler zayifliyomus doktorum oyle anlatmistisarojo hersey yolunda gider umarim :) cikolata kistin mi yok olmustur? cikolata kistini yok eden ilaclar var mi arkadaslar?
Hic korkma canim benim her iki tedavimdede lokal anestesi yaptilar bundada oyle yapicaklar tabiki biraz agri oluyor normal ama ben agridan ziyade sonunu merak ediyorum Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallahMirjam çook sevindim senin adına :)
Ben cumartesi kontrole gittim.Doktor kistlerin etrafında bile çok güzel yumurtalar oluşmuş inşallah hepsini toplarız dedi.
Yarın opu var benim de sabah 9'da.çok tedirginim ama korkuyorum biraz anesteziden.Ben çok heyecanlanmaya başladım bir yandan da.Allahım hakkımızda hayırlısını ver.
lokal anestezide tam uyutmuyorlar o zaman değil miHic korkma canim benim her iki tedavimdede lokal anestesi yaptilar bundada oyle yapicaklar tabiki biraz agri oluyor normal ama ben agridan ziyade sonunu merak ediyorum Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
yoksa diger igne menopurmu?Kızlar Merhaba.Bugün gonal-f ve bir iğne daha var ona başladım.biraz sinirlerim bozuldu bugün.günde üç tane iğne.Karnım davul gibi şişti.o kadr iyi anlıyorum ki bu süreç o kadar yorucu ki.allahım herkese hayirlisiyla evlat sahibi olmayı nasip etsin.yalnız ben iğneleri kendim yapamıyorum kızlar gonal-f değil de diğer ilaç canımı çok yaktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?