Yok canim uyumuyosun herseyi hissediyosun ama genel anestesiden iyi yine daha cabuk toparliyosun ben bugun ilaclarimida aldim yumurta toplama islemi oncesinde iki tane antibiyotik Ve diklofanak alcakmisim yarin aksamda iyi uyuyayim diye uyku hapi verdiler bakalim carsamba sabah olucak bende biraz heycanliyim acaba yumurtalar dollenecekmi acaba kac tane dollenecek? Kafamda soru isaretleri donup duruyo :)lokal anestezide tam uyutmuyorlar o zaman değil mi
var demeyi cok isterdim canim...benimkisi yumurtlama kisti...malesef tup bebege hazirliktada dogum kontrol hapi kullanirken kist oldu...2 hafta daha hapa devam ediyorum, kist kaybolsun diye...
canim yaaa, zaten kist var bi de ilaclardan cikiyor... neyse gec olsun guc olmasin, biraz daha sabretmek gerekiyor demek :)
Bana da ayni seyi soylediler...malesef sarojonunda dedigi gibi cikolata kisti icin bir ilac yok, cok tuhaf ama doktorum tek ilacin cocuk yapmak oldugunu soylemisti, cunku hamilelik ve sonrasindaki emzirme donemi endometriozisin ilerlemesini onluyomus endo. ilermedigi zamanda kistler zayifliyomus doktorum oyle anlatmisti
ama gercekten oyle galiba cunku benim oglumdan once oyle agrilarim olurduki agri kesici olarak morfin haplari kullaniyordum onlarda ise yaramiyodu hatta dogum sancilari bile cok hafif gelmisti o kadar agri cekiyodum adet gunlerinde inaninBana da ayni seyi soylediler...
Cok sukur benim simdilik endometriosis kistim yok canim, aralik sonu ameliyatla alindi...taam baslicaz derken bu yumurtlama kisti cikti...ona da sukur ki kurtulmasi kolaymis...bu arada benim endo kisti yumurtaliklarda degil de rahme yapisikti...ogrenince hemen ameliyat oldum...Ama bu tabi ki endo hastasi oldugumu degistirmiyor. ..biraz da ameliyattan sonra cok beklemek istemedigim icin tup bebek yapmaya karar verdik...
ama gercekten oyle galiba cunku benim oglumdan once oyle agrilarim olurduki agri kesici olarak morfin haplari kullaniyordum onlarda ise yaramiyodu hatta dogum sancilari bile cok hafif gelmisti o kadar agri cekiyodum adet gunlerinde inanin
Anladim cnm, ilk deneme galiba sizinde :) bol sanslar tatlim :)
Insallah canim Rabbim hayirli saglikli evlatlar versininanirim...ben dogum yapmanin kadinin sagligini duzelttine inaniyorum canim...ama iste bu hastalik hem hemen hamile kalmana mani oluyor, hem de hamile kalmani istiyor...celiskili bi hastalik yani..insallah hamile kaliriz da kurtuluruz...
canim masallah subhanallahMirjam 40 yumurta toplandı kaç tanesi dollendi şu an bilgim yok arayacaklarmis her gün karnında inanılmaz bir şişlik var ohss den korkuyorum şimdi de.senin bugün demi canım allah yardimcin olsun ne kadar zor bir sürecmis yaşadıkça anlıyor insan rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaSin.
Canim gecmis olsun ins ikinci tedavinde guzel haber alirisin.sagolasin canim...sana da...bu benim ikinci aslinda..Bahceci'de, ilkinde transfer sirasinda rahme yapisik kist oldugunu ogrendim (ne sacmalik degil mi daha once goremediler nasil kontrol ettilerse...cok kizginim hala Bahceciye...zehir ettiler bana yazi)...daha once endo hasta oldugumu da bilmiyordum, sebebsiz infertility denmisti...neyse, nasip olmadi, ama hastaligimi ogrenmemi sagladi bu sacma tup bebek denemesi...sonra ameliyat oldum iste, simdi tup bebek icin bekliyorum yine...bud efa amerika'da olucam tedavimi...
insallah herkes icin hayirlisi olsun canim masallah sana 15 tane yumus annesiHadi bakalım hayırlısı olsun mirjam sekiz tane çok iyi öyle şeyler duyuyordum ki halimize ne kadar sukretsek az.şimdi aradilar beni de onbeş tanesi dollenMis.Yarın tekrar arayacaklarmiS.dün çok kötüydüm ama su an iyiyim bin şükür siskinligim geçti sayılır sen nasılsın toparlanabildin mi Canim
Aminn.. Rabbim dualarini kabul eylesin insallah canim 7de oglum yaticak bende ozaman dinlenirim insallahOyy canım benim haklısın çocuk olunca kendini unutuyo insan benim şu an oyle bi durumum olmadığı için dün bayagi bi uyudum bugün de güzel haber alınca ayaklaniverdim.darısı hepimize canım dinlenmeye çalış dualarım benim gibi tüm anne olmak isteyenlere..
Canim gecmis olsun ins ikinci tedavinde guzel haber alirisin.
hangi bahceciye gittin hangi doktor. Benimde bahcevide bi sikintim olduda supheye dustum
Mirjam 40 yumurta toplandı kaç tanesi dollendi şu an bilgim yok arayacaklarmis her gün karnında inanılmaz bir şişlik var ohss den korkuyorum şimdi de.senin bugün demi canım allah yardimcin olsun ne kadar zor bir sürecmis yaşadıkça anlıyor insan rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaSin.
canim masallah subhanallahinsallah hepsi dollenirde bir daha o igneleri kullanmak zorunda kalmazsin durumun nasil simdi ?
bende yeni geldim sayilir hastaneden benimde cok sukur 8 tane yumurta toplandibenim ameliyatlardan dolayi yumurta rezervim azaldigi icin 8 yumurta duyunca cok sevindik yarin arayacaklar benide bakalim dollenecekmi?
eger dollenme olursa cumartesi transfer yapilacak, evet, surec gercekten cok zorlu ama cok sukurki tedavi imkanimiz var, ya imkansiz olsaydi sorunumuz ben hep oyle dusunuyorum Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?