Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

lokal anestezide tam uyutmuyorlar o zaman değil mi
Yok canim uyumuyosun herseyi hissediyosun ama genel anestesiden iyi yine daha cabuk toparliyosun ben bugun ilaclarimida aldim yumurta toplama islemi oncesinde iki tane antibiyotik Ve diklofanak alcakmisim yarin aksamda iyi uyuyayim diye uyku hapi verdiler bakalim carsamba sabah olucak bende biraz heycanliyim acaba yumurtalar dollenecekmi acaba kac tane dollenecek? Kafamda soru isaretleri donup duruyo :)

var demeyi cok isterdim canim ...benimkisi yumurtlama kisti...malesef tup bebege hazirliktada dogum kontrol hapi kullanirken kist oldu...2 hafta daha hapa devam ediyorum, kist kaybolsun diye...

canim yaaa, zaten kist var bi de ilaclardan cikiyor... neyse gec olsun guc olmasin, biraz daha sabretmek gerekiyor demek :)

canim yaaa, zaten kist var bi de ilaclardan cikiyor... neyse gec olsun guc olmasin, biraz daha sabretmek gerekiyor demek :)

Cok sukur benim simdilik endometriosis kistim yok canim, aralik sonu ameliyatla alindi...taam baslicaz derken bu yumurtlama kisti cikti...ona da sukur ki kurtulmasi kolaymis...bu arada benim endo kisti yumurtaliklarda degil de rahme yapisikti...ogrenince hemen ameliyat oldum...Ama bu tabi ki endo hastasi oldugumu degistirmiyor. ..biraz da ameliyattan sonra cok beklemek istemedigim icin tup bebek yapmaya karar verdik...

Bana da ayni seyi soylediler...

Bana da ayni seyi soylediler...
ama gercekten oyle galiba cunku benim oglumdan once oyle agrilarim olurduki agri kesici olarak morfin haplari kullaniyordum onlarda ise yaramiyodu hatta dogum sancilari bile cok hafif gelmisti o kadar agri cekiyodum adet gunlerinde inanin

Anladim cnm, ilk deneme galiba sizinde :) bol sanslar tatlim :)

ama gercekten oyle galiba cunku benim oglumdan once oyle agrilarim olurduki agri kesici olarak morfin haplari kullaniyordum onlarda ise yaramiyodu hatta dogum sancilari bile cok hafif gelmisti o kadar agri cekiyodum adet gunlerinde inanin

inanirim...ben dogum yapmanin kadinin sagligini duzelttine inaniyorum canim...ama iste bu hastalik hem hemen hamile kalmana mani oluyor, hem de hamile kalmani istiyor...celiskili bi hastalik yani.. insallah hamile kaliriz da kurtuluruz...

Anladim cnm, ilk deneme galiba sizinde :) bol sanslar tatlim :)

sagolasin canim...sana da...bu benim ikinci aslinda..Bahceci'de, ilkinde transfer sirasinda rahme yapisik kist oldugunu ogrendim (ne sacmalik degil mi daha once goremediler nasil kontrol ettilerse...cok kizginim hala Bahceciye...zehir ettiler bana yazi)...daha once endo hasta oldugumu da bilmiyordum, sebebsiz infertility denmisti...neyse, nasip olmadi, ama hastaligimi ogrenmemi sagladi bu sacma tup bebek denemesi...sonra ameliyat oldum iste, simdi tup bebek icin bekliyorum yine...bud efa amerika'da olucam tedavimi...

inanirim...ben dogum yapmanin kadinin sagligini duzelttine inaniyorum canim...ama iste bu hastalik hem hemen hamile kalmana mani oluyor, hem de hamile kalmani istiyor...celiskili bi hastalik yani.. insallah hamile kaliriz da kurtuluruz...
Insallah canim Rabbim hayirli saglikli evlatlar versin

Bulbulabilirsen canim ne yaptin? Nasil gecti yumurta toplama islemi? Kac yumurta toplandi?

Mirjam 40 yumurta toplandı kaç tanesi dollendi şu an bilgim yok arayacaklarmis her gün karnında inanılmaz bir şişlik var ohss den korkuyorum şimdi de.senin bugün demi canım allah yardimcin olsun ne kadar zor bir sürecmis yaşadıkça anlıyor insan rabbim kimsenin emeklerini boşa çıkarmaSin.

canim masallah subhanallah insallah hepsi dollenirde bir daha o igneleri kullanmak zorunda kalmazsin durumun nasil simdi ?
bende yeni geldim sayilir hastaneden benimde cok sukur 8 tane yumurta toplandi benim ameliyatlardan dolayi yumurta rezervim azaldigi icin 8 yumurta duyunca cok sevindik yarin arayacaklar benide bakalim dollenecekmi?
eger dollenme olursa cumartesi transfer yapilacak, evet, surec gercekten cok zorlu ama cok sukurki tedavi imkanimiz var, ya imkansiz olsaydi sorunumuz ben hep oyle dusunuyorum Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin

Hadi bakalım hayırlısı olsun mirjam sekiz tane çok iyi öyle şeyler duyuyordum ki halimize ne kadar sukretsek az.şimdi aradilar beni de onbeş tanesi dollenMis.Yarın tekrar arayacaklarmiS.dün çok kötüydüm ama su an iyiyim bin şükür siskinligim geçti sayılır sen nasılsın toparlanabildin mi Canim

Canim gecmis olsun ins ikinci tedavinde guzel haber alirisin.

hangi bahceciye gittin hangi doktor. Benimde bahcevide bi sikintim olduda supheye dustum

insallah herkes icin hayirlisi olsun canim masallah sana 15 tane yumus annesi ay cok sevindim canim ne guzel digerlerini dondururlar igneye gerek kalmadan yine hamile kalabilirsin
ben cok sukur toparlaniyorum iyim sukur ama sadece cok uykum var ama oglum sagolsun uyutmuyo esimde beni eve birakip ise gitti anlayacagin oglumla oturuyoz oyle

Oyy canım benim haklısın çocuk olunca kendini unutuyo insan benim şu an oyle bi durumum olmadığı için dün bayagi bi uyudum bugün de güzel haber alınca ayaklaniverdim.darısı hepimize canım dinlenmeye çalış dualarım benim gibi tüm anne olmak isteyenlere..

Aminn.. Rabbim dualarini kabul eylesin insallah canim 7de oglum yaticak bende ozaman dinlenirim insallah

Canim gecmis olsun ins ikinci tedavinde guzel haber alirisin.

hangi bahceciye gittin hangi doktor. Benimde bahcevide bi sikintim olduda supheye dustum

Aytun hanimdi canim...ne biliyim bahceci hakkinda cok guzel seyler de duydum ama benim ki pek guzel olmadi...oncelikle cok cok kalabalik, hep bir kosturmaca hali..5-10 dakikali doktor ziyareti...daha once ben hep turk doktora daha cok guveniyorum derdim, onun icin ozellikle tukriye'ye gidip tedavi oldum...ama simdi artik amerika'daki doktorlara daha cok guveniyorum..turkiye'den daha pahali ama en azindan ilgi ve bilgilendirme cok iyi...doktor ziyaretlerim 20-30 dakika suruyor....surekli "sen git siradaki hasta gelsin" kosusturmasi yok...neyse ilk tup bebek benim icin hataydi, nasip iste...hastaligi ogrenmis oldum belki guzel tarafi...

Masallah masallah diyelim., 15 dollenmis yumurta cok iyi..Insallah bebeklerin sana gelir...Sayinin 40 olmasi iyi ama 25in ustu cok da tavsiye edilmeyen bir sey..doktorun cok mu ilac verdi?...

Son düzenleme:

Hadi masallah barekellah! 8 yumurta cok iyi canim, sen cok kaygiliydin...Allah ne guzel nasip etmis...Insallah saglikli bebekler olarak gelirler sana...

Valla sizin haberler geldikce ben heyecanlaniyorum...insallah bu cuma gidicem ultrasona...hemen baslasak keske ilaclara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…