Herseyin hayirlisi olsun insallah canim evet cok kaygiliydim hala tam olarak gecmis degil yarin belli olacak insallah sendende guzel haberler aliriz canimHadi masallah barekellah!8 yumurta cok iyi canim, sen cok kaygiliydin...Allah ne guzel nasip etmis...Insallah saglikli bebekler olarak gelirler sana...
Valla sizin haberler geldikce ben heyecanlaniyorum...insallah bu cuma gidicem ultrasona...hemen baslasak keske ilaclara...
sagol canim cok sukur iyiyim hastaneden haber bekliyorumSarojo evet biraz fazla oldu ama doktor ne dediyse onu yaptık canım yumurta toplama günü zor geçti benim için ama su an iyiyim çok şükür.
Mirjam nasıl oldun toparlanabildin mi canim
Sarojo evet biraz fazla oldu ama doktor ne dediyse onu yaptık canım yumurta toplama günü zor geçti benim için ama su an iyiyim çok şükür.
Mirjam nasıl oldun toparlanabildin mi canim
sagol canim cok sukur iyiyim hastaneden haber bekliyorumordan hayirli haber alsam insallah daha iyi olucam henuz aramadilar
selam canim cok sukur dun aradilar 5 tane embiryo olusmus ama konusmak icin cok erken demisler yarin saat oglen 2 de tranfer yapilacakMirjam, bulbulabilirsen nasil gelisme var mi?
bugun insallah sende hayirli haberler alirsin canim bizide haberdar et olurmuMirjam, bulbulabilirsen nasil gelisme var mi?
selam canim cok sukur dun aradilar 5 tane embiryo olusmus ama konusmak icin cok erken demisler yarin saat oglen 2 de tranfer yapilacak
sagol canim tesekurlerHadi hayirlisiyla guzel haberlerin devami gelsin ins. canim :)
sagol canim tesekurlersen neyaptin ? ne zaman basliycaksin tedaviye?
gecmis olsun canim Rabbim sifa versin sendende hayirli haberler bekliyoz insallahbenim maalesef saglikla ilgili baska problemler girdi arayaama onemli bisey cikmadi cok sukur... doktor testler verdi, onlarda hepatit c once pozitif cikti, epey uzuldum tekrar ettik intaniyede negatif cikti cok sukur :) yalanci pozitif olabiliyomus. ayni zamanda karaciger ultrasonu cekildi lezyonlar cikti, mr istendi onu da cektirdik irili ufakli hemanjiom denilen kilcal damarlar yumaklari varmis ama iyi huylu dediler :) bunlarla ugrasirken ilaclari falan almadim valla muhtemelen onumuzdeki ay duzenli sifirdan baslarim cnm... ama tekip etiim sizi unutmadim :)
bugun insallah sende hayirli haberler alirsin canim bizide haberdar et olurmu
canim az once geldim doktordan..cok sukur kist 3cmden 1 cme dusmusama tamamen yok olmamis . Doktorda daha fazla dogum kontrol hapi alma, yumurtaliklari cok baskiliyor dedi..bi ay dogal dongu olsun sonraki ay baslayalim dedi...tabi benim planim bu ay baslamak oldugu icin uzuldum ama doktorda hakli. ..simdi 1 cm bile olsa ilaclarla o kist buyur yumurta kalitesini etkiler, gerek yok risk almaya dedi...bir ay sonra da kayinvalidemler geliyor ve biz eyalet disina gidicez 2 hafta olmacam burda, malesef plan da degistiremioyrum, hersey odendi.. ...bu yuzden mecburen o ayi da ertelicem...artik ya ramazanda baslicam ya da ramazan sonra..duruma gore karar vericez..doktora iki ay dogal deneyin olmazsa sonra baslayalim dedi...bir yanim uzuldu bir yanim sevindi ...ilk tup bebekte acele baslamistik turkiye tatilinde oldugu icin, sonuc malum...ama bu doktorum cok iyi, hersey yoluna girmeden baslamiyor..o kadar hormon alicaksin sansinin en yuksek oldugu ay en kaliteli yumurtalarin olacagi ay baslamak istiyorum..biraz daha bekle dedi...ikna oldum..
Ne guzel kistin kuculmus hakkina hayirlisi olsun canim, sen tatiline git dinlen rahatla sakin kafayla gelir baslarsincanim az once geldim doktordan..cok sukur kist 3cmden 1 cme dusmusama tamamen yok olmamis . Doktorda daha fazla dogum kontrol hapi alma, yumurtaliklari cok baskiliyor dedi..bi ay dogal dongu olsun sonraki ay baslayalim dedi...tabi benim planim bu ay baslamak oldugu icin uzuldum ama doktorda hakli. ..simdi 1 cm bile olsa ilaclarla o kist buyur yumurta kalitesini etkiler, gerek yok risk almaya dedi...bir ay sonra da kayinvalidemler geliyor ve biz eyalet disina gidicez 2 hafta olmacam burda, malesef plan da degistiremioyrum, hersey odendi.. ...bu yuzden mecburen o ayi da ertelicem...artik ya ramazanda baslicam ya da ramazan sonra..duruma gore karar vericez..doktora iki ay dogal deneyin olmazsa sonra baslayalim dedi...bir yanim uzuldu bir yanim sevindi ...ilk tup bebekte acele baslamistik turkiye tatilinde oldugu icin, sonuc malum...ama bu doktorum cok iyi, hersey yoluna girmeden baslamiyor..o kadar hormon alicaksin sansinin en yuksek oldugu ay en kaliteli yumurtalarin olacagi ay baslamak istiyorum..biraz daha bekle dedi...ikna oldum..
hadi hayirli olsun canim hemde ikiz haaCanım transferim yapıldı iki tane bekliyoruz:)
Selam canim evet cok sukur yapildi 1 tanede donduruldu 3tane embiryo daha var onlarinda gelisimlerini takip edecekler eger iyi ilerlerse onlarda donduracaklarmirjam ne yaptin tatlim? transfer yapildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?