Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Herseyin hayirlisi olsun insallah canim evet cok kaygiliydim hala tam olarak gecmis degil yarin belli olacak insallah sendende guzel haberler aliriz canim

Sarojo evet biraz fazla oldu ama doktor ne dediyse onu yaptık canım yumurta toplama günü zor geçti benim için ama su an iyiyim çok şükür.
Mirjam nasıl oldun toparlanabildin mi canim

Sarojo evet biraz fazla oldu ama doktor ne dediyse onu yaptık canım yumurta toplama günü zor geçti benim için ama su an iyiyim çok şükür.
sagol canim cok sukur iyiyim hastaneden haber bekliyorum ordan hayirli haber alsam insallah daha iyi olucam henuz aramadilar

gecmis olsun canim...zaten senin degil doktorun hatasi, 40 yumurta toplanacak zamana gelmeden fark etmesi gerekirdi..neyse canim, darisi transfer haberlerine...kulagim sizde....ben de yarin gitcem insallah kist yok olmustur da baslayabilirz tedaviye...

bulbulabilirsen canim sen ne yaptin? tranferin yapildimi?

sagol canim tesekurler sen neyaptin ? ne zaman basliycaksin tedaviye?

benim maalesef saglikla ilgili baska problemler girdi araya ama onemli bisey cikmadi cok sukur... doktor testler verdi, onlarda hepatit c once pozitif cikti, epey uzuldum tekrar ettik intaniyede negatif cikti cok sukur :) yalanci pozitif olabiliyomus. ayni zamanda karaciger ultrasonu cekildi lezyonlar cikti, mr istendi onu da cektirdik irili ufakli hemanjiom denilen kilcal damarlar yumaklari varmis ama iyi huylu dediler :) bunlarla ugrasirken ilaclari falan almadim valla muhtemelen onumuzdeki ay duzenli sifirdan baslarim cnm... ama tekip etiim sizi unutmadim :)

gecmis olsun canim Rabbim sifa versin sendende hayirli haberler bekliyoz insallah

bugun insallah sende hayirli haberler alirsin canim bizide haberdar et olurmu

canim az once geldim doktordan..cok sukur kist 3cmden 1 cme dusmus ama tamamen yok olmamis. Doktorda daha fazla dogum kontrol hapi alma, yumurtaliklari cok baskiliyor dedi..bi ay dogal dongu olsun sonraki ay baslayalim dedi...tabi benim planim bu ay baslamak oldugu icin uzuldum ama doktorda hakli...simdi 1 cm bile olsa ilaclarla o kist buyur yumurta kalitesini etkiler, gerek yok risk almaya dedi...bir ay sonra da kayinvalidemler geliyor ve biz eyalet disina gidicez 2 hafta olmacam burda, malesef plan da degistiremioyrum, hersey odendi.....bu yuzden mecburen o ayi da ertelicem...artik ya ramazanda baslicam ya da ramazan sonra..duruma gore karar vericez..doktora iki ay dogal deneyin olmazsa sonra baslayalim dedi...bir yanim uzuldu bir yanim sevindi...ilk tup bebekte acele baslamistik turkiye tatilinde oldugu icin, sonuc malum...ama bu doktorum cok iyi, hersey yoluna girmeden baslamiyor..o kadar hormon alicaksin sansinin en yuksek oldugu ay en kaliteli yumurtalarin olacagi ay baslamak istiyorum..biraz daha bekle dedi...ikna oldum..

Ben uzulecek bisey goremedim canim, ne guzel bak kist kuculmus ve doktorunu da gercekten takdir ettim... transferi yapip parami alayim demiyor :) yumurta kaliteli olsun o zaman yapalim demis :) ama sabirsizligini cok cok iyi anliyorum :) bende oyleyim 2 ay menapozu duyunca bile ahhh offf dedim icimden ama aslinda 2 ay bile tahmini daha fazlasi da olabilir... neyse tatlim gec olsun guc olmasin sonuc guzel olsun dilerim :) ne guzel 2 ay dinlen, tatilin guzel gecsin ins.:)

Ne guzel kistin kuculmus hakkina hayirlisi olsun canim, sen tatiline git dinlen rahatla sakin kafayla gelir baslarsin daha iyi olur senin icin hem bakarsin tatilde tup bebege gerek kalmadan olur benim hollandali bir arkadasimin ablasi 10 yil tedavi gordu hic bisey ise yaramadi yunanistana tatile gitti geldikten sonra mide bulantisi sikayetiyle doktora gidiyor ve hamile oldugu ortaya cikiyor kiz inanmiyordu ben hamile olamam okadar tedavi gordum olmadi nasil olur simdi diyip duruyodu gecen ay dogum yapti

mirjam ne yaptin tatlim? transfer yapildi mi?
Selam canim evet cok sukur yapildi 1 tanede donduruldu 3tane embiryo daha var onlarinda gelisimlerini takip edecekler eger iyi ilerlerse onlarda donduracaklar
Dunden beri bayagi bi karamsarlik coktu icime transferi yapsn kisi stajyermis sonradan ogrendim Ne dedi biliyonmu transfer yaptiktan sonra o igne gibi sey varya onun icine bir labaratuvarda bakayim icindemi yoksa rahme aktarilmismi Sok gecirdim resmen biranda butun motivasyonum sifirin altina dustu Kendimi toplamaya calisiyorum ama adamin acemi hali gozumun onunden gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…