Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Ah be tatlim oyle dusunme lutfen, nasipse olacaktir allah isterse kim yaparsa yapsin transferi olacagina variyo hersey... prof. bile olsa yapan tutmadigi oluyo cnm. dua edelim olsun ins. tatlim:) endiseleri dagit, bebegini de uzme annesi :)

Ah be tatlim oyle dusunme lutfen, nasipse olacaktir allah isterse kim yaparsa yapsin transferi olacagina variyo hersey... prof. bile olsa yapan tutmadigi oluyo cnm. dua edelim olsun ins. tatlim:) endiseleri dagit, bebegini de uzme annesi :)
sagol canim Allah razi olsun bende oyle dusunmeye calisiyorum Rabbim vermisse olur yoksa hersey bahane.. ama iste verilen hormonlar insani alt ust ediyor en ufak biseyde toparlaman zor oluyor cok sukur simdi daha iyiyim

sagol canim Allah razi olsun bende oyle dusunmeye calisiyorum Rabbim vermisse olur yoksa hersey bahane.. ama iste verilen hormonlar insani alt ust ediyor en ufak biseyde toparlaman zor oluyor cok sukur simdi daha iyiyim
Mirjam merhaba canım ben kojol hesabım kapanmış neden bilmiyorum.yeni hesabım bu,tedaviye bsşlamışsın transfer olmuş çok sevindim sanki ben yeniden o duyguları yaşadım.biraz uzak durmaya çalışıyorum kulübden unutmak için yoksa çok zor oluyor.bende iyi bir tüp bebek merkezi araştırıyorum.test günün nezaman? allah'ım yardım eder inşaallah.Olumsuzlukları hiç düşünme kendine dikkat et canım iyi akşamlar görüşürüz.

merhaba canim hosgeldin merak ediyordum seni cok tesekurler guzel dileklerin icin test gunum 11 gun sonra kendimiz yapip hastaneye bildirecez ne sacma demi..
sen nasilsin canim toparladinmi biraz?

Mirjam canım inşallah sağlıklı sıhhatli tamamlanır bu sürecin Bebeğini kucağıma alırsin hayirlisiyla inşallah.
Ne zamandır giremiyorum.Karnım in sisligi kabızlık beni delirtti.opu dan beri ilk defa kendimi bugun iyi hissediyorum.Bugün transfer gününü de sayarsak 4.gün.daha bir hafta var.beklemek çok zorr

O igneye zaten bakmak zorundalar canim onun acemilikle ilgisi yok. Bakmiyorlarsa asil kötü cünkü emin olamiyorlar embriyolarin rahme yerlestigine gözle görülmedigi icin. Sen icini ferah tut.

Haklisin canim, iste insanoglu aceleci... bir an once olsun diyordum... ama neyse hamd olsun, gec olsun guc olmasin dedik bizde...sen ne asamadasin?

Tesekkurler mirjam..ben de hemen baslamak istiyordum..ondan biraz icim buruldu ama herseyin vakti var iste, ne one aliniyor ne de erteleniyor...

Bu aralar cok giremedim kizlar bi sure misafirim vardi, baya yogun gecti..Mirjam transferin olmus, Allah hayirli etsin insallah, hic kafana takma evvel Allah bebegin seninledir...dikkat et kendine B bulbulabilirsen canim sen de heyecanli bekleyis baslamissin, ..Insallah guzel haberlerinizle moral olacaksiniz bize..dualarim sizinle kizlar...

ben artik haziran ortasina kadar beklicem, takviye ilaclarima devam ediyorum...bakalim artik oldugu kadar, olmayan da kader deyip yola devam edicez... yine ara ara girip sizinle guzel haberlerinize bakicam..dikkat edin kendinize..aksi ispatlanana kadar iki canlisiniz tadini cikarin..

Sarojo canim gec olsun guc olmasin hem sunun surasinda hazirana ne kaldi dimi :) rabbim herkesin hakkinda hayirlisini versin saglikli sihhatli bir sekilde cocuklarimiza kavusmayi nasip etsin.
Ama beklemek zor cok zor.kah mutlu umutlu hissediyorum kendimi kah aglarken buluyorum.ama yapavak birsey yok pazartesiyi bekliycez.
Tabi seytan durtmuyo degil bi gebelik testi aliyim da yapiyim diye ama daha 6.gun.bisey cikar cikmaz bilemem ama cikmazsa kalan dort gunu de zindan ederim kendime o yuzden yapmiycam.

sagol canim cok tesekur ederim hepimizin insallah... Rabbim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah, beklemek gercekten cok zor Allah sonunu hayirli eylesin insallah..
O igneye zaten bakmak zorundalar canim onun acemilikle ilgisi yok. Bakmiyorlarsa asil kötü cünkü emin olamiyorlar embriyolarin rahme yerlestigine gözle görülmedigi icin. Sen icini ferah tut.
sagol canim benim onceki tedavimde oyle yapmamislardi o yuzden sasirdim birde adam gercekten acemi davraniyodu hemsire anlatiyordu ona oyle yap boyle yap diye oyuzden kaygilanmistim ama simdi toparladim cok sukur hersey nasip kismet hayirlisi olsun insallah

cok tesekurler canim guzel dileklerin icin heycanli bekleyise devam

Bende bekliyorum cnm, daha henuz ilk asamada bile degilim onumuzdeki ay menapoz iglenerine baslariz sanirim ve tabiki olmazsa olmazlar takviye ilaclar... bakalim cnm sizlerin guzel haberlerini alip moralim umudum artacak insallah :)

sonuc insallah 15 mayista mirac kandilinde belli olacak canim, ne tuhaf degilmi oglumunda transfer gunu mirac kandililiydi o yuzden oglumun adini Mirac- Selim koyduk

Ayy bu guzel tesaduf guzel sonuclanir dilerim, kalbim seninle Ananas ye bol bol, tutunmayi arttiriyomus diyolar gerci sen biliyosundur zaten :)

Ayy bu guzel tesaduf guzel sonuclanir dilerim, kalbim seninle Ananas ye bol bol, tutunmayi arttiriyomus diyolar gerci sen biliyosundur zaten :)
sagol canim ananasi duymamistim onuda yerim hayirlisi olsun insallah

Kizlar ne var ne yok...ben arada giriyorum ama hala beklemede oldugum cok da bi haber yok benden...

Kizlar ne var ne yok...ben arada giriyorum ama hala beklemede oldugum cok da bi haber yok benden...
Selam canim bugun yine test yaptim ben malesef negatifti bugun 8. Gun oglumda cok silik bir sekilde cikmisti ikinci cizgi anlayacagin henuz tam olarak belli degil ama galiba negatif

Selam canim bugun yine test yaptim ben malesef negatifti bugun 8. Gun oglumda cok silik bir sekilde cikmisti ikinci cizgi anlayacagin henuz tam olarak belli degil ama galiba negatif

Canim daha cok erken...biraz daha bekle...gecen gun nisan topiginde bi arkadas 11.gun negatif almis idrar testinde, sonra kanda positif cimis...senin daha 8.gun...biraz daha sabret kesin sonuc icin..

Canim daha cok erken...biraz daha bekle...gecen gun nisan topiginde bi arkadas 11.gun negatif almis idrar testinde, sonra kanda positif cimis...senin daha 8.gun...biraz daha sabret kesin sonuc icin..
evet bende okudum canim hayirlisi olsun oglumda onu hissediyordum sanki hatta hergun gunlugume yazmisim hislerimi felan simdi hicbisey hissetmiyorum birazda oyuzden negatif dusunuyorum galiba, yarin zaten belli olur sonuc ben sabirsizlik ediyorum iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…