evet bende okudum canim hayirlisi olsun oglumda onu hissediyordum sanki hatta hergun gunlugume yazmisim hislerimi felan simdi hicbisey hissetmiyorum birazda oyuzden negatif dusunuyorum galiba, yarin zaten belli olur sonuc ben sabirsizlik ediyorum iste
Kizlar ne var ne yok...ben arada giriyorum ama hala beklemede oldugum cok da bi haber yok benden...
Evet erken ama oglumdada yapmistim su erken yapilan testler varya ondan bugun yine yaptim yine negatif malesfKizlar ben giremedim kac gundur anneannemleydim orda da net yoktuCanim sen kandilde belli olacak demistin ya, erken degil mi yarin da hatta?? Hayirlisi olsun ins. tatlim...
Allah kolaylik versin doktor ilacta verdimi menepozun etkileri icin?Ben epey aradan sonra tahlil sonuclarimi gosterdim bugun doktoruma, amh degerimin cok iyi oldugunu soyledi (2.84 bu arada) cift endometriozis olan icin en azindan...pek inanamadi tekrar isteyebilirim dedi. adetime de cok az kaldi 1-2 gun ama menapoz ignesini (decapeptyl -> bu lucrin benzeri sanirim) yaptir dedi onumuzdeki ay icin simdiden yumurtaliklari baskilamaya baslar dedi. bende yaptirdim ama hemsire enjektorde bir sikinti var dedi, enjektoru bastirdi ama ilerlemedi icindeki beyaz ilac, 3 kez farkli yerlere igeneyi sapladi, ilk ikide ilaci ittirdi ama ilerlemedi bir turlu ya da cok azi girdi vucuda bilemicem sonra odadan kayboldu ve geldiginde bastaki ilacin 3te biri falan vardi sanki ignede onu yapti. neyse umarim faydali olur... adetin 4.-5. gunu kontrole cagirdi yumurta rezervlerine bi daha bakacakmis... takviye ilaclara devam etcem bir de...simdilik bu kadar:)
Evet erken ama oglumdada yapmistim su erken yapilan testler varya ondan bugun yine yaptim yine negatif malesfhayilisi olsun canim
Allah kolaylik versin doktor ilacta verdimi menepozun etkileri icin?
hayirlisi artik canim benim doktorum o testlerin guvenilir oldugunu soyluyor hala adet olmadim onu bekliyorum bugun yarin olur heralde olmazsa ev doktoruna randevu yapip kan testi yaptiracamBazen de tam tersi olmus diye okudum, cift cizgi gorup kanda negatif cikanlar da olmus... acaba cok guvenilir degilmiki bu testler??? hayirlisi ne ise o olsun cnm ya...
evet bana doktorum vermisti bende ilk basta kullanmak istemedim ama baktim gece cok uyaniyorum o zaman kullanmaya basladim bu ignelerin etkisi herkese farkli yan etki yapiyor benim enistemin amcasinin kizida kullandi ve 3 ayda 17 kilo aldi ben kilo felan almadim ama benimde bileklerimde damar sIkIsmasi oldu ellerim cok uyusuyordu anlayacagin herkes farkli seyler yasiyor belki sende pek etki etmezYok vermedi tatlim, sadece yumurta kalitesini arttirici vitaminler ve biosteron dhea verdi. sicak basmalari vs. icin ilac mi veriliyo?
hayirlisi artik canim benim doktorum o testlerin guvenilir oldugunu soyluyor hala adet olmadim onu bekliyorum bugun yarin olur heralde olmazsa ev doktoruna randevu yapip kan testi yaptiracam
Anladim cnm... Olmasa da bi daha denersin tatlim dondurmuslarla...tutmaz da dondurulusmus(lar)im olursa ins. bende yeniden denerim herhalde yapacak baska bisey yok cunku...
evet bana doktorum vermisti bende ilk basta kullanmak istemedim ama baktim gece cok uyaniyorum o zaman kullanmaya basladim bu ignelerin etkisi herkese farkli yan etki yapiyor benim enistemin amcasinin kizida kullandi ve 3 ayda 17 kilo aldi ben kilo felan almadim ama benimde bileklerimde damar sIkIsmasi oldu ellerim cok uyusuyordu anlayacagin herkes farkli seyler yasiyor belki sende pek etki etmez
Amiinn canim, malesef tam gecti diyemem ama el uyusmasi cok nadir gorulen bir yan etkiymis genelde kilo artisi cok normal diyolar ben dikkat ettim yememe icmeme bende kilo artisi olmamistiHadi yaaa, kilolardan haberim vardi ins. almam diye dua ediyorum, baska yan etkiler de mi varmisallahim yardimcimiz olsun... ellerin uyusmasi gecti mi cnm sonra?
Merhaba arkadaşlar,
Ben de 26 yaşındayım bekarım ve bir yıl önce endometriomadan laparoskopik ameliyat oldum. İki ay sonra tekrarladı şu an 10 cm sol, 2şer cm de sağda olmak üzere üç endometriomam var ve doktorlar gebe kalman çok zor diyorlar. Tekrar ameliyat olmak zorundasın fakat ikinci bi ameliyat tamamen yumurtalıklarını kaybetmene bile neden olabilir dediler. En son görüştüğüm doktor da şu an için gebe kalmama yetecek yumurta rezervim olduğunu, bunları toplayıp dışarda dondurabileceğimizi, sonrasında ameliyatla kistleri alacağımızı ve evlendiğimde dışarda dölleyip rahime yerleştirebileceğimizi söyledi ( bi nevi tüp bebek)
Fakat çok fazla fiyat çıkardığı için ne yapacağımı bilmiyorjm. Bir yandan bebeğim olabilmesi için tek umudun bu yöntem olduğunu söyliyorlar ( 4 ayrı doktorla görüştüm hepsi hem fikir ) , bir yandan sancılarım beni mahvediyor, bir yandan henüz evli bile değilim... Çok kafam karışık açıkçasıumarım hepimize Allah gönlümüze göre verir...
Merhabalar ,canım benim mirjam nasılsın,merak ettim inşaallah herşey yolundadır.Umarım pozitif olur herşey Hakkan herşeyin hayırlısı olsun senin için.haberdar edersin sevincini,duygunu bende yaşarım.Kendine dikkat etEvet erken ama oglumdada yapmistim su erken yapilan testler varya ondan bugun yine yaptim yine negatif malesfhayilisi olsun canim
Ben epey aradan sonra tahlil sonuclarimi gosterdim bugun doktoruma, amh degerimin cok iyi oldugunu soyledi (2.84 bu arada) cift endometriozis olan icin en azindan...pek inanamadi tekrar isteyebilirim dedi. adetime de cok az kaldi 1-2 gun ama menapoz ignesini (decapeptyl -> bu lucrin benzeri sanirim) yaptir dedi onumuzdeki ay icin simdiden yumurtaliklari baskilamaya baslar dedi. bende yaptirdim ama hemsire enjektorde bir sikinti var dedi, enjektoru bastirdi ama ilerlemedi icindeki beyaz ilac, 3 kez farkli yerlere igeneyi sapladi, ilk ikide ilaci ittirdi ama ilerlemedi bir turlu ya da cok azi girdi vucuda bilemicem sonra odadan kayboldu ve geldiginde bastaki ilacin 3te biri falan vardi sanki ignede onu yapti. neyse umarim faydali olur... adetin 4.-5. gunu kontrole cagirdi yumurta rezervlerine bi daha bakacakmis... takviye ilaclara devam etcem bir de...simdilik bu kadar:)
evet bende okudum canim hayirlisi olsun oglumda onu hissediyordum sanki hatta hergun gunlugume yazmisim hislerimi felan simdi hicbisey hissetmiyorum birazda oyuzden negatif dusunuyorum galiba, yarin zaten belli olur sonuc ben sabirsizlik ediyorum iste
Merhaba arkadaşlar,
Ben de 26 yaşındayım bekarım ve bir yıl önce endometriomadan laparoskopik ameliyat oldum. İki ay sonra tekrarladı şu an 10 cm sol, 2şer cm de sağda olmak üzere üç endometriomam var ve doktorlar gebe kalman çok zor diyorlar. Tekrar ameliyat olmak zorundasın fakat ikinci bi ameliyat tamamen yumurtalıklarını kaybetmene bile neden olabilir dediler. En son görüştüğüm doktor da şu an için gebe kalmama yetecek yumurta rezervim olduğunu, bunları toplayıp dışarda dondurabileceğimizi, sonrasında ameliyatla kistleri alacağımızı ve evlendiğimde dışarda dölleyip rahime yerleştirebileceğimizi söyledi ( bi nevi tüp bebek)
Fakat çok fazla fiyat çıkardığı için ne yapacağımı bilmiyorjm. Bir yandan bebeğim olabilmesi için tek umudun bu yöntem olduğunu söyliyorlar ( 4 ayrı doktorla görüştüm hepsi hem fikir ) , bir yandan sancılarım beni mahvediyor, bir yandan henüz evli bile değilim... Çok kafam karışık açıkçasıumarım hepimize Allah gönlümüze göre verir...
canim, cok uzuldum.Arkadaşlar Merhaba
maalesef olmadı.Çok Üzgünüm.Kaç gündür toparlanmaya çalışıyorum ama olmuyo.umarım sizin güzel haberlerinizi alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?