Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Ilk defa duydum hint yagini, peki faydasi oldumu sende?

Ilk defa duydum hint yagini, peki faydasi oldumu sende?

Canim ben zaten ameliyatla aldirdigim icin kist yokken yaptim, yani kiyaslayamadim..ama bunu yapan arkadas yeminle anlatti 6 cmlik kisti 2-3 ayda kaybolmus..hatta cok inanarak yapmadim ama yine de arkadas cok israr ettigi icin oylesine yaptim dedi..o da amerikada yasiyor, normalde ameliyat tarih icin muayineye gidince kontrolde kist gorunmemis, oyle olunca ameliyat iptal olmus..amerikali doktorda sormus, sen ne yaptin son bir kac aydir diye..anlatmis, o da ben pek inanmam ama sende ise yararmis gorunuyor demis...

merhabalar canim kusura bakma canim inanki yazmaya firsat bulamadim benim tam olarak belli degil henuz birkac kez test yaptim sonuc negatif cikti ama kanamamda olmadi dun biraz leke geldi dedim tamam kesinlikle negatif bugun devam etmedi hastaneyle gorustum yine bekle yarin cumartesi test yap dediler yarin yine test yapicam sonucunu yazarim insallah
Rabbim herkese herseyin hayirlisini nasip etsin insallah

Arkadaşlar Merhaba
maalesef olmadı.Çok Üzgünüm.Kaç gündür toparlanmaya çalışıyorum ama olmuyo.umarım sizin güzel haberlerinizi alırım.
caniimmm cok uzuldum Rabbim sabir versin ve en kisa zamanda evlatla mujdelesin insallah.. ben her negatif sonuc aldigimda vardir bundada bir hayir derim hakkina hayirlisi olsun insallah

Kizlar bi de "SERRAPEPTASE" diye bir enzim duydum. Ipek boceginden elde edilen bir bi enzimmis, vicuddaki doku ici yapisiklik ve yara islerini iyilestirmede kullaniyormus, endo da ayni seyler sorun oldugu icin ise yariyormus...onu da siparis verdim, bakalim belki bi ise yarar..bir kac yabanci siteden baktim, kullanirken hamile kalanlar olmus...kismet...

hadi hayirli haberler olsun insallah..

Kizlar bu arada tup bebek ve endo icin kullandigim ilaclari yazayim, belki sizinde tavsiyeniniz olur.

prenatal- dogal gebe vitamini
dha- gebelik oncesi tavsiye ediliyormus,embriyonun sinir gelisimi icin
DHEA-yumurta sayisi ve kalitesi icin basladim, 2 hafta ancak oldu, 50mg
COQ10- doktor cok uzerinde duruyor, mutlaka devam et dedi, 600mgdan 800mg cikardik, 2-3 ay oldu baslayali
L-Arginine-arada aklima gelince aliyorum, kan dolasimini etkiliymis, tup bebek oncesi tavsiye eden doktorlari duydum.
D vitamini-B12- arada aklima gelince aliyorum
pynogenol-dogal bi enzimmis, cok tavsiye ettiler endo icin aldim.bu arada erkeklerde damar acici etkisi oldugu icin sayi ve hiza iyi geliyormus..bi de yaslanmayi geciktirici etkisi varmis, yumurtalar icin iyiymis..2-3 aydir aliyorum
Ari sutu, polen- balla karisik, yine yumurta kalitesini artirmak icin...arada aksatsamda genel de hergun suya karistirip ictim, yumurta toplanana kadar devam edicam insallah...2 aydir iciyorum
Hint yogi-castor oil- kesinlikle icilmemeli, sadece cilde uygulaniyor..ameliyat sonrasi duzenli yaptim, son bir kac ay yapmadim..ama bu adetten sonra yine yapicam ins..

simdi bi de SERRAPEPTASE ve balik yagi aldim, bir kac gune gelir..bunlari ya dogal yada en az islemle uretilmis markalardan sectim...biraz pahali oldu ama bir daha tup bebek denemeye imkanim yok..o yuzden bu bekleme aylarinda yumurtalra bakiyim istedim..doktorda ayni seyi tavsiye etti..hazirlanmadan yup bebek yapilmamali dedi..bakalim beklemedeyim, insallah sifa olur da bi daha ugrasmayiz boyle...

Merhaba canım, aynen öyle malesef git gide düşüyor rezerv bi şekilde dondurmam lazım ama acaba devlet hastaneleri yapıyor mu bunu bilmiyorum bi araştırmak gerek sanırım... Umarım gönlüne göre olur senin de her şey...

Teşekkür ederim canım, malesef dediğin gibi çok hızlı ilerliyor. Benim annemde rahim kanseri tehlikesi olduğu için bir kaç yıl önce rahmini ve overleri almışlardı. Kalıtsal olma ihtimali çok yüksek dedi doktorlar. Tavsiyen için de çok teşekkürler haklısın donduracağım bi şekilde borçla falan. Umıdunu kaybetme sen de, her şey inan moralle alakalı. Geç de olda öğrenmişsin sebebini, inşallah bi kapı açar Allah.

İnşaallah canım,hayırlısı olsun.Bende düşükten sonra adet olmadım neden acaba ignelerdenmi bilmiyorum:)

merhaba arkadaşlar bende de çikolata kisti var ama hiç ameliyat olmadım cünkü beni rahatsız etmiyor su an tüp bebek için aspire ettiler küçüldü bakalım hayırlısı ..

merhaba arkadaşlar bende de çikolata kisti var ama hiç ameliyat olmadım cünkü beni rahatsız etmiyor su an tüp bebek için aspire ettiler küçüldü bakalım hayırlısı ..

gecmis olsun..bende haziranda baslicam tup bebege..ben ameliyat oldum, kistim rhame yapisikti benim, yumurtalikda degildi sukur..o yuzden ameliyatla alindi..

mirjam test yaptin mi? var mi bi gelisme..
selam canim malesef pek iyi haberlerle gelmedim bugun sabah test yaptim negatifti 1 saat sonrada kanamam basladi zaten ilaclari felan biraktim kabullendim artik gercegi dun kanama gecince cok umitlenmistim ama hayirlisi olsun..
cok sukurki tesellim yavrum var ne kadar sukretsem az Rabbim isteyen herkese anneligi tattirsin insallah..

gecmis olsun canim ameliyat olmaman cok iyi cunku her ameliyat yumurta rezervini azaltiyor, insallah Rabbim gonlune gore versin

cok gecmis olsun canimoncelikle neolur hakkini helal et olurmu, kendi derdimden sana cevap bile yazamadim sonradan pisman olmak istemiyorsan yumurtalarini dollendirmeye calis bu hastalik cok cabuk ilerliyor ve bir anda butun vucudu sarabiliyor hem yumurta kalitesinide dusuruyor.canim uzulmemeye ve stres yapmamaya calis senin endiseni cok iyi anliyorum Rabbim sifa versin insallah

ben bunu hic duymamistim cok tesekur ederim paylasimin icin

sifa olur insallah canim ben sadece folik asit kullandim doktorum ondan baska bisey tavsiye etmedi bunlari ilk defa duydum cunku burdaki doktorlar ilactan yana asla degiller onlardan birak vitamini hastalandigimizda cok agir hasta olmamiz lazimki ilac versinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…