evet canim kullandigimiz progesteron hormonu yuzunden oluyor benim mesela ilac saatim geldiginde bakiyordum hafif leke var ilactan sonra hemen kesiliyoduİnşaallah canım,hayırlısı olsun.Bende düşükten sonra adet olmadım neden acaba ignelerdenmi bilmiyorum:)
Tesekkürler evt ameliyat tavsiye edilmiyor birde bu iğneler şişkinlik yaptı daha ikinci gün normalmigecmis olsun canim ameliyat olmaman cok iyi cunku her ameliyat yumurta rezervini azaltiyor, insallah Rabbim gonlune gore versin
Evet canim cok normal zencefil kat cayina iyi gelir bir bardaga cay kasiginin ucuyla ben onceki tedavimde bilmiyodum tam 5 kilo almistim Siskinlik yuzundenTesekkürler evt ameliyat tavsiye edilmiyor birde bu iğneler şişkinlik yaptı daha ikinci gün normalmi
Zencefil yeneklere katıyordum çay olarakta içeyim o zmn zencefilli poşet çaylardan alırım birde menogon ve gonalf vuruyorum karından menogon acıtıyor bu normalmi ? Cok mu sordum :)Evet canim cok normal zencefil kat cayina iyi gelir bir bardaga cay kasiginin ucuyla ben onceki tedavimde bilmiyodum tam 5 kilo almistim Siskinlik yuzunden
Estafurulla canim benim istedigini sorabilirsin. Evet o igne oyle acitiyor malesef cok normal onun igne ucu biraz kalin o yuzden galibaZencefil yeneklere katıyordum çay olarakta içeyim o zmn zencefilli poşet çaylardan alırım birde menogon ve gonalf vuruyorum karından menogon acıtıyor bu normalmi ? Cok mu sordum :)
daha yeni başladı üçüncü olcak bu aksam. iğne olunca acımıyo ama sonradan yeri acıyo ve geçmiyo acısı şimdi iki yer acıyo bes gün olcak sonra kontrolEstafurulla canim benim istedigini sorabilirsin. Evet o igne oyle acitiyor malesef cok normal onun igne ucu biraz kalin o yuzden galibane zaman basladin tedaviye Rabbim gonlune gore versin insallah
Hadi hayirlisi hayirli haberler alirsin insallah. Benimde oyle oluyordu ben lukrin kullaniyordum onunda igne ucu kalinda igneyi yaparkende aciyodu sonrasindada Rabbim kolaylik versin canim emeklerini bosa cikarmasindaha yeni başladı üçüncü olcak bu aksam. iğne olunca acımıyo ama sonradan yeri acıyo ve geçmiyo acısı şimdi iki yer acıyo bes gün olcak sonra kontrol
Canım merhaba,sen neyaptın durumun nedir?tüp bebek tedavisinden tam 2 ay geçti adet olmadım kasıklarım agrıyor dr gittim belki hamilesindir test yapalım dedi ama öyle birşey olacagını hiç düşünmedim ne hikmetse bende yapmadım.Hormon ilaçlardan oluyor dedim hayır dedi bekliyorum bakalım.inşaallah sevinçli haberi verirsin:):):)evet canim kullandigimiz progesteron hormonu yuzunden oluyor benim mesela ilac saatim geldiginde bakiyordum hafif leke var ilactan sonra hemen kesiliyodu
Verdiğin cevaplar için teşekkürler umarım hayırlısıyla gelir bebişlerimizHadi hayirlisi hayirli haberler alirsin insallah. Benimde oyle oluyordu ben lukrin kullaniyordum onunda igne ucu kalinda igneyi yaparkende aciyodu sonrasindada Rabbim kolaylik versin canim emeklerini bosa cikarmasin
Ay insallah canim belki Mevlam kendiliginden vermistir bilemezsinki ben dun yine test yaptim baktim negatif ilaclari biraktim ve dunden beri kanamam cok fazlaCanım merhaba,sen neyaptın durumun nedir?tüp bebek tedavisinden tam 2 ay geçti adet olmadım kasıklarım agrıyor dr gittim belki hamilesindir test yapalım dedi ama öyle birşey olacagını hiç düşünmedim ne hikmetse bende yapmadım.Hormon ilaçlardan oluyor dedim hayır dedi bekliyorum bakalım.inşaallah sevinçli haberi verirsin:):):)
Insallah canim, rica ederim eger kafana takilan bisey olursa elimden geleni yapmaya calisirimVerdiğin cevaplar için teşekkürler umarım hayırlısıyla gelir bebişlerimiz
Günaydın canım günümüz hayırlı,ugurlu olur inşaallah.ben test almaya gidiyorum hakkımıza hayırlı olur.moralin nasıl iyimisin?:)A
Ay insallah canim belki Mevlam kendiliginden vermistir bilemezsinki ben dun yine test yaptim baktim negatif ilaclari biraktim ve dunden beri kanamam cok fazla
Hadi insallah hayirli haberlerle gel senle mutlu olalim bizde, cok sukur tabi ilk basta cok uzuldum ama simdi cok iyiyim elhamdulillah, cok sukur beni teselli eden yavrum var hic olmayanlarada Rabbim tattirsin bu duyguyuGünaydın canım günümüz hayırlı,ugurlu olur inşaallah.ben test almaya gidiyorum hakkımıza hayırlı olur.moralin nasıl iyimisin?:)
Zencefil yeneklere katıyordum çay olarakta içeyim o zmn zencefilli poşet çaylardan alırım birde menogon ve gonalf vuruyorum karından menogon acıtıyor bu normalmi ? Cok mu sordum :)
Merhaba canım, aynen öyle malesef git gide düşüyor rezerv bi şekilde dondurmam lazım ama acaba devlet hastaneleri yapıyor mu bunu bilmiyorum bi araştırmak gerek sanırım... Umarım gönlüne göre olur senin de her şey...
Kizlar bu arada tup bebek ve endo icin kullandigim ilaclari yazayim, belki sizinde tavsiyeniniz olur.
prenatal- dogal gebe vitamini
dha- gebelik oncesi tavsiye ediliyormus,embriyonun sinir gelisimi icin
DHEA-yumurta sayisi ve kalitesi icin basladim, 2 hafta ancak oldu, 50mg
COQ10- doktor cok uzerinde duruyor, mutlaka devam et dedi, 600mgdan 800mg cikardik, 2-3 ay oldu baslayali
L-Arginine-arada aklima gelince aliyorum, kan dolasimini etkiliymis, tup bebek oncesi tavsiye eden doktorlari duydum.
D vitamini-B12- arada aklima gelince aliyorum
pynogenol-dogal bi enzimmis, cok tavsiye ettiler endo icin aldim.bu arada erkeklerde damar acici etkisi oldugu icin sayi ve hiza iyi geliyormus..bi de yaslanmayi geciktirici etkisi varmis, yumurtalar icin iyiymis..2-3 aydir aliyorum
Ari sutu, polen- balla karisik, yine yumurta kalitesini artirmak icin...arada aksatsamda genel de hergun suya karistirip ictim, yumurta toplanana kadar devam edicam insallah...2 aydir iciyorum
Hint yogi-castor oil- kesinlikle icilmemeli, sadece cilde uygulaniyor..ameliyat sonrasi duzenli yaptim, son bir kac ay yapmadim..ama bu adetten sonra yine yapicam ins..
simdi bi de SERRAPEPTASE ve balik yagi aldim, bir kac gune gelir..bunlari ya dogal yada en az islemle uretilmis markalardan sectim...biraz pahali oldu ama bir daha tup bebek denemeye imkanim yok..o yuzden bu bekleme aylarinda yumurtalra bakiyim istedim..doktorda ayni seyi tavsiye etti..hazirlanmadan yup bebek yapilmamali dedi..bakalim beklemedeyim, insallah sifa olur da bi daha ugrasmayiz boyle...
Merhaba canım,negatif sonuç dedigin gibi Anne'lik duygusunu yaşıyoruz iyikide evlatlarımız varmış.Hadi insallah hayirli haberlerle gel senle mutlu olalim bizde, cok sukur tabi ilk basta cok uzuldum ama simdi cok iyiyim elhamdulillah, cok sukur beni teselli eden yavrum var hic olmayanlarada Rabbim tattirsin bu duyguyu
amiinn insallah canim, ever cok sukur Rabbim hayirli uzun omur versin hayirli evlat etsin insallah inanki beni uzgun gorunce gelip opuyo, sirinlik yapiyor ben guluncede bana sariliyor ne uzuntum kaliyor ne acim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..Selam kizlar, bir kac gundur yoktum ama haberleri merak ettim, aklim hep sizdeydi...
mirjam : Gecmis olsun canimm, iyi olmana sevindim. her seyde bir hayir vardir tatlim... dondurmuslarla bir daha denersin...allahtan bir oglusun var, bol bol sarilip opunce uzuntun azalir :)) dedigin gibi allah isteyen herkese tattirsin insallah...
evet haklisin canim en azindan biz o duyguyu bir kezde olsa yasadik Rabbim isteyen herkese yasatsin buarada uzuldum negatif olmasina..Merhaba canım,negatif sonuç dedigin gibi Anne'lik duygusunu yaşıyoruz iyikide evlatlarımız varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?