Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

İnşaallah canım,hayırlısı olsun.Bende düşükten sonra adet olmadım neden acaba ignelerdenmi bilmiyorum:)
evet canim kullandigimiz progesteron hormonu yuzunden oluyor benim mesela ilac saatim geldiginde bakiyordum hafif leke var ilactan sonra hemen kesiliyodu

Tesekkürler evt ameliyat tavsiye edilmiyor birde bu iğneler şişkinlik yaptı daha ikinci gün normalmi
Evet canim cok normal zencefil kat cayina iyi gelir bir bardaga cay kasiginin ucuyla ben onceki tedavimde bilmiyodum tam 5 kilo almistim Siskinlik yuzunden

Evet canim cok normal zencefil kat cayina iyi gelir bir bardaga cay kasiginin ucuyla ben onceki tedavimde bilmiyodum tam 5 kilo almistim Siskinlik yuzunden
Zencefil yeneklere katıyordum çay olarakta içeyim o zmn zencefilli poşet çaylardan alırım birde menogon ve gonalf vuruyorum karından menogon acıtıyor bu normalmi ? Cok mu sordum :)

Zencefil yeneklere katıyordum çay olarakta içeyim o zmn zencefilli poşet çaylardan alırım birde menogon ve gonalf vuruyorum karından menogon acıtıyor bu normalmi ? Cok mu sordum :)
Estafurulla canim benim istedigini sorabilirsin. Evet o igne oyle acitiyor malesef cok normal onun igne ucu biraz kalin o yuzden galiba ne zaman basladin tedaviye Rabbim gonlune gore versin insallah

Estafurulla canim benim istedigini sorabilirsin. Evet o igne oyle acitiyor malesef cok normal onun igne ucu biraz kalin o yuzden galiba ne zaman basladin tedaviye Rabbim gonlune gore versin insallah
daha yeni başladı üçüncü olcak bu aksam. iğne olunca acımıyo ama sonradan yeri acıyo ve geçmiyo acısı şimdi iki yer acıyo bes gün olcak sonra kontrol

daha yeni başladı üçüncü olcak bu aksam. iğne olunca acımıyo ama sonradan yeri acıyo ve geçmiyo acısı şimdi iki yer acıyo bes gün olcak sonra kontrol
Hadi hayirlisi hayirli haberler alirsin insallah. Benimde oyle oluyordu ben lukrin kullaniyordum onunda igne ucu kalinda igneyi yaparkende aciyodu sonrasindada Rabbim kolaylik versin canim emeklerini bosa cikarmasin

evet canim kullandigimiz progesteron hormonu yuzunden oluyor benim mesela ilac saatim geldiginde bakiyordum hafif leke var ilactan sonra hemen kesiliyodu
Canım merhaba,sen neyaptın durumun nedir?tüp bebek tedavisinden tam 2 ay geçti adet olmadım kasıklarım agrıyor dr gittim belki hamilesindir test yapalım dedi ama öyle birşey olacagını hiç düşünmedim ne hikmetse bende yapmadım.Hormon ilaçlardan oluyor dedim hayır dedi bekliyorum bakalım.inşaallah sevinçli haberi verirsin:):):)

Hadi hayirlisi hayirli haberler alirsin insallah. Benimde oyle oluyordu ben lukrin kullaniyordum onunda igne ucu kalinda igneyi yaparkende aciyodu sonrasindada Rabbim kolaylik versin canim emeklerini bosa cikarmasin
Verdiğin cevaplar için teşekkürler umarım hayırlısıyla gelir bebişlerimiz

A
Ay insallah canim belki Mevlam kendiliginden vermistir bilemezsinki ben dun yine test yaptim baktim negatif ilaclari biraktim ve dunden beri kanamam cok fazla

A

Ay insallah canim belki Mevlam kendiliginden vermistir bilemezsinki ben dun yine test yaptim baktim negatif ilaclari biraktim ve dunden beri kanamam cok fazla
Günaydın canım günümüz hayırlı,ugurlu olur inşaallah.ben test almaya gidiyorum hakkımıza hayırlı olur.moralin nasıl iyimisin?:)

Günaydın canım günümüz hayırlı,ugurlu olur inşaallah.ben test almaya gidiyorum hakkımıza hayırlı olur.moralin nasıl iyimisin?:)
Hadi insallah hayirli haberlerle gel senle mutlu olalim bizde, cok sukur tabi ilk basta cok uzuldum ama simdi cok iyiyim elhamdulillah, cok sukur beni teselli eden yavrum var hic olmayanlarada Rabbim tattirsin bu duyguyu

Selam kizlar, bir kac gundur yoktum ama haberleri merak ettim, aklim hep sizdeydi...

mirjam : Gecmis olsun canimm, iyi olmana sevindim. her seyde bir hayir vardir tatlim... dondurmuslarla bir daha denersin...allahtan bir oglusun var, bol bol sarilip opunce uzuntun azalir :)) dedigin gibi allah isteyen herkese tattirsin insallah...

Merhaba yazperisi,
bu igneler nicin? menapoz ignesi mi bunlar? neden iki tane anlayamadim, benim dr da cikolata kistleri baskilamak, kucultmek icin menapoz ignesi (benimki decapeptyl) verdi ama onu adet oncesi sedece ayda 1 defa vuruluyorum. onun disinda da yumurtalarin kalite ve sayisini arttirmak icin takviye vitaminler, ilaclar verdi.

Sagolasin canim, devlet yumurta dondurma islemini karsiliyo mu bilemiyorum, dedigin gibi arastirmak lazim... ogrenince yazarmisin buraya? bende merak ettim...

Canim paylasimin icin tesekkurler :) Yazdiklarindan DHEA, COQ10 ve B12 yi her gun duzenli aliyorum bende, D vitamini 10 gunde bir demisti dr. Ari sutu+polen i de duydum ama henuz baslamadim... Bunlarin disinda bana krill oil (sanirim balik yagi benzeri), E vitamini (evicap) ve redoxon (c vitamini+cinko) vermisti dr, bunlari da her gun aliyorum. allah yardimcimiz olsun, ilac komasina gircez resmen :) saatte bir alsak her birini tum gun ancak yetecek :)

Hadi insallah hayirli haberlerle gel senle mutlu olalim bizde, cok sukur tabi ilk basta cok uzuldum ama simdi cok iyiyim elhamdulillah, cok sukur beni teselli eden yavrum var hic olmayanlarada Rabbim tattirsin bu duyguyu
Merhaba canım,negatif sonuç dedigin gibi Anne'lik duygusunu yaşıyoruz iyikide evlatlarımız varmış.

amiinn insallah canim, ever cok sukur Rabbim hayirli uzun omur versin hayirli evlat etsin insallah inanki beni uzgun gorunce gelip opuyo, sirinlik yapiyor ben guluncede bana sariliyor ne uzuntum kaliyor ne acim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah..
bu arada benim doktorum bana vitamin felan vermemisti ne kadar cok vitamin kullaniyosunuz

Merhaba canım,negatif sonuç dedigin gibi Anne'lik duygusunu yaşıyoruz iyikide evlatlarımız varmış.
evet haklisin canim en azindan biz o duyguyu bir kezde olsa yasadik Rabbim isteyen herkese yasatsin buarada uzuldum negatif olmasina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…