Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Hangi mustafa bey?

Afferin sana, hayat tarzini degistirmissin ne guzel:) bende son aylarda ozellikle dikkat etmeye basladim ama insallah faydali olur...

Aslinda cok hayat tarzim degisti diyemem...normalde dikkat ederdim, simdi artik hastalik gibi bi sebebim bu arada asil sekeri birakmadim o yuzden kiziyorum..kahveyi caysiz icebiliyorum ama cayi icemiyorum...

kizlar benim yarin, engec carsamba adet olmam gerekiyor...ama hicbir adet belirtim yok..insallah gelmez ...dua edin bana...

cok zayif bi ihtimal..bu ay nasilsa olmaz diye daga kampa gittim, 7-8 saat sirtimda cantayla gezdim, hali yikadim makinayla, cimleri kestim ki cok belim agridi o gun...ama umut dunyasi iste...aceba adet olmayabilir miyim diye umutluniyorum...

canim benim insallah hamilesindiiirrr... yaptigin ise bakma Rabbim nasip etmisse hicbisey engel olamaz, dualarim senle haberdar et bizide olurmu

canim benim insallah hamilesindiiirrr... yaptigin ise bakma Rabbim nasip etmisse hicbisey engel olamaz, dualarim senle haberdar et bizide olurmu

Insallah canim..bi umut beklicem bakalim...Benim basima gelmez gibi geliyor boyle bi mucize ama...Allah Kerim..

bu arada tup bebek icin hastaneye biraz odeme yaptim, ilaclarimi aldim...ben beklemedeydim..cok buyuk bi sok olacak eger olursa...

Insallah canim..bi umut beklicem bakalim...Benim basima gelmez gibi geliyor boyle bi mucize ama...Allah Kerim..

bu arada tup bebek icin hastaneye biraz odeme yaptim, ilaclarimi aldim...ben beklemedeydim..cok buyuk bi sok olacak eger olursa...

Canim insallahhhh hamilesindir , ben burda cok okudum benzer hikayeler neden olmasin? kafani rahatlatmis olman da cok etkili oluyor :) hem kist alindi ve epeydir takviye ilaclar, ari sutu polen aldin :) kaderde varsa kismetse yaptiklarinin bir onemi olmuyor tatlim :) dualarim seninle

Kizlar adet olmadim, daha da guzeli hic bir adet belirtim yok... Yarin olmazsa Persembe test yapicam...Sagolasin canim.. Inan icimdeki umudun tek sebebi takveyeler ve ari sutu... Nerdeyse bi cogunu Mart basindan beri kullaniyorum. Bu ay 3. Ay olacakti... Allahin izniyle o ilaclarin sebeb oldugunu dusurum eger hamile olursam...bakalim ️Insallah guzel haberler vermek nasip olur...

Kizlar affiniza siginarak soyluyorum...benim akintintim var...ilk defa boyle oldu...genelde adet olmaya yakin hic akinti olmaz, kuru olurdu...sanirim iyi bi isaret bu...

Kizlar affiniza siginarak soyluyorum...benim akintintim var...ilk defa boyle oldu...genelde adet olmaya yakin hic akinti olmaz, kuru olurdu...sanirim iyi bi isaret bu...

Ayyy hadi insallah hamilesindir canim yaaa :) Pek cok sevindim :) test yapsan peki belli olur mu ki?

Ayyy hadi insallah hamilesindir canim yaaa :) Pek cok sevindim :) test yapsan peki belli olur mu ki?

Valla git gide umutlarim artiyor...sanki yumurtlama zamani gibi islaklik var ki bu benim icin cok anormal...evde hamilelik testim yoktu.2 tane yumurtlama testi vardi, testleri dun ve bugun yaptim...ikinci cizgi cikti ikisinde de hemen cikti ama kontrol kadar koyu degildi...bugun yaptigim test dune gore daha koyu cikti ...bu sitede okumustum, yumurtlama testleri eger gun gun koyulasiyorsa ve ya kontrol cizgisi kadar koyuysa hamilelik olasiginin oldugunu...insallah dogrudur...daha oncede yumurtlama testleri adete yakin denemek icin kullanmistim, hic bu kadar belirgin cikmamisti cizgi...genelde silik de olsa cizgi cikiyordu ama bunlar bayagi belirgin...

Normalde persembeye kadar test yapmayacaktim ama dayanamadim test aldim simdi...Insallah yarin sabah hala adet olmazsam test yapicam... Yarin sabahi beklemek niyetindeyim...daha once cok boyle heycenlanip sonrasinda uzuldum...icimde hep bi aceba var...

canim insallah bende heycanla senin guzel haberlerini bekliyorum Rabbim yuzunu guldursun insallah.. yerinde olsam hemen test yapardim 5 gun erken yapabilecegin idrar testleri var bir bak istersen

canim insallah bende heycanla senin guzel haberlerini bekliyorum Rabbim yuzunu guldursun insallah.. yerinde olsam hemen test yapardim 5 gun erken yapabilecegin idrar testleri var bir bak istersen

ben de onlardan aldim ...ama 4.5 sene negatifi gorunce inan bu kadar belirtiler ragmen yarini beklemek niyetindeyim...daha once de cok heyecanlanip, sonunda kacilmaz sonla karsilastim, cok uuzldum...itiraf edeyim bu ay biraz daha farkli belirtilerim var..hic bu kadar adete yakin islaklik olmamisti...ama ya sabah adet olursam diye aklimdan cikmiyor...yarin adeti bir gun gecmis olacak..insallah sabah erkenden test yaparim size de haber veririm...

eger hamile olursam hem bana hem esime tam bi sok olacak..bi olumsuz tup bebek iki negatif asilama..bu ay hersey sallamistim...bu ay kisten dolayi tup bebek ertelendigi icin kizgindim...ari sutunu artik daha aksatarak ictim..ilaclari da nasilsa haziranda diye olacak tup bebek diye bazen ictim bazen icmedim..yine de aklima gelince aldim...hali yikadim, daglarda keci gibi gezdim sirtimda 7-8 kiloluk cantayla...cadir kampina gittim kafayi dagitmak icin...ne biliyim olmayacak seyler yaptim bu ay...hala bi yanim umutlu olsada diger yanim ihtimal vermiyor...

insallah canim yaaa vallaha bende cok heycanla bekliyom guzel haberlerini.. boyle mucizeler cok oluyor burda bir arkadasimin akrabasi 16 yil tedavi gormus olmamis asilama, tupbebek heryolu denemis en son turkiyede denemeye karar vermisler, adetin ilk gunu gidecekti adeti gecikti birkac hafta beklemisler en son arkadasim niye test yapmiyon bir baksana demis vee sonuc hamileydi.. dunyalar tatlisi bir kizi var simdi
senin neden olmasinki..

hic belli olmaz belkide kafani dagittigin icin olmustur hic bilemezsin ben ogluma hamile kaldigim tedavide 3. gun bisiklete atlayip pazara gittim senin gibi umidim yoktu pazarda basim dondu elimde torbalar tansiyonum dustu heralde dedim ama meger yavrum bana sIkIca tutunmus o yuzdenmis..

Ay masallah...ne guzel olmus...ya sanki boyle seyler baskasina olurda bana olmaz gibi derdim...Insallah kucuk mucize benimledir...bu kadar yorucu bi ayda hamile kalirsam cok sasirim...esimde diyor cok savasci bi cocuk olmali eger hamile kalirsan, tutunmak icin cidden yorulmus olmali...

Insallah sizinki gibi guzel bi son olur bizimki...

Insallah o soku yasrsiniz canim yaa:) Inan bende cok heyecanliyim, merakla bekliyorum sonucunu :) ben sbaha kadar bekleyemezdim sanirsam... tum bu cabalarinin sonucsuz kalmayacagina inaniyorum :) kalbim dualarim seninle tatlim:)

insallah canim yaa.. bence senledir yavrun bizde Allahin izniyle bir mucizeye taniklik ederiz

Insallah o soku yasrsiniz canim yaa:) Inan bende cok heyecanliyim, merakla bekliyorum sonucunu :) ben sbaha kadar bekleyemezdim sanirsam... tum bu cabalarinin sonucsuz kalmayacagina inaniyorum :) kalbim dualarim seninle tatlim:)

insallah canim yaa.. bence senledir yavrun bizde Allahin izniyle bir mucizeye taniklik ederiz

Cok tesekkurler kizlar desteginiz icin... Insallah hayirli haberler vermek hepimze nasip olur...temkinli bi umut var icimde...insallah Allah nasip eder...

Cok tesekkurler kizlar desteginiz icin... Insallah hayirli haberler vermek hepimze nasip olur...temkinli bi umut var icimde...insallah Allah nasip eder...
gunaydin canim ne yaptin? merakla senden haber bekliyorum birazdanda randevum var cikmam lazim gelene kadar catlarim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…