Tesekkurler kizlar desteginiz icin...Hamd olsun simdi daha iyiyim...dunku yasadigim sokun etkisi azaldi...bugun tahmin ettigim gibi kanama basladi...normalden farkli biraz...neyse sabah yine de test yaptim, bu sefer cizgi dunku kadar belirgin degildi...gercekten cizgi var miydi yoksa ben gormek istedigim icin mi gordum bilmiyorum ama cok cok cok silik bisey var gibiydi...neyse o testi de cope attim, fikri kabullendim artik, birsey vardi ama artik yok..doktoru aradim, yarina randevu aldim...ne dusunucem bilmiyorum, gidince konusacaz bakalim, muhtemelen ultrasonda bakacak...eger ikna olursam tup bebek icin islemler baslicak...su an kafam karisik...tup bebegi sadece hamile kalmak icin degil, yumurtalari dondurmak icin istiyorum...yas 32...hala kariyerime devam ediyorum..simdi hamile kalsam bile tekrar hamile kalabilirmiyim bilmiyorum...o yuzden dondurulmuslarin olmasini istiyorum...3 aydir takvilerle hazirladim kendimi, simdi iptal edersem tekrar bi uc ay bu sureci yasamak istemiyorum...tabi tuhaf bir yorgunluk var uzerimde..bu adet oncesi motivasyonum cok yuksekti, simdi his yorgunuyum...esim sag olsun en buyuk destegim...dun eve gelince beni toparladi hemen... o olmasa zaten zor toparlanirdim...
bu arada ictigim ilaclarin etkili oldugunu ogrenmis oldummuhtemelen kullanmaya devam edicem..insallah tup bebege de etkisi olur...son kez toparlanip, yolla devam etmek gerek....simdi birakirsam bir daha ugrasmam gibi geliyor...bakalim...yarim randevudan sonra tatil hazirligi basliyor zaten evde...cok da dusunmeye vaktim olmayacak...daha guzel gunler gelecek inaniyorum...
canim benim yaa inan cok uzuldum suan hislerini herseyini ne dusundugunu kafanin nasil karisik oldugunu tahmin ediyorum, ama asla vazgecme neolur! sonradan pisman olmak istemiyorsan elinde firsatin varken degerlendir cunku bu hastalik hergun ilerleyen bir illet, bak hem uc ay hazirlanmisin vazgecme..Tesekkurler kizlar desteginiz icin...Hamd olsun simdi daha iyiyim...dunku yasadigim sokun etkisi azaldi...bugun tahmin ettigim gibi kanama basladi...normalden farkli biraz...neyse sabah yine de test yaptim, bu sefer cizgi dunku kadar belirgin degildi...gercekten cizgi var miydi yoksa ben gormek istedigim icin mi gordum bilmiyorum ama cok cok cok silik bisey var gibiydi...neyse o testi de cope attim, fikri kabullendim artik, birsey vardi ama artik yok..doktoru aradim, yarina randevu aldim...ne dusunucem bilmiyorum, gidince konusacaz bakalim, muhtemelen ultrasonda bakacak...eger ikna olursam tup bebek icin islemler baslicak...su an kafam karisik...tup bebegi sadece hamile kalmak icin degil, yumurtalari dondurmak icin istiyorum...yas 32...hala kariyerime devam ediyorum..simdi hamile kalsam bile tekrar hamile kalabilirmiyim bilmiyorum...o yuzden dondurulmuslarin olmasini istiyorum...3 aydir takvilerle hazirladim kendimi, simdi iptal edersem tekrar bi uc ay bu sureci yasamak istemiyorum...tabi tuhaf bir yorgunluk var uzerimde..bu adet oncesi motivasyonum cok yuksekti, simdi his yorgunuyum...esim sag olsun en buyuk destegim...dun eve gelince beni toparladi hemen... o olmasa zaten zor toparlanirdim...
bu arada ictigim ilaclarin etkili oldugunu ogrenmis oldummuhtemelen kullanmaya devam edicem..insallah tup bebege de etkisi olur...son kez toparlanip, yolla devam etmek gerek....simdi birakirsam bir daha ugrasmam gibi geliyor...bakalim...yarim randevudan sonra tatil hazirligi basliyor zaten evde...cok da dusunmeye vaktim olmayacak...daha guzel gunler gelecek inaniyorum...
canim ari sutunu ben ilk defa duydum sizlerden nasil kullaniyorsunuz biraz anlatirmisin? baska arkadaslarida fikir olsun hemDaha iyi olmana sevindim cnm :) tatil de iyi gelecek ins., zamanlama super olmus :) bencede tatil donusu yola devam :) cnm sen ari sutu polen karisimini kendin mi hazirladin, hazir karisim mi kullandim? ben dogal polen ve ayri ari sutu aldim ama hangi oranda karistiracagimi bilemiyorum??? dr.um ayri alip kendin karistir demisti ama nasil yapacagimi soylemedi bende sormayi unuttum... herkes hazir karisim kullanmis ya da ben kendi karisimini hazirlayan goremedim...
canim ari sutunu ben ilk defa duydum sizlerden nasil kullaniyorsunuz biraz anlatirmisin? baska arkadaslarida fikir olsun hem
Daha iyi olmana sevindim cnm :) tatil de iyi gelecek ins., zamanlama super olmus :) bencede tatil donusu yola devam :) cnm sen ari sutu polen karisimini kendin mi hazirladin, hazir karisim mi kullandim? ben dogal polen ve ayri ari sutu aldim ama hangi oranda karistiracagimi bilemiyorum??? dr.um ayri alip kendin karistir demisti ama nasil yapacagimi soylemedi bende sormayi unuttum... herkes hazir karisim kullanmis ya da ben kendi karisimini hazirlayan goremedim...
canim benim yaa inan cok uzuldum suan hislerini herseyini ne dusundugunu kafanin nasil karisik oldugunu tahmin ediyorum, ama asla vazgecme neolur! sonradan pisman olmak istemiyorsan elinde firsatin varken degerlendir cunku bu hastalik hergun ilerleyen bir illet, bak hem uc ay hazirlanmisin vazgecme..
buarada masallah esine, benim esimde cok destek oldu bana onun destigiyle ayaklaniyordum resmen Allah razi olsun..
Moralini bozma canım üzüldüm keşke olumlu olsaydıAllah razi olsun kizlar... hamd olsun halimize, isyan etmedim...sadece canim yandi, umutlu degildim ama boyle bi supriz kimyasal gebelik de hic aklimda yoktu... Ari sutu ve poleni ben kavanozda karisik aldim canim...organic tarim yapan bi yerden...uzerinde 40gr ari sutu, 35 gr taze polen yaziyor...bilmem isine yarar mi?...bu benim 4. kavanozum...hemen hemen 3 ay oldu baslayali...kist oldugu zaman 10 gun kadar icmedim ama genelde gunde 1 yada 2 kez suyla karisitirip ictim...Insallah vesile olur hayirli seylere...Doga da sifa aramak bana hep daha mantikli gelmistir...tup bebek oncesi herkese tavsiye ederim...
bu arada ari sutu kadar ben "Pycnogenol"(100mg)un de etkisi oldugunu dusunuyorum...amerikada cok kullaniyor dogal bitki ozu oldugu icin...onu da nerdeyse 2.5 ay kullandim..her gun icmisimdir vitaminle beraber...kullanirken hamile kallanlari duydum...tamamen dogal bi enzim, fransada yetisen bir cam agacindan alinmis...Endoya cok iyi geldigini arastirmalarla ispatlanmis,,hatta endo agrilari icin kullanirken tesadufen hamile kalanlar olmus arastirma sirasinda...tavsiye ederim...labalatuarda uretilmis bir kimyasal hap degil, tamamen bitkisel...dolasiyla ben hic tereddut etmedim alirken...Japonya ve Almanyada da cok kullaniyormus...bi arastirin derim...
canim cok tesekur ederim paylasimin icin bende burda bulabilirmiyim diye bir arastirayim insallah baska arkadaslarada faydali olur bu bilgiler..Allah razi olsun kizlar... hamd olsun halimize, isyan etmedim...sadece canim yandi, umutlu degildim ama boyle bi supriz kimyasal gebelik de hic aklimda yoktu... Ari sutu ve poleni ben kavanozda karisik aldim canim...organic tarim yapan bi yerden...uzerinde 40gr ari sutu, 35 gr taze polen yaziyor...bilmem isine yarar mi?...bu benim 4. kavanozum...hemen hemen 3 ay oldu baslayali...kist oldugu zaman 10 gun kadar icmedim ama genelde gunde 1 yada 2 kez suyla karisitirip ictim...Insallah vesile olur hayirli seylere...Doga da sifa aramak bana hep daha mantikli gelmistir...tup bebek oncesi herkese tavsiye ederim...
bu arada ari sutu kadar ben "Pycnogenol"(100mg)un de etkisi oldugunu dusunuyorum...amerikada cok kullaniyor dogal bitki ozu oldugu icin...onu da nerdeyse 2.5 ay kullandim..her gun icmisimdir vitaminle beraber...kullanirken hamile kallanlari duydum...tamamen dogal bi enzim, fransada yetisen bir cam agacindan alinmis...Endoya cok iyi geldigini arastirmalarla ispatlanmis,,hatta endo agrilari icin kullanirken tesadufen hamile kalanlar olmus arastirma sirasinda...tavsiye ederim...labalatuarda uretilmis bir kimyasal hap degil, tamamen bitkisel...dolasiyla ben hic tereddut etmedim alirken...Japonya ve Almanyada da cok kullaniyormus...bi arastirin derim...
Allah razi olsun kizlar... hamd olsun halimize, isyan etmedim...sadece canim yandi, umutlu degildim ama boyle bi supriz kimyasal gebelik de hic aklimda yoktu... Ari sutu ve poleni ben kavanozda karisik aldim canim...organic tarim yapan bi yerden...uzerinde 40gr ari sutu, 35 gr taze polen yaziyor...bilmem isine yarar mi?...bu benim 4. kavanozum...hemen hemen 3 ay oldu baslayali...kist oldugu zaman 10 gun kadar icmedim ama genelde gunde 1 yada 2 kez suyla karisitirip ictim...Insallah vesile olur hayirli seylere...Doga da sifa aramak bana hep daha mantikli gelmistir...tup bebek oncesi herkese tavsiye ederim...
Moralini bozma canım üzüldüm keşke olumlu olsaydıdağlarda kamp yaptım demişsin yorulmuşsun fln insanın metobolizması değişiyor hava değişimiyle bu da geciktirebiliyor, tatil sana iyi gelecektir iyi eğlenceler :)
Kızlar merhaba iyiyim sizde ne var ne yok :) yumurta toplandı transfer için bekliyorum bebişlerim donduruldu
benim 11 tane toplandı 6 tane donduruldu cnm opudan önce ilaç derken ? senden ne için tahlil istediBen iyiyim sagol, takviye ilaclara devam ediyorum. bu ayin ortasi gibi tahlil istemisti dr.um sonuclarla beraber ayin 24.nde kontrolum var. senin kac tane yumurta toplandi, kaci dollendi cnm? sen opu dan once ilac kullanmismiydin?
Kızlar merhaba iyiyim sizde ne var ne yok :) yumurta toplandı transfer için bekliyorum bebişlerim donduruldu
benim 11 tane toplandı 6 tane donduruldu cnm opudan önce ilaç derken ? senden ne için tahlil istedi
tşkler canım inş hayırlısıyla olur temmuzda olcak transferhayirli haberlerini bekliyoz insallah canim transfer ne zaman olacak?
masallah cok guzelRabbim hayirli vede saglikli evlatlar versin insallah
neden 10. gün ölctürdün 2 3 4. gün ölçülmeli diye biliyorumkızlar birşey soracam ben bugün kontrole gitmiştim tüp bebeğe başlamak için
bugün adetin 1o. günü fsh 51 bu kadar yükselirmi adetin 2. günü daha düşükmü olyyo biraz moralim bozuldu yaa
benim 11 tane toplandı 6 tane donduruldu cnm opudan önce ilaç derken ? senden ne için tahlil istedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?