Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Daha iyi olmana sevindim cnm :) tatil de iyi gelecek ins., zamanlama super olmus :) bencede tatil donusu yola devam :) cnm sen ari sutu polen karisimini kendin mi hazirladin, hazir karisim mi kullandim? ben dogal polen ve ayri ari sutu aldim ama hangi oranda karistiracagimi bilemiyorum??? dr.um ayri alip kendin karistir demisti ama nasil yapacagimi soylemedi bende sormayi unuttum... herkes hazir karisim kullanmis ya da ben kendi karisimini hazirlayan goremedim...

canim benim yaa inan cok uzuldum suan hislerini herseyini ne dusundugunu kafanin nasil karisik oldugunu tahmin ediyorum, ama asla vazgecme neolur! sonradan pisman olmak istemiyorsan elinde firsatin varken degerlendir cunku bu hastalik hergun ilerleyen bir illet, bak hem uc ay hazirlanmisin vazgecme..
buarada masallah esine, benim esimde cok destek oldu bana onun destigiyle ayaklaniyordum resmen Allah razi olsun..

canim ari sutunu ben ilk defa duydum sizlerden nasil kullaniyorsunuz biraz anlatirmisin? baska arkadaslarida fikir olsun hem

canim ari sutunu ben ilk defa duydum sizlerden nasil kullaniyorsunuz biraz anlatirmisin? baska arkadaslarida fikir olsun hem

Nasil kullanildigini tam olarak bende bilemiyorum tatlim, ama bir arkadasimin kayinpederinin ari kovanlari varmis ondan 1 kavanoz polen ve iki kucuk sise ari sutu aldim, balim da var ama bunlari ne oranda karistiracagimi bilemiyorum. cogu kisi ari sutu polen hazir karisimlari siparis edip almislar. sabah aksam birer kucuk kasik (agac olmasi gerekiyormus) yeniliyor galiba??

Allah razi olsun kizlar... hamd olsun halimize, isyan etmedim...sadece canim yandi, umutlu degildim ama boyle bi supriz kimyasal gebelik de hic aklimda yoktu... Ari sutu ve poleni ben kavanozda karisik aldim canim...organic tarim yapan bi yerden...uzerinde 40gr ari sutu, 35 gr taze polen yaziyor...bilmem isine yarar mi?...bu benim 4. kavanozum...hemen hemen 3 ay oldu baslayali...kist oldugu zaman 10 gun kadar icmedim ama genelde gunde 1 yada 2 kez suyla karisitirip ictim...Insallah vesile olur hayirli seylere...Doga da sifa aramak bana hep daha mantikli gelmistir...tup bebek oncesi herkese tavsiye ederim...

bu arada ari sutu kadar ben "Pycnogenol"(100mg)un de etkisi oldugunu dusunuyorum...amerikada cok kullaniyor dogal bitki ozu oldugu icin...onu da nerdeyse 2.5 ay kullandim..her gun icmisimdir vitaminle beraber...kullanirken hamile kallanlari duydum...tamamen dogal bi enzim, fransada yetisen bir cam agacindan alinmis...Endoya cok iyi geldigini arastirmalarla ispatlanmis,,hatta endo agrilari icin kullanirken tesadufen hamile kalanlar olmus arastirma sirasinda...tavsiye ederim...labalatuarda uretilmis bir kimyasal hap degil, tamamen bitkisel...dolasiyla ben hic tereddut etmedim alirken...Japonya ve Almanyada da cok kullaniyormus...bi arastirin derim...

Moralini bozma canım üzüldüm keşke olumlu olsaydı dağlarda kamp yaptım demişsin yorulmuşsun fln insanın metobolizması değişiyor hava değişimiyle bu da geciktirebiliyor, tatil sana iyi gelecektir iyi eğlenceler :)

canim cok tesekur ederim paylasimin icin bende burda bulabilirmiyim diye bir arastirayim insallah baska arkadaslarada faydali olur bu bilgiler..

Cok sagolasin tatlim, nerdeyse yarı yarıya karıstırayim bende o zaman :) Pycnogenol u duymadim bende bi arastirayim... umarim faydasini goruruz... iyi tatiller simdiden :)

Canim, ben 4 senedir daglara gidiyorum, certifikali dagiciyim...aslinda bu sene en az gittigim yil, en sakin gunlerim bunlar..bu zamana kadar hic adet duzensizligi yasamadim...Eger cok uzun dag yuruyuslari yaptiysam (8-10 saat) ve cok agir canta tasidiysam adetim bir gun one gelir...onun disinda hic gecikme yasamadim...yani en azindan benim icin ya adetin one gelmesine sebeb olur yada hic etkilemez... dag gezileri geciktirme hic yapmadi bende...

Tesekkurler kizlar...bugun bir kac saat sonra dr kontrolum var, haber veririm....tatil icin toplanmam lazim, muhtemelen bundan sonra cok giremicem..

Insallah bi ise yarar Pycnogenol..etkisinin gorulmesi icin duzenli ve uzun sure kullanilmasi gerekiyormus...bu arada anti-aging etkisi var, cild kirisikliklari da iyi geldigi icin estetik alaninda da kullaniyormus..bu da guzel bir yan etkisi Pycnogenol'in.. bu arada erkekler de cok rahat kullanabilir, damarlar uzerinde de bi etkisi vardi ama unuttum simdi..ben esime de veriyorum....yanliz fiyati biraz pahali..ben 120lik 100mglik kutuyu 63$'a aldim...siz belki daha ucuza bulabilirsiniz, patent kanunlari amerikada cok guclu oldugu icin ilaclar cok daha pahali bazi avrupa ulkelerinden...

selam kizlar kac gundur ugrayamadim nasilsiniz? nasil gidiyor?
yazperisi canim tedavin nasil gidiyor?
Sarojo canim doktorla gorusmen nasil gecti?

Kızlar merhaba iyiyim sizde ne var ne yok :) yumurta toplandı transfer için bekliyorum bebişlerim donduruldu

Kızlar merhaba iyiyim sizde ne var ne yok :) yumurta toplandı transfer için bekliyorum bebişlerim donduruldu

Ben iyiyim sagol, takviye ilaclara devam ediyorum. bu ayin ortasi gibi tahlil istemisti dr.um sonuclarla beraber ayin 24.nde kontrolum var. senin kac tane yumurta toplandi, kaci dollendi cnm? sen opu dan once ilac kullanmismiydin?

Ben iyiyim sagol, takviye ilaclara devam ediyorum. bu ayin ortasi gibi tahlil istemisti dr.um sonuclarla beraber ayin 24.nde kontrolum var. senin kac tane yumurta toplandi, kaci dollendi cnm? sen opu dan once ilac kullanmismiydin?
benim 11 tane toplandı 6 tane donduruldu cnm opudan önce ilaç derken ? senden ne için tahlil istedi

benim 11 tane toplandı 6 tane donduruldu cnm opudan önce ilaç derken ? senden ne için tahlil istedi

hayirli haberlerini bekliyoz insallah canim transfer ne zaman olacak?
masallah cok guzel Rabbim hayirli vede saglikli evlatlar versin insallah

kızlar birşey soracam ben bugün kontrole gitmiştim tüp bebeğe başlamak için
bugün adetin 1o. günü fsh 51 bu kadar yükselirmi adetin 2. günü daha düşükmü olyyo biraz moralim bozuldu yaa

kızlar birşey soracam ben bugün kontrole gitmiştim tüp bebeğe başlamak için
bugün adetin 1o. günü fsh 51 bu kadar yükselirmi adetin 2. günü daha düşükmü olyyo biraz moralim bozuldu yaa
neden 10. gün ölctürdün 2 3 4. gün ölçülmeli diye biliyorum

Masallah, hadi ins. biri bebegindir :) 2 embriyo mu tek mi koydurmayi dusunuyosun? benden amh sonucu istemisti dr., 2.84 cikti... yumurta rezervini gosteriyomus bu deger, emin olmak icin tekrarlamami istedi bu ay. cikolata kisti olanlarda genelde daha dusuk degerler cikiyomus...1'in uzerinde olmasi iyi :) ins. yine benzer bir sonuc cikar, bir de ca125 degerini istedi... yumurta kalitesini arttirmak icin cok sayida vitamin (sende d vitamini almistin sanirim?) ve biosteron dhea ilacini verdi. ancak bu ilacin yarari var mi emin degilim?? yan etkileri de var... sana ne verdi dr.un merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…