Endometrıozısı olan arkadaslar buraya

Bende cok merak ediyorum cnm, ama amerikada daha sabah olmamistir sarojo testi yapmamis olabilir...
gunaydin canim ne yaptin? merakla senden haber bekliyorum birazdanda randevum var cikmam lazim gelene kadar catlarim heralde

Gunaydin Kizlar...az once uyandim, daha sabah saat5 burada..Esim hala uyuyor...az once test yaptim....Testte ikinci silik cizgi cikti.....ama cok silik, o yuzden tedirginim...bugun doktora aricam, kan testi isticem..insallah hemen kan testi alirlar...gecen gun ablamla konusmustuk, onunda hamilelik testleri 1 hafta sonra ancak positifi gostermis, o yuzden hemen panik yapma demisti...bazen idraraa cikiyormus..ama supheliyim iste...ya kimyasal gebelikse diye...Insanoglu iste, hep ikinci cizgiyi gorunce cilginca sevinicem derdim, simdi ya tutunamazsa diye aklim cikiyor...dua edin bana..

cok tedirgin olmaya basladim...karnim ve belim adet olacak gibi agriyor inanin 2. cizgiyi gomreye sevinemedim, 4,5 sene bekleyince insanin sinirleri uyusuyor galiba....bu arada akinti hala var...insallah kimyasal gebelik degildir...saat 8 olsada doktoru arasam...

ay cok sevindim masallah canim Rabbim tamamina erdirsin insallah merak etme benimde ikinci cizgi hep silikti sen ne diyorsun ben kalp atisini duyana kadar hamile olduguma inanamamistim dogurana kadar dogru duzgun sevinemedim icimde hep korku vardi kolay degil uzerimizde onca yilin olumsuzlugu var
Rabbim hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin insallah canim inanki cok sevindim gozlerim doldu yaaa

Allah razi olsun canim, guzel temennilerin icin, sen bu duyguyu bildigin icin benim icin ne guzel heyecanlandin, cok tesekkurler .....

inan sevinemiyorum, ama hala eminim degilim......sanki bi sorun cikacak olmayacak gibi...bi de simdi adet olacak gibi karnim agrimaya baslayinca resmen coktum yine..simdilik hamd olsun lekelenme ve ya kanama yok ama diken ustundeyim...

Doktoru aricam ama ne diyeceklerini de tahmin ediyorum...iki gun sonra idrar testini tekrarlayin eger adet olmazsaniz ve test koyulasirsa gelin kanda bakalim diyecek...yani kesin sonucu eger adet olmazsam ancak cuma kan verip ogrenicem..o da tabi cuma sonuclar cikarsa...bazen ayni gun vermiyorlar sonucu...o da kalacak pazartesiye.. yani bana bu bir kac gun haram...neyse adet olmayimda gerisi Allah Kerim...

Kizlar erken konustum galiba...az once lavaboya gittim...cok hafif lekelenme olmus..peceteye silince geliyo...sanirim kimyasal gebelik yada tutunamayacak....moralim cok bozuldu...

Kizlar erken konustum galiba...az once lavaboya gittim...cok hafif lekelenme olmus..peceteye silince geliyo...sanirim kimyasal gebelik yada tutunamayacak....moralim cok bozuldu...
canim yaa dur hemen moralini bozma lekelenme pembe bir sekildemi yoksa kahve rengimi? bende hamile kaldigimda kahve rengi bir sekilde lekelenme olmustu belki tutunma lekelenmesidir

canim yaa dur hemen moralini bozma lekelenme pembe bir sekildemi yoksa kahve rengimi? bende hamile kaldigimda kahve rengi bir sekilde lekelenme olmustu belki tutunma lekelenmesidir

Kahverengi canim..ama umudum kirildi...neyse hayirlisi Allahtan...

Kahverengi canim..ama umudum kirildi...neyse hayirlisi Allahtan...
Ozaman hemen umutsuzluga kapilma diyomya benimde olmustu hatta sabaha kadar aglamistim yine olmadi diye ertesi gun devam etmedi tutunma kanamasi olabilir hemen umidini yitirme canim dikkat et kendine stres yapmamaya calis biliyorum cok zor ama dinlen biraz belki sadece lekelenmedir

Insallah dedigin gibidir canim...cok moralim bozuldu, simdiden adet olacagim fikrinin kabul etttim...inan yataktan cikasim gelmiyor...ise de gitmicem bu gun...cok kotu oldum...

Insallah dedigin gibidir canim...cok moralim bozuldu, simdiden adet olacagim fikrinin kabul etttim...inan yataktan cikasim gelmiyor...ise de gitmicem bu gun...cok kotu oldum...
bozma moralini bi kere hamile olmasaydin o ikinci cizgi hic olmazdi olumlu dusun biliyorum cok zor bir durum seni cok iyi anliyorum, doktorunu aradinmi?

bozma moralini bi kere hamile olmasaydin o ikinci cizgi hic olmazdi olumlu dusun biliyorum cok zor bir durum seni cok iyi anliyorum, doktorunu aradinmi?

Aramadim canim adetin basladigini dusundugum icin gerek gormedim..hic guzel seyler gelmiyor aklima..umut etmek beni daha cok yoruyor, bebegim tutunmaya calisti demek ama kismet iste....inan sabahtan beri elimdeki teste bakiyordum...en son durumu kabul etmem gerek deyip cope attim testi...lekelenme hala hafif hafif devam ediyor, herhalde kanamaya doner aksama dogru...toparlanip tekrar, kendime gelirim ins...

canim lekelenmen kipkirmizi kan olmadigi surece sorun yok benim doktorum oyle demisti, ben hala umitliyim cunku hamile olmasan o ikinci cizgi hic cikmazdi

Selam kizlar, bugun epey yogun bir gundu nete giremedim simdi aldim haberleri... sarojo lutfen olumsuz dusunme tatlim... burada hamile olan cogu kisi ikinci cizgiyi cok silik gorduklerini yazmislar (ornek bir mirjam :)) ayni senin gibi adet belirtileri oldugunu, hatta kahverengi lekelenme oldugunu ama kan testinde pozitif ciktigini yazanlar coook... bence belirti arama kendinde yaniltici olabilir...ve hatta bu kahverengi lekeler tutunmaya isaret oldugunu okudum, hatta bende olmadi acaba tup bebek tutmadi mi diye dusuneneler var dusun yani... neyse cnm cok karisik duygular yasiyoruz, seni cok iyi anliyorum... bence biraz kafani dagitmaya calis, son zamanlarda yapmis oldugun gibi:)

canim lekelenmen kipkirmizi kan olmadigi surece sorun yok benim doktorum oyle demisti, ben hala umitliyim cunku hamile olmasan o ikinci cizgi hic cikmazdi

Tesekkurler kizlar desteginiz icin..lekelenme devam ediyor genelde kahverengi ama peceye koyu kirmizi geldigini de gordum, yakinda kanamaya doner takminim...ne yalan soyleyim simdi kamyon carpmis gibiyim... esimde cok uzuldu...eger test negatif ciksaydi bu kadar uzulmezdim, zaten dogum kontrol hapi sonrasi yumurtladigimdan bile emin degildim, ama bir an hersey cok guzel gelisti, hazirliksiz yakalandim...

bende cok okudum, adet oldugunu sanip hamile olanlari ama kendimi kandirmak istemiyorum..umidinim kirilmasi, gercekle yuzlesmekten daha zor gercekten...muhtemelen bebegim tutunmaya calisti ama tutunamadi...daha once de bir kez basima gelmisti, doktor o zaman da eger saglikli bi gebelikse tutunurdu, vicud atmazdi, belki de cok guclu degildi embriyo demisti...belki de oyle oldu..hic bilmiyorum...dusunmek istemiyorum...

bu arada tup bebek oncesi boyle bir heyecan hem esimi hem beni cok yordu..bi an tup bebekten de vaz gecesim geldi....esime gore bu olanlar normal yollada hamile kalabilecegimize isaret..bense sadece bi hezimet goruyorum, kendime kiziyorum dikkat etmedigim icin...bi sure tup bebek dahil herseyi birakalim diyo, normal deneyelim....bense sadece uyumak istiyorum...cidden cok kotu oldum...Neyse, gorelim Mevla neyler, neylerse guzel eyler...

Cumadan ramazana kadar buralarda olmicam canlarim,...Esimin ailesi geliyor beraber yine yollara daglara gidicez, internete ulastigim yerde bakmaya calisirim...benim icin iyi gelecek, herseyden uzaklasmis olucam...normalde plan donunce tup bebege baslamakti ama su an hersey dondu zihnimde...bekliyelim, gorelim niyetindeyim...

bu arada komik bir sey daha oldu..benim kolumda siyah bir ben var, kucuk belki demir para kadardir..normalde aynaya bakmadikca aklima bile gelmezdi, hic bir agrisi sizisi olmaz..son 3 gundur bu ben hafif sisti ve kasinti yapti...cok manasiz geldi, belki birseye alerjim oldu farketmeden bilmiyorum..neyse, internetten bakarken hamilelerde hormon degisikliginden bazi benlerin hormonlara tepki verdigini bazen sisme ve ya buyume yaptigi yaziyordu...bugun benim kasinmiyor, hatta hafif sisligi de gecti...cok ilginc geldi bana...dah once hic basima gelmemisti...

Canim hakkina hayirlisi olsun insallah cok uzuldum, esin hakli bak kendiliginden hamile kalabiliyon gercekten, sen kendini topla biraz dinlen, kafani dinle sonrasinda hamile kalma sansin cok yuksek gercekten,
bu arada benim hala umidim var, hamile oldugunu dusunuyorum hala..

Seni cok iyi anliyorum cnm, benzer bir durumu bende iki kez yasadim, gerci hic silik de olsa 2.nci cizgi goremedim ama adet gecikince bende umutlanmistim ama sonu hayal kirikliklari oldu maalesef bende gunlerce uyumak hic uyanmamak istemistim, cok cok uzulmustum, aglamistim ama mutlaka gunler sonra ayaga kalkiyosun yeniden cabalamaya basliyosun cunku anne olmayi bi o kadar cok istiyorsun. bence biraz daha sabir biraz daha zaman ver kendine, sen cok bilincli birisin en dogru karari vercegine inaniyorum :) lutfen kendine de yuklenme, cok uzme kendini... mirjama katiliyorum bu arada belki lekelenmeler durur, uzuntun mutlulukla da sonuclanabilir:)

Tesekkurler kizlar desteginiz icin...Hamd olsun simdi daha iyiyim...dunku yasadigim sokun etkisi azaldi...bugun tahmin ettigim gibi kanama basladi...normalden farkli biraz...neyse sabah yine de test yaptim, bu sefer cizgi dunku kadar belirgin degildi...gercekten cizgi var miydi yoksa ben gormek istedigim icin mi gordum bilmiyorum ama cok cok cok silik bisey var gibiydi...neyse o testi de cope attim, fikri kabullendim artik, birsey vardi ama artik yok..doktoru aradim, yarina randevu aldim...ne dusunucem bilmiyorum, gidince konusacaz bakalim, muhtemelen ultrasonda bakacak...eger ikna olursam tup bebek icin islemler baslicak...su an kafam karisik...tup bebegi sadece hamile kalmak icin degil, yumurtalari dondurmak icin istiyorum...yas 32...hala kariyerime devam ediyorum..simdi hamile kalsam bile tekrar hamile kalabilirmiyim bilmiyorum...o yuzden dondurulmuslarin olmasini istiyorum...3 aydir takvilerle hazirladim kendimi, simdi iptal edersem tekrar bi uc ay bu sureci yasamak istemiyorum...tabi tuhaf bir yorgunluk var uzerimde..bu adet oncesi motivasyonum cok yuksekti, simdi his yorgunuyum...esim sag olsun en buyuk destegim...dun eve gelince beni toparladi hemen...o olmasa zaten zor toparlanirdim...

bu arada ictigim ilaclarin etkili oldugunu ogrenmis oldum muhtemelen kullanmaya devam edicem..insallah tup bebege de etkisi olur...son kez toparlanip, yolla devam etmek gerek....simdi birakirsam bir daha ugrasmam gibi geliyor...bakalim...yarim randevudan sonra tatil hazirligi basliyor zaten evde...cok da dusunmeye vaktim olmayacak...daha guzel gunler gelecek inaniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…